893
header.jpg?t=1563182972
  • Supersix
    Hi!Végre sikerült elindítani Unleashed-et securom-al de én akkorát csalódtam sajnos mint az állat!Az 1-5ben bent van nálam az első rész de ez... Főleg ez az új 3D készít ki teljesen meg a hatalmas memória igény!Ezért kár volt ennyi álmatlan éjszakát kibírnom!Desp funok biztos csalódni fognak velem együtt viszont akik még nem ismerték az első részt azoknak lehet bejön majd!Sajnálom hogy rossszakat kellett írnom de nálam ez volt az első benyomás.
  • R9
    ezt annak írtam akinek ilyen változata van :P
  • Since
    Oké csak nekem nem ez a verzió van meg :-) Mégegyszer meg nem fogok letölteni 4 vagy 5 cd-t :)
  • R9
    Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed indítása

1.: Daemon Tools 4
    2.: Securom Loader 1.2 letöltése
    3.: Feltelepíted, megnyitod az a Securom Loader-t, oda berakod a Depserados2.exe-t és fut a game
  • bela333
    Nekem is ez van meg, és a létező összes variációt kipróbáltam, nem működik sajnos. :(
  • Since
    Nekem ez a verzió van meg Desperados 2 Cooper s Revenge READ NFO CloneDVD-iTWINS és nem működk sajna :-) Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar elindulni :-)
  • j0nNyKa
    nalam is muxik tokeletesen.. rise of legends, heroes 5, sin episodes.. most meg ez.. argh jo honap lesz
  • SzZs
    detto:)
    3.pályánár járok
  • theclub
    Jelentem, hogy nálam a Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed verzió frankón műkszik az a Secrurom Loader 1.2-vel (asr.exe).

• bela333
    Nekem nem csinál semmit :|
  • urbijoe
    itt a patch
  • bela333
    azt a patchet nem tudod feltenni valahova?
  • urbijoe
    a játékot most töltöm
  • bela333
    Melyik patch? Honnan tölthető le?
  • bela333
    Én a DVD-t szedtem le, és ugyanaz a problémám, mint amit előttem R9 képben belinkelt.
  • piamania
    Próbáltad ezt a patchet?Elindul vele?
  • Since
    Neklem nem indul el sajna...Erről ennyit :-)
  • bela333
    Én is ugyanitt tartok. :(
  • Thanatos
    látom ilyen mgé senkinek nem volt... :(
  • Hay #314
    Hű, ez tök izgi, egyben milyen bosszantó! A feltörés...
    Nekem az 1. rész volt az első stratégiai gamém, innentől őrültem meg én is...
    Most nem merem letölteni sehonnan, mert ugye... Jelenleg pár száz km-re vok otthontól, így nem MlékszM címekre, de 1 rahedli torrenten megtalálható, bár nem az itteni kívánalmaknak megfelelően. Sajna. Nekem is kellene.
  • R9
    honnét lehet leszedni?
  • urbijoe
    Desperados2.Patch.Updater.Cracked.exe ez nem a crack?
  • Sadist
    iTWINS verzióhoz van mini image, én még nem próbáltam, de mindenholn azt írták, hogy azzal tutira megy.
  • Since
    Remélem a dvd-s verzió megy mert én azt töltöm :-)
  • R9
    nah leszedtem, asr.exe elindítom berakom a desperados2.exe-t ugyanaz a hiba jön ki :\
  • R9
    és azt honnét tudom letölteni? :-) Van esetleg pontos link?
    köszi
  • Thanatos
    de... :) meg mitn a desperados 1 :)
  • Since
    Olyasfajta mint anno a commandos volt nem?
  • Thanatos
    commandos style, csak western..., hangulatba az egy nekem pl még jobban is bejött mint commandos :)
  • Csuhai G
    leginkább lopakodós stratégia/fps a vadnyuagton...
  • Since
    Ez pontosan milyen típusú játék?
  • SzZs
    Securom loaderbe be kell tőlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét
  • SzZs
    Securom loaderbe be kell tőlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét
  • R9
    vki help
  • R9

bazz
  • R9
    Install Notes:

1. Unrar
    2. Burn with Blindwrite 4.5.7, 4x speed, dao pw. Hit yes to include
    physical informations. Alternatively, you can mount in DT4 with
    Securom Loader.
    3. Install and Play.

2. pont mit jelent pontosan?
  • Shep
    Kösz akkor azt szedem, mert a bitumenes oldalon van egy 4,7 gigás is, de akkor ha jó az unleashed akkor minek szedjek 2x annyit?
  • theclub
    Ezért fogom leszedni az Unleashedet is :)
  • theclub
    Az Unleashedet még nem próbáltam. De szerintem ha jön hozzá később egy normális crack, akkor tökéletes lesz!
  • Shep
    Unleashed az jó akkor?