3441

FAQ

• Lacc
    Nekem csak 75-80 közé sikerül mindig kilőnöm.
  • Loco
    ne full gázzal menj végig, mert nagyon elugrik az első kis ugratón.
    miután a második rámpát elhagyod, rögtön ereszd ki a faszit
  • Amse
    És mikor a legoptimálisabb kilőni?
  • Amse
    Nekem tetszik a játék azon kívül, hogy kicsit 1xű az irányítása(kormánnyal).Ha kijön a full azzal biztos, hogy fogok játszani.
    A kérdés csak az, hogy lesz e más ami jobban csábít.(CRC)
  • Loco
    időzítés kérdése
  • Loco
    Símán ugrok 100.2-t
  • grebber
    Nekem max 234 volt.Egy ugrásom 88.4 volt a max.
  • pinehead
    fuhhh, én egy órányi játék után alig bírtam lemászni róla.
    jöhet a full.
  • Hmuda
    Hm, én eredeti PC-s játékokon még sose láttam "press enter" feliratot az elején. Túlságosan is konzolport szaga van.

Amúgy gépigényről csak annyit, hogy max grafikán nálam perfektül fut, pedig már erősen középszint alatti a gépem.
  • karikusz
    gyerekek etz nagyon brutál...szarrá nevetem magam..))...a sorőr bír ám kirepülni rendesen.)
  • M@TriX
    na lenne 2 kérdésem:
    1. a demóban nincs LAN igaz?
    2. a gépigényről mit tudtok mondani. MaxMinre levéve elmegy irodai gépen, csakmert akkor jó mulatság lenne idebennt. :)
  • arty
    forditve... EZ pc-re készült eredetileg :) csak sajnos a kiado gondolom beerőltette a konzolokat is ... :(

a bugbear első konzolos alkotása, az előzőek pc onlyk voltak és ez is igy indult. ld. még alexease postjai ..
  • gergou
    Nah, en nem csalodtam, ez telleg igazi new generation roncsderbi, es mar ma meg fog jelenni, talan remenykedjunk, talan nem en vagyok az egyetlen, akinek tetszik, kiralyy gamez...:)
  • Hmuda
    Ez is konzolra készült, csak van belöle PC-s port.
  • Hmuda
    Akkor majd peccselnek. Csak észreveszik már, hogy a fél játékostársadalom lázong.
  • Gabe18
    Hát elvileg 5.-én a boltokban...
  • Hmuda
    Nemtudom, hogy aranyba ment-e már, de mivel külön felhívták a figyelmet arra, hogy a demo nem a full állapotát muatatja, van reménykednivalótok.
  • Gabe18
    Hát én is bizom benne hogy a verseny rész is normálissan meg lesz csinálva a full-ban.Na majd meglátjuk.
  • Hmuda
    Hát én ilyen töréssel inkább egy Destruction Derby szintű játékot vártam, de ezek az arénás cuccok nagyon tetszenek. :-)
  • arty
    PCre nem sok igényes autos játék jelenik meg ... debilkedni ott van az összes konzolra készült szakadék ... ennek elsősorban jó autos játéknak kellett volna lennie .... SZVSZ
  • Hmuda
    Nem baj, ha versenyezni akar valaki arra ott van még kismillio másik játék. Ezekre a debilségekre ez a game tökéletes.
  • arty
    ez a baj, hogy ilyenekre ment el az idő a programozoknak ... :(
  • Hmuda
    A verseny látszólag tök mellékes dolog, itt a debil minijátékokon van a hangsúly (az aréna méretéböl itélve). A demóban lévö "magasdobáson" kívül látszólag még van távolugrás, teke meg hasonló nyalánkságok. :D
  • Hmuda
    Wow! Ez állati jó! :DDD

legmagasabb kilövésem 104.59 méter (átment a legfelsö lécen 5 méterrel :D). Hatalmas ötlet ez a kilövősdi, remélem van még benne jópár hasonló agyalágyultság. :D
  • Gabe18
    nekem az ösz repülésem eddig 204 volt,de néha nem értem miért nem számolja,mert külövöm a fazont,el is száll a lécek között /nem irja ki hogy "failed"/ és mégsem számolja a métereket.Nem tudom milyen szabályt sértek meg...
  • arty
    remek hírek ... :D
  • Alexease
    Azt a repulest en is kiprobaltam, 100 felett volt nekem is masodjara, fel is ragadt a halora az ember rendesen:))))
    De ha jol lattam, lesz celbalovosdi is:)))
  • Alexease
    A kinti forumba olvastam, hogy nem hivatalosan megerositettek, hogy a PC-s verziohoz tervezik befejezni a belsonezeteket es az online tamogatast is, patch formajaban. Ami jo hir, de akkor mar az automozgason is javitani kellene (vagy visszacsinalni:D):)
  • Alexease
    Tudom hogy a Bugbear nem konzolos volt, ez is PC-s volt az elejen belsonezettel, csak utana lett elsosorban konzolos.
  • arty
    baaaa ... csíter :)
  • toMpEr
    nekem egyre 110 osszesen meg 299
  • arty
    nekem 81.xx ...

amugy egy érdekes momentum a readme.txt ből:

"online and multiplayer gaming options add even more...."

hoppá!!!!!! :)
  • I.C.ram
    Ki mennyit tudott katapultálni a vezetőn?

Nekem 75.27 meter volt a rekordom :)
  • arty
    ha összeadok, kivonok, ... öö ... inkább ne lenne konzolszaga :)
  • arty
    nana, ez nem konzolrol jött! ennek az anginenek az alapja a rally trophy, és az full PC-s !
  • Alexease
    Ennyi elonye van altalaban a konzolra (-rol) portalt cuccokna. Jo grafikai otletek, latvanyok es meg gyors is. De aztan altalaban ennyi. Ha nem lenne ennyire lebutitva az iranyitas, meg jo is lenne. Bar az ember reptetes, nem igazan all kozel hozzam:))))))
  • arty
    szóljon, aki minimalgrafikán látott már szebbet... 800x600/16bit... és kellemesen fut nagyon és csodaszép :)

lanos ökörködésre mindenesetre jo lesz, de ezt talán még szingliben sem fogom játszani :( érezni, hogy VALAMI mintha lett volna az irányitásban, és a végén valaki leegyszerüsíttette .. nemtudom.. tényleg ennyire egyszerü szutyokra vágyik a nagy többség? ki fog derülni ... :(
  • [Walaki]D`Lair
    most szedem....:D
  • arty
    pozitivum, hogy maga az engine remek, gef2mx+1700+ amd n is frankon elfut, megfelelően lebutitva - és még igy is csodaszép !
  • arty
    látom az engine a tough trucks (előtte rally trophy) ... jo előjelek ...

indul ....

és ... első benyomás: bakker :(((((( mért??? mért kellett ezt?? annyira nehéz volt valakiknek a tough trucks, esetleg a rally trophy szintü irányitás ???? mért nem kell legalább MINIMÁLIS skill az irányitáshoz ??? :(((

bugbear: pokoli csalódás! tőlük JÓVAL többet vártam.