3441

FAQ

• Gabe18
    FlatOut Empire Interactive 11/05/04 EU

USA-ban meg csak jövőre.

Szóval még nem lehet tölteni.
  • Duddits
    Valahonnét lehet már tölteni?
  • Alexease
    Vegig jatszottam azt is, szerintem jo volt.
  • arty
    tough trucks-t játszottad? (én végig, sztem árkádok istene, csak value igy multi nincs :( )
  • bricsi01
    sztem nem. jó poénnak látszik. remélem tényleg az is lesz:) így legaláb nem fog olyan hamar ellaposodni talán, hogy má megint csak körbe-körbe autókázok, oszt ennyi. + majd suliban is tudjuk nyomni hálóban az "ombrehajítást".
  • Alexease
    Ez JOO lesz!!! Kivancsi vagyok mennyire arkadositottak el az iranyitast. Remelem az Invictus/Insane szintjen lesz, vagyis korrekt fizika, jo iranyitas es hangulatos, fun - arkados - jatekmenet. Bar azok a kirepulo, bena, felesleges emberek nagyon legagyizzak...
  • Chaos Mad
    lan partyba még lehet hogy belefér :D
  • arty
    lan igen, de inet lehet h nem :(
  • Chaos Mad
    na za elsö ? jel nem kellett vona :)
  • Chaos Mad
    jöhetne má? LAN lesz benne nem?
  • arty
    ha inkább bugbear lesz mint empire, akkor késznek lehet venni, hogy nagyon jó lesz :)
  • Lacc
    Nem semmi hónap lesz ez a november.
  • grebber
    Az tuti hogy jó lesz törés meg minden téren ahogy a videokat elnézegettem a HL2 nálam uccsó ezek közül.
  • gergou
    Ez a game szamomra 2004 legjobbja, mar evek ota varok ra, es vegre mar biztos a november 5...:) Szupi, bar a hl2 re, meg a vampire bloodlinesra, nameg az nfsu, ja es a prince 2 re is nagyon kivancsi vagyokde nalam a flat out viszi a palmat:) Kibebaszottjo lesz ez a game, ezt elore mondom
  • Chaos Mad
    KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!44
  • grebber
    Ja akinek vannak olyan hozzátartozok azoknak jó nekem a net marad :)
  • M@TriX
    jaja, durva egy hónap lesz és az a "baj", hogy ennek a fele nekem nagy kedvenc... szegény hozzátartozóim... :)
  • grebber
    De kemény hónap lesz ez a november.

Cross Racing Championship,Flatout,HL2,NFSU2,Prince of Persia:Warrior Within,Vampire: The Masquerade - Bloodlines, és ki tudja még mi más.
  • CUCLI
    szal már a nyakunkon van nagyon
  • CUCLI
    Flatout ARANY!

Sogun, 13:42 - Játék: Versenyautós - (11 komment)

(Gamers Hell) Elkészült az Empire Interactive és a Bugbear Entertainment Carmageddon nyomdokain haladó, autótörő szuperjátéka, amelyben óriási ütközések, alkatrész szerteröppenések és karosszéria ripityára szakadások szemtanúi lehetünk. Emellett kiválóan lehet focizni a szélvédőn kizuhanó, majd rongybabaként ide-oda pattogó vezetővel! Szuper 3D motor generálja a bitumen és fémváz közül kiugró szikra hegyeket. Akrobatikus lendületű ütközések várnak a roncsderbi rajongókra! A játék egyszerűen MÁSZTHEV!!
    Boltokba kerülés időpontja: November 5.
    Platformok: PC, Xbox és PS2
    Főoldal: Flatout
  • 12346
    ez kész:DD asszem sokat fogom tolni.
  • Tumor
    konkrét dátumot tud valaki ?
  • coltcannon
    Uj video - Repkednek az emberek. :)
  • Amse
    Új képek vannak a hsw-n.Végre látszanak a pályák is, amik így ránézésre jók lesznek.
  • arty
    kicsit félek az empire interactive-tol, mint kiadotol :( csupa szutyok árkádot adtak ki :( remélem a bugbear azért be tudott csempészni megfelelő nehézségü irányitást (még, ha árkád is lesz...)
  • Chaos Mad
    hát már jöhetne!
  • Lacc
    Hamarosan jön végre ez is. Alig várom hogy kirepkedhessek a szélvédőn :P
  • grebber
    Flatout: professzionális grafika

Sogun, 21:07 - Játék: Versenyautós

(3DGamers) Carmageddon szent féknyomain lépked a Bugbear Entertainment. Nem túl komoly, viszont igazi mozis hangulatú látványos roncsderbi készül kovácsműhelyükben. Horpadnak az olcsó autók, kifehéredett ököllel szorítod a kormányt és próbálod telibe találni a messziről kiszemelt 'ellenfeleket'. Megállhatsz kocsmánál pletykálni egy keveset, apróbb megbízatásokat hajthatsz végre, tuningolhatod az autódat, közben halad előre a történet.
    Fejlesztő: Bugbear Entertainment
    Kiadó: Empire Interactive
    Főoldal: Flatout
    Platformok: Xbox és PC
    Megjelenés: Novemberben

Képek

info:Hardwired
  • karikusz
    Azért nem kispálya, hogy kigyullad a kocsi is..))

• arty
    uhh... 2004 legjobb trailerje :)
  • Beagie
    ez nem lesz rossz game
  • 12346
    letöröltem:( slr-t nyomom most megin.
  • coltcannon
    Uj video - PC
  • arty
    ??

ezt nemértem.. placc? dehát ott is van rendes utvonal :) vagy nem azon van a verseny? ;)

én játszottam sok szerveren, nagyon jo futamok voltak... főleg a városinál volt együtt a mezőny!

ha játszol, irj msn/icqt, mennék ezerrel :)

Amugy az online jatek hianya még jelentheti, hogy csak master szerver nemlesz, de konnektálni lehet IP alapján!!! innentől meg kit érdekel, h nincs "online game" :)
  • 12346
    örültem is, hogy megcsinálták a multit, de annyira nem jó egy bazi nagy placcon lanozni. nem egyszer megesik, hogy hosszú percekig senkivel se találkozom.
  • Chaos Mad
    már elképzelem hogy ilyen muzsikra nyomatunk a haverokkal háloba gecciekkk... :D zsir lesz csak agggyyáák má idee... :)
  • Chaos Mad
    gecc de kiráely ez az oldal, tök faszák ezek a zenék ott bazze! yeahhh..... :D
  • Chaos Mad
    november 5-re van kiirva a megjelenés, hjajjj... még várhatunk 2 honapot :(
  • arty
    ott nem volt prioritást élvező konzol platform :((

amugy, azon kivül nincs is másik példa PCn... a synetic eszméletlen korrekt volt...!
  • 12346
    talán utólag berakják, mint a mbwr-be.