893
header.jpg?t=1563182972
  • Hay #94
    Úgy tudom, végül is nem készültek kiegészítő pályák. Ha tévednék, hát én is szívesen megismerkednék velük!
  • ipko
    Valaki nem tud az alap Desperados-hoz kiegészítés pályákat. Megjelenéskor azt ígérték hogy minden hónapban lesznek új pályak, de én sehol nem találtam.
  • Hay #92
    Csak a trailerét (kisfilmjét) láttam, de már én is várom :-)
  • Pardon22
    vki nem tud megjelenést a játékhoz? Már elég régóta húzódik! Ebből se lesz semmi már az idén???
  • Lyan Kyj
    Na, én is megnéztem az utóbbi videót, és mivel az első rész a top10-emben előkelő helyet foglal el, kicsit féltem a 2. résztől.. De ez egyszerűen rohadt jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁ
  • Lyan Kyj
    Na, én is megnéztem az utóbbi videót, és mivel az első rész a top10-emben előkelő helyet foglal el, kicsit féltem a 2. résztől.. De ez egyszerűen rohadt jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁ
  • Blackluck
    Hali nem tudtok vmi újat azóta se a megjelenésről?
  • Hay #87
    Most töltöm :-)
  • Nyers
    Nekem is bejövős, szépek a képek, a trailerből jól látszódik, hogy a kétfajta kamera-mód új megközelítésbe helyezi a játékot!
  • Kandurex
    No? Senkit nem érdekel? Pedig nagyon jól néz ki!
  • Kandurex
    Elbasztam mester :) Tehát a link:

Bomba trailer a GC -ről, kb. 40 mega, tele finomságokkal!
  • Kandurex
  • 3P
    Hát az első része igazán jó lett, picit sajnálom, hogy ilyen mostohára sikeredik a folytatás sorsa...
  • Voltan
    Hát, a honlapon csak kb. annyit irnak, hogy készülget, készülget. Se dátum, se semmi. Ki tudja...
  • Hay #80
    Még semmi hír?
  • Jozs23
    :)

Még, bassza meg semmi

Sose jön ki
  • Hay #78
    Még mindíg semmi hír?
  • Hay #77
    Hahó, tudja valaki, hogy mikor jelenik meg?
  • antijedi
    és? :)
  • ghost cb
    Nem tettem vesszőt a végére, befejeztem a mondatom, ennyi a comment!
  • antijedi
    és?
  • grebber
    Egy végigjátszást tuti meg ér majd.
  • ghost cb
    Mintha a tapsi hapsit nézném, olyan mesés.
  • Matthewpamer

• Matthewpamer
    jött 9 új kép!
  • Matthewpamer

• Matthewpamer
    király,mert én is sexárdi vagyok! :D
  • Matthewpamer
    kedvenc játékom volt az 1,remélem ez még jobb lesz.rohadtul várom már.
  • Nyers
    Új képek a Gamershell-en!

• Punkerwork
    azt hittem új képek vannak a cikkhez, tévedtem :(
  • Breki33
    már voltak
  • Punkerwork
    cikk
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • ghost cb
    Chicago 1930: katasztrófa...
  • Aborg
    Ami a SPELLBOUND jatekait illeti: a Chicago 1930-hoz mit szoltok? Szerintem siralmas a jatszhatosaga. A Desperados kituno volt, a Robin Hood mar lenyegesen gyengebb de a Chicago botranyos. De ennek a Desperados 2-nek nagyon orulok!!! (Egyszer volt szo egy vampirvadasz jatekrol is, shotjaim is vannak rola de valahogy aztan semmi se lett belole).
  • ghost cb
    Jah, 3szor nyomtam végig. Commandos 2-vel elég sokáig tartották a csucsot nálam. Nemtudom milyen kategória. Föleg Akciojátékokkal játszom, azért tetszettek ezek, de különösebben nem vagyok jártas ebben a stílusban.
  • antijedi
    azthittem hogy csak poén mert attól még hogy van benne pause attól még elég durva rá azt mondani hogy körökreosztott...
    mond csak te játszottál egyátalán az első résszel?
  • ghost cb
    Kijavitottam? Akkormeg?
  • spR
    Hát remélem jó game lesz. Desperados-t imádtam. Ebben a stílusban még a Commandos 1 + a kieg lemez volt istencsászár, jó sokat el lehetett tökölni ezekkel a gamékkal.