369
Újraadják a TV2-n!!!!
-
#39 Robert emeckis rendezte! Ami azért nem kis név! -
#38 Ez a nő mit csinál??? Becsomagolja a férje fejét ajándék gyanánt??? :DDDDD -
#36 EZ A FEJ NAGYON DURVA! :D -
#35 MOST JÖN A MIKULÁSOS RÉSZ! :D -
#34 :D -
#32 a kriptaőr a legjobb fej:D -
#30 "kiváncsi vagyok, hogy fogsz táncolni tízezer volttal a seggedben" :DDDDDDDD -
#29 JAJJ LEKÉSEK RÓL BAKKER:D -
#28 Kiváncsi vagyok, hogy be fog-e csinálni, mikor péppé rázom az agyát! :D -
#26 KEZDŐDIK! -
#25 Náo! -
#23 mikor kezdődik már? -
Gabe18 #22 Üdv!
Én egy olyanra emlékszem,hogy egy nőhöz be akar törni egy télapónak öltözött gyilkos,igy az egész rész arrol szól hogy probálja kint tartani.Erre a végén jön a gyereke,kézenfogva vezeti be a mikulást a következő szöveggel:-Nézd mama itt a télapó,beengedtemaz ajtón hogy ne a kéményen kelljen bemásznia...
Remélem jót irtam és ez Mesék a kriptából rész volt,de én ugy emlékszem. -
#21 Az valami iszonyat k. nagy volt! Lance Henriksen (Millenium sorozat, Alien - Bishop) volt az egyik szereplő, egyszerűen bepisáltam azon a részen!
Csontpóker loál! -
#19 szimái :D sziámi -
#18 Legjobb, mikor a kriptaőr Arnold Swarcival súlyzózott :) -
#17 Jaja arra én is emlékszem! :) -
#16 váá volt egy ilyen rész amikor ilyen bábus csávó volt, iylen hasbeszélő, és igazából nem bábu votl nála, hanem a szimái iker tesója a kezén nőtt ki Morty volt a neve, és én kurvára paráztam tőle:DDD
elején ilyen,h ogy a kriptaőr ott mesél, és akkor kezében ott a bábu, erre hasbszélve mondja:
-Olyan hideg van fázom
-Igen? Akkor ülj közelebb a tűzhöz -erre beledobja a bábut tűzbe- :)
nagoyn poén volt:) -
#15 Az is jó volt mikor egy kisértettházban forgattak, és a végére kinyírták az egész stábot :) -
#14 Én az oroszrulettesre emlékszem,az jó rész volt. -
#13 a kedvenc részem az volt mikor testrészekben kártyáztak/kockáztak/stb :)))) -
#12 A horror aranykorából való ez, tehát nem nagy hátrány a kor. Ugye 80-as évek végén készült. -
#11 régen nekem is kedvencem volt, amikor 10 éves voltam, de sztem ma este megnézem ! -
#10 jó kis sorozat volt csak már ezer éve volt........ -
#9 De tényleg, csak én ismerem ezt a sorozatot??? -
#8 Hát úgy van, hogy minden epizódott más-más ember rendezett! Meghívtak sztárokat. Tele van oscar-díjas emberkékkel. Tom Hanks, Danny Elfman, Robert Zemeckis és még sorolhatnám. Nagyon jó kis sorozat! Veri mindegyiket :) -
#7 Schwarzenegger (is) rendezte? akkor megnézem -
#6 Nagyon móka az egész :) -
#5 Jaja! Azaz :) -
#4 Ez az,ami régebben az HBO-n ment péntek este?Mert,ha igen,akkor megnézem:) -
#3 Aki nem ismerné itt egy lista a készítőkről! Egyik filmben sem szerepelt ennyi sztár, mint amennyi ebben a sorozatban!
színes amerikai tévéfilmsorozat, 90 perc, 1989
rendező: Richard Donner, Uli Edel, Michael J. Fox, John Frankenheimer, Tom Hanks, Walter Hill, Tobe Hooper, Stephen Hopkins, Bob Hoskins, Kyle MacLachlan, Arnold Schwarzenegger, Robert Zemeckis
forgatókönyvíró: Frank Darabont, Walter Hill, Steven E. de Souza, Gilbert Adler, Jeri Barchilon, Jeffrey Boam
zeneszerző: Danny Elfman, Michel Colombier, Bill Conti, Ry Cooder, Cliff Eidelman, Brad Fiedel, James Horner, Michael Kamen, David Kitay, Sylvester Levay, Ira Newborn, Iggy Pop, Alan Silvestri
operatőr: Jan de Bont, Alan Hume, Jeff Jur, John R. Leonetti, Hiro Narita, Jost Vacano
vágó: Stuart Baird, Mark Helfrich, Stephen Lovejoy, Anthony Adler, Lou Angelo
szereplő(k):
John Kassir (a kriptaőr hangja)
Demi Moore
Richard Thomas
Amanda Plummer
Don Rickles
Iggy Pop
Larry Drake
Robert Wuhl
William Sadler -
#2 22:15 Mesék a kriptából (amerikai tévéfilmsorozat, 1989) 90' (18)
1. A halálbüntetés eltörlése után a hóhér munka nélkül marad, de nem sokáig!
2. Karácsony este van, de ez nem hoz békét a házasságtörő asszony számára...
3. Az őrült tudós egy macska agyát ülteti egy csavargó fejébe... -
#1 Most nézegettem a TV-műsört és örömmel vettem észre, hogy az egyik kedvenc sorozatomat újra megnézhetem!
Ma lesz a Bagi-Nacsa után!