Mesék a kriptából!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Pempõ: bocsi, hogy azt írtam Penpõ de az van a logódra írva )
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
abba van pl. a méhpempõs mese meg az öngyújtó csattogtatós is.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én ennyire konkrétan már nem igazán emléxem, de imádtam! 😄
Mivel lomtalanítás van mostanában nálunk, szétnéztem a régi könyvek között, és találtam egy 3 kis novellából álló füzetet, amiben ilyen feketehumoros, illetve meghökkentõ történetek vannak. Pikk-pakk elolvastam mindhármat, és teljesen elõjött a sorozat hangulata. Miért nem ilyeneket adnak a bénabamba venezuelai sorozatok helyett?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na majd jövõ héten.
Amúgy a port.hu-n nem írják, hogy a következõ rész mikor lesz (pedig szokták) 😞
shit happens
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
shit happens
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
De vérapó se rossz😊
Azt birtam ezekbe hogy mindig olyan angy szivas volt a vegem 😊
Egyebkent nem tudom megfigyeltetek e de az a kar amit a nagyi huzott meg hogy megoje Ulric-ot az potnosan ugyanaz a kar amivel a musorvezeto az elso kis film utan szadizta magat 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-felkészült?
-hogy a francba ne
-huzza meg a kart nagyi!
-csapja agyon... :_DDDDDD
๏̯͡๏﴿
Azert nezem 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"