Desperados 2 - 3

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
Hát én Commandos 1-et kiprobáltam és nem tetszett annak idején. A Deperados tarolt. K**va jó játék volt. És az 1. oályát elõször kb 2 óra alatt vittem végig majd amikor másodszorra toltam a gémet 13 perc volt. Durva.
A Commandos 2 szerintem jobb volt. A jármûvek miatt. Abban csak az nem tetszett hogy tul sokat kellett szöszmötölni a ktukkerekkel. lelövöm fölveszem a fegyverét.
Ezek a képek nekem nem tetszenek. olyan rajzfilmszerû a hanngulata.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Breki33
nekem is úgy rémlik :-)
Why?
Breki33: Valamiért úgy rémlik, hogy Te sexárdi vagy. Vagy nem?
Hogy nyomjam, ha még nincs is ? :-)))
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
jah ez igy van...
bár azért commandost is többféle képen lehetett néha csinálni de tény hogy desperadosnak volt talán a legjobb ahangulata

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
Tény hogy a Commandos nehezebb volt, viszont a Desperados nem volt olyan lineáris volt olyan pálya amit 5 különbözõ módon csináltam meg, + a hangulata nagyon jó volt.Ebben a stílusban eddig a Robin Hoodés a Commandos3 volt a leggyengébb szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akkor az a lo lopos pálya, kiszabaditani emg egy katonát kelet asszem a banditáktol, de õ nem maradt velünk

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shep
A commandos1+kiegészítõ lemeze(szerintem ez a legnehezebb) óta nem igazán volt egyik ilyen stílusú játék sem nehéz, a Korea:FC ebbe nem tartozik bele mert azt még nem vittem végig, mert kissé nehézkes az irányítása így az még várat magára. A Desperados meg kimondottan könnyû, viszont legalább elég hosszú volt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Punker
a 8. pálya volt az és 1 katonát kellett kiszabadítani.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Nem arra gondoltam,itt nem volt semmi épület csak erdõ+tábortûz.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hát aki már jáccot elötte hasonlo gameval (commandos 😛) annak már eleinte se volt nehéz szvsz...

Sephi
Az volt a baj a Desparadossal hogy nehez volt az eleje amig raszoktunk mindenre. A vege fele mar rohogve szedtem a gringokat es tok konnyu volt mar a jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
hát vágj :-)
Hi!
Nekem a Desperados volt az elsõ ilyen jellegû játékom, magyarán e gaméig "féltem" nekikezdeni egy többszereplõs akciómûsornak :-)))
Éjjelekig el tudtam szöszmötölni egy-egy pályával...szóval, tetszett nagyon.
Részemrõl belevágnék egy második kiadásba, de nem olyanba, mint a Commandos III a második rész utáni haloványságával.
az nem az volt amikor a kártyás csajt kellet megszöktetni a hajórol mert caslt a krátyán és oda zárták be?

Itt egy kezdetleges hivatalos link szinte 0 információval (német nyelven):

Desperados 2

Ha elolvasta kérem tépje össze!

BADE
Tényleg nagy map volt!
Nekem a sötét pálya tetszett a legjobban(valakit ki kellett szabadítani és elmenni a lovakkal vagy valami ilyesmi)

BADE
Ja és géppuskakarabéllyal írtottuk a gringókat😊)

Sanchez-t kellet elrabolni de amugy stimm 😊

Könyörgöm, csak ne vmi 3D-s fos legyen!!!
Az elsõ rész nagyn tuti volt!

Sephi
jah az also kepekre meg tisztan emlekszek! Az Sancez erodje volt es nekunk be kellet menni valakit megmenteni nem? oaii de nehez volt ez a palya!

Szerintem kurva nagy lesz a gama!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Ez olyan, mint egy másik Desperados ! 😄

Abból is volt elsõ rész. De az egy olyan agyament "feltûnik a célpont és lõdd le" lövöldözõs volt. A lenti képek igencsak annak a folytatását hírdetik és nem a spanyolok által készített folytatást ... Tök furcsa, ha ezek tényleg "A Desperados"-ból vannak. Alaposan felbojgatják így a Commandos feelinget ... 😊

A medve nem játék.

lehet elintézték a cég brégyilkosai hogy infokat szivárogtat ki 😄DDD

Breki33
egy srác írta a PCDOme-n hogy leszedte de utánna soha többet nem írt
Punker
+ pályák + 1 új szereplõ (indián) volt hirdetve képek is voltak de soha nem találtam meg....

Tuvok
Hûha, ez tetszik. Az 1-et imádtam.

Breki33
nemtudom én pályákról halottam, de nem találtam meg
Breki33
http://www.spellbound.de
hmm, az elsõ két képen az egyik elsõ részben szereplõ pálya 3ds változata van, most ako ez csak 3d-s átdolgozás lesz vagy mi? 😛PP

Punker
az 1 kiegészítõje végülis kijött vagy örökre csak terv maradt?

grebber
Miko gyûszik ez a game?

Next PC upgrade: 2022

ghost cb
bazzzzzeeee ez kira. Honnan szedted a képeket?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

gyraph
Az elso resz nekem nagyon tetszett es remelem a 3D nem a jatek rovasara fog menni.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

traXion
aha 😊

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
← ElőzőOldal 18 / 18