Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha neked jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Május közepe felé járunk arra megint,ha úgy jó.
Punker
jó akkor majd kölcsönadhatod, így még jobb is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Sehol. Hazafelé menet beugrok Média Marktba aztán megveszem. Sztem jövõhéten már lesz.
Punker
hol rendeled elõ? 😊

Botond
Akciósan elõrendelve. Amúgy úgy nézem sima 10ezres játék lesz ez is.
Punker
az nem is sok

Botond
7500píz
Punker
árat mondj

Botond
amazon.co.uk szerint csak április 28

Pedig hivatalos oldalukon azt írják kiadták.
Botond
Senki nem látta még sehol? Pedig elméletileg már árulják a UK verziót.
Breki33
ezen a pályán biztos lesz

anélkül nem nagyon lehetne egyedül a dokival
Punker
lövöldözve tök egyszerû, de majd a fullnál kiderül ott szerintem nem lesz ennyi lõszer

semmi, csak igy jott ossze 😊

igen onnan

Breki33
használd aztán megtudod, bemész a hátsó résen és 8-an jönnek egybõl akkor nagyon jó

miután elkezdtem használni fura volt visszaváltani
Breki33
abban mi az élvezet?

a fenti hágóról?

én bementem és belsõ nézetben egy az egyben 20 embert legalább
Botond
És április 21 elmúlt,megjelent?<#gonosz1>
Botond
Action nézet mi a túrónak? Én sima külsõ nézetbõl tolom,ahogy az 1et is lehetett. Kamera forgatás nem nagy szám,de szépen megcsinálták. Kérdés,hogy kirajzoltatható e a tereptárgy mögötti fickó körvonala,mint az egyben?
van 1 aki jarkal fel-le szinte teljesen lemegy és vissza, az észre szokta veni a lépcsokrol, de azon kivul senki nem veszi eszre

én ugy csináltam, hogy a dokival fenn voltam a hegyen és sniperrel mindekinek adtam aki a fenti épuletekben volt, több mint az eröd felét igy sniperrel löttem le

Breki33
és mikor lelõtted bent nem kapták el?

vagy rögtön el kellett bújni?

Én simán dokival végigvittem igaz mindenkire lõttem aki mozgott
Szerintem azért tûnik könnyebbnek, mert az elsõ rész 2D-s volt, és itt néha taktikai nézetben is nehezít a 3D, de nem vészesen. Amit még nehezebbnek, vagy másnak találtam, az a pisztoly célkeresztje, és az azzal való lövés/célzás. Az elsõ részben valahogy jobban el lehetett taláni vele az embereket 😊
nem kell bemenni végülis, kivul a hegyekröl is le lehet löni a kötélröl, én onnan lottem le

sztem is nehezebb lett, tegnap feltettem az 1et 😄, csak kivancsisagbol, és sztem konnyebb volt az 1, igaz csak az elso par palyat toltam vegig, de talán konnyebb volt

Breki33
hát elpõszõr énis azt hittem, de ott a fegyver

mondjuk hangtalanul elég nehéz lenne

tényleg Sanshezt csak belülrõl lehet kiszabadítani szerintetek?

Így nem igazán derült ki a tequilát hogy bírja :-)
Punker
ja

Breki33
a demorol beszélsz?

Punker
bakkerr ez nehezebb mint az elsõ rész 😊

a felso bortonbol valo kiszabaditas (Sam kiszabaditasa) utan vege a demonak sajnos

Breki33
a felsõ börtönbõl való kiszabadítás után még sok van?
most vittem vegig a demot, nagyon tetszett, hangulatos, élvezetes, jo jatek ez <#eljen>

Én úgy tudom, elõször 2005 szeptemberére ígérték.
Most akkor mikor fog megjelenni?27-én?remélem hamar kijön!
Nekem az elsõ rész volt az elsõ ilyen jellegû játékom, nagyon élveztem! Ezután mertem rámenni a Commandos 2-re...
Várom a 2. részt!
Breki33
ja ez csak ezt írkálja PP
Breki33
sztem is nemtom mi nem tetszhett ebben a játékban
nekem bejott, alig varom mar a teljest

Nekem a demója nem tetszett.

Én ugy tudom hogy csak 27-én jelenik meg.

Csuhai G
www.nforce.nl 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nforce... www.nforce.hu?
Breki33
reméljük
Hát gyerekek.....Ez úgy néz ki,hogy ma már nem fog megjelenni<#falbav><#falbav><#falbav>
Egész nap nézem az nforce-t de semmi.Várható holnap szerintetek?
Hát nagyon nem úgy néz ki..
Breki33
jó lenne
Nekem a TOP5 játék között van a Desperados 1. Szerintem taktikai nézetben méltó utódja lesz, aminek nagyon örülök. Végre valakik rájöttek, hogy nem elég 3D-be tenni egy játékot, hanem meg kell hagyni az eredeti fílinget.

Kíváncsi vagyok, meg fog-e jelenni holnap.
Breki33
nekem igen
Nekem nem tetszett a demó.

Botond
Az már mindjárt itt van.<#zavart1>
Breki33
demo már ki volt linkelve

sztem is jó és városban a másik nézett nagyon bejött utánna fura volt visszaváltani

mondjuk abban a nézetben nem tudtam gyorsan fegyvert váltani
Valentino
Ha minden jól megy, akkor április 21.-én jelenik meg. Az angol nyelvû demot innen tölthetitek le. Szerintem megéri, mert nagyon hangulatos játék, méltó utódja lesz az elsõ résznek. A demó szerintem meghozza a kedvet a majdani teljes verzió beszerzéséhez 😊)

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

HEllo!

Mikor jelenik meg?MÁr nagyon várom.KÖszi