Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folyamatban van a dvd-s 4,xx gigás verzió letõltése,hátha az jobb😊
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jöhetne már a Reloaded!
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
A gépigénye sztem elég emberes.1024es felbontásban,igaz full grafikával igencsak lassú.A gépem:2640Mhz A64,1giga ram,ASUS 6600gt 570/1280
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egeret alig leeht mozgatni, és ha yesre nyomok a köv képnél (esrb besorolás) megáll... (valszinû fagyott mert ctrl+alt+del -nél azt irja hogy nem válaszol...)
namost a min követelményeknek mindenbõl kb a duplája van emg, egyedül ramból van csak 512 de az még pont belefér a minimumba...
valaki találkozott már hasonloval?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mellesleg kijött a mini image a TAGES verzióhoz is az ITWINS jóvoltából! Tehát aki már letöltötta korábban, annak nem kell leszedni az új verziót!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de miért az a cím hogy cooper bosszúja? legyõzte a végén a csávót
Mindegy, itt a Clone változat. Hamarosan meg a crackes is 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Örülök vannak ilyen vicces emberek...
Amúgy tegnap jött ki az USA-ban a game. Hátha annak nem TAGES lesz a védelme, és feltörik.
Figyuzzatok, a játék már megjelent?
Mert én egy hónapja nézegetem a warez site-okat, de még sehol nem láttam!
légyszi írjatok!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mint sokan tudjátok már a játék két nézetbõl játszható; a szokásos madártávlatból és harmadik személyû figura mögüli nézetbõl. Mind a kettõ kell a játékban. Ezzel az új nézettel fokozták az akciórészt, ami tagadhatatlanul hangulatos, de nem feltétlenül hiányzott fõleg úgy, hogy vannak pályák, amiket kifejezetten csak erre írtak, de általánosságban, ahol szabadon lõdözhetünk ott le lehet hentelni a pályát taktika nélkül. Szerencsére egyre másra jönnek azok a pályák, ahol nem ölhetünk meg senkit. Itt tulajdon képen nem is kell 3-ik személyû nézetre váltani, hanem a jól megszokott Desperado stílusban lehet játszani. Szerencsére a fõ 5 karaktert nagyon hamar megkapjuk (a 6. még várat magára).
A játék grafikája nekem bejön. Az átvezetõket kezdem megszokni, de elõször borzalmasan gagyinak találtam. Ilyen képregényszerû képeket mutat amit „alá szinkronizálnak”. Azért manapság ennél jobbat is el tudok képzelni. Az idõzítõ funkciót alig-alig tudom használni, fõleg pause hiányában (legalábbis én nem találtam olyan pause-t, ami alatt szabadon mûködött volna az idõzítõ funkció). Ha valaki rájön arra, hogyhogy lehet azt beállítani, hogy amikor valamelyik szereplõ, akit épp nem irányítunk, de meglát egy ellenséget, azt lõje le, szóljon. Azt meg lehet csinálni, hogy egy adott gonoszt, ha meglát lelövi (az idõzítõt „amint meglát”-ra állítjuk és kijelöljük az szerencsétlent), de azt hogy általánosságban tüzelni kezdjen azt nem. Ergo ha figyelmetlenül, hagyok hátra valakit akkor azt birka mód lemészárolják és valaminek a védelmére sem hagyhatom hátra.
A játékhoz adott kézikönyv (ami magán a korongon is rajta van pdf-ben) egyszerûen csapnivaló. Még az sincs benne, hogy a különbözõ karaktereknek mi a speciális képessége. Ezeket ugyan a játékban többnyire elmondják, de pl a néger csávónál a nitrót vagy mi az a zöld tégely (ezen kívül van dobható dinamit és bontásra való dinamitköteg is) még nem tudom mire kell, mert csesztek beavatni (oké majd kitapasztalom, de akkor is milyen má, hogy nincs leírva sehol). A zenéje viszont nagyon jó. Igaz, hogy visszaköszön a motívumokban az ismert westernek taktusai, de attól ez még nagyon hangulatos.
Találkoztam egy „bug”-gal: ha valaki beleütközik leírom. Van egy pálya ahol egy körbe rendezõdött karavánt támadnak meg az indiánok és nekünk kell megvédenünk a telepeseket. A pálya leírásában az áll, hogy ha valamelyik farmert meglövik akkor a Doc.-kal gyógyítsuk meg, azonban játék közben egyszerûen nem engedi. Hiába van nála 7-10 kötszer a telepeseknél nem használja. Ez egyébként egy tipikusan akció rész; kis szekerekkel körülvet részben állnak hõseink a telepesekkel és a szekerek körül lovagló indiánokat kel több hullámban lemészárolnunk, akik kifejezetten szegény farmerekre céloznak. No taktika csak lövöldözni kell. Mivel fentebb leírtam, hogy területet nem sikerült bevédenem a szereplõkkel, így hiába volt ott négy fõhõs Sanchezal mészároltam egyedül (volt golyószórója neki hehehe).
Ja a megoldás a bugra. Még a roham elõtt Cooperral rohanjunk körbe és üssük le az összes telepest,… igen a nõket is. Ha nem tesszük meg lelövik õket, és nem tudjuk gyógyítani õket. Figyeljünk oda, ha magukhoz térnek üssük le õket újra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szerintem ki lehet próbálni
egy csomó játék igy indul el
az ujabbak