893
-
#333 Hi!Végre sikerült elindítani Unleashed-et securom-al de én akkorát csalódtam sajnos mint az állat!Az 1-5ben bent van nálam az első rész de ez... Főleg ez az új 3D készít ki teljesen meg a hatalmas memória igény!Ezért kár volt ennyi álmatlan éjszakát kibírnom!Desp funok biztos csalódni fognak velem együtt viszont akik még nem ismerték az első részt azoknak lehet bejön majd!Sajnálom hogy rossszakat kellett írnom de nálam ez volt az első benyomás. -
R9 #332 ezt annak írtam akinek ilyen változata van :P -
Since #331 Oké csak nekem nem ez a verzió van meg :-) Mégegyszer meg nem fogok letölteni 4 vagy 5 cd-t :) -
R9 #330 Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed indítása
1.: Daemon Tools 4
2.: Securom Loader 1.2 letöltése
3.: Feltelepíted, megnyitod az a Securom Loader-t, oda berakod a Depserados2.exe-t és fut a game -
bela333 #329 Nekem is ez van meg, és a létező összes variációt kipróbáltam, nem működik sajnos. :( -
Since #328 Nekem ez a verzió van meg Desperados 2 Cooper s Revenge READ NFO CloneDVD-iTWINS és nem működk sajna :-) Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar elindulni :-)
-
#327 nalam is muxik tokeletesen.. rise of legends, heroes 5, sin episodes.. most meg ez.. argh jo honap lesz -
SzZs #326 detto:)
3.pályánár járok -
theclub #325 Jelentem, hogy nálam a Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed verzió frankón műkszik az a Secrurom Loader 1.2-vel (asr.exe).
-
bela333 #324 Nekem nem csinál semmit :| -
#323 itt a patch -
bela333 #322 azt a patchet nem tudod feltenni valahova? -
#321 a játékot most töltöm -
bela333 #320 Melyik patch? Honnan tölthető le? -
bela333 #319 Én a DVD-t szedtem le, és ugyanaz a problémám, mint amit előttem R9 képben belinkelt. -
piamania #318 Próbáltad ezt a patchet?Elindul vele? -
Since #317 Neklem nem indul el sajna...Erről ennyit :-) -
bela333 #316 Én is ugyanitt tartok. :( -
Thanatos #315 látom ilyen mgé senkinek nem volt... :( -
Hay #314 Hű, ez tök izgi, egyben milyen bosszantó! A feltörés...
Nekem az 1. rész volt az első stratégiai gamém, innentől őrültem meg én is...
Most nem merem letölteni sehonnan, mert ugye... Jelenleg pár száz km-re vok otthontól, így nem MlékszM címekre, de 1 rahedli torrenten megtalálható, bár nem az itteni kívánalmaknak megfelelően. Sajna. Nekem is kellene. -
R9 #313 honnét lehet leszedni? -
#312 Desperados2.Patch.Updater.Cracked.exe ez nem a crack?
-
#311 iTWINS verzióhoz van mini image, én még nem próbáltam, de mindenholn azt írták, hogy azzal tutira megy. -
Since #310 Remélem a dvd-s verzió megy mert én azt töltöm :-) -
R9 #309 nah leszedtem, asr.exe elindítom berakom a desperados2.exe-t ugyanaz a hiba jön ki :\ -
R9 #308 és azt honnét tudom letölteni? :-) Van esetleg pontos link?
köszi -
Thanatos #307 de... :) meg mitn a desperados 1 :) -
Since #306 Olyasfajta mint anno a commandos volt nem? -
Thanatos #305 commandos style, csak western..., hangulatba az egy nekem pl még jobban is bejött mint commandos :) -
#304 leginkább lopakodós stratégia/fps a vadnyuagton... -
Since #303 Ez pontosan milyen típusú játék? -
SzZs #302 Securom loaderbe be kell tőlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét -
SzZs #302 Securom loaderbe be kell tőlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét -
R9 #301 vki help -
R9 #300
bazz -
R9 #299 Install Notes:
1. Unrar
2. Burn with Blindwrite 4.5.7, 4x speed, dao pw. Hit yes to include
physical informations. Alternatively, you can mount in DT4 with
Securom Loader.
3. Install and Play.
2. pont mit jelent pontosan? -
#298 Kösz akkor azt szedem, mert a bitumenes oldalon van egy 4,7 gigás is, de akkor ha jó az unleashed akkor minek szedjek 2x annyit? -
theclub #297 Ezért fogom leszedni az Unleashedet is :) -
theclub #296 Az Unleashedet még nem próbáltam. De szerintem ha jön hozzá később egy normális crack, akkor tökéletes lesz! -
#295 Unleashed az jó akkor?