369
Újraadják a TV2-n!!!!
-
#208 Igen ez a démolovag tényleg elég szar.
Bezzeg a kezdőrészben milyen fasza kis story volt amikor a csaj áztatta savban a csókát az meg jött föl a lépcsőn... Miért nem azt adták le?! -
Daniel19 #207 Hát igen....a sorozat jobb. Azt kell látni. -
qper #206 Hát ez a tegnapi nekem qrvára nem tetszett. Abba is hagytam a nézését olyan fél egy tájban. Hullagagyi volt. -
knightbali #205 Egy részét sem láttam még de a szombati részt megnézem.
-
#204 Necsinálják már,hogy nem lesz leadva a sorozat!!!!
A francba pedig már úgy beleéltem magam...
Csesszék meg!
Azért a mait még megnézem bár érdekes ez a démonlovag nekem annyira nem tetszik bár régen láttam már. -
Daniel19 #203
-
Daniel19 #202 Igen, a TV2 csak az első 3 részt vette meg + a két mozifilmet. A többi rész az RTL Klubbon ment le. -
#201 hali.
régen az első évadot végig leadták? mert én ugyemléxem h csak az első 3 részt adták le akkor is ,de remélem hogy nem és most adják tovább.
ja és valaki nemvette fel a részeket? mert feltehetnél valamelyik torrent oldalra. -
Daniel19 #200 Igen, ettől féltem én is. -
Boninsegna #199 Démonlovag
Tv2-szombat 23:35
A sorozatot úgy tűnik, hogy nem adják le (jövőhéten legalábbis nem lesz) -
#198 Sajnos én lemaradtam a vérbordélyról...
A Démonlovag mikor is lesz? Szombaton ha jólsejtem?
Lehet,már tudni,hogy következő héten sorozat lesz e? -
Daniel19 #197 Hát nem ájultam el a filmtől.
Nekem a Démonlovag jobban tetszik.
De inkább maradunk a sorozatnál. Az felülmúlhatatlan... -
#196 Fasza volt :D -
saly #195 Wáááá, mekkora állat,végre nézhetem, és a délutáni kávémnak köszönhetően álmos se vagyok nagyon!Ezen nem kéne bealudnom...Eddig eléggé bejön...Milyen cuki már, ahogy lenyúl a nyelvével a torkán, és kilöki a szívét a mellén keresztül, az nagyon jó.Na, megyek is nézni tovább..igaz, hogy cak hátra kéne fordulnom...:) -
#194 jó lesz :) -
Daniel19 #193 MA, TV2, 22:55 - Vérbordély
A filmről...
Ki nézi? Mit vártok a filmtől? -
Daniel19 #192 az eMule az egy fájlmegosztó program. :) -
B4l1nt #191 köszike....megoldom vhogy, de kéne még egy kis technikai segítség....
cím?, mivel érdemes kapcsolódni, ftp, htp?, kell vmi letöltésvezérlő....csak mert nekem nem töltötte be az oldalt
előre is köszike.... -
Daniel19 #190 eMule-on fent van. A Razorback 2 szerverhez kell kapcsolódni. És ha beírod, hogy "Tales from the Crypt" akkor kidobja a részeket. De ezek külföldi TVRippek, nem magyarok. Ez a max, amivel szolgálni tudok. Én is ezeket szedtem le. -
B4l1nt #189 engem is érdekelne a részek letöltése.....
vki mondta h fenn van az emulon...de nem találta..ha esetleg vmi pontos címet adnátok ahonnan le lehetne csuőálni annak megköszönném
kössz
na jó kriptázást....... -
saly #188 Sziasztok!!!Valakinek megvan az összes rész, vagy csak jó pár?Nagyon tetszett, bár sajna csak a Télapósat láttam, utána bealudtam(jobban mondva arra keltem, és aludtam el)de az nagyon tetszett!!!Az msn és e-mail címem [email protected], ha valaki tud segíteni, légyszi szóljon! Remélem a jövő hétvégi "mesét" nem alszom el. :) Köszönöm, sziasztok! -
#187 üdv.
valaki nemvette fel? ha igen feltehetné valameik magyar torrent oldalra mert sajna az utolsó részt nemláttam. -
Daniel19 #186 Jaja, ütős volt mindhárom! :) -
#185 télapó sem volt rossz :) -
#184 Szerintem a 9 életü srác storyja volt a legmorbidabb és legbrutálisabb...
Amikor fekszik a koporsóban és rájön,hogy elszámította magát...
Aztán elkezd dörömbölni... -
#183 Az az:) -
Daniel19 #182 Jaja, nagyon komoly rész! :)
A nagybácsikájának temetkezési vállalata van. Valaki hibázik, rossz méretű, rövidebb koporsót hoznak, de sebaj, a nagybácsi nem pazarol, kihasználja! :) Előveszi a flexet! -
#181 Az én kedvenc részem amikor a gyerek lábfejét levágják, hogy beleférjen a koporsóba, és úgy tér visza, hogy ninc lábfeje:) -
#180 akasztás után nem megsütni akarták?
-
Daniel19 #179 Az első részben volt a villamosszék.
És a harmadik rész volt a 9 életű ember! -
#178 tegnap a télapós volt a legjobb.
a 9 életű csávóval mi történt a villamosszék után? -
Daniel19 #177 -
#176 "VÁRJANAAAK! A KORMÁNYZÓ TELEFONÁLNI FOG,TUDOM,HOGY HÍVNI FOG!" -
#175 Nagyon állat volt! :) Imádom ezt a sorozatot!!! -
Daniel19 #174 -
Daniel19 #173 Na! Elkezdődött! Jól sejtettem! Az első szezon első 3 része van. Jó az! :) -
Daniel19 #172 Január 14. (szombat) 22:55 Vérbordély
Január 21. (szombat) 23:35 Démonlovag linklink -
#171 Vagy 15 éve úgy emlékszem még reggel ment a TV-ben a sorozat!!!Ma már elképzelhetetlen hogy reggel ilyet adjanak. -
Daniel19 #170 Jaja. Már nemsoká. Ha minden igaz, ma lesz a télapós rész! :)) Az kurva jó.
1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad )
2. And All Through the House (Télapó megjön )
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életű ember ) -
#169 Vérbordély?
Azt nem is láttam még!
Na akkor jövő héten is nézem!
Hát tényleg ne legyen igazad!
Na már csak 45 perc...marhára várom!