Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Commandos 2 szerintem jobb volt. A jármûvek miatt. Abban csak az nem tetszett hogy tul sokat kellett szöszmötölni a ktukkerekkel. lelövöm fölveszem a fegyverét.
Ezek a képek nekem nem tetszenek. olyan rajzfilmszerû a hanngulata.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hogy nyomjam, ha még nincs is ? :-)))
bár azért commandost is többféle képen lehetett néha csinálni de tény hogy desperadosnak volt talán a legjobb ahangulata
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem a Desperados volt az elsõ ilyen jellegû játékom, magyarán e gaméig "féltem" nekikezdeni egy többszereplõs akciómûsornak :-)))
Éjjelekig el tudtam szöszmötölni egy-egy pályával...szóval, tetszett nagyon.
Részemrõl belevágnék egy második kiadásba, de nem olyanba, mint a Commandos III a második rész utáni haloványságával.
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Nekem a sötét pálya tetszett a legjobban(valakit ki kellett szabadítani és elmenni a lovakkal vagy valami ilyesmi)
Az elsõ rész nagyn tuti volt!
Szerintem kurva nagy lesz a gama!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Abból is volt elsõ rész. De az egy olyan agyament "feltûnik a célpont és lõdd le" lövöldözõs volt. A lenti képek igencsak annak a folytatását hírdetik és nem a spanyolok által készített folytatást ... Tök furcsa, ha ezek tényleg "A Desperados"-ból vannak. Alaposan felbojgatják így a Commandos feelinget ... 😊
A medve nem játék.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.