893
-
SzZs #294 A cd-s verzio nállam nem a legjobb,elég sűrűn hibát ír ki a desperados2.exe-re
Folyamatban van a dvd-s 4,xx gigás verzió letőltése,hátha az jobb:) -
theclub #293 Majdnem mindegyik 2,4 gigás!! Úgy mondanám, hogy a TAGES védelemmel ellátott verziókat jobb kerülni (ITWINS, ill. amelyek még csak az elmúlt héten voltak elérhetők). Inkább a Clone verziókat érdemes leszedni, a melyeken Securom védelem van. Azokhoz később jöhet Crack is. -
Na akkor most jó a 2,4 gigás verzió vagy sem? -
theclub #291 Érekes módon a korábban lekapott, TAGES védelemmel ellátott verzió nálam tegnap tökéletesen futott az ITWINS féle mini image + securom loader megoldással. Ma azonban a Securom Loader nem hajlandó elindítani a gámát! :)
Jöhetne már a Reloaded! -
R9 #290 jee 25 perc :d -
R9 #289 nah már csak 4 óra ¢¢ -
R9 #288 nah már csak 4 óra ¢¢ -
Lyan Kyj #287 Mert kijött egy másik verzió, de én Unleashed-et onnan szedtem, és megy....csak nem jön be a játék:(((( Kiforratlannak tűnik, mint a Heroes5 anno... várok vele még egy picit -
SzZs #286 A wanadoo-ról törőlték,vajon miért? -
Lyan Kyj #285 IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi! -
Lyan Kyj #284 IDE KATT, a 2. linkrol toltsétek, ez a Securom Loader módosított változata, ezzel viszi! -
#283 Nekem sem indul :(
-
SzZs #282 Az UNLEASHED verziót Securom loaderrel lehet életre kelteni.
A gépigénye sztem elég emberes.1024es felbontásban,igaz full grafikával igencsak lassú.A gépem:2640Mhz A64,1giga ram,ASUS 6600gt 570/1280 -
Nagyszerű.Desperados Fun vagyok ezért figyelemmel kisérem az indítási módszereket!Most már meg van szeretett torrent oldalunkról is a géjm, de valaki megmondaná hogy hogyan indul el?!Biztos én vagyok a Láma! -
ja ok azt hittem, fent van valahol külön is -
theclub #279 Én a Mininován az ITWINS verzióból kizárólag a 30 megás tools packot jelöltem ki a torrent kliens számára :) -
Thanatos #278 hm, nekem meg menne a game csak elején kiirja hogy nincs meg a minimum gép...
egeret alig leeht mozgatni, és ha yesre nyomok a köv képnél (esrb besorolás) megáll... (valszinű fagyott mert ctrl+alt+del -nél azt irja hogy nem válaszol...)
namost a min követelményeknek mindenből kb a duplája van emg, egyedül ramból van csak 512 de az még pont belefér a minimumba...
valaki találkozott már hasonloval? -
A mini imaget honnan lehet lekapni? -
ez a torrentes? -
theclub #275 Nos az ITWINS féle mini image megtette hatását. Tökéletesen fut a korábbban letöltött, 2,34 gigás változattal!! -
theclub #274 At USA-ban nem nagyon tolerálják az erős védelmet (TAGES, Starforce). Gondolom, nem akarják, hogy a tömeg lázongjon.
Mellesleg kijött a mini image a TAGES verzióhoz is az ITWINS jóvoltából! Tehát aki már letöltötta korábban, annak nem kell leszedni az új verziót! -
Akkor ezt nem értem. Miért fizet kétféle védelemért kétféle licenszt? -
R9 #272 bithumenen fennt van -
R9 #271 nah most szakítom lefele, az első rész alapgame
de miért az a cím hogy cooper bosszúja? legyőzte a végén a csávót
-
theclub #270 Nem is seedelték :(
Mindegy, itt a Clone változat. Hamarosan meg a crackes is :) -
Thanatos #269 nah fake az a nocd? :) -
Rusy #268 Rengeteg játéknál van pedig, hogy az európai kiadás starforce az amcsi meg safedisc vagy securom... -
valaminick #267 Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed -
valaminick #266 Na csak megjelent a neten is a dolog igaz BWclone de mivel securom igy biztos jon reloaded is:) -
Hülye volna a kiadó különböző védelmet rakni az európai és amerikai kiadásra. -
emy182 #264 Azok eléggé azok... :D
Örülök vannak ilyen vicces emberek... -
theclub #263 Mininován van kint NOCD és patch - kíváncsi vagyok, FAKE-e... -
theclub #262 Nem fake a 2,34 gigás, csak be van tömörítve. A 4 gigásat meg nem is seedelték rendesen.
Amúgy tegnap jött ki az USA-ban a game. Hátha annak nem TAGES lesz a védelme, és feltörik. -
csgj #261 elvileg már fent van. vkik szedik vhonnan, azt nemtom honnan, de van egy sejtésem... vmi 4 gigás, so ha találsz egy 2 gigásat, NE töltsd le, mert FAKE!!! (ugyanis van belőle olyan is) -
Ferrarif1team #260 Hello!
Figyuzzatok, a játék már megjelent?
Mert én egy hónapja nézegetem a warez site-okat, de még sehol nem láttam!
légyszi írjatok! -
Rusy #259 Ja meg kéne hozzá magyarítás, de gondolom nem sok esély van rá... -
Majd jövőre megvesszük tesco global kiadásban 3e FTért :) -
4es pályáig előrenyomultam. Ez a prágai túra most időben megcsúsztatta ezt a dolgot. -
#256 Úgy látszik valami fake volt,mert törölték is. -
#255 A "végtelen" magyar oldalon fent van.