Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cd-s verzio nállam nem a legjobb,elég sûrûn hibát ír ki a desperados2.exe-re
Folyamatban van a dvd-s 4,xx gigás verzió letõltése,hátha az jobb😊
Majdnem mindegyik 2,4 gigás!! Úgy mondanám, hogy a TAGES védelemmel ellátott verziókat jobb kerülni (ITWINS, ill. amelyek még csak az elmúlt héten voltak elérhetõk). Inkább a Clone verziókat érdemes leszedni, a melyeken Securom védelem van. Azokhoz késõbb jöhet Crack is.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Shep
Na akkor most jó a 2,4 gigás verzió vagy sem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Érekes módon a korábban lekapott, TAGES védelemmel ellátott verzió nálam tegnap tökéletesen futott az ITWINS féle mini image + securom loader megoldással. Ma azonban a Securom Loader nem hajlandó elindítani a gámát! 😊

Jöhetne már a Reloaded!

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

jee 25 perc :d

nah már csak 4 óra ¢¢

nah már csak 4 óra ¢¢

Mert kijött egy másik verzió, de én Unleashed-et onnan szedtem, és megy....csak nem jön be a játék😞((( Kiforratlannak tûnik, mint a Heroes5 anno... várok vele még egy picit

A wanadoo-ról törõlték,vajon miért?
IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi!

IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi!

Törölt felhasználó
Nekem sem indul 😞
Az UNLEASHED verziót Securom loaderrel lehet életre kelteni.
A gépigénye sztem elég emberes.1024es felbontásban,igaz full grafikával igencsak lassú.A gépem:2640Mhz A64,1giga ram,ASUS 6600gt 570/1280
Supersix
Nagyszerû.Desperados Fun vagyok ezért figyelemmel kisérem az indítási módszereket!Most már meg van szeretett torrent oldalunkról is a géjm, de valaki megmondaná hogy hogyan indul el?!Biztos én vagyok a Láma!

Shep
ja ok azt hittem, fent van valahol külön is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én a Mininován az ITWINS verzióból kizárólag a 30 megás tools packot jelöltem ki a torrent kliens számára 😊

hm, nekem meg menne a game csak elején kiirja hogy nincs meg a minimum gép...
egeret alig leeht mozgatni, és ha yesre nyomok a köv képnél (esrb besorolás) megáll... (valszinû fagyott mert ctrl+alt+del -nél azt irja hogy nem válaszol...)
namost a min követelményeknek mindenbõl kb a duplája van emg, egyedül ramból van csak 512 de az még pont belefér a minimumba...
valaki találkozott már hasonloval?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
A mini imaget honnan lehet lekapni?

Breki33
ez a torrentes?
Nos az ITWINS féle mini image megtette hatását. Tökéletesen fut a korábbban letöltött, 2,34 gigás változattal!!

At USA-ban nem nagyon tolerálják az erõs védelmet (TAGES, Starforce). Gondolom, nem akarják, hogy a tömeg lázongjon.

Mellesleg kijött a mini image a TAGES verzióhoz is az ITWINS jóvoltából! Tehát aki már letöltötta korábban, annak nem kell leszedni az új verziót!

Sadist
Akkor ezt nem értem. Miért fizet kétféle védelemért kétféle licenszt?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bithumenen fennt van

nah most szakítom lefele, az elsõ rész alapgame
de miért az a cím hogy cooper bosszúja? legyõzte a végén a csávót

Nem is seedelték 😞
Mindegy, itt a Clone változat. Hamarosan meg a crackes is 😊

nah fake az a nocd? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rengeteg játéknál van pedig, hogy az európai kiadás starforce az amcsi meg safedisc vagy securom...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed

Na csak megjelent a neten is a dolog igaz BWclone de mivel securom igy biztos jon reloaded is😊

Sadist
Hülye volna a kiadó különbözõ védelmet rakni az európai és amerikai kiadásra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azok eléggé azok... 😄
Örülök vannak ilyen vicces emberek...

Mininován van kint NOCD és patch - kíváncsi vagyok, FAKE-e...

Nem fake a 2,34 gigás, csak be van tömörítve. A 4 gigásat meg nem is seedelték rendesen.
Amúgy tegnap jött ki az USA-ban a game. Hátha annak nem TAGES lesz a védelme, és feltörik.

elvileg már fent van. vkik szedik vhonnan, azt nemtom honnan, de van egy sejtésem... vmi 4 gigás, so ha találsz egy 2 gigásat, NE töltsd le, mert FAKE!!! (ugyanis van belõle olyan is)
Hello!
Figyuzzatok, a játék már megjelent?
Mert én egy hónapja nézegetem a warez site-okat, de még sehol nem láttam!
légyszi írjatok!
Ja meg kéne hozzá magyarítás, de gondolom nem sok esély van rá...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Shep
Majd jövõre megvesszük tesco global kiadásban 3e FTért 😊

Botond
4es pályáig elõrenyomultam. Ez a prágai túra most idõben megcsúsztatta ezt a dolgot.
Törölt felhasználó
Úgy látszik valami fake volt,mert törölték is.
Törölt felhasználó
A "végtelen" magyar oldalon fent van.
Punker
én azt hogy Botond végre végigjátsza hazahozza a lemezt és ide adja tesztelésre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
mi meg elõször azt várjuk
zsakosfrodo2
Tudod van aki megveszi eredetiben... (De mondjukén már letöltöttem torrentrõl, csak no CD crack hiányzik 😊 )

Örm
Ezt hol láttad mert? Az nforce-on még nincs kint!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

A 8-9 pályán járok. Az eddigi tapasztalataim:

Mint sokan tudjátok már a játék két nézetbõl játszható; a szokásos madártávlatból és harmadik személyû figura mögüli nézetbõl. Mind a kettõ kell a játékban. Ezzel az új nézettel fokozták az akciórészt, ami tagadhatatlanul hangulatos, de nem feltétlenül hiányzott fõleg úgy, hogy vannak pályák, amiket kifejezetten csak erre írtak, de általánosságban, ahol szabadon lõdözhetünk ott le lehet hentelni a pályát taktika nélkül. Szerencsére egyre másra jönnek azok a pályák, ahol nem ölhetünk meg senkit. Itt tulajdon képen nem is kell 3-ik személyû nézetre váltani, hanem a jól megszokott Desperado stílusban lehet játszani. Szerencsére a fõ 5 karaktert nagyon hamar megkapjuk (a 6. még várat magára).
A játék grafikája nekem bejön. Az átvezetõket kezdem megszokni, de elõször borzalmasan gagyinak találtam. Ilyen képregényszerû képeket mutat amit „alá szinkronizálnak”. Azért manapság ennél jobbat is el tudok képzelni. Az idõzítõ funkciót alig-alig tudom használni, fõleg pause hiányában (legalábbis én nem találtam olyan pause-t, ami alatt szabadon mûködött volna az idõzítõ funkció). Ha valaki rájön arra, hogyhogy lehet azt beállítani, hogy amikor valamelyik szereplõ, akit épp nem irányítunk, de meglát egy ellenséget, azt lõje le, szóljon. Azt meg lehet csinálni, hogy egy adott gonoszt, ha meglát lelövi (az idõzítõt „amint meglát”-ra állítjuk és kijelöljük az szerencsétlent), de azt hogy általánosságban tüzelni kezdjen azt nem. Ergo ha figyelmetlenül, hagyok hátra valakit akkor azt birka mód lemészárolják és valaminek a védelmére sem hagyhatom hátra.
A játékhoz adott kézikönyv (ami magán a korongon is rajta van pdf-ben) egyszerûen csapnivaló. Még az sincs benne, hogy a különbözõ karaktereknek mi a speciális képessége. Ezeket ugyan a játékban többnyire elmondják, de pl a néger csávónál a nitrót vagy mi az a zöld tégely (ezen kívül van dobható dinamit és bontásra való dinamitköteg is) még nem tudom mire kell, mert csesztek beavatni (oké majd kitapasztalom, de akkor is milyen má, hogy nincs leírva sehol). A zenéje viszont nagyon jó. Igaz, hogy visszaköszön a motívumokban az ismert westernek taktusai, de attól ez még nagyon hangulatos.

Találkoztam egy „bug”-gal: ha valaki beleütközik leírom. Van egy pálya ahol egy körbe rendezõdött karavánt támadnak meg az indiánok és nekünk kell megvédenünk a telepeseket. A pálya leírásában az áll, hogy ha valamelyik farmert meglövik akkor a Doc.-kal gyógyítsuk meg, azonban játék közben egyszerûen nem engedi. Hiába van nála 7-10 kötszer a telepeseknél nem használja. Ez egyébként egy tipikusan akció rész; kis szekerekkel körülvet részben állnak hõseink a telepesekkel és a szekerek körül lovagló indiánokat kel több hullámban lemészárolnunk, akik kifejezetten szegény farmerekre céloznak. No taktika csak lövöldözni kell. Mivel fentebb leírtam, hogy területet nem sikerült bevédenem a szereplõkkel, így hiába volt ott négy fõhõs Sanchezal mészároltam egyedül (volt golyószórója neki hehehe).
Ja a megoldás a bugra. Még a roham elõtt Cooperral rohanjunk körbe és üssük le az összes telepest,… igen a nõket is. Ha nem tesszük meg lelövik õket, és nem tudjuk gyógyítani õket. Figyeljünk oda, ha magukhoz térnek üssük le õket újra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

worms 4...arra kár volt várnod,igaz hogy ez személyes vélemény de az egy kalap szarral egyenlõ,de szerintem ezt nem csak én mondom
Shep
Az a starforceosoknál van, ez másabb móka.

azt hallottam, hogy egy csomó játékot el lehet ugy inditani, hogy kihuzgáljuk a fizikai meghajtókat,és akkor a a daemont rendesnek veszi, és elindul a játék.
szerintem ki lehet próbálni

egy csomó játék igy indul el
az ujabbak
Na nem tudsz várni vedd meg wazze! Egyébként nyugogy meg nekem a StarForce-os Worms 4-re röpke 6 hónapot kelett várnom...

Shep
Akkor várunk erre is fél évet mint a splinterre, vagy megvesszük.