3441

FAQ

• grebber
    Nagyon ott van ez a game.
  • arty
    nna, mindjart en is elinditom ezen a 1700+/gef2mx kombón :)
  • gyraph
    Akkor mar truckdismount is jobb volt es csak 2mb :)

Truck Dismount
  • SE
    Tessék FlatOut flash játék! :)
  • Alexease
    Lehet:))
  • SE
    Meglepően jól lehet irányítani kormánnyal, de nem szimulátor!
    (Lökhárítónézetből)
  • gyraph
  • malter
    nem tom,lehet inkább mi öregszünk;)
  • Alexease
    Nyugi, itt is vannak lamak boven:)))))
  • Alexease
    En is inkabb egy Insane "komolysagut" vartam, vagyis jo fizika, jo iranyitas, tores, belsonezet stb., de megis lazabb, vidamabb jatekmenet.
  • malter
    elég szomoru hogy igy el****ták,pedig az ötlet jo volt+grafika törés is,csak ezek az árkádos állatságok,irányitás,farakás,utépités a versenypályán....miiéért keel??nem értem tényleg erre van szüksége a mai gamernek?amcsi,és japán a fö célpont,ott ennyire lámák a fiatalok?
  • arty
    2 db #341es üzim van :D
  • arty
    bugzik a forum :(((( sry
  • Gabe18
  • arty
  • arty
    need for speed u2: "besokalltam, namondom a seggével megcsapatom a korlátot és GYORSABBAN megyek tovább...." ;)
  • gyraph
    Nekem az ev csalodasa ez a jatek minden szinten. Azt gondoltam a Bugbear ismet egy jo kis szim szeruseget heggeszt, de ez remalom. Mondjuk a multiplatform, a belso nezet hanyagolasa es a repulo emberek mar aggodalomra adtak okot korabban is, de en azert megis remenykedtem.
    Persze a toresmodel isteni, nade ennyi. Az egeszbe az a legszomorubb, hogy ezt igy ahogy van megcsinalhattak volna az oldalukra kb. schokwave flashjateknak :). Senkinek nem akarom elvenni a kedvet, mert biztos lehet ezt funrace-nek is felfogni, de en tok mast vartam.
  • Gabe18
    Hát ja,ez nem Need for Speed...
  • malter
    LOL hasitok a kanyarba,besokaltam,na mondom sebaj a seggével megcsapom a korlátot és megyek tovább,erre korlát szakad én meg 1000el a toba:DDD
  • arty
    neeeeeeeee, azt MÉG butitották ??????? :((((((((((((
  • Alexease
    Kicsit/erosen butitott. De erre a jatek celra, es a 3 platformra megfelel;)))
  • Smuge
    bocs nemtudom miért ment 2x
  • Alexease
    Nem hinnem.
  • malter
    akkor van remény;)
  • malter
    remélem azért a fullban lesz valami állitási lehetöség
  • arty
    tough truckshoz képes milyen az irányitás?
  • Alexease
    Ez a kep elegge felesleges volt...
  • Gabe18
    Monjduk azt nem tudom,mert én analóg karos controllerel játszom,azzal szépen lehet lavirozni...
  • malter
    hát buli lenne,ha jo lenne az irányitás,akkor el is tudnák vele szorakázni,de igy csak idegesit hogy kacsázik feszt
  • Alexease
    Az iranyitast ugy "modositottak", hogy a csuszason van a hangsuly es nem visszapattanos - foldhoz ragados - az auto:)))
    Bar meg nem igazan teszteltem komolyan, de egyelore az Insane meg mindig sokkal tobbet nyujt, leszamitva a grafikat es az itteni brutal toreseket, kornyezeti elemeket (bar az Insane 4-5 eves:D).
  • Smuge
    Jot repültem:D
  • Gabe18
    Komolyabbat szerintem inkább a Cross Racing Championship-től érdemes várni.Ez ilyen kicsit "buli" játék,de szerintem nagyon állat.
    Engem a régen még PSX-en játszott Destruction Derby-re emlékeztet kicsit.
  • Alexease
    Van FFB - elvileg - de belsonezet az nincs:)) Ki sem probaltam kormannyal, nem sok ertelme van:)))
  • malter
    hát az irányitáson én is elszörnyülködtem,szinte képtelenség egyenesen haladni a versenyben(bill)kormányal milyen?
  • petesilver
    Akkó most lezúzzam a demot vagy nem? Konzolos remakre nem igazán lennék kiváncsi! FFB van?
  • Alexease
    Nem a 61.77 ?!
  • Alexease
    Amugy meg, basszus, jo hogy adtak ki demot:)) Ezt meg akartam venni, de most egy cseppet elbizonytalanodtam:))))))

- A grafika, hangok, tores, es foleg kornyezeti fizka brutal jo.:)
    - Az auto mozgast elegge lebutitottak:(
    - A menu es egyebb totalis konzol cucc.:(
    - Egy file-ban az egesz jatek (bfs), modosithatatlan!!!:((
    - AI-t az nem igazan irtak bele:( Bar, nem is nagyon kell, mert a tores a lenyeg, atgazol mindenen, mindenkin:))) Nagyon gyanus csalos konzol viselkedes:(

Persze, ez NEM a jatek lehuzasa volt, csak en - nemtomer - kicsit "komolyabbat" vartam:)) Attol fuggetlenul jo szorakozas lehet.
  • I.C.ram
    66.77-es legújabb van fent :(
  • Alexease
    Tedd fel a legujabb nVidia driver-t.
  • I.C.ram
    Tud valaki segíten?

Elindítom a játékot, megyek egy versenyt, és ahogy indul a verseny, kb 1 perc után resetel a gépem, mindenféle előrejelzés nélkül. Ez minden versenyszámnál így van :(