893
header.jpg?t=1563182972
  • Csuhai G
    Én a demóban nem tudtam átváltani FPS módba, úgyhogy egyből uninstall lett! :)
  • Breki33
    és az angol demo
  • piamania
    Hali!

Mikorra várható a megjelenés kb?
    Kössz
  • Breki33
    nemtudom még nem szedtem le

sztem a teljes játékból
  • Serpa
    ezek a demoból vannak?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • McW
    Végigtoltam a demot! Nekem tetszik, csak kár hogy a dokival nem lehet leütni senkit észrevétlenül, mert mindig megfordulnak, így sajna marad a lövöldözés, amitől veszít stratégiai jellegéből. Nem tudtam rájönni, lehet én csinálok valamit rosszul...

#122 a doki fel tud venni elsősegély-csomagokat, azzal magát és mást is gyógyít
  • Serpa
    képeket beszúrnátok?
  • ThugEdge
    életet lehet itt vhogy összeszedni?én még csak a város előtt kommandózok de itt nem leleten ilyesmit még
  • Breki33
    angol mikorra várható?
  • Faterx
    Haladtál már valameddig? Merthogy dúrva lenne egyből lövöldözni. Jó lenne a zoomot egérgörgőre rakni sajnos nekem nem megy
  • McW
    Nem lesz ez rossz! Oltári nagy hendikepp viszont, hogy nem lehet hátulról leütni a gringókat! Odaosonok, átvált az ikon ökölre, erre megfordulnak és szitává lőnek! WTF? Ha valaki rájön a titkára kérem jelezze...
  • Faterx
    Ja. A hollandon egész jól jön!
  • ThugEdge
    tessék faszikáim:
    uk,usa,német demó:

http://www.gamershell.com/news/29463.html
  • Serpa
    Desperados: Cooper's Revenge - German Demo (334MB)
  • Csuhai G
    Egyelőre német...de az engem nem érdekel! :)
  • Csuhai G
    Kijött a Demó!!!!!!!
  • Bobo01
    Nem értem mért nem jelent már meg... (Csak nézzétek meg a mi van [/URL]odaírva) DE sztem már közel van a megjelenés ideje. [URL=http://desperados2.com/](lásd: beüzemelték a lapot)
  • Hay #112
    Már én is várom! De nem tudom, hogy mikor jön...
  • kavaro
    Hali.

NEm tudjátok véletlenül mikor jelenik meg pc re???

már nagyon várom.
    ÜDv Misi
    Ja az 1 tényleg király volt. Az összes Commandost simán verte.
  • Bobo01
    Ezek a képek sem rosszak...
  • Bobo01
    Bezony...
  • Hay #108
    Tényleg?!
  • Bobo01
    De! Március 31
  • Hay #106
    még nem tudni, hogy mikor jelenik meg...
  • piamania
    Senki nem tud segíteni?
  • piamania
    HEllo!!! NAgy fanja voltam én is az első résznek.Nem bírtam abbahagyni.Pedig olyan 10-12 éves lehettem,de inkább 10.
    Mikor jön ki a 2. rész?Úgy hallottam,hogy március,de lehet hogy keverem vmi mással.Valaki tud vmi infot?KÖszi
  • nearo
    Jók, csak kár, hogy eddig csak ugyanabból a pályából láthattunk képeket, ami meg ráadásul az első részben is benne van.
  • KáZé
    az 1 dolog, hogy képek már vannak meg minden, de mikor lesz vmi fogható is? pl egy demo vagy vmi? vagy nem akarnak demót készíteni és mindjárt a játék lesz kiadva?
  • grebber
    6 új kép
  • Hay #100
    A bátyámék ott laknak... :-)
    Jöhetne már a game :-o
  • nearo
    naggyon cool, van köztetek Tbanyai amúgy?
  • nearo
    mikor lesz???? az első részt imádom, a második pályát elsőre kb 2-3 óra alatt csináltuk meg itthon, mostanában tízezredik végigjátszás után kb 10 perc, mindenki azt mondja őrült vagyok, de ezt a játékot nehéz megunni(persze játszok mással is:)), várom a köv részt, mingyá megnézem a trailer-ét.
  • Hay #97
    A dec.-i GameStar 1 oldalon "megemlékezik" a 2-ről, de semmi konkrét ott sem a megjelenésről...
  • Hay #96
    Semmi konkrét, honlapjukon néhány kép...
  • 3P
    Jaja, sokáig visszajártam hozzájuk, de nem jött 1 pálya sem.
    2. részz érkezéséről valami infó?