893
-
antijedi #54 első résznek se volt ultra élethű grafikája, ez se rosszabb szvsz..., az meg hogy rpg nevetséges, hol volt ez rpg? :)) nem attól lesz valami rpg mert van benne 10db előre scriptelt full lineáris "párbeszéd" :P -
#53 Hátt, valoban nem helyes.
Körökre osztott stratégia. He? Ez mán jóóó? :D -
#52 az rpg-t erre a játékra vonatkoztatva nem értem, de legalább is nem látom helyesnek -
#51 Nem de egy ilyen komoly rpg-hez ilyen 2. részt??? ...
Ha rajzfilmet akarnék megnézném a micimackot, vagy előhalásznám az oroszlánkirály játékot... -
#50 És az baj? -
#49 jön a gyalogkakukk is:) -
#48 Olyan mint egy rajzfilm... Jo mondjuk a sima Desperados is olyan volt, nade ez nagyon rajzfilmes. -
#47 Ha' eleg fura lesz... vajon majd szabadon lehet valtani a kamera nezetett...? -
-
Hay #45 Breki33: Mert én is sexárdi vagyok :-)
Van már újabb hír a második részről? -
#44 Hát én Commandos 1-et kiprobáltam és nem tetszett annak idején. A Deperados tarolt. K**va jó játék volt. És az 1. oályát először kb 2 óra alatt vittem végig majd amikor másodszorra toltam a gémet 13 perc volt. Durva.
A Commandos 2 szerintem jobb volt. A járművek miatt. Abban csak az nem tetszett hogy tul sokat kellett szöszmötölni a ktukkerekkel. lelövöm fölveszem a fegyverét.
Ezek a képek nekem nem tetszenek. olyan rajzfilmszerű a hanngulata. -
#43 nekem is úgy rémlik :-)
Why? -
Hay #42 Breki33: Valamiért úgy rémlik, hogy Te sexárdi vagy. Vagy nem?
Hogy nyomjam, ha még nincs is ? :-))) -
#41 -
#40 -
#39 -
#38 -
#37 -
antijedi #36 jah ez igy van...
bár azért commandost is többféle képen lehetett néha csinálni de tény hogy desperadosnak volt talán a legjobb ahangulata -
#35 Tény hogy a Commandos nehezebb volt, viszont a Desperados nem volt olyan lineáris volt olyan pálya amit 5 különböző módon csináltam meg, + a hangulata nagyon jó volt.Ebben a stílusban eddig a Robin Hoodés a Commandos3 volt a leggyengébb szerintem. -
antijedi #34 akkor az a lo lopos pálya, kiszabaditani emg egy katonát kelet asszem a banditáktol, de ő nem maradt velünk -
#33 A commandos1+kiegészítő lemeze(szerintem ez a legnehezebb) óta nem igazán volt egyik ilyen stílusú játék sem nehéz, a Korea:FC ebbe nem tartozik bele mert azt még nem vittem végig, mert kissé nehézkes az irányítása így az még várat magára. A Desperados meg kimondottan könnyű, viszont legalább elég hosszú volt -
#32 a 8. pálya volt az és 1 katonát kellett kiszabadítani..... -
#31 Nem arra gondoltam,itt nem volt semmi épület csak erdő+tábortűz. -
antijedi #30 hát aki már jáccot elötte hasonlo gameval (commandos :P) annak már eleinte se volt nehéz szvsz... -
#29 Az volt a baj a Desparadossal hogy nehez volt az eleje amig raszoktunk mindenre. A vege fele mar rohogve szedtem a gringokat es tok konnyu volt mar a jatek. -
#28 hát vágj :-) -
Hay #27 Hi!
Nekem a Desperados volt az első ilyen jellegű játékom, magyarán e gaméig "féltem" nekikezdeni egy többszereplős akcióműsornak :-)))
Éjjelekig el tudtam szöszmötölni egy-egy pályával...szóval, tetszett nagyon.
Részemről belevágnék egy második kiadásba, de nem olyanba, mint a Commandos III a második rész utáni haloványságával. -
antijedi #26 az nem az volt amikor a kártyás csajt kellet megszöktetni a hajórol mert caslt a krátyán és oda zárták be? -
elmozo #25 Itt egy kezdetleges hivatalos link szinte 0 információval (német nyelven):
Desperados 2 -
#24 Tényleg nagy map volt!
Nekem a sötét pálya tetszett a legjobban(valakit ki kellett szabadítani és elmenni a lovakkal vagy valami ilyesmi) -
#23 Ja és géppuskakarabéllyal írtottuk a gringókat:)) -
antijedi #22 Sanchez-t kellet elrabolni de amugy stimm :) -
spR #21 Könyörgöm, csak ne vmi 3D-s fos legyen!!!
Az első rész nagyn tuti volt!
-
#20 jah az also kepekre meg tisztan emlekszek! Az Sancez erodje volt es nekunk be kellet menni valakit megmenteni nem? oaii de nehez volt ez a palya!
Szerintem kurva nagy lesz a gama! -
#19 Ez olyan, mint egy másik Desperados ! :D
Abból is volt első rész. De az egy olyan agyament "feltűnik a célpont és lődd le" lövöldözős volt. A lenti képek igencsak annak a folytatását hírdetik és nem a spanyolok által készített folytatást ... Tök furcsa, ha ezek tényleg "A Desperados"-ból vannak. Alaposan felbojgatják így a Commandos feelinget ... :) -
antijedi #18 lehet elintézték a cég brégyilkosai hogy infokat szivárogtat ki :DDDD -
#17 egy srác írta a PCDOme-n hogy leszedte de utánna soha többet nem írt -
#16 + pályák + 1 új szereplő (indián) volt hirdetve képek is voltak de soha nem találtam meg.... -
#15 Hűha, ez tetszik. Az 1-et imádtam.