Mesék a kriptából!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tudom, hogy jövõ héten a Vérbordély lesz.
Barátnõm azt mondta az rtl-en...
Jövõ héten a Démonlovag lesz? Nekem az annyira nem tetszett. Remélem nem lesznek,olyan marhák,hogy képesek leadni egy részt és utánna annyi... <#szomoru1>#szomoru1>
Üdv: Pripyat
Szerintem nem adják le az egész sorozatot. Jövõ héten már a sorozathoz készült mozifilmet fogják adni. De meglátjuk....
Végre már nagyon vártam remélem leadják az egész sorozatot én tutira felveszem! Ugye még nem adtak egy részt sem? 😊
mikor még az rtl-n ment akkor néztem, egész egyszerûen imádtam!
ha nem nyomják ki dvd-n akkor fejen lövöm magam!
<#gun>#gun>
eMule-n fentvan az összes TVRip-ben.
Az ismert feliratos oldalon van hozzá angol felirat, most keresek társakat, akik segítenének nekem magyarra fordítani.
Nagyon jó kis sorozat sztem. <#eljen>#eljen>
Jövõ héten a sorozathoz kiadott mozifilm, a Vérbordély lesz.
2. Karácsony este van, de ez nem hoz békét a házasságtörõ asszony számára…
3. Az õrült tudós egy macska agyát ülteti egy csavargó fejébe...
ezeket adják ma este!
ezek az elsõ évad részei, nem?
Nézitek ma? Szerintem az elsõ szezon elsõ három részét adják majd.
Nézzétek! <#mf2>#mf2><#eljen>#eljen>
http://www.horrordvds.com/modules.php?name=Reviews&file=viewreview&op=newreview&id=306
Az amerikai borító:

Amerikában már a második évad is kijött.
Ez nagyon gáz,pedig ha valamit szerettem volna eredeti dvd-n akkor ez az lett volna. 😞(
A hónap végén az Universal kivonul kishazánkból, szóval nem tudom, hogy lesz e belõle valami....sajnos....
Amerikában júliusban adták ki az elsõ évadot, október 25-én pedig a második évadot fogják.
Igen, én is úgy hallottam, hogy õsszel nálunk is megjelenik az elsõ. Remélem rajta hagyják az extrákat, mert nagyon érdekesek.
Én imádom a sorozatot de sajnos utoljára vagy 6-7 éve láttam az rtl klubbon az utolsót. 😞 Ugytudom,hogy a warner home video kiadja az elsõ évadot dvd-n most októberben. Erröl lehet már tudni valamit? Vagy esetleg nemtudtok olyan helyet ahonnan le lehetne szedni szinkronosan vagy akár felirattal az egyes részeket? Nagyon fasza lenne. 😊
Átpostázhatnád, leszedném róla a szinkront, beraknám DVD alá és kész a magyar DVD!
<#eljen>#eljen>
1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad <#nevetes1>#nevetes1>)
2. And All Through the House (a télapó megjön <#nevetes1>#nevetes1>)
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életû ember <#nevetes1>#nevetes1>)
4. Only Sin Deep (pénzért gyors öregedés <#nevetes1>#nevetes1>)
5. Lover, Come Hack to Me (a nászéjszaka balul üt ki....a férj részérõl legalábbis <#nevetes1>#nevetes1>)
6. Collection Completed (nyugdíjazás után a pasas nyugalomra vágyik, de a kiskedvencek ezt nem teszik lehetõvé...ezért... <#nevetes1>#nevetes1>)
- aztán az amelyikben ifjú házasok elmennek nászútra, és lerobbannak. Valami régi villába menekülnek a vihar elõl. Csávónak csak a csaj pénze kell, késõbb kiderül, hogy a csaj családjának nõi ága mindíg ebben a villában nyírja ki újdosült urát😊)
- Nyugalmaznak egy õreg fószert, akinek (az állatokba megszállottan szerelmes) felesége mellett unalmas lesz otthon az élete, hát elhatározza, h elkezdi lemészárolni és kitömni az asszony állatait, végül elfogy az öreglány türelme és a fószert tömi ki😊
- Másik kedvencem a Lance Henriksen-es, a csontpókerral😊 Asszem többet ehhez nem kell hozzáfûzni, felismerhetõ😊
Ennyi jutott eszembe, de még elõkerítem azokat a kazikat?/kazit?, nem sok kb. ezen kívül még 3 rész lehet. Akkor meg tudom mondani angol címre pontosan.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Akkor mond a sztorikat, úgy be tudom azonosítani.
Mely részek vannak meg neked kazettán? Érdekelne a szinkronhang.
Az a Swarcis jó rész volt, amiben elment az öreg a plasztikai sebészhez, hogy teccen a csajnak, aztán a végén hogy megszívta😊)
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Most nézem sorba a részeket.
Amerikában július 12-én adták ki az elsõ évadot DVD-n, októberben jön a második. Remélem ide is eljut. A Warner Home Video bejelentette a magyar kiadást, de az csak akkor biztos, ha már a polcokon van.
Várok mindenkit ide!
Ha esetleg valaki tudja honnan lehetne letölteni részeket, érdekelne.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Warner Home Video kihozza a Tales from the Crypt évadjait DVD-n októberben!!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
7 évad készült belõle 93 rész 1989-1996-ig.
Néztem eMule-n meg DC-n, és össze lehet szedni az összes részt. Az biztos hogy felveszem videóra mindet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"