Mesék a kriptából!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, azt én fordítottam az elõzõ két hétben! <#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Tuti pontos feliratot csináltam.
Élvezzétek! <#kacsint>#kacsint>
Tuti pontos feliratot csináltam.
Élvezzétek! <#kacsint>#kacsint>
feliratok.hu-n csak elsõ évadhoz van felirat <#nemtudom>#nemtudom>
daniel neked megvan az elsõ évad szgépen? és a többi is megvan? mert nekem nagyon kellenének fõleg ha szinkronosak. mert most töltöm énis az elsõ 2 évadot dvd-n, csak sajna angolul. jo lenne ha magyar lenne.
Egy kérés: Valakinek megvan VHS-n a sorozat második évadjából a "The Ventriquist's dummy" címû rész? Amikor egy "hasbeszélõnek" torzszülött van az egyik keze helyén?
Ha valakinek megvan, az kérem, hogy jelezze, nagyon kellene a szinkron miatt.
Ha valakinek megvan, az kérem, hogy jelezze, nagyon kellene a szinkron miatt.
hali!
tv2-n láttam az elsõ részt,azóta bele vagyok bolondulva!!!
szomorúan tapasztaltam,hogy nem akarnak több részt vetíteni :-(
nem tudtok valami fejleményt?
vagy milyen módon tudnám beszerezni?
tv2-n láttam az elsõ részt,azóta bele vagyok bolondulva!!!
szomorúan tapasztaltam,hogy nem akarnak több részt vetíteni :-(
nem tudtok valami fejleményt?
vagy milyen módon tudnám beszerezni?
aha biztos ez. létezik ehez magyar felirat? ja és a vérbordély- hoz is kéne magyar felirat. nemtudod h honan szedhetnék?
de nem, ez egy másfél órás film. és láttam az elsõ 2 részt még vagy 2 hete. nemaz a nõ van benne. meg más szereplõk vannak bene, belenéztem máshova is ott olyan volt h a sirból felkelt egy zombi vagy valami. szóval tuti nem az a rész az.
Ami a tévében volt, abban is piszkavassal üti le! <#kacsint>#kacsint> Az az elsõ szezon második része. Szóval az a sorozat egyik része, ami kb 25 perc. Talán a Kriptaõr le volt vágva az elejérõl.
haeverom hozott tegnap egy Tales from the crypt címû filmet, 500 mega, angol szinkronos felirat nemvolt hozzá, ez nem a kriptaõrrel kezdõdik, õ benne sincs sztem, de belenéztem és olyan volt bene h karácsony van és a nõ megöli a férjét mint a télapós részben, csaik itt piszkavassal üti le, ez is olyan film lene mint a démonlovag? vagy mi ez?
Igen ez a démolovag tényleg elég szar. <#duhos2>#duhos2>
Bezzeg a kezdõrészben milyen fasza kis story volt amikor a csaj áztatta savban a csókát az meg jött föl a lépcsõn... Miért nem azt adták le?! <#falbav>#falbav>
Bezzeg a kezdõrészben milyen fasza kis story volt amikor a csaj áztatta savban a csókát az meg jött föl a lépcsõn... Miért nem azt adták le?! <#falbav>#falbav>
Üdv: Pripyat
Hát igen....a sorozat jobb. Azt kell látni. <#eljen>#eljen>
Hát ez a tegnapi nekem qrvára nem tetszett. Abba is hagytam a nézését olyan fél egy tájban. Hullagagyi volt.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Egy részét sem láttam még de a szombati részt megnézem.
Necsinálják már,hogy nem lesz leadva a sorozat!!!! <#levele>#levele><#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
A francba pedig már úgy beleéltem magam... <#sir>#sir>
Csesszék meg! <#mf3>#mf3>
Azért a mait még megnézem bár érdekes ez a démonlovag nekem annyira nem tetszik bár régen láttam már.
A francba pedig már úgy beleéltem magam... <#sir>#sir>
Csesszék meg! <#mf3>#mf3>
Azért a mait még megnézem bár érdekes ez a démonlovag nekem annyira nem tetszik bár régen láttam már.

Igen, a TV2 csak az elsõ 3 részt vette meg + a két mozifilmet. A többi rész az RTL Klubbon ment le.
hali.
régen az elsõ évadot végig leadták? mert én ugyemléxem h csak az elsõ 3 részt adták le akkor is ,de remélem hogy nem és most adják tovább.
ja és valaki nemvette fel a részeket? mert feltehetnél valamelyik torrent oldalra.
régen az elsõ évadot végig leadták? mert én ugyemléxem h csak az elsõ 3 részt adták le akkor is ,de remélem hogy nem és most adják tovább.
ja és valaki nemvette fel a részeket? mert feltehetnél valamelyik torrent oldalra.
Igen, ettõl féltem én is. <#szomoru1>#szomoru1>
Démonlovag
Tv2-szombat 23:35
A sorozatot úgy tûnik, hogy nem adják le <#sir>#sir> (jövõhéten legalábbis nem lesz)
Tv2-szombat 23:35
A sorozatot úgy tûnik, hogy nem adják le <#sir>#sir> (jövõhéten legalábbis nem lesz)
Sajnos én lemaradtam a vérbordélyról... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A Démonlovag mikor is lesz? Szombaton ha jólsejtem?
Lehet,már tudni,hogy következõ héten sorozat lesz e?
A Démonlovag mikor is lesz? Szombaton ha jólsejtem?
Lehet,már tudni,hogy következõ héten sorozat lesz e?
Hát nem ájultam el a filmtõl.
Nekem a Démonlovag jobban tetszik. <#eljen>#eljen>
De inkább maradunk a sorozatnál. Az felülmúlhatatlan...
Nekem a Démonlovag jobban tetszik. <#eljen>#eljen>
De inkább maradunk a sorozatnál. Az felülmúlhatatlan...
Wáááá, mekkora állat,végre nézhetem, és a délutáni kávémnak köszönhetõen álmos se vagyok nagyon!Ezen nem kéne bealudnom...Eddig eléggé bejön...Milyen cuki már, ahogy lenyúl a nyelvével a torkán, és kilöki a szívét a mellén keresztül, az nagyon jó.<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>Na, megyek is nézni tovább..igaz, hogy cak hátra kéne fordulnom...😊
jó lesz 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az eMule az egy fájlmegosztó program. 😊
köszike....megoldom vhogy, de kéne még egy kis technikai segítség....
cím?, mivel érdemes kapcsolódni, ftp, htp?, kell vmi letöltésvezérlõ....csak mert nekem nem töltötte be az oldalt <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
elõre is köszike....
cím?, mivel érdemes kapcsolódni, ftp, htp?, kell vmi letöltésvezérlõ....csak mert nekem nem töltötte be az oldalt <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
elõre is köszike....
eMule-on fent van. A Razorback 2 szerverhez kell kapcsolódni. És ha beírod, hogy "Tales from the Crypt" akkor kidobja a részeket. De ezek külföldi TVRippek, nem magyarok. Ez a max, amivel szolgálni tudok. Én is ezeket szedtem le.
engem is érdekelne a részek letöltése.....
vki mondta h fenn van az emulon...de nem találta..ha esetleg vmi pontos címet adnátok ahonnan le lehetne csuõálni annak megköszönném
kössz
na jó kriptázást.......
vki mondta h fenn van az emulon...de nem találta..ha esetleg vmi pontos címet adnátok ahonnan le lehetne csuõálni annak megköszönném
kössz
na jó kriptázást.......
Sziasztok!!!Valakinek megvan az összes rész, vagy csak jó pár?Nagyon tetszett, bár sajna csak a Télapósat láttam, utána bealudtam(jobban mondva arra keltem, és aludtam el)de az nagyon tetszett!!!Az msn és e-mail címem [email protected], ha valaki tud segíteni, légyszi szóljon! Remélem a jövõ hétvégi "mesét" nem alszom el. 😊 Köszönöm, sziasztok!
üdv.
valaki nemvette fel? ha igen feltehetné valameik magyar torrent oldalra mert sajna az utolsó részt nemláttam.
valaki nemvette fel? ha igen feltehetné valameik magyar torrent oldalra mert sajna az utolsó részt nemláttam.
Jaja, ütõs volt mindhárom! 😊
télapó sem volt rossz 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem a 9 életü srác storyja volt a legmorbidabb és legbrutálisabb... <#nyes>#nyes>
Amikor fekszik a koporsóban és rájön,hogy elszámította magát... <#hehe>#hehe>
Aztán elkezd dörömbölni... <#hehe>#hehe>
Amikor fekszik a koporsóban és rájön,hogy elszámította magát... <#hehe>#hehe>
Aztán elkezd dörömbölni... <#hehe>#hehe>
Jaja, nagyon komoly rész! 😊
A nagybácsikájának temetkezési vállalata van. Valaki hibázik, rossz méretû, rövidebb koporsót hoznak, de sebaj, a nagybácsi nem pazarol, kihasználja! 😊 Elõveszi a flexet! <#mf1>#mf1>
A nagybácsikájának temetkezési vállalata van. Valaki hibázik, rossz méretû, rövidebb koporsót hoznak, de sebaj, a nagybácsi nem pazarol, kihasználja! 😊 Elõveszi a flexet! <#mf1>#mf1>
Az én kedvenc részem amikor a gyerek lábfejét levágják, hogy beleférjen a koporsóba, és úgy tér visza, hogy ninc lábfeje😊
Az elsõ részben volt a villamosszék.
És a harmadik rész volt a 9 életû ember! <#mf2>#mf2>
És a harmadik rész volt a 9 életû ember! <#mf2>#mf2>
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
"VÁRJANAAAK! A KORMÁNYZÓ TELEFONÁLNI FOG,TUDOM,HOGY HÍVNI FOG!"<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

Na! Elkezdõdött! Jól sejtettem! Az elsõ szezon elsõ 3 része van. Jó az! 😊
Vagy 15 éve úgy emlékszem még reggel ment a TV-ben a sorozat!!!Ma már elképzelhetetlen hogy reggel ilyet adjanak.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Jaja. Már nemsoká. Ha minden igaz, ma lesz a télapós rész! 😊) Az kurva jó.
1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad )
2. And All Through the House (Télapó megjön )
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életû ember )
1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad )
2. And All Through the House (Télapó megjön )
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életû ember )