3441
-
#315 én ezért csináltam 7gigás particiot rendszernek:)kimásolni nem tod belöle? -
#314 Gratulálok az installernek.
Fel akarom rakni a játék partícióra, erre nem engedi, mert a rendszer vinyón (ahova már kirakta magát a temp -be) nincs újabb 300 mega hely (csak 3 gigás a partíció). Noha nem oda menne a játék és a temp ben már odarakta. Ügyes. Bazmeganyád. Négyszer. -
szisziiii #313 hali
-
#312 85%6 perc és go! -
#311 -
#310 online game :) -
#309 Csuhaj!Zseniális király játék.Lesz, ha kijön a teljes:)
Amúgy szerintem az irányítás se nem nehéz, se nem könnyű, remekül eltalálták a középutat.A fizikát nem lehet kritizálni, kiváló.Grafika is csodás, hangulata isteni.Mi kellhet még? -
#308 kinek mennyi a rekord a 3. palyan? nekem eddig 299 sikerult, de csak makolni kell es lesz tobb is -
#307 Na már vok szedem én is királyság képek alapján áááááá érjen már le a demó!!!!!!! -
#306 tomper a képeidet kösz, isten !! és ezt NEM fogjuk online nyomni!! :((((( nemigaz, h egy tökéletes játék nem akar kijönni ... :)) -
#305 tudom, pontosan ezért adok jelen esetben (is) (nyali off) a véleményedre !!!!
remélem hamar ki tudod probalni!!! :) -
#304 A Tough Trucks nekem tetszett. Kicsit arkados volt, de teljesen jo iranyitassal, toressel. Persze, belsonezet es online ott sem volt, vagyis halalra volt itelve (meg persze AV):) -
#303 Na már megy, gyorsan átraktam a drivert (61.77-esre)
Istenkirály a game! -
Gabe18 #302 Nem hiszem,az biztos csak valami extra móka lesz,mint pl a Bornout-ban amikor ütközni kell.
A demóban is van 2 rendes versenytipus,meg a távolugrós. -
#301 Semmi kolonos. Egyedul a belsonezet boszant, de lehet hogy az sem, mert ha a nagyresze "tavolugralosdi" lesz, akkor ugy is telesen mindegy:)))) -
#300 aki játszott a TOUGH TRUCKS al, ahoz képest milyen az irányítás ????!!!!
tudtam, hogy pont melozok, amikor kijön!!!!!!!!!!!!!!! :( -
#299 Gyorsan hazaszaladtam letolteni:) Meg egy ora es lent van:) Addig olvasgatok, gondolom mar minden "poen" le lett love:))) -
#298 Tudom. Tiszta ideg lettem, eddig minden game ment gond nélkül, amit annyira vártam, az meg nem. -
#297 ok koszonjuk szepen, gondolom sok idobe telt ilyen vicces hozzaszolast kitalalni. -
#296 Király a játék! -
Gabe18 #295 Jol van már,nem rajtad nevetek na... -
#294 -
Gabe18 #293 Ahhoz képest hogy Nvidia... -
#292 Nekem kifagy a game! 66.81-el! -
SE #291 Állítólag elfoglalták a Moszkva teret az oroszok!
Most hallottam, csak továbbadom... -
#290 Ok, csodalatos,akkor mostmar elarulhatod hogy hol szerepel benne a "szerintem" szo! -
#289 Az állitólag azt jelenti, hogy hallott olyat, hogy nem megy Ati-n.
Szóval csak annyi a bűne, hogy továbbadta.Ne őt fikázd már le!Thx -
Szabyka #288 Már látom van ... -
Szabyka #287 Visszajátszás van benne ? -
#286 Örömmel látom, hogy kijött végre a demo.
Egy kérdésem lenne.
Mennyire irányítható billentyűről? -
ppeti66 #285 Áhh...
Olyan nincs, hogy egy játék ne induljon ATi, vagy nVidia kártyán, a másikon meg igen (najó, eggynél találkoztam vele). Ez egyfajta marketingpolitika az nVidia-nál. Az ő kártyáikra optimizálják a játékokat (sajnos elég sokat), és ezzel próbálnak nagyobb eladásokra szert tenni. De létezik az ATi-nak is egy ilyen programja (Half - Life 2, RCT3). Tehát mindegyiken kell mennie, max lassabban fut... -
SE #284 "Tomper
ma 17:59 | Privát | Válasz | #242
Allitolag csak nvidia kartyan megy a demo"
Bocs. Biztos nem tudok olvasni...
-
Gyusz #283 Nekem a grafika a videókon szebbnek tűnt, így élőben nem tetszik annyira. Na meg a kijelzők és a menü is elég otrombára sikeredett.
Amúgy a törésmodell szuper, no meg az irányítás elég jó, de szerintem egy kormány azért nem árt. Szóval én többet vártam, de azért az összhatás pozitív. -
Gabe18 #282 A vezető halála...
-
#281 Milyen hulyesegemen?
Tanulj meg olvasni aztan utana huzd fel magad, kosz. -
#280 Van olyan kamera is ami csak az utat mutatja padló szintből.Én kormánnyal nyomom.Teljesen jó.A oályán kívülre is lehet menni és arra is vannak utak. -
SE #279 Csak Tomper hülyeségén húztam fel magam... -
#278 Előtted írták,hogy megy ATI kártyán is!! -
#277 2 nezet van csak egy tavoli meg eg ykozeli -
SE #276 Kormánnyal próbálta már vki???
Persze, ha nincs belsőnézet, akkor nem sok értelme...