Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Ha megjelenik egy ajtózár ikon lakattal akkoe klikk.
Az alsó börtönben egy semleges manus van nem szabad bántani hagyni kell hogy elmenjen. nincs jelentõsége.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Breki33
tehát alt folyamatos nyomás+klikk?

és az alsõ börtönben ki van?

Ha õket kiszabaditom akkor kész a pálya?
Dokival leftAlt+click az ajtóra

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Breki33
énis elkezdtem de a végén megtaláltam John-t ott hogy tudom kinyit ni az ajtó-t?

Dokival zöld de nem csinál semmit
Jó kis játék.Legalábbis annak látszik a demó alapján.Egyébként nekem nem csak a bokrok voltak zavaróak, hanem az összes akadálynál figyelni kell, mert elõfordult,hogy a célkeresztbe benne volt a muki, de a sziklafalat lõttem.Ettõl eltekintve nagyon eltalálták a dolgot.
Amúgy lelehet a dokival is ütni az ellenfeleket, csak közel kell elõsször lopakodni, addig amíg nem hall (N betû), majd dupla bal klikk és ekkor el kezd rohanni és így leüti általában mielõtt a muki lõhetne.

Serpa
én nem tok átlõni a bokron, de jópofa játék.

"what the fuck is going on?" 😊)

elég sûrûn átváltok TPSbe, amikor a gázüvegcsét dobálom ...

Breki33
Banner

Breki33
Angol Demo

klikk
3P
TAB...
De akkor ezek szerint ez nem a te játékod.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Breki33
francnak kell fps mód

ennek nem az a lényege
Csuhai G
Én a demóban nem tudtam átváltani FPS módba, úgyhogy egybõl uninstall lett! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Breki33
és az angol demo
Hali!

Mikorra várható a megjelenés kb?
Kössz
Breki33
nemtudom még nem szedtem le

sztem a teljes játékból
Serpa
ezek a demoból vannak?

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
McW
Végigtoltam a demot! Nekem tetszik, csak kár hogy a dokival nem lehet leütni senkit észrevétlenül, mert mindig megfordulnak, így sajna marad a lövöldözés, amitõl veszít stratégiai jellegébõl. Nem tudtam rájönni, lehet én csinálok valamit rosszul...

#122 a doki fel tud venni elsõsegély-csomagokat, azzal magát és mást is gyógyít

Mess with the best, and die like the rest...

Serpa
képeket beszúrnátok?

ThugEdge
életet lehet itt vhogy összeszedni?én még csak a város elõtt kommandózok de itt nem leleten ilyesmit még

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Breki33
angol mikorra várható?
Faterx
Haladtál már valameddig? Merthogy dúrva lenne egybõl lövöldözni. Jó lenne a zoomot egérgörgõre rakni sajnos nekem nem megy
McW
Nem lesz ez rossz! Oltári nagy hendikepp viszont, hogy nem lehet hátulról leütni a gringókat! Odaosonok, átvált az ikon ökölre, erre megfordulnak és szitává lõnek! WTF? Ha valaki rájön a titkára kérem jelezze...

Mess with the best, and die like the rest...

Faterx
Ja. A hollandon egész jól jön!
ThugEdge
tessék faszikáim:
uk,usa,német demó:

http://www.gamershell.com/news/29463.html

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csuhai G
Egyelõre német...de az engem nem érdekel! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Kijött a Demó!!!!!!!

Nem értem mért nem jelent már meg... (Csak nézzétek meg a mi van [/url]odaírva) DE sztem már közel van a megjelenés ideje. [url="http://desperados2.com/"](lásd: beüzemelték a lapot)

Már én is várom! De nem tudom, hogy mikor jön...
Hali.

NEm tudjátok véletlenül mikor jelenik meg pc re???

már nagyon várom.
ÜDv Misi
Ja az 1 tényleg király volt. Az összes Commandost simán verte.
Bezony...

Tényleg?!
De! Március 31

még nem tudni, hogy mikor jelenik meg...
Senki nem tud segíteni?
HEllo!!! NAgy fanja voltam én is az elsõ résznek.Nem bírtam abbahagyni.Pedig olyan 10-12 éves lehettem,de inkább 10.
Mikor jön ki a 2. rész?Úgy hallottam,hogy március,de lehet hogy keverem vmi mással.Valaki tud vmi infot?KÖszi
nearo
Jók, csak kár, hogy eddig csak ugyanabból a pályából láthattunk képeket, ami meg ráadásul az elsõ részben is benne van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

KáZé
az 1 dolog, hogy képek már vannak meg minden, de mikor lesz vmi fogható is? pl egy demo vagy vmi? vagy nem akarnak demót készíteni és mindjárt a játék lesz kiadva?

grebber

Next PC upgrade: 2022

A bátyámék ott laknak... :-)
Jöhetne már a game :-o
nearo
naggyon cool, van köztetek Tbanyai amúgy?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
mikor lesz???? az elsõ részt imádom, a második pályát elsõre kb 2-3 óra alatt csináltuk meg itthon, mostanában tízezredik végigjátszás után kb 10 perc, mindenki azt mondja õrült vagyok, de ezt a játékot nehéz megunni(persze játszok mással is😊), várom a köv részt, mingyá megnézem a trailer-ét.

A dec.-i GameStar 1 oldalon "megemlékezik" a 2-rõl, de semmi konkrét ott sem a megjelenésrõl...
Semmi konkrét, honlapjukon néhány kép...
3P
Jaja, sokáig visszajártam hozzájuk, de nem jött 1 pálya sem.
2. részz érkezésérõl valami infó?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...