3441
-
Gabe18 #155 FlatOut Empire Interactive 11/05/04 EU
USA-ban meg csak jövőre.
Szóval még nem lehet tölteni. -
#154 Valahonnét lehet már tölteni? -
#153 Vegig jatszottam azt is, szerintem jo volt. -
#152 tough trucks-t játszottad? (én végig, sztem árkádok istene, csak value igy multi nincs :( ) -
#151 sztem nem. jó poénnak látszik. remélem tényleg az is lesz:) így legaláb nem fog olyan hamar ellaposodni talán, hogy má megint csak körbe-körbe autókázok, oszt ennyi. + majd suliban is tudjuk nyomni hálóban az "ombrehajítást". -
#150 Ez JOO lesz!!! Kivancsi vagyok mennyire arkadositottak el az iranyitast. Remelem az Invictus/Insane szintjen lesz, vagyis korrekt fizika, jo iranyitas es hangulatos, fun - arkados - jatekmenet. Bar azok a kirepulo, bena, felesleges emberek nagyon legagyizzak... -
Chaos Mad #149 lan partyba még lehet hogy belefér :D -
#148 lan igen, de inet lehet h nem :( -
Chaos Mad #147 na za elsö ? jel nem kellett vona :) -
Chaos Mad #146 jöhetne má? LAN lesz benne nem? -
#145 ha inkább bugbear lesz mint empire, akkor késznek lehet venni, hogy nagyon jó lesz :) -
#144 Nem semmi hónap lesz ez a november. -
#143 Az tuti hogy jó lesz törés meg minden téren ahogy a videokat elnézegettem a HL2 nálam uccsó ezek közül. -
#142 Ez a game szamomra 2004 legjobbja, mar evek ota varok ra, es vegre mar biztos a november 5...:) Szupi, bar a hl2 re, meg a vampire bloodlinesra, nameg az nfsu, ja es a prince 2 re is nagyon kivancsi vagyokde nalam a flat out viszi a palmat:) Kibebaszottjo lesz ez a game, ezt elore mondom -
Chaos Mad #141 KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!44 -
#140 Ja akinek vannak olyan hozzátartozok azoknak jó nekem a net marad :) -
#139 jaja, durva egy hónap lesz és az a "baj", hogy ennek a fele nekem nagy kedvenc... szegény hozzátartozóim... :) -
#138 De kemény hónap lesz ez a november.
Cross Racing Championship,Flatout,HL2,NFSU2,Prince of Persia:Warrior Within,Vampire: The Masquerade - Bloodlines, és ki tudja még mi más. -
CUCLI #137 szal már a nyakunkon van nagyon -
CUCLI #136 Flatout ARANY!
Sogun, 13:42 - Játék: Versenyautós - (11 komment)
(Gamers Hell) Elkészült az Empire Interactive és a Bugbear Entertainment Carmageddon nyomdokain haladó, autótörő szuperjátéka, amelyben óriási ütközések, alkatrész szerteröppenések és karosszéria ripityára szakadások szemtanúi lehetünk. Emellett kiválóan lehet focizni a szélvédőn kizuhanó, majd rongybabaként ide-oda pattogó vezetővel! Szuper 3D motor generálja a bitumen és fémváz közül kiugró szikra hegyeket. Akrobatikus lendületű ütközések várnak a roncsderbi rajongókra! A játék egyszerűen MÁSZTHEV!!
Boltokba kerülés időpontja: November 5.
Platformok: PC, Xbox és PS2
Főoldal: Flatout -
#135 ez kész:DD asszem sokat fogom tolni. -
#134 konkrét dátumot tud valaki ? -
coltcannon #133 Uj video - Repkednek az emberek. :) -
#132 Új képek vannak a hsw-n.Végre látszanak a pályák is, amik így ránézésre jók lesznek. -
#131 kicsit félek az empire interactive-tol, mint kiadotol :( csupa szutyok árkádot adtak ki :( remélem a bugbear azért be tudott csempészni megfelelő nehézségü irányitást (még, ha árkád is lesz...) -
Chaos Mad #130 hát már jöhetne! -
#129 Hamarosan jön végre ez is. Alig várom hogy kirepkedhessek a szélvédőn :P -
#128 Flatout: professzionális grafika
Sogun, 21:07 - Játék: Versenyautós
(3DGamers) Carmageddon szent féknyomain lépked a Bugbear Entertainment. Nem túl komoly, viszont igazi mozis hangulatú látványos roncsderbi készül kovácsműhelyükben. Horpadnak az olcsó autók, kifehéredett ököllel szorítod a kormányt és próbálod telibe találni a messziről kiszemelt 'ellenfeleket'. Megállhatsz kocsmánál pletykálni egy keveset, apróbb megbízatásokat hajthatsz végre, tuningolhatod az autódat, közben halad előre a történet.
Fejlesztő: Bugbear Entertainment
Kiadó: Empire Interactive
Főoldal: Flatout
Platformok: Xbox és PC
Megjelenés: Novemberben
Képek
info:Hardwired -
#127 Azért nem kispálya, hogy kigyullad a kocsi is..))
-
#126 uhh... 2004 legjobb trailerje :) -
Beagie #125 ez nem lesz rossz game -
#124 letöröltem:( slr-t nyomom most megin. -
coltcannon #123 Uj video - PC -
#122 ??
ezt nemértem.. placc? dehát ott is van rendes utvonal :) vagy nem azon van a verseny? ;)
én játszottam sok szerveren, nagyon jo futamok voltak... főleg a városinál volt együtt a mezőny!
ha játszol, irj msn/icqt, mennék ezerrel :)
Amugy az online jatek hianya még jelentheti, hogy csak master szerver nemlesz, de konnektálni lehet IP alapján!!! innentől meg kit érdekel, h nincs "online game" :) -
#121 örültem is, hogy megcsinálták a multit, de annyira nem jó egy bazi nagy placcon lanozni. nem egyszer megesik, hogy hosszú percekig senkivel se találkozom. -
Chaos Mad #120 már elképzelem hogy ilyen muzsikra nyomatunk a haverokkal háloba gecciekkk... :D zsir lesz csak agggyyáák má idee... :) -
Chaos Mad #119 gecc de kiráely ez az oldal, tök faszák ezek a zenék ott bazze! yeahhh..... :D -
Chaos Mad #118 november 5-re van kiirva a megjelenés, hjajjj... még várhatunk 2 honapot :( -
#117 ott nem volt prioritást élvező konzol platform :((
amugy, azon kivül nincs is másik példa PCn... a synetic eszméletlen korrekt volt...! -
#116 talán utólag berakják, mint a mbwr-be.