893
header.jpg?t=1563182972
  • SzZs
    A cd-s verzio nállam nem a legjobb,elég sűrűn hibát ír ki a desperados2.exe-re
    Folyamatban van a dvd-s 4,xx gigás verzió letőltése,hátha az jobb:)
  • theclub
    Majdnem mindegyik 2,4 gigás!! Úgy mondanám, hogy a TAGES védelemmel ellátott verziókat jobb kerülni (ITWINS, ill. amelyek még csak az elmúlt héten voltak elérhetők). Inkább a Clone verziókat érdemes leszedni, a melyeken Securom védelem van. Azokhoz később jöhet Crack is.
  • Shep
    Na akkor most jó a 2,4 gigás verzió vagy sem?
  • theclub
    Érekes módon a korábban lekapott, TAGES védelemmel ellátott verzió nálam tegnap tökéletesen futott az ITWINS féle mini image + securom loader megoldással. Ma azonban a Securom Loader nem hajlandó elindítani a gámát! :)

Jöhetne már a Reloaded!
  • R9
    jee 25 perc :d
  • R9
    nah már csak 4 óra ¢¢
  • R9
    nah már csak 4 óra ¢¢
  • Lyan Kyj
    Mert kijött egy másik verzió, de én Unleashed-et onnan szedtem, és megy....csak nem jön be a játék:(((( Kiforratlannak tűnik, mint a Heroes5 anno... várok vele még egy picit
  • SzZs
    A wanadoo-ról törőlték,vajon miért?
  • Lyan Kyj
    IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi!
  • Lyan Kyj
    IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi!
    Nekem sem indul :(
  • SzZs
    Az UNLEASHED verziót Securom loaderrel lehet életre kelteni.
    A gépigénye sztem elég emberes.1024es felbontásban,igaz full grafikával igencsak lassú.A gépem:2640Mhz A64,1giga ram,ASUS 6600gt 570/1280
  • Supersix
    Nagyszerű.Desperados Fun vagyok ezért figyelemmel kisérem az indítási módszereket!Most már meg van szeretett torrent oldalunkról is a géjm, de valaki megmondaná hogy hogyan indul el?!Biztos én vagyok a Láma!
  • Shep
    ja ok azt hittem, fent van valahol külön is
  • theclub
    Én a Mininován az ITWINS verzióból kizárólag a 30 megás tools packot jelöltem ki a torrent kliens számára :)
  • Thanatos
    hm, nekem meg menne a game csak elején kiirja hogy nincs meg a minimum gép...
    egeret alig leeht mozgatni, és ha yesre nyomok a köv képnél (esrb besorolás) megáll... (valszinű fagyott mert ctrl+alt+del -nél azt irja hogy nem válaszol...)
    namost a min követelményeknek mindenből kb a duplája van emg, egyedül ramból van csak 512 de az még pont belefér a minimumba...
    valaki találkozott már hasonloval?
  • Shep
    A mini imaget honnan lehet lekapni?
  • Breki33
    ez a torrentes?
  • theclub
    Nos az ITWINS féle mini image megtette hatását. Tökéletesen fut a korábbban letöltött, 2,34 gigás változattal!!
  • theclub
    At USA-ban nem nagyon tolerálják az erős védelmet (TAGES, Starforce). Gondolom, nem akarják, hogy a tömeg lázongjon.

Mellesleg kijött a mini image a TAGES verzióhoz is az ITWINS jóvoltából! Tehát aki már letöltötta korábban, annak nem kell leszedni az új verziót!
  • Sadist
    Akkor ezt nem értem. Miért fizet kétféle védelemért kétféle licenszt?
  • R9
    bithumenen fennt van
  • R9
    nah most szakítom lefele, az első rész alapgame
    de miért az a cím hogy cooper bosszúja? legyőzte a végén a csávót
  • theclub
    Nem is seedelték :(
    Mindegy, itt a Clone változat. Hamarosan meg a crackes is :)
  • Thanatos
    nah fake az a nocd? :)
  • Rusy
    Rengeteg játéknál van pedig, hogy az európai kiadás starforce az amcsi meg safedisc vagy securom...
  • valaminick
    Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed
  • valaminick
    Na csak megjelent a neten is a dolog igaz BWclone de mivel securom igy biztos jon reloaded is:)
  • Sadist
    Hülye volna a kiadó különböző védelmet rakni az európai és amerikai kiadásra.
  • emy182
    Azok eléggé azok... :D
    Örülök vannak ilyen vicces emberek...
  • theclub
    Mininován van kint NOCD és patch - kíváncsi vagyok, FAKE-e...
  • theclub
    Nem fake a 2,34 gigás, csak be van tömörítve. A 4 gigásat meg nem is seedelték rendesen.
    Amúgy tegnap jött ki az USA-ban a game. Hátha annak nem TAGES lesz a védelme, és feltörik.
  • csgj
    elvileg már fent van. vkik szedik vhonnan, azt nemtom honnan, de van egy sejtésem... vmi 4 gigás, so ha találsz egy 2 gigásat, NE töltsd le, mert FAKE!!! (ugyanis van belőle olyan is)
  • Ferrarif1team
    Hello!
    Figyuzzatok, a játék már megjelent?
    Mert én egy hónapja nézegetem a warez site-okat, de még sehol nem láttam!
    légyszi írjatok!
  • Rusy
    Ja meg kéne hozzá magyarítás, de gondolom nem sok esély van rá...
  • Shep
    Majd jövőre megvesszük tesco global kiadásban 3e FTért :)
  • Botond #257
    4es pályáig előrenyomultam. Ez a prágai túra most időben megcsúsztatta ezt a dolgot.
    Úgy látszik valami fake volt,mert törölték is.
    A "végtelen" magyar oldalon fent van.