369
Újraadják a TV2-n!!!!
-
Daniel19 #168 Hát sajnos sztem annyi lesz csak. Másfél órában leadják az első három részt ma és annyi. De ne legyen igazam....
Én úgy tudom, hogy jövő héten a Vérbordély lesz. -
#167 A tv2-n????
Barátnőm azt mondta az rtl-en...
Jövő héten a Démonlovag lesz? Nekem az annyira nem tetszett. Remélem nem lesznek,olyan marhák,hogy képesek leadni egy részt és utánna annyi... -
Daniel19 #166 A TV2n lesz!!!!
Szerintem nem adják le az egész sorozatot. Jövő héten már a sorozathoz készült mozifilmet fogják adni. De meglátjuk.... -
#165 Srácok ma este 23:45-kor rtl-klubon mesék a kriptából!!!
Végre már nagyon vártam remélem leadják az egész sorozatot én tutira felveszem! Ugye még nem adtak egy részt sem? :) -
Daniel19 #164 Én is az RTL Klubbon néztem még 1999-ben, amikor ment. Szüleim nem örültek neki, de nem érdekelt. Szombatonként mindig fenn maradtam és megnéztem. Imádom a mai napig. -
KaBuTo666 #163 valakinek vhs-ben mesetleg meg van? -
KaBuTo666 #162 akor majd remélem itten szólsz, ha sikerült a feliratozás elkészítése, én szívesen segítenék de sajnos nem tudok angolul!
mikor még az rtl-n ment akkor néztem, egész egyszerűen imádtam!
ha nem nyomják ki dvd-n akkor fejen lövöm magam!
-
Daniel19 #161 Nekem megvan aviban mind a 7 évad.
eMule-n fentvan az összes TVRip-ben.
Az ismert feliratos oldalon van hozzá angol felirat, most keresek társakat, akik segítenének nekem magyarra fordítani.
Nagyon jó kis sorozat sztem. -
KaBuTo666 #160 van itt valaki akinek valahogy meg van az összes évad video kazin vagy gépen, vagy bárhogy??? -
Daniel19 #159 A TV2-nek csak az első 3 rész van meg.
Jövő héten a sorozathoz kiadott mozifilm, a Vérbordély lesz. -
KaBuTo666 #158 1. A halálbüntetés eltörlése után a hóhér munka nélkül marad, de nem sokáig!
2. Karácsony este van, de ez nem hoz békét a házasságtörő asszony számára…
3. Az őrült tudós egy macska agyát ülteti egy csavargó fejébe...
ezeket adják ma este!
ezek az első évad részei, nem? -
KaBuTo666 #157 most kezdik újból vetíteni?
-
Daniel19 #156 Kicsit olvass vissza a kép alatt, mindenre választ találsz.
Nézitek ma? Szerintem az első szezon első három részét adják majd. -
KaBuTo666 #155 A Mesék a kriptából első szezonja a napokban jött ki Amerikában DVD-n, gyönyörű, az eredeti képregényt utánzó borítóval. Nem tudjátok, hogy magyarországon is kinyomják? -
Daniel19 #154 MA! TV2! 23:45! Mesék a Kriptából!
Nézzétek! -
Daniel19 #153 Az első szezon ezeket a részeket tartalmazza:
http://www.horrordvds.com/modules.php?name=Reviews&file=viewreview&op=newreview&id=306
Az amerikai borító:
-
Daniel19 #152 Hát én is....ezt én is megvettem volna....
Amerikában már a második évad is kijött. -
#151 :(((( Basszus...
Ez nagyon gáz,pedig ha valamit szerettem volna eredeti dvd-n akkor ez az lett volna. :(( -
Daniel19 #150 Októberre volt beígérve, de semmi....
A hónap végén az Universal kivonul kishazánkból, szóval nem tudom, hogy lesz e belőle valami....sajnos.... -
#149 Nemtudjátok megjelent e már dvd-n itthon? -
Daniel19 #148 eMule-n fent van az összes rész (7 évad), nézhető minőség, TVRippek.
Amerikában júliusban adták ki az első évadot, október 25-én pedig a második évadot fogják.
Igen, én is úgy hallottam, hogy ősszel nálunk is megjelenik az első. Remélem rajta hagyják az extrákat, mert nagyon érdekesek. -
Prof William #147 A Kiéhezve c. sorozatot ismeritek? Néha egész jó elgondolkoztató részek vannak benne. Pl a kedvencem a Kínai szakácsos rész... -
#146 Szasztok!
Én imádom a sorozatot de sajnos utoljára vagy 6-7 éve láttam az rtl klubbon az utolsót. :( Ugytudom,hogy a warner home video kiadja az első évadot dvd-n most októberben. Erröl lehet már tudni valamit? Vagy esetleg nemtudtok olyan helyet ahonnan le lehetne szedni szinkronosan vagy akár felirattal az egyes részeket? Nagyon fasza lenne. :)
-
Daniel19 #145 Meg van még az a kazi? Érdekelne!
Átpostázhatnád, leszedném róla a szinkront, beraknám DVD alá és kész a magyar DVD!
-
Daniel19 #144 Az első évad részei:
1. The Man Who Was Death (a hóhér munka nélkül marad )
2. And All Through the House (a télapó megjön )
3. Dig That Cat...He's Real Gone (a 9 életű ember )
4. Only Sin Deep (pénzért gyors öregedés )
5. Lover, Come Hack to Me (a nászéjszaka balul üt ki....a férj részéről legalábbis )
6. Collection Completed (nyugdíjazás után a pasas nyugalomra vágyik, de a kiskedvencek ezt nem teszik lehetővé...ezért... ) -
Daniel19 #143 Nagyon jó!!!! Ezeket a részeket pár napja néztem meg. Ezek az első szezon részei. Érdekelne a hangsáv. Megvan az első szezon DVD-n, pár napja szereztem meg, jó lenne rárakni a szinkront is. A magyar feliratot már fordítom hozzá! -
#142 - Van ez a swarzis-testcserés (egyik legjobb), az ilyen szivatós részeket szeretem, a legtöbb az, de ez über-giga-mega-brutál-szivatós:))
- aztán az amelyikben ifjú házasok elmennek nászútra, és lerobbannak. Valami régi villába menekülnek a vihar elől. Csávónak csak a csaj pénze kell, később kiderül, hogy a csaj családjának női ága mindíg ebben a villában nyírja ki újdosült urát:))
- Nyugalmaznak egy őreg fószert, akinek (az állatokba megszállottan szerelmes) felesége mellett unalmas lesz otthon az élete, hát elhatározza, h elkezdi lemészárolni és kitömni az asszony állatait, végül elfogy az öreglány türelme és a fószert tömi ki:)
- Másik kedvencem a Lance Henriksen-es, a csontpókerral:) Asszem többet ehhez nem kell hozzáfűzni, felismerhető:)
Ennyi jutott eszembe, de még előkerítem azokat a kazikat?/kazit?, nem sok kb. ezen kívül még 3 rész lehet. Akkor meg tudom mondani angol címre pontosan. -
Daniel19 #141 Nem nehéz egyáltalán.
Akkor mond a sztorikat, úgy be tudom azonosítani. -
#140 Többek közt ez is. Csak így tartalom alapján tudnám felsorolni, olyan 6-7 rész lehet, majd utánanézek, de nem értek a vhs-ről hangrögzítéshez -
Daniel19 #139 Ja, többek között az is nagyon jó rész.
Mely részek vannak meg neked kazettán? Érdekelne a szinkronhang. -
#138 Még van egy pár részem vhs-en abból az időből, amikor RTL Night klub címen belül futott:)
Az a Swarcis jó rész volt, amiben elment az öreg a plasztikai sebészhez, hogy teccen a csajnak, aztán a végén hogy megszívta:)) -
Daniel19 #137
-
Daniel19 #136 De kihalt ez a topic. Aki kedveli ezt a jópofa sorozatot, az írjon!
Most nézem sorba a részeket.
Amerikában július 12-én adták ki az első évadot DVD-n, októberben jön a második. Remélem ide is eljut. A Warner Home Video bejelentette a magyar kiadást, de az csak akkor biztos, ha már a polcokon van.
Várok mindenkit ide! -
Kaslerka #135 The Storyteller ez volt az. http://www.imdb.com/title/tt0092383/
Ha esetleg valaki tudja honnan lehetne letölteni részeket, érdekelne. -
Kaslerka #134 Nem, ez nem a meghökkentő mesék. Amikor még csak TV1 és TV2 létezett meg a menő Jugó NoviSad. Ez a NoviSad-on ment. Olyan részek voltak benne, pl, hogy Sündisznófiú stb... Fantasy szerű film volt. -
#133 Meghökkentő mesék talán. Roald Dahl Meghökkenő mesék novelláskötetéből voltak a sztorik tudtommal. -
Kaslerka #132 Srácok, nem tudja valaki mi volt annak a sorozatnak a címe, amiben a fickó ült a kandalló elött a kutyájával és a kutyájának mesélt (az is tudott beszélni) különbözö horror szerü meséket? -
Daniel19 #131 Gyerekek! Nagy hír!
A Warner Home Video kihozza a Tales from the Crypt évadjait DVD-n októberben!!!!! -
Daniel19 #130 Hi! Emlékeztek még a Demi Moore-os részre? Az az egyik kedvencem :-) -
#129 Egész érdekes volt a mostani rész. TECCET!