Mesék a kriptából!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
KEZDÕDIK!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GaVino
hóha, tényleg, mesék a kriptából: vérbordély

nézem😄

kiraly 😄D
Punker
ma 23:00 Tv2!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacc
Mér nem adják még? 😞(
Punker
ja azt néztem

😄 jah, tényleg... gáz.. de últkor volt a Chucky 2!! 😄
RelakSfromhome
Síri? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ezzel is mi lett le adtak 1 részt azóta síri csönd 😞(

Loál János
Siralomház. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Levették a mûsorrol a Saddamos dokumentum film miatt.
Eye-scream
Jé télleg!😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

RelakS
Némmá!! Bishop!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

az kár... pedig a télapós az akár lehetne 😉
I.C.ram
Jövõ hétfõn tuti nem lesz. Gondolom a sok szar karácsonyi film miatt. Talán két hét múlva.
Pempő
Egész nyugottan

kurvanyu jó-johánzon!!44

tomsolo
tomsolo!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hú bazz de felpörgött a topik 😊
Pempõ: bocsi, hogy azt írtam Penpõ de az van a logódra írva )
Pempő
Pempõ!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
😄D

Hát a püspök!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Lance Henriksen, színész. Lásd #21.

nem tudja valaki mikor lesz a következõ rész? hetente lesz? mert nagyon teccett 😊
Loál János
Jeje!

tomsolo
CAT EYE

az volt a neve ha jól emlékszem...

Penpõ: ez ki?
Loál János
Az igaz. 😄D

Pempő
Kedvencö!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János: 😊 mert 18+os a sorozat 😊
Loál János
Ami hasonlóképp tetszett még, az a Stephen King-es macskás film volt. Nemrég adták valahol. Abban in 3 történet volt, de valami rohadt jók. Pl. James Woods-szal a dohányzásleszoktatóprogram rohadtul bejött!

tomsolo
Ronald DAHL: Meghökkentõ mesék

abba van pl. a méhpempõs mese meg az öngyújtó csattogtatós is.

Loál János
😄

Én ennyire konkrétan már nem igazán emléxem, de imádtam! 😄
Mivel lomtalanítás van mostanában nálunk, szétnéztem a régi könyvek között, és találtam egy 3 kis novellából álló füzetet, amiben ilyen feketehumoros, illetve meghökkentõ történetek vannak. Pikk-pakk elolvastam mindhármat, és teljesen elõjött a sorozat hangulata. Miért nem ilyeneket adnak a bénabamba venezuelai sorozatok helyett?

Emlékszem, király volt az is, bár az nem annyira horror, inkább thriller/krimi mûfajban volt jó!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Basszus, és errõl lemaradtam 😞(((
Na majd jövõ héten.

Mortiról van képetek? kéne nekem mortiról egykép... és mikor lesz a mortis rész? azt fel akarom venni, az a legjobb

Én még csk msot láttam elõször, de asszem nem utoljára! Kurva nagy poén 😊)
Loál János
Ami még nagyon nagy volt - nem tudom ki emlékszik rá - az Meghökkentõ mesék címmel futott õsrégen az 1-esen. Abban voltak baromi jó, csattanós történetek. A fõcímben kártyalapok forogtak, és ilyen fricskás zenéje volt, a mai napig tudom a dallamát.

cSuwwi
A címe is találó volt, nem a 9 életû ember, hanem "ez a macska megdöglött" Brutál 😊))

Amúgy a port.hu-n nem írják, hogy a következõ rész mikor lesz (pedig szokták) 😞

shit happens

A macskásban szerintem az egésznek az alapötlete volt nagyon nagy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cSuwwi
Rendezte Terry Black, nem a forgatókönyvet írta, amúgy korrekt. Én is jót röhögtem rajta. 😉

shit happens

Eye-scream
Énnekem is ez jutott eszembe...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
HUÁ! Macskás rész mekkora volt már
De vérapó se rossz😊

Sephi
Baaz erre a reszre nem emelkeztem a 9 ellettel 😊))) Kurvaaa nagy szoppaaaas 😊))

Azt birtam ezekbe hogy mindig olyan angy szivas volt a vegem 😊

Egyebkent nem tudom megfigyeltetek e de az a kar amit a nagyi huzott meg hogy megoje Ulric-ot az potnosan ugyanaz a kar amivel a musorvezeto az elso kis film utan szadizta magat 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
nagymama kitotyog színpadara:
-felkészült?
-hogy a francba ne
-huzza meg a kart nagyi!
-csapja agyon... :_DDDDDD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄DDDD gyorsan belenézek ebe a részbe is akkor😊

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Gondolom két hét múlva. Jövõhéten nem lesz.
I.C.ram
forgatóköynvet írta Terry Black????? HALLOTTÁTOK??? 😄DD
Sephi
Ja en minden lattam emg anno de most ujranezve mar sajnos nem nyijta ugyanazt a fiilinget 😞

Azert nezem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
mikorlesz a következõ 3rész?

๏̯͡๏﴿