893
-
Since #373 Elvilegben mind a kettő működik, bár nekem nem akar elindulni az iTWINS verzió ezért most szedem az unleashedet állítólag az biztos hogy megy... -
#372 most melyik verzio a jo?a
cloneDVD-iTWINS vagy a
BWclone-unleashed -
chicken chaser #371 a mini imaget a régi helyett mountoljátok be? -
#370 :/ SuX én iet nem tapasztaltam nemtom nálad mi lehet a bibi..... :( -
#369 aha hat nalam az uj fajta mini-image kinyirja a windowst, hibakereso modban kell elinditanom :] -
werter #368 jeeeeeeeeeeeeee nagyon-nagyon szépen köszi © Omlás igy tényleg megy csak az volt a baj eddig is hogy a asr.exe-ét nem a des. könyvtárából inditottam tényleg köszi szépen -
#367 írni aztmeg nemtok :S :) -
#366 Nincs jah écs csa 1 wirtuális meghajtóm van. -
#365 Hát nem tudom, unleashed verzió és securom loader azt hagy szóljon, nem nagy valami. -
#364 igy inditom, es nem megy.. a normal image nalad be van mountolva ? -
#363 Desperados.2.Cooper.s.Revenge.READ.NFO.CloneDVD-iTWINS
Ezen verzió indítása a következő:
1.Telepít...
2. www.gamecopyworld.com -ról letöltöd a friss maxi-imaget + cracket + asr.exe
külön vannak szal mind 3at szedd le!
3.Crack + asr.exe bemásol game könyvtárba maxi image bemountol Daemon 4.03-ba
4.asr.exe indít kiválasztod a Desperados2.exe-t majd OK
5. Játszik :)
Nekem ez a verzió ezzel a megoldással 10 ből 10x gond nélkül indult.
u.i.: Daemon 4.03 ALL emulations ON !Továbbá nálam nincs fent Alcohol 120% régebben pár játéknál bekevert lehet itt is számít!
üdv.. -
tibike21 #362 Hali
Nekem a PROPER CLONE CD-PLEX verzió van meg.
Kellene egy kis segitség hogy indul. az infojában leirtak szerint nem müködik
Burn CD4 in a120%, burn with rmps checked, uninstall a120%,
install dt4, set virtual drives in dt4 to disabled, enable rmps emulation in dt4,
- Play
Kiirtam alcoholal, unistal, dt4 kikapcs de nem megy. kéri az eredeti lemezt.
Ha valaki tud segítsen
Köszi -
Khalel #361 Az irányítást nemtom, hogy az lett-e, de hogy az elindítása nehezebb lett, az tuti... -
#360 Csak nekem tűnik úgy vagy tényle nehézkesebb lett az irányítás? -
theclub #359 Vissza kell olvasni gyerekek, minden le van írva! -
olcsi #358 a 4es cd-t hiába töltöm be démonba, semmi nesz. Tök üres azt írja. Vmi ötlet? -
Bence01 #357 nekem a régi iso-s változat van azt nem tudja valaki hogyan indul? -
#356 Fú de hatlamas zene szól az install alatt, remélem a game simán indulni fog. -
theclub #355 Igen, több a szívás a mini images verzióval, minthogy megérje letölteni.
Mindenestre ezen a linken elég sok mindent megtalálsz. -
#354 alul van egy kis fehér doboz ... az van fölé írva, hogy "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:"
Leírom mi a teendőd, mielőtt kérdezel:
jelen esetben téged az iTwins release érdekel, hát beírod (alul lévő fehér dobozkába, mely fölött az előbb említett szöveg szerepel), hogy "iTwins" (" nélkül). Így az összes olyan hozzászólást megtekintheted, amiben szerepel az iTwins szó. A hozzászólások elolvasása után nem kell agysebészi diplomával rendelkezned, hogy megértsd ... nem működik az a verzió. Azt is olvashatod, hogy van hozzá mini-dvd image, de az se működik igazán. -
Ferrarif1team #353 Ezt hogy érted!?
-
#352 N-E-M M-U-X-I-K -
Ferrarif1team #351 mondjuk crack-et honnan udnék letölteni?
-
Ferrarif1team #350 Hé srácok, nekem az itwins-es verzió van meg és nem mükszik mit tegyek?
-
#349 Ezt nem hiszem el, letöltöttem a bwclone-t uninstall a régit, felrak, daemon all emu bekapcs, betöltöm a 4. cd-t, asr elindít és megy a játék. nem kell még mini image sem hozzá. -
theclub #348 Nálam install után működött a 2 hete letöltött TAGES verzó is a mini image párosítással. Másnap viszont már nem indult el a játék. Elképzelhető, hogy valóban azért, mert a következp Windows startup már bekapcsolta a védelmet. Nincs kedvem kipróbálni, valóban kijátszahtó-e ez a fajta védelem így, de elképzelhető, hogy ez lehet a háttérben. -
#347 Ezt akartam írni, hogy két dolgot figyeltem meg, a system32-be berak egy desperados exe-t gondolom ez a védelem, ezt startupkor elindítja.
A másik, hogy az asr indítgatása során egy ntdll*.dll fájlt hol berak a könyvtárba, utánna meg eltűnik. a csillag helyén mindíg más szám jelenik meg. -
theclub #346 Működik a bwclone-unleashed, a TAGES védelemmel ellátott ITWINS és egyéb hasonló, már 2 hete a netről is elérhető verziókkal nem érdemes vesződni!
Viszont vigyázzatok a sok-sok verzó telepgetésével, mert nekem valamelyiktől totál lelassult a WIN, ill. sorra fagytak a programok (Total Cmd, BsPlyer, Bitcomet, stb.). Aztán megtaláltam a ludast: a startupba bekerült egy svchost Desperados.exe, ráadásul 2x is! Ezeket gyorsan kitöröltem, és most már frankón hasít újra a WINXP! A játék persze továbbra is fut. -
#345 Sziasztok!
Most akkor a kisebbik bwclone-unleashed működik, vagy ugyanúgy mint a nagyobb??
Jól megaszontam, de remélem érthető.
köszi -
theclub #344 WinRar-ral tömörítsd ki! Van ott BWS és BWT is és azokat már olvassa a Daemon Tools 4, csak pl. ha a Total Commanderrel tömöríted ki, ezeket nem látod. Én is jól megszívtam vele, mire rájöttem. -
chicken chaser #343 Hogyan indítottad el? Mert már szedem a cd-s verziót is. -
bela333 #342 Sikerült elindítani a játékot, azonban amint hozzákezdtem a 2. pályához sajnos meg kellett állapítanom, ezt bizony már nem bírja az én gépem :'( -
bela333 #341 Nekem a 4. CD-ben .BWA és . BWI van. DT4 nem csinál vele semmit, betölti, de üres a CD. Vmi ötlet? -
chicken chaser #340 Egyébként elvileg hogyan működnek ezek a mini image-k? Le tudná vk írni pontosan, mit kell velük tenni? THX -
#339 van egy ilyen verzio is ,ez is jo?
Desperados 2 Coopers Revenge PROPER CLONE CD-PLEX -
chicken chaser #338 köszi az infót -
bela333 #337 Az itwins verzio senkinek sem működik. Várj egy krekkre, vagy szedd le a bwclone változatot. -
chicken chaser #336 nekem a clone dvd-s (itwins) verzió van meg.
képfájllal (mds/mdf) telepítettem daemon 4.0.3-al. A toolsban van 2 képfájl, azokat kell a régi helyett bemountolni, majd asr.exe? Mert ez nekem így nem műxik. Pedig felülírtam a régi indítófájlt is a crackelttel! PLS HELP! -
VodevilX #335 picitt másként kell hozzá állni és nagyon jó játék lesz belőle egyből
még mindig jobban oldották meg, mint a Pyro a Commandos Strike Force-ot
nekem csak az az egy bajom hogy a 2000+os AMD már kevés neki
ha lenne egy 2600+om akkor hasítana 30fpsel -
bela333 #334 Én elég nagy desp1 fan vagyok, és játszottam a desp2 demoval. Szerintem nem lett rossz, de a gépigénytől én is eléggé félek.