893
-
Hay #94 Úgy tudom, végül is nem készültek kiegészítő pályák. Ha tévednék, hát én is szívesen megismerkednék velük! -
ipko #93 Valaki nem tud az alap Desperados-hoz kiegészítés pályákat. Megjelenéskor azt ígérték hogy minden hónapban lesznek új pályak, de én sehol nem találtam. -
Hay #92 Csak a trailerét (kisfilmjét) láttam, de már én is várom :-) -
Pardon22 #91 vki nem tud megjelenést a játékhoz? Már elég régóta húzódik! Ebből se lesz semmi már az idén??? -
Lyan Kyj #90 Na, én is megnéztem az utóbbi videót, és mivel az első rész a top10-emben előkelő helyet foglal el, kicsit féltem a 2. résztől.. De ez egyszerűen rohadt jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁ -
Lyan Kyj #89 Na, én is megnéztem az utóbbi videót, és mivel az első rész a top10-emben előkelő helyet foglal el, kicsit féltem a 2. résztől.. De ez egyszerűen rohadt jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁ -
Blackluck #88 Hali nem tudtok vmi újat azóta se a megjelenésről? -
Hay #87 Most töltöm :-) -
#86 Nekem is bejövős, szépek a képek, a trailerből jól látszódik, hogy a kétfajta kamera-mód új megközelítésbe helyezi a játékot! -
#85 No? Senkit nem érdekel? Pedig nagyon jól néz ki! -
#84 Elbasztam mester :) Tehát a link:
Bomba trailer a GC -ről, kb. 40 mega, tele finomságokkal! -
#83 -
#82 Hát az első része igazán jó lett, picit sajnálom, hogy ilyen mostohára sikeredik a folytatás sorsa... -
#81 Hát, a honlapon csak kb. annyit irnak, hogy készülget, készülget. Se dátum, se semmi. Ki tudja... -
Hay #80 Még semmi hír? -
Jozs23 #79 :)
Még, bassza meg semmi
Sose jön ki -
Hay #78 Még mindíg semmi hír? -
Hay #77 Hahó, tudja valaki, hogy mikor jelenik meg? -
antijedi #76 és? :) -
#75 Nem tettem vesszőt a végére, befejeztem a mondatom, ennyi a comment! -
antijedi #74 és? -
#73 Egy végigjátszást tuti meg ér majd. -
#72 Mintha a tapsi hapsit nézném, olyan mesés. -
-
#70 jött 9 új kép! -
-
#68 király,mert én is sexárdi vagyok! :D -
#67 kedvenc játékom volt az 1,remélem ez még jobb lesz.rohadtul várom már. -
#66 Új képek a Gamershell-en!
-
#65 azt hittem új képek vannak a cikkhez, tévedtem :( -
#64 már voltak -
#63 cikk -
#62 -
#61 -
#60 Chicago 1930: katasztrófa... -
#59 Ami a SPELLBOUND jatekait illeti: a Chicago 1930-hoz mit szoltok? Szerintem siralmas a jatszhatosaga. A Desperados kituno volt, a Robin Hood mar lenyegesen gyengebb de a Chicago botranyos. De ennek a Desperados 2-nek nagyon orulok!!! (Egyszer volt szo egy vampirvadasz jatekrol is, shotjaim is vannak rola de valahogy aztan semmi se lett belole). -
#58 Jah, 3szor nyomtam végig. Commandos 2-vel elég sokáig tartották a csucsot nálam. Nemtudom milyen kategória. Föleg Akciojátékokkal játszom, azért tetszettek ezek, de különösebben nem vagyok jártas ebben a stílusban. -
antijedi #57 azthittem hogy csak poén mert attól még hogy van benne pause attól még elég durva rá azt mondani hogy körökreosztott...
mond csak te játszottál egyátalán az első résszel? -
#56 Kijavitottam? Akkormeg? -
spR #55 Hát remélem jó game lesz. Desperados-t imádtam. Ebben a stílusban még a Commandos 1 + a kieg lemez volt istencsászár, jó sokat el lehetett tökölni ezekkel a gamékkal.