3441
-
#355 Nagyon ott van ez a game. -
#354 nna, mindjart en is elinditom ezen a 1700+/gef2mx kombón :) -
#353 Akkor mar truckdismount is jobb volt es csak 2mb :)
Truck Dismount -
SE #352 Tessék FlatOut flash játék! :) -
#351 Lehet:)) -
SE #350 Meglepően jól lehet irányítani kormánnyal, de nem szimulátor!
(Lökhárítónézetből) -
#349 -
#348 nem tom,lehet inkább mi öregszünk;) -
#347 Nyugi, itt is vannak lamak boven:))))) -
#346 En is inkabb egy Insane "komolysagut" vartam, vagyis jo fizika, jo iranyitas, tores, belsonezet stb., de megis lazabb, vidamabb jatekmenet. -
#345 elég szomoru hogy igy el****ták,pedig az ötlet jo volt+grafika törés is,csak ezek az árkádos állatságok,irányitás,farakás,utépités a versenypályán....miiéért keel??nem értem tényleg erre van szüksége a mai gamernek?amcsi,és japán a fö célpont,ott ennyire lámák a fiatalok? -
#344 2 db #341es üzim van :D -
#343 bugzik a forum :(((( sry -
Gabe18 #342 -
#341 -
#340 need for speed u2: "besokalltam, namondom a seggével megcsapatom a korlátot és GYORSABBAN megyek tovább...." ;) -
#339 Nekem az ev csalodasa ez a jatek minden szinten. Azt gondoltam a Bugbear ismet egy jo kis szim szeruseget heggeszt, de ez remalom. Mondjuk a multiplatform, a belso nezet hanyagolasa es a repulo emberek mar aggodalomra adtak okot korabban is, de en azert megis remenykedtem.
Persze a toresmodel isteni, nade ennyi. Az egeszbe az a legszomorubb, hogy ezt igy ahogy van megcsinalhattak volna az oldalukra kb. schokwave flashjateknak :). Senkinek nem akarom elvenni a kedvet, mert biztos lehet ezt funrace-nek is felfogni, de en tok mast vartam. -
Gabe18 #338 Hát ja,ez nem Need for Speed... -
#337 LOL hasitok a kanyarba,besokaltam,na mondom sebaj a seggével megcsapom a korlátot és megyek tovább,erre korlát szakad én meg 1000el a toba:DDD -
#336 neeeeeeeee, azt MÉG butitották ??????? :(((((((((((( -
#335 Kicsit/erosen butitott. De erre a jatek celra, es a 3 platformra megfelel;))) -
#334 bocs nemtudom miért ment 2x -
#333 Nem hinnem. -
#332 akkor van remény;) -
#331 remélem azért a fullban lesz valami állitási lehetöség -
#330 tough truckshoz képes milyen az irányitás? -
#329 Ez a kep elegge felesleges volt... -
Gabe18 #328 Monjduk azt nem tudom,mert én analóg karos controllerel játszom,azzal szépen lehet lavirozni... -
#327 hát buli lenne,ha jo lenne az irányitás,akkor el is tudnák vele szorakázni,de igy csak idegesit hogy kacsázik feszt -
#326 Az iranyitast ugy "modositottak", hogy a csuszason van a hangsuly es nem visszapattanos - foldhoz ragados - az auto:)))
Bar meg nem igazan teszteltem komolyan, de egyelore az Insane meg mindig sokkal tobbet nyujt, leszamitva a grafikat es az itteni brutal toreseket, kornyezeti elemeket (bar az Insane 4-5 eves:D). -
#325 Jot repültem:D
-
Gabe18 #324 Komolyabbat szerintem inkább a Cross Racing Championship-től érdemes várni.Ez ilyen kicsit "buli" játék,de szerintem nagyon állat.
Engem a régen még PSX-en játszott Destruction Derby-re emlékeztet kicsit. -
#323 Van FFB - elvileg - de belsonezet az nincs:)) Ki sem probaltam kormannyal, nem sok ertelme van:))) -
#322 hát az irányitáson én is elszörnyülködtem,szinte képtelenség egyenesen haladni a versenyben(bill)kormányal milyen? -
#321 Akkó most lezúzzam a demot vagy nem? Konzolos remakre nem igazán lennék kiváncsi! FFB van?
-
#320 Nem a 61.77 ?! -
#319 Amugy meg, basszus, jo hogy adtak ki demot:)) Ezt meg akartam venni, de most egy cseppet elbizonytalanodtam:))))))
- A grafika, hangok, tores, es foleg kornyezeti fizka brutal jo.:)
- Az auto mozgast elegge lebutitottak:(
- A menu es egyebb totalis konzol cucc.:(
- Egy file-ban az egesz jatek (bfs), modosithatatlan!!!:((
- AI-t az nem igazan irtak bele:( Bar, nem is nagyon kell, mert a tores a lenyeg, atgazol mindenen, mindenkin:))) Nagyon gyanus csalos konzol viselkedes:(
Persze, ez NEM a jatek lehuzasa volt, csak en - nemtomer - kicsit "komolyabbat" vartam:)) Attol fuggetlenul jo szorakozas lehet. -
#318 66.77-es legújabb van fent :( -
#317 Tedd fel a legujabb nVidia driver-t. -
#316 Tud valaki segíten?
Elindítom a játékot, megyek egy versenyt, és ahogy indul a verseny, kb 1 perc után resetel a gépem, mindenféle előrejelzés nélkül. Ez minden versenyszámnál így van :(