Mesék a kriptából!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, azt én fordítottam az elõzõ két hétben! <#wave><#eljen>

Tuti pontos feliratot csináltam.

Élvezzétek! <#kacsint>
feliratok.hu-n csak elsõ évadhoz van felirat <#nemtudom>
vigyori14
daniel neked megvan az elsõ évad szgépen? és a többi is megvan? mert nekem nagyon kellenének fõleg ha szinkronosak. mert most töltöm énis az elsõ 2 évadot dvd-n, csak sajna angolul. jo lenne ha magyar lenne.

Egy kérés: Valakinek megvan VHS-n a sorozat második évadjából a "The Ventriquist's dummy" címû rész? Amikor egy "hasbeszélõnek" torzszülött van az egyik keze helyén?

Ha valakinek megvan, az kérem, hogy jelezze, nagyon kellene a szinkron miatt.
hali!
tv2-n láttam az elsõ részt,azóta bele vagyok bolondulva!!!
szomorúan tapasztaltam,hogy nem akarnak több részt vetíteni :-(
nem tudtok valami fejleményt?
vagy milyen módon tudnám beszerezni?
vigyori14
aha biztos ez. létezik ehez magyar felirat? ja és a vérbordély- hoz is kéne magyar felirat. nemtudod h honan szedhetnék?

vigyori14
de nem, ez egy másfél órás film. és láttam az elsõ 2 részt még vagy 2 hete. nemaz a nõ van benne. meg más szereplõk vannak bene, belenéztem máshova is ott olyan volt h a sirból felkelt egy zombi vagy valami. szóval tuti nem az a rész az.

Ami a tévében volt, abban is piszkavassal üti le! <#kacsint> Az az elsõ szezon második része. Szóval az a sorozat egyik része, ami kb 25 perc. Talán a Kriptaõr le volt vágva az elejérõl.
vigyori14
haeverom hozott tegnap egy Tales from the crypt címû filmet, 500 mega, angol szinkronos felirat nemvolt hozzá, ez nem a kriptaõrrel kezdõdik, õ benne sincs sztem, de belenéztem és olyan volt bene h karácsony van és a nõ megöli a férjét mint a télapós részben, csaik itt piszkavassal üti le, ez is olyan film lene mint a démonlovag? vagy mi ez?

Prypiat
Igen ez a démolovag tényleg elég szar. <#duhos2>
Bezzeg a kezdõrészben milyen fasza kis story volt amikor a csaj áztatta savban a csókát az meg jött föl a lépcsõn... Miért nem azt adták le?! <#falbav>

Üdv: Pripyat

Hát igen....a sorozat jobb. Azt kell látni. <#eljen>
Hát ez a tegnapi nekem qrvára nem tetszett. Abba is hagytam a nézését olyan fél egy tájban. Hullagagyi volt.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Egy részét sem láttam még de a szombati részt megnézem.

Prypiat
Necsinálják már,hogy nem lesz leadva a sorozat!!!! <#levele><#guluszem1><#falbav><#falbav><#rinya>
A francba pedig már úgy beleéltem magam... <#sir>
Csesszék meg! <#mf3>
Azért a mait még megnézem bár érdekes ez a démonlovag nekem annyira nem tetszik bár régen láttam már.

Igen, a TV2 csak az elsõ 3 részt vette meg + a két mozifilmet. A többi rész az RTL Klubbon ment le.
vigyori14
hali.
régen az elsõ évadot végig leadták? mert én ugyemléxem h csak az elsõ 3 részt adták le akkor is ,de remélem hogy nem és most adják tovább.
ja és valaki nemvette fel a részeket? mert feltehetnél valamelyik torrent oldalra.

Igen, ettõl féltem én is. <#szomoru1>
Démonlovag
Tv2-szombat 23:35
A sorozatot úgy tûnik, hogy nem adják le <#sir> (jövõhéten legalábbis nem lesz)

Prypiat
Sajnos én lemaradtam a vérbordélyról... <#falbav><#falbav><#falbav>
A Démonlovag mikor is lesz? Szombaton ha jólsejtem?
Lehet,már tudni,hogy következõ héten sorozat lesz e?

Hát nem ájultam el a filmtõl.

Nekem a Démonlovag jobban tetszik. <#eljen>

De inkább maradunk a sorozatnál. Az felülmúlhatatlan...
I.C.ram
Fasza volt 😄
Wáááá, mekkora állat,végre nézhetem, és a délutáni kávémnak köszönhetõen álmos se vagyok nagyon!Ezen nem kéne bealudnom...Eddig eléggé bejön...Milyen cuki már, ahogy lenyúl a nyelvével a torkán, és kilöki a szívét a mellén keresztül, az nagyon jó.<#nevetes1><#taps>Na, megyek is nézni tovább..igaz, hogy cak hátra kéne fordulnom...😊
Punker
jó lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MA, TV2, 22:55 - Vérbordély

A filmrõl...

Ki nézi? Mit vártok a filmtõl?
az eMule az egy fájlmegosztó program. 😊
köszike....megoldom vhogy, de kéne még egy kis technikai segítség....
cím?, mivel érdemes kapcsolódni, ftp, htp?, kell vmi letöltésvezérlõ....csak mert nekem nem töltötte be az oldalt <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

elõre is köszike....
eMule-on fent van. A Razorback 2 szerverhez kell kapcsolódni. És ha beírod, hogy "Tales from the Crypt" akkor kidobja a részeket. De ezek külföldi TVRippek, nem magyarok. Ez a max, amivel szolgálni tudok. Én is ezeket szedtem le.
engem is érdekelne a részek letöltése.....
vki mondta h fenn van az emulon...de nem találta..ha esetleg vmi pontos címet adnátok ahonnan le lehetne csuõálni annak megköszönném
kössz

na jó kriptázást.......
Sziasztok!!!Valakinek megvan az összes rész, vagy csak jó pár?Nagyon tetszett, bár sajna csak a Télapósat láttam, utána bealudtam(jobban mondva arra keltem, és aludtam el)de az nagyon tetszett!!!Az msn és e-mail címem [email protected], ha valaki tud segíteni, légyszi szóljon! Remélem a jövõ hétvégi "mesét" nem alszom el. 😊 Köszönöm, sziasztok!
vigyori14
üdv.
valaki nemvette fel? ha igen feltehetné valameik magyar torrent oldalra mert sajna az utolsó részt nemláttam.

Jaja, ütõs volt mindhárom! 😊
Punker
télapó sem volt rossz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Prypiat
Szerintem a 9 életü srác storyja volt a legmorbidabb és legbrutálisabb... <#nyes>
Amikor fekszik a koporsóban és rájön,hogy elszámította magát... <#hehe>
Aztán elkezd dörömbölni... <#hehe>

TheBerzerker
Az az😊

Jaja, nagyon komoly rész! 😊

A nagybácsikájának temetkezési vállalata van. Valaki hibázik, rossz méretû, rövidebb koporsót hoznak, de sebaj, a nagybácsi nem pazarol, kihasználja! 😊 Elõveszi a flexet! <#mf1>
TheBerzerker
Az én kedvenc részem amikor a gyerek lábfejét levágják, hogy beleférjen a koporsóba, és úgy tér visza, hogy ninc lábfeje😊

Serpa
akasztás után nem megsütni akarták?
<#mf1>

Az elsõ részben volt a villamosszék.

És a harmadik rész volt a 9 életû ember! <#mf2>
Serpa
tegnap a télapós volt a legjobb.

a 9 életû csávóval mi történt a villamosszék után?

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Prypiat
"VÁRJANAAAK! A KORMÁNYZÓ TELEFONÁLNI FOG,TUDOM,HOGY HÍVNI FOG!"<#taps><#taps><#taps>

Prypiat
Nagyon állat volt! 😊 Imádom ezt a sorozatot!!!

Na! Elkezdõdött! Jól sejtettem! Az elsõ szezon elsõ 3 része van. Jó az! 😊
Január 14. (szombat) 22:55 Vérbordély

Január 21. (szombat) 23:35 Démonlovag linklink
REALista
Vagy 15 éve úgy emlékszem még reggel ment a TV-ben a sorozat!!!Ma már elképzelhetetlen hogy reggel ilyet adjanak.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jaja. Már nemsoká. Ha minden igaz, ma lesz a télapós rész! 😊) Az kurva jó.

1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad )
2. And All Through the House (Télapó megjön )
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életû ember )
Prypiat
Vérbordély? <#wow2>
Azt nem is láttam még!<#hehe>
Na akkor jövõ héten is nézem!

Hát tényleg ne legyen igazad! <#ejnye1>

Na már csak 45 perc...marhára várom! <#taps>