893
header.jpg?t=1563182972
  • antijedi
    első résznek se volt ultra élethű grafikája, ez se rosszabb szvsz..., az meg hogy rpg nevetséges, hol volt ez rpg? :)) nem attól lesz valami rpg mert van benne 10db előre scriptelt full lineáris "párbeszéd" :P
  • ghost cb
    Hátt, valoban nem helyes.
    Körökre osztott stratégia. He? Ez mán jóóó? :D
  • shaba23 #52
    az rpg-t erre a játékra vonatkoztatva nem értem, de legalább is nem látom helyesnek
  • ghost cb
    Nem de egy ilyen komoly rpg-hez ilyen 2. részt??? ...
    Ha rajzfilmet akarnék megnézném a micimackot, vagy előhalásznám az oroszlánkirály játékot...
  • Voltan
    És az baj?
  • shaba23 #49
    jön a gyalogkakukk is:)
  • ghost cb
    Olyan mint egy rajzfilm... Jo mondjuk a sima Desperados is olyan volt, nade ez nagyon rajzfilmes.
  • Sephi
    Ha' eleg fura lesz... vajon majd szabadon lehet valtani a kamera nezetett...?
  • shaba23 #46

• Hay #45
    Breki33: Mert én is sexárdi vagyok :-)
    Van már újabb hír a második részről?
  • ghost cb
    Hát én Commandos 1-et kiprobáltam és nem tetszett annak idején. A Deperados tarolt. K**va jó játék volt. És az 1. oályát először kb 2 óra alatt vittem végig majd amikor másodszorra toltam a gémet 13 perc volt. Durva.
    A Commandos 2 szerintem jobb volt. A járművek miatt. Abban csak az nem tetszett hogy tul sokat kellett szöszmötölni a ktukkerekkel. lelövöm fölveszem a fegyverét.
    Ezek a képek nekem nem tetszenek. olyan rajzfilmszerű a hanngulata.
  • Breki33
    nekem is úgy rémlik :-)
    Why?
  • Hay #42
    Breki33: Valamiért úgy rémlik, hogy Te sexárdi vagy. Vagy nem?
    Hogy nyomjam, ha még nincs is ? :-)))
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • antijedi
    jah ez igy van...
    bár azért commandost is többféle képen lehetett néha csinálni de tény hogy desperadosnak volt talán a legjobb ahangulata
  • Punker
    Tény hogy a Commandos nehezebb volt, viszont a Desperados nem volt olyan lineáris volt olyan pálya amit 5 különböző módon csináltam meg, + a hangulata nagyon jó volt.Ebben a stílusban eddig a Robin Hoodés a Commandos3 volt a leggyengébb szerintem.
  • antijedi
    akkor az a lo lopos pálya, kiszabaditani emg egy katonát kelet asszem a banditáktol, de ő nem maradt velünk
  • Shep
    A commandos1+kiegészítő lemeze(szerintem ez a legnehezebb) óta nem igazán volt egyik ilyen stílusú játék sem nehéz, a Korea:FC ebbe nem tartozik bele mert azt még nem vittem végig, mert kissé nehézkes az irányítása így az még várat magára. A Desperados meg kimondottan könnyű, viszont legalább elég hosszú volt
  • Punker
    a 8. pálya volt az és 1 katonát kellett kiszabadítani.....
  • BADE
    Nem arra gondoltam,itt nem volt semmi épület csak erdő+tábortűz.
  • antijedi
    hát aki már jáccot elötte hasonlo gameval (commandos :P) annak már eleinte se volt nehéz szvsz...
  • Sephi
    Az volt a baj a Desparadossal hogy nehez volt az eleje amig raszoktunk mindenre. A vege fele mar rohogve szedtem a gringokat es tok konnyu volt mar a jatek.
  • Breki33
    hát vágj :-)
  • Hay #27
    Hi!
    Nekem a Desperados volt az első ilyen jellegű játékom, magyarán e gaméig "féltem" nekikezdeni egy többszereplős akcióműsornak :-)))
    Éjjelekig el tudtam szöszmötölni egy-egy pályával...szóval, tetszett nagyon.
    Részemről belevágnék egy második kiadásba, de nem olyanba, mint a Commandos III a második rész utáni haloványságával.
  • antijedi
    az nem az volt amikor a kártyás csajt kellet megszöktetni a hajórol mert caslt a krátyán és oda zárták be?
  • elmozo
    Itt egy kezdetleges hivatalos link szinte 0 információval (német nyelven):

Desperados 2
  • BADE
    Tényleg nagy map volt!
    Nekem a sötét pálya tetszett a legjobban(valakit ki kellett szabadítani és elmenni a lovakkal vagy valami ilyesmi)
  • BADE
    Ja és géppuskakarabéllyal írtottuk a gringókat:))
  • antijedi
    Sanchez-t kellet elrabolni de amugy stimm :)
  • spR
    Könyörgöm, csak ne vmi 3D-s fos legyen!!!
    Az első rész nagyn tuti volt!
  • Sephi
    jah az also kepekre meg tisztan emlekszek! Az Sancez erodje volt es nekunk be kellet menni valakit megmenteni nem? oaii de nehez volt ez a palya!

Szerintem kurva nagy lesz a gama!
  • a.carkey
    Ez olyan, mint egy másik Desperados ! :D

Abból is volt első rész. De az egy olyan agyament "feltűnik a célpont és lődd le" lövöldözős volt. A lenti képek igencsak annak a folytatását hírdetik és nem a spanyolok által készített folytatást ... Tök furcsa, ha ezek tényleg "A Desperados"-ból vannak. Alaposan felbojgatják így a Commandos feelinget ... :)
  • antijedi
    lehet elintézték a cég brégyilkosai hogy infokat szivárogtat ki :DDDD
  • Breki33
    egy srác írta a PCDOme-n hogy leszedte de utánna soha többet nem írt
  • Punker
    + pályák + 1 új szereplő (indián) volt hirdetve képek is voltak de soha nem találtam meg....
  • Tuvok #15
    Hűha, ez tetszik. Az 1-et imádtam.