893
header.jpg?t=1563182972
  • Punker
    én azt hogy Botond végre végigjátsza hazahozza a lemezt és ide adja tesztelésre :)
  • Breki33
    mi meg először azt várjuk
  • zsakosfrodo2
    Tudod van aki megveszi eredetiben... (De mondjukén már letöltöttem torrentről, csak no CD crack hiányzik :) )
  • Örm
    Ezt hol láttad mert? Az nforce-on még nincs kint!
  • Hoz_Hun
    A 8-9 pályán járok. Az eddigi tapasztalataim:

Mint sokan tudjátok már a játék két nézetből játszható; a szokásos madártávlatból és harmadik személyű figura mögüli nézetből. Mind a kettő kell a játékban. Ezzel az új nézettel fokozták az akciórészt, ami tagadhatatlanul hangulatos, de nem feltétlenül hiányzott főleg úgy, hogy vannak pályák, amiket kifejezetten csak erre írtak, de általánosságban, ahol szabadon lődözhetünk ott le lehet hentelni a pályát taktika nélkül. Szerencsére egyre másra jönnek azok a pályák, ahol nem ölhetünk meg senkit. Itt tulajdon képen nem is kell 3-ik személyű nézetre váltani, hanem a jól megszokott Desperado stílusban lehet játszani. Szerencsére a fő 5 karaktert nagyon hamar megkapjuk (a 6. még várat magára).
    A játék grafikája nekem bejön. Az átvezetőket kezdem megszokni, de először borzalmasan gagyinak találtam. Ilyen képregényszerű képeket mutat amit „alá szinkronizálnak”. Azért manapság ennél jobbat is el tudok képzelni. Az időzítő funkciót alig-alig tudom használni, főleg pause hiányában (legalábbis én nem találtam olyan pause-t, ami alatt szabadon működött volna az időzítő funkció). Ha valaki rájön arra, hogyhogy lehet azt beállítani, hogy amikor valamelyik szereplő, akit épp nem irányítunk, de meglát egy ellenséget, azt lője le, szóljon. Azt meg lehet csinálni, hogy egy adott gonoszt, ha meglát lelövi (az időzítőt „amint meglát”-ra állítjuk és kijelöljük az szerencsétlent), de azt hogy általánosságban tüzelni kezdjen azt nem. Ergo ha figyelmetlenül, hagyok hátra valakit akkor azt birka mód lemészárolják és valaminek a védelmére sem hagyhatom hátra.
    A játékhoz adott kézikönyv (ami magán a korongon is rajta van pdf-ben) egyszerűen csapnivaló. Még az sincs benne, hogy a különböző karaktereknek mi a speciális képessége. Ezeket ugyan a játékban többnyire elmondják, de pl a néger csávónál a nitrót vagy mi az a zöld tégely (ezen kívül van dobható dinamit és bontásra való dinamitköteg is) még nem tudom mire kell, mert csesztek beavatni (oké majd kitapasztalom, de akkor is milyen má, hogy nincs leírva sehol). A zenéje viszont nagyon jó. Igaz, hogy visszaköszön a motívumokban az ismert westernek taktusai, de attól ez még nagyon hangulatos.

Találkoztam egy „bug”-gal: ha valaki beleütközik leírom. Van egy pálya ahol egy körbe rendeződött karavánt támadnak meg az indiánok és nekünk kell megvédenünk a telepeseket. A pálya leírásában az áll, hogy ha valamelyik farmert meglövik akkor a Doc.-kal gyógyítsuk meg, azonban játék közben egyszerűen nem engedi. Hiába van nála 7-10 kötszer a telepeseknél nem használja. Ez egyébként egy tipikusan akció rész; kis szekerekkel körülvet részben állnak hőseink a telepesekkel és a szekerek körül lovagló indiánokat kel több hullámban lemészárolnunk, akik kifejezetten szegény farmerekre céloznak. No taktika csak lövöldözni kell. Mivel fentebb leírtam, hogy területet nem sikerült bevédenem a szereplőkkel, így hiába volt ott négy főhős Sanchezal mészároltam egyedül (volt golyószórója neki hehehe).
    Ja a megoldás a bugra. Még a roham előtt Cooperral rohanjunk körbe és üssük le az összes telepest,… igen a nőket is. Ha nem tesszük meg lelövik őket, és nem tudjuk gyógyítani őket. Figyeljünk oda, ha magukhoz térnek üssük le őket újra.
  • bitubo
    worms 4...arra kár volt várnod,igaz hogy ez személyes vélemény de az egy kalap szarral egyenlő,de szerintem ezt nem csak én mondom
  • Shep
    Az a starforceosoknál van, ez másabb móka.
  • kavaro
    azt hallottam, hogy egy csomó játékot el lehet ugy inditani, hogy kihuzgáljuk a fizikai meghajtókat,és akkor a a daemont rendesnek veszi, és elindul a játék.
    szerintem ki lehet próbálni

egy csomó játék igy indul el
    az ujabbak
  • Bobo01
    Na nem tudsz várni vedd meg wazze! Egyébként nyugogy meg nekem a StarForce-os Worms 4-re röpke 6 hónapot kelett várnom...
  • Shep
    Akkor várunk erre is fél évet mint a splinterre, vagy megvesszük.
  • McW
    Mit pöcsölnek ennyit? Ennyire durva ez a tages védelem, vagy csak senkit nem érdekel a játék?
  • theclub
    Ezzel csak az a gond, hogy egy seeder van. A trackerrel mindig baj van, és még mindig csak 20%-nál járunk. Ez a verzió jó lehet - de törés még ehhez sincs!
  • vrobec
    Desperados 2 PC Game Multi 94x50Mb - most ez valoban mukodik?
  • gamerman01
    Ez fake!!!!
    DE EZ A RENDES WAREZ VERZIO!

Nforce:

Real, but I don't know if it works

94x50Mb

*******************************************************************************
    Desperados 2 PC Game Multi
    *******************************************************************************

-------------------------------------------------------------------------------
    General Information
    -------------------------------------------------------------------------------
    Type.................: Game
    Platform.............: Windows 9x/ME/2000/XP
    Image Format.........: mds/mdf
    Image Created with...: Alcohol 120%
    Burn Tested..........: Yes
  • Botond #240
    3. pályáig jutottam,azóta nem volt rá időm. Ma meg elutazok,szóval ez a jövő hét zenéje. Sok mindent nem tudok mondani,ez még csak tutoriál szinte, a történet most kezdődik. A grafika ugyanaz,mint a 2ben,csak lehet forgatni a kamerát,ami jó is meg rossz is,de ezt mindenki el tudja maga dönteni. A 3. pálya ráadásul egy az egyben a demó pálya.
  • Breki33
    mert nincs még +
  • Hoz_Hun
    Na ma én is megvettem a progit. Kiváncsi vagyok rá este telepítem.
    Azért meglepett, hogy eddig alig alig szoltak hozzá a játékhoz.
  • theclub
    Most a minonován is van egy desperados2.iso, habár ez csak 2,34giga
  • theclub
    DESPERADOS.2.COOPER`S.REVENGE-NOGRP
    Real??

Instructions

1. Burn or mount image
    2. Install game
    3. Launch tetriscpl.exe located in /Crack dir
    4. Install Driver and reboot
    5. Launch tetriscpl.exe again and mount the .tdf file
    6. Then play

• theclub
    A mininovás torrent szépen lassan csordogál lefelé. Egy nap alatt 10% :(
    Persze törésre is várni kell még.
  • McW
    Szúrjál egy pár shotit, kössz..
  • Botond #233
    Addig is csekkoljátok www.desperados2.com-ot képernyőkímélő meg háttérképek (2) :-)
  • Botond #232
    A 3. pálya a demó. És a játék 1.23 a demó meg 1.25 volt,szal érdekes,mindjárt körbenézek a neten van e patch.
  • Breki33
    ez pont fordítva van

pont a Desperados az a játék amit mindig másképpen lehet végigvinni

szappantologatosról meg inkább nem mondok semmit.......
  • SzZs
    Nekem eredetibe csak a NFS újabb részei vannak meg.Ezt nemfogom megvenni,mert 1-2 alaklommal végigviszi az ember és utánna felejtős,az NFS meg nem ,a jó online rész miatt
  • Botond #229
    Ja,bolti darab.
  • Botond #228
    Első pálya kicsit furcsa,elszoktam az irányítástól. Autosave van lépésenként. De amúgy hangulatos,mint az első rész volt.
  • kavaro
    jah az más.
    Nekem nem lenne pénzem rá.
    Egy játékra meg főleg.
    Türelmes vagyok.
    majd meglesz
  • Breki33
    megvette azt írta
  • kavaro
    Honnan töltötted le???
  • Botond #224
    Na megy az istall
  • kavaro
    Sziasztok.
    honnan lehet letölteni, mert a torrenten nem találtam, vagyis nem volt feltöltő
    tud vki vmi cimet???
    KÖszi Misi
  • Shep
    majd megoldják ezt is az okosok
  • TrIp
    bazz nemhiszem el... eddig a starforce most meg ez a TAGES!!! há menjenek máá
  • theclub
    No, torrenten szépen lassan csorog lefele az ISO :)
    Majd csak lesz valami törés is hozzá!
  • theclub
    Valami miatt nálam is csak az utolsó hozzászólások látszanak. De ha előre és visszaugrsz egy oldalt, talán úgy jó lesz.
  • Shep
    Majd lesz erre is vmi megoldás előbb utóbb.
  • theclub
    A torrent leírásában ez áll:

Copy Protection: TAGES 5.5
    Cracked: nothing (no crack included)
    installable but hard to bypass TAGES 5.5 (difficult to make it run)
  • Shep
    Hova lettek a hozzászólások, vagy nállam van hiba?
  • theclub
    Ja, péntek óta kapható a CDGalaxisban, és egy tizes híján egy tizes :)