3441
-
#35 Q3 = 3. negyedév :)) -
#34 ???
2004
és azon belüll ? :) -
#33 topic alcím.... -
#32 Ésésés mikorra ígérik? -
#31 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍjujjjjj!
Király kis gém lesz, nagyon ütős az egész és még hol a megjelenés.
Végre valaki rájött hogy az emberek szeretik a töréseket. ;)
Legalábbis én biztosan.
Látok kisebb hibákat, de van még ideje kiforrni, de hogy bruti lesz, az tuti. ;) -
#30 Huu vazz, ez nagyon ott van! :))) Brutalis fizika, brutalis toresek! Ez nagyon jo lesz!!! -
#29 WoW, WoW, WoW! :)))
Kijott az elso in-game movie a jatekbol (igaz, TV rip), es nagyon ott van!! Ebben a kategoriaban, szerintem csucs lesz. Mindenkinek kotelezo daraB!! :))
FlatOut InGame TV-Rip (AVI, DivX, 13 Mbyte) -
coltcannon #28 "a hyper realistic arcade title"
Interjú a készítőkkel a BlackHole Motorsports-on. -
#27 Reméljük... :) -
#26 Igen sztem a gépigény a törésmodell részletességétől függ majd, mondjuk mivel konzolon is megjelenik így sztem a határ alatta lesz a mai maxiPCknek. -
#25 Mint álltalában.
Egy 2Ghz-s P4-en 512 Ram-al, jobbfajta videókártyával már el lehet vele majd szórakozni... :)
Persze nem kell 2048-ban játszani vele 32-ben, 8x AA-al... :)
Szerintem még a NASA-nál is akadna egy hevesebb ütközésnél... :) -
#24 Parhuzamosan keszulnek a konzol verziok is, es mivel azokbol van a komolyabb eladas, bevetel, valszeg PC-re nem fogjak nagyon atirni, ujramodellezni, texturazni stb., vagyis szerintem amin mar el kell hogy menjen normalisabban, az 1GHz, 256 Mbyte, Gf3Ti/Ati9200. Persze, a PC-s felbontasokhoz, feny-arnyekhoz, elsimitasokhoz stb., ennek valszeg a duplaja lesz az ajalott. -
#23 Lesz minimális gépigénye, igen... -
#22 mien gépigénye lesZ ? -
#21 Azer legyen egy "bekesebb" kep is:))
-
#20 de dúrva gecc !! :D -
#19 Jah, ezek jó képek. ;)
Sztem lesznek emberek benne.
Ha más nem is, de a törés az már jó lesz benne. ;) -
#18 jah jut eszembe. legalább másfél hónapja ilyen a deszktopom:)
bocs a nagy picért -
#17 Ja és remélem, hogy csak a kezdeti stádium miatt nincsenek emberek az autóban!!!!! -
#16 A kedvenc képem:
-
#15 Nekem fel sem tűnt volna a topic, ha nem MATRIX az uccsó hozzászóló.
Na, mondom Matrix, Ő autós, új topic (7 hozzászólás), max nyomok egy Visszát.
Így kerültem ide... :) -
#14 ebben én is bízom. két elődje is kivételes lett. erről vmikor 2001 vagy 2002-ben lehett olvasni először pc guruban. legalábbis én ott láttam szerintem először. meg volt kb 3 kép, meg némi info, hogy egyszer majd lesz ilyen is. -
#13 Hogy nem láttam még ezt a topicot!
Amúgy amit a másik új offródos topikban mondtam, a Tagok nagyrésze már tiszteletét tette ebben a topicban is... :) -
#12 ÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENCSÁSZÁR JÁTÉK!!!!!!
Ehhhhhhhhh........
Nem találok szavakat...!!! -
#11 Az lesz. ;) -
#10 Király lesz ez a játék nekem nagyon bejön igy a képek alapján! -
#9 ja tényleg, most nekem is beugrott hiszen gémeltem én is a ToughTrucks-szal.
Király, reméljük jó lesz... -
#8 En mar irtam itt-ott errol (epp ma is emlitettem:), de uj topicot nem akartam:)) Nem erositem meg hogy mennyire jo, mert en csipem a Bugbeart, es bizok is bennuk.
Ezt az engine-t a RallyTrophy-bol fejlesztettek tovabb, ami eleg jo. Kozben volt egy Value megrendelesuk is (ToughTrucks), abba mar ebbol az uj engine-bol kerultek bele dolgok (minimal szerelhetoseg, jo tores, alkatresz hullas, koszolodas stb.). Erdemes megnezni, hogy a BugBear mit ad ki Value-nak. -
#7 Na gyerekek semmi rekchio????
Pedig ez szerintem ütni fog, már vártam mikor lesz egy másik cég aki megpróbálkozik a full töréssel... -
#6 és már most így néz ki, a megjelenés meg még fél év múlva...
Egyik szemem sír a másik nevet. ;) dátum/király
De hogy most nagyon ígéretes, az fix. -
#5 Vegigneztem a kepeket... es hat nem semmi az egyszer biztos. Ha arra gondolok, hogy szamomra a Rally Trophy az egyetlen olyan rally jatek volt, amire ra lehet mondani, hogy szimulator es ezt a jatekot ugyanazok az arcok keszitik, hat akkor azt hiszem nem is nagyon aggodok.
Hihetetlen valosnak tunik a toresmodellezes es brutal fotorealisztikus a grafika. -
#4 Amúgy ez a kép a legbeszédesebb:
motor kidolgozás, karosszéria elemek gyűrődnek, üveg repedés, elmozdítható objektumok (kerekek) -
#3 hopp, bocsi a nagy képért, de valami brutál. infók:
Fõ tulajdonságok :
- Az elsõ verseny játék 3rd person móddal, ahol a játékosok megjavíthatják az autójukat, körbe-
-sétálhatnak a box területén és beszélgethetnek más személyekkel.
- Elragadó karakter-alapú történet, amely újdonság a karrier módban és verseny játékokban.
- Gyorsiramú és adrenalinnal töltött versenyfutamok. A versenyeken 8 csattogó és rozsdás
autó könyörtelenül küzd egymás ellen a változatos versenypályákon.
- A pontosan érezhetõ autó dinamika minden elkötelezett konzolos verseny játék rajongónak
kielégití az igényeit.
- Valósághû és átfogó sérülés modell kihat az autó dinamikájára és látható is az autón, és
külön hat az autó minden egyes alkatrészeire.
- Élenjáró technológia. Verseny játékokra optimalizálva. A játék grafikája olyan lesz ami eddig
nem volt tapasztalható Xbox-on és PC-n.
- 45 változó és különbözõ versenypálya, rengeteg ugratóval rendelkezõ homokos utaktól és
hegyi szakaszoktól egészen a jeges pályákig a befagyott tavon, az aszfaltos utakig és az
aszfalt/föld utak keverékéig.
- 16 különbözõ olcsó és rozsdás autó modellek.
- Garázs, ahol a játékosok alkatrészeket vagy új autókat vásárolhatnak.
- Multiplayer versenyzés a változatos játék módokban, mind a összekapcsolt, mind az osztott-
-képernyõs módokban egy konzol esetén, és XBox Live-on az interneten keresztül.
- Továbbfejlesztett AI, ami hibázik és fejleszti a képességeit a szezon alatt."
HSW.hu -
#2 Látszik a kis V8 is, kár hogy olyan bazi messze van a megjelenés...
-
#1 ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Milyen képek én behalok, ez egy állat lesz!
Képek itt:
http://jatekok.hu/news.php?newsid=10&table_set=news_200401
meg itt:
http://www.bhmotorsports.com/FO/screenshots