893
-
theclub #214 A Fahrenheitnél használták a védelem régebbi változatát. Ott egy mini-image oldotta meg a problémát.
A Tages védelemhez nem készíthető crack, sem egy-az-egyben másolat! -
#213 amazonon egyébként 30 dolcsi, nállunk biztos lesz egy tizes -
theclub #212 Desperados 2: Cooper's Revenge Multi4 PCDVDROM ISO 4.37 GB
Torrenten (Mininova). Persze seeder nincs :( -
#211 Mi ez az új védelem, nem is halllottam róla. -
theclub #210 Aszondják, a törhetetlen Tages 5.5 védelem van rajta. A Fahrenheiten volt hasonló, de az régebbi változata volt a védelemnek. -
#209 na mi lesz?? megjelent már? hivatalosan úgytudom igen, de warez verziót kipróbálnám mielőtt megveszem... -
#208 Kipróbáltam, nem jött be :(
Azért kösz! -
VodevilX #207 nemtudni milyen védelemmel van ellátva ? -
#206 CD Galaxis szerint már rendelhető,szóval pénteken megérkezett nekik. Ma benézek media marktba akkor. Azt hittemnyitva van szombaton is CD Galaxis,mert ma megyek arra,de nem. -
#205 próbáljátok meh a directx-ben a harveres gyorsítást visszavenni
tipp -
#204 Hang tökéletes volt nálam alaplapi hangkártyával. -
SzZs #203 Hangproblémák nállamis voltak.Halkan lehetett hallani a lövéseket pisztolyal,távcsövesnél nem. -
#202 Valakinek volt problémája a demoban a hanggal? Nálam nem hallatszik se a beszéd, se lövések, se ellenség, csakis a zene. -
piamania #201 nincs pénzem,hogy a játékokat megvegyem eredetibe,1 db eredeti játékom nincs,mint netről szedtem le.De engem nem zavar.És már ezt is szeretném leszedni a netről! -
#200 hanem részhalmaza -
piamania #199 torrent nem egyenlő warez
-
#198 szval warez érdekel -
piamania #197 csak azért kérdeztem vissza mert neten még sehol nem találtam(torrent oldalakon) és nforce-on se volt kint. -
#196 már megjelent nehéz visszaolvasni 2-3 sort? -
piamania #195 HEllo!
Valaki tud valami biztosat,hogy mikor jelenik már meg végre? -
#194 ha neked jó :) -
#193 Május közepe felé járunk arra megint,ha úgy jó. -
#192 jó akkor majd kölcsönadhatod, így még jobb is :) -
#191 Sehol. Hazafelé menet beugrok Média Marktba aztán megveszem. Sztem jövőhéten már lesz. -
#190 hol rendeled elő? :) -
#189 Akciósan előrendelve. Amúgy úgy nézem sima 10ezres játék lesz ez is. -
#188 az nem is sok -
#187 7500píz -
#186 árat mondj -
#185 amazon.co.uk szerint csak április 28
Pedig hivatalos oldalukon azt írják kiadták. -
#184 Senki nem látta még sehol? Pedig elméletileg már árulják a UK verziót. -
#183 ezen a pályán biztos lesz
anélkül nem nagyon lehetne egyedül a dokival -
#182 lövöldözve tök egyszerű, de majd a fullnál kiderül ott szerintem nem lesz ennyi lőszer -
nick név #181 semmi, csak igy jott ossze :)
igen onnan -
#180 használd aztán megtudod, bemész a hátsó résen és 8-an jönnek egyből akkor nagyon jó
miután elkezdtem használni fura volt visszaváltani -
#179 abban mi az élvezet?
a fenti hágóról?
én bementem és belső nézetben egy az egyben 20 embert legalább -
#178 És április 21 elmúlt,megjelent? -
#177 Action nézet mi a túrónak? Én sima külső nézetből tolom,ahogy az 1et is lehetett. Kamera forgatás nem nagy szám,de szépen megcsinálták. Kérdés,hogy kirajzoltatható e a tereptárgy mögötti fickó körvonala,mint az egyben? -
nick név #176 van 1 aki jarkal fel-le szinte teljesen lemegy és vissza, az észre szokta veni a lépcsokrol, de azon kivul senki nem veszi eszre
én ugy csináltam, hogy a dokival fenn voltam a hegyen és sniperrel mindekinek adtam aki a fenti épuletekben volt, több mint az eröd felét igy sniperrel löttem le -
#175 és mikor lelőtted bent nem kapták el?
vagy rögtön el kellett bújni?
Én simán dokival végigvittem igaz mindenkire lőttem aki mozgott