893
-
DareHell #413 Éjjjjjen...hurrrá.Vagyis azt akarom mondani hogy megy.Örülök mint állat az első résznek hatalmas hangulata volt.Thx Breki! -
arrangacha #412 szedd ki az automount opciot a daemon tools-nal es akkor indul a windows rendesen. -
theclub #411 Nekem 2 példányban is betette nagát az svchost a startupba. Viszont törölni kellett, a letiltás nem használt neki. -
#410 ezaz .. tiszta hülye vagyok! :) -
Khalel #409 Én megtaláltam az svchost desperados2.exe-t, ki is szedtem a startup-ból, de ugyanolyan lassan töltött be a windows... Mondjuk a játék most megy.. -
theclub #408 De még mindig leszedheted a tökéletesen működő Clone verziót annak érdekében, hogy ne legyen diplomád. A 3. pálya a legcoolabb!!
-
#407 Nekem speciel a tököm tele lett a gammával. Megnéztem, első 2 pályát végigvittem. Az irányítás roppant fura lett (számomra), amiért elég morcos vagyok. Ezen túl tettem volna magam, mert az első rész annyira tetszett, hogy úgy voltam vele, majd megszokom... Aztán újraindítottam a gépem ... 10 perc tökölés után volt csak hajlandó behozni az desktopot ... és ezt addig csinálta, míg le nem szedtem a rohadt játékot. Lehet, hogy az iTwins -es verzió a fos, de nagyon felidegelt a dolog. Nézegettem Boot.ini -t, system.ini -t, Servicest, Startup -ot, de a topikban említett svchost desperados.exe -t sehol se találtam (mivel a startupba nem láttam, ezért nézegettem máshol is). Sőt ... desperados.exe is csak a telepített könyvtárban volt, így se a system32ben, se máshol nem leltem a régebben emlegetett "mumust".
Miután megtörtént az uninstall, és gyorsan bootolt a gép, olyan boldog voltam, hogy fix, hogy nem kerül fel a gépre a játék még egy jódarabig. Mondjuk nem is árt, legalább nő az esélyem arra, hogy valaha kézhez kapom a diplomám :) -
DareHell #406 köszönöm...de sajna még mindig nem megy...fuck tudja miért. -
#405 szívesen -
DareHell #404 Hohhóóó végre megvan ez a curerom...mondjuk ha úgy írod be hogy cure rom akkor nemtúlsok mindent hoz ki -
#403 hihetetlen
google -
DareHell #402 és melyik keresőbe mert nekem naon nem hozza ki pl a kurzor...amit kihoz azon csak info van róla de letölteni nem lehet... -
#401 csak be kell írni a keresőbe -
globalsidius #400 [email protected] , ha vki esetleg ráér 5 percre akkor elmagyarázhatná hogy kell crackelni :D -
DareHell #399 Igen...vagy ami kell az indításhoz az antisecuron kívül. (gondolok itt e lejebb említett maxi-image-re) -
#398 mit a cure rom-ot????? -
DareHell #397 Nah ha valaki ráérne egy 5 percre annak itt van a cím: [email protected] (előre is thx) -
DareHell #396 Hát meglehet hogy én vagyok a béna, de sajnos akkor is elakadok mindig. Netán nemtudná valaki átküldeni msn-en.Ahogy halottam nemtúl nagy méretű a fájl. -
#395 egy kis kultúrát please -
#394 Cure rom-ot próbáltad? -
DareHell #393 Hali mindkinek!Nekem loneDVD-iTWINS van meg.Van hozzá mdf, ill. mds fájlom (külön természetesen) de nem akar menni.Maxi Imaget meg nem találtam az Omlás által megadott honlapon.Akáhogy próbálkozom mindig ezt hozza ki :
Conflict with Disc Emulator Software detected.See http://www.securom.com/emulation detected for more details.
pls valaki helpeljen mert már naon ki akarom próbálni a játékot. -
Ferrarif1team #392 Mükködik az iTWINS-es erzió is, te baromarcu! -
#391 A pályák előrehaladtával nehezedik a game, mert eddig nem volt túl nehéz, bár ha belegondolok az első rész is elég könnyű volt. -
globalsidius #390 Cracket , meg ilyen dolgokat (mini image stb...) , ezeket honnan tudnám leszedni? Pls vki!!! -
arrangacha #389 Eltaláltad... -
#388 Na akkor csak jól értettem a dolgot, de kötözni hogy lehet? Vagy az alap mint Coopernél a cipelés? -
arrangacha #387 kiutod a csokat utana pedig kate-el megkotozteted... -
#386 Na első pálya, levertem a jónépet a bárban, az emeleten van egy csóka + egy csaj, itt most mi a bánatot kezdjek? -
#385 nekem 2,66-ossal simán ment a demo 6600 GT-vel -
chicken chaser #384 Kicsit durva a gépigény: 3,2-es P4 1MB, 6800GT 256MB, 1GB RAM mellett is beszaggat olykor, pedig nincs minden maxon!! -
theclub #383 A gépigény tényleg nagy kicsit, de szerintem reális. Meglehetősen összetett pl. a 3., erődös pálya ahol azért rengeteg objektum van. Mindent maxra téve szép is a játék, nem elnagyolt. Nálam 9800Pro-n 1280-1024-ben közepes árnyékokkal, de minden más maxon még pont jól játszható (20-25 FPS).
Szerintem jól sikerült darab! Még az 1. részt is hamar abbahagytam, pontosan az FPS nézet ami élvezetesebbé teszi a 2. részt számomra. -
#382 Az első részhez képest sehol nincs ez a rész. -
arrangacha #381 Nem talaljatok tul igenyesnek a rendszerkovetelmeny szempontjabol? Amugy az itwins verzio valoban elindul azzal az uj imaggel. (kisse nehezkesen) -
#380 Nekem BWclone-unleashed megy gond nélkül.
Hát eddig elég fura ez a játék. Az első része annyira bejött, hogy 4X is végigtoltam (ritka az ilyen - Főleg Sam megmentése a Klayton farmról, legalább 30X megcsináltam). Az pl nagyon zavar, h nem ugyanazok a szinkronhangok :( Meg a talaj textúra néha nagyon csúnya. Ja és most a 3. Pályán néha elkezd villogni egykét textúra... -
#379 speciel én nem szivesen szedném le az alcoholt mert a másik ilyen védelmes játékom pont így műxik -
#378 1. Témainditó nem tud FAQ-t csak a házigazda
2. WAREZ-ről faq? P -
Rusy #377 Nem kell semmi trükk, leszedtem a plex proper verziót, áttettem isoba, a cd1 és cd4 kivételével ami mdf, leszedtem a securomloader 1.2-őt és asztalról indítottam nem másoltam sehova, megkerestem az exe-t másik meghajtón volt, megnyit, indítottam az asztalról a parancsikont és ment semmi extra...
Ami gáz lehet, mindenféle alcohol clone cd nero image drive uninstall, csak deamon 4.03 legyen 1 virtuális meghajtó, nemigaz hogy nem tudjátok elindítani, szinte minden topicba olvasom hogy nem megy stb, kb 3 éve amióta starforce van ezeket a progikat fel sem raktam, csak mindig a legújabb daemon kell az összes emuláció bekapcsolva ennyi... -
SzZs #376 A témaadónak nem ártana FAQ-ot írnia,így minden egyszerűbb lehetne:) -
#375 ment zsirul vegul, csak mountolas utan kb negyed oraig allt a gep... utana feleledt, azota jo.. :] -
tibike21 #374 a Desperados 2 Coopers Revenge PROPER CLONE CD-PLEX verziót hogy lehet elinditani?