369
Újraadják a TV2-n!!!!
-
Quantumleap #248 Kedvencem A csere és A kártyapárbaj. -
Daniel19 #247 Sziasztok!
Elég kihalt ez a topik, pedig nagyon sokan bírták ezt a sorozatot. Az első évad feliratát én fordítottam, már megtalálható pár hónapja az ismert magyar felirat oldalon. Most nemrég a harmadik évadba kóstoltam bele. Ha valaki segítene, mert ő is szereti ezt a sorozatot, annak örülnék, hisz lenne a feliratra igény dögivel a visszajelzésekből ítélve.
Írjatok bátran, és pörgessük fel a topicot! -
#246 Szasztok!Erősen gondolkozok azon hogy leszedem az első két évadot feliratosan!Látta valaki?Megéri leszedni??? -
Daniel19 #245 Bizony, bizony.....azt a részt még Arnold is rendezte! -
#244 na jobban megnéztem, 2 és fél óra van a dvd-n stereo hangal, és a 2. évad első 6 része van rajta. a 2. rész ben van amikor arnival sújzózik. -
#243 na lejött az első évad, de ez a második évad mert a dead right résszel kezdődik. a minőség elég gyenge de nézhető. nemtom h a 2. évad 18 része ráfért e 1 dvd re de sztem nem, szoval amit 2. évadnak töltök az a 2. évad másodikfele lehet. jaés angol felirat van a dvd-n. -
Daniel19 #242 Subtitle Workshop nevű programmal tudsz a feliraton időzíteni. Igen, a felirat nem a sorozat elejéről, vagyis nem az intrótól, hanem a bevezető képsortól kezdődik. Mint mondtam, a felirat NTSC DVD alá passzol, de ha tököl egy kicsit az ember, akkor be tudja időzíteni TVRip alá is. -
#241 ja és eltudja miondani valaki hogy bs-player ben hogyan tudom a feliraot időzíteni? mert lejött emullal az első évad második része és ugy kezdődik hogy mutatják a kaput meg hogy bemegy a kamera a házba, a felirat meg egyből kezdődik. ezért kéne késleltetni a felirat kezdését csak nemtom h hogy kell. lécci segítsen valaki. -
#240 a vérbordély hoz nemtudja vki h honnan tudnék magyar feliratot leszedni? vgy nemlétezik hozzá? -
rockerdave #239 érdekes,nekem is csak 4-5 k-val jön,20%-nál van,amiből már van 11 mb hash hiba -
#238 üdv.
én azt a torrentet már 2 hete töltöm. az első évad 82%-nál jár de abból kihagyott hulladék 700 mega volt. most akkor letudja majd szedni továb is?
a 2. évad az még csak 25%nál jár de abból nincs kihagyott hulladék. viszont ez nagyon lassan jön. az első nekem is 70-80 al jött de mostmár 4-5 k val. -
rockerdave #237 hali!
még régen én is megtaláltam,de akkor nem akartam szedni,de ha te is szeded én is :))
még annyi,hogy ehhez jó daniel felirata?
amúgy most csak 3 kb/s-el jön,de 80al szokott,ami annyira nem rossz,sőt -
#236 Srácok!!!
Én megtaláltam torrenten a teljes első/második évadot!
KATT
Le kell hozzá szedni a BITCOMET nevü progit és azzal lehet lefelé húzni. Én már szedem is. De 4giga... Mire az lejön... -
#235 ez szar mi értel me van -
rockerdave #234 látod,én se :(:( -
#233 Nemtudom miért nem képesek leadni a sorozatot!
A Tv2-t -
Daniel19 #232 Ja, szombat van és nincs. :( -
rockerdave #231 mesék a kriptábóólt akarok :((((( -
Daniel19 #230 Itt szépen szemléletesen láthatod címek és szezonok szerint:
http://epguides.com/TalesfromtheCrypt/ -
#229 letudnátok irni hogy az évadokon belül hány rész van? -
rockerdave #228 most nagyon haraxom a tv2-re is,meg magamra is...
tv2-re azért,mert most akkor vagy megveszik,vagy nem,ilyen munkát ne végezzenek...
magamra azért,mert ahogy olvasom a fórumot,soxor ment a tvbe,de én valahogy sosem láttam...fáj a szívem segítséég -
Daniel19 #227 Szívesen. A második évadot még tuti lefordítom.
Igen, az eMule elég lassú. Sorban kell állni, és majd letölti magának. Egyébként érdemes éjjel-nappal bekapcsolva hagyni a gépet, hogy ne keljen mindig előlről kezdeni a sorban állást. -
#226 akkor csak ilyen sebességgel fogom tudni letölteni?
akkor ma este elinditom az összes rész és mire lejön nyár lessz, lessz időm megénzni őket, és remélem h addig kész lessz a többi felirat is hozzá. amugy nagyon köszi a feliratot daniel. -
rockerdave #225 nem kell letölteni nekem az e-mule-t,megvan,sajnos...
vigyori: nem lepődöm meg,szerintem jobb átlagra ne nagyon számíts -
#224 sikerült leszednem a progit, és kapcsolódni is tudtam a razorback 2 höz. találtam egy csomó részt és elég sokat elindítottam h kezdje el letölteni. ez tegnap este volt. ma délután néztem és alig pár részből töltött le pár megát, meg 2-3k val töltött, de nem folyamatosan.
neked gyorsabban töltötte? vagy kell valamit beállítani a programban h gyorsabban jöljenek a részek? -
Daniel19 #223 Igen, én fordítom.
eMule nevű progi kell. Google-ba megkeresed, leszeded, felteszed, Razorback 2.0 szerverhez kapcsolódsz és rákeresel az első évad részeinek címére! Akkor a találatokban ott lesznek és DVDRippek. Mert azóta kijött a DVD. Leszeded, utánna meg alá teszed a feliratot, amit felfordítottam. Azt nem tudom, hogy pontosan stimmel e alá, de be tudod állítani, hogy jó legyen. -
rockerdave #222 engem érdekelne a cucc!
vagyis:
e-mule-ról le
te meg fordítod a részeket? -
rockerdave #221 tényleg?
grat!!!:p -
#220 azzal az emul-al milyen gyorsan lehet leszedni a részeket? és honnan tudnám letölteni a programot? -
Daniel19 #219 Nekem is a TVRippek vannak meg + az angol feliratok. Arról csinálom a magyar feliratot. -
Daniel19 #218 Igen, azt én fordítottam az előző két hétben!
Tuti pontos feliratot csináltam.
Élvezzétek! -
rockerdave #217 feliratok.hu-n csak első évadhoz van felirat -
#216 daniel neked megvan az első évad szgépen? és a többi is megvan? mert nekem nagyon kellenének főleg ha szinkronosak. mert most töltöm énis az első 2 évadot dvd-n, csak sajna angolul. jo lenne ha magyar lenne. -
Daniel19 #215 Egy kérés: Valakinek megvan VHS-n a sorozat második évadjából a "The Ventriquist's dummy" című rész? Amikor egy "hasbeszélőnek" torzszülött van az egyik keze helyén?
Ha valakinek megvan, az kérem, hogy jelezze, nagyon kellene a szinkron miatt. -
rockerdave #214 hali!
tv2-n láttam az első részt,azóta bele vagyok bolondulva!!!
szomorúan tapasztaltam,hogy nem akarnak több részt vetíteni :-(
nem tudtok valami fejleményt?
vagy milyen módon tudnám beszerezni? -
#213 aha biztos ez. létezik ehez magyar felirat? ja és a vérbordély- hoz is kéne magyar felirat. nemtudod h honan szedhetnék? -
Daniel19 #212 Akkor ez lesz az:
http://www.imdb.com/title/tt0069341/ -
#211 de nem, ez egy másfél órás film. és láttam az első 2 részt még vagy 2 hete. nemaz a nő van benne. meg más szereplők vannak bene, belenéztem máshova is ott olyan volt h a sirból felkelt egy zombi vagy valami. szóval tuti nem az a rész az. -
Daniel19 #210 Ami a tévében volt, abban is piszkavassal üti le! Az az első szezon második része. Szóval az a sorozat egyik része, ami kb 25 perc. Talán a Kriptaőr le volt vágva az elejéről. -
#209 haeverom hozott tegnap egy Tales from the crypt című filmet, 500 mega, angol szinkronos felirat nemvolt hozzá, ez nem a kriptaőrrel kezdődik, ő benne sincs sztem, de belenéztem és olyan volt bene h karácsony van és a nő megöli a férjét mint a télapós részben, csaik itt piszkavassal üti le, ez is olyan film lene mint a démonlovag? vagy mi ez?