369
Újraadják a TV2-n!!!!
-
#87 Ami hasonlóképp tetszett még, az a Stephen King-es macskás film volt. Nemrég adták valahol. Abban in 3 történet volt, de valami rohadt jók. Pl. James Woods-szal a dohányzásleszoktatóprogram rohadtul bejött! -
#86 Ronald DAHL: Meghökkentő mesék
abba van pl. a méhpempős mese meg az öngyújtó csattogtatós is. -
#85 :D
Én ennyire konkrétan már nem igazán emléxem, de imádtam! :D
Mivel lomtalanítás van mostanában nálunk, szétnéztem a régi könyvek között, és találtam egy 3 kis novellából álló füzetet, amiben ilyen feketehumoros, illetve meghökkentő történetek vannak. Pikk-pakk elolvastam mindhármat, és teljesen előjött a sorozat hangulata. Miért nem ilyeneket adnak a bénabamba venezuelai sorozatok helyett? -
Ramza #84 Emlékszem, király volt az is, bár az nem annyira horror, inkább thriller/krimi műfajban volt jó! -
Ramza #83 Basszus, és erről lemaradtam :((((
Na majd jövő héten. -
[DFL]vajdi #81 Mortiról van képetek? kéne nekem mortiról egykép... és mikor lesz a mortis rész? azt fel akarom venni, az a legjobb -
Takezó #80 Én még csk msot láttam először, de asszem nem utoljára! Kurva nagy poén :)) -
#79 Ami még nagyon nagy volt - nem tudom ki emlékszik rá - az Meghökkentő mesék címmel futott ősrégen az 1-esen. Abban voltak baromi jó, csattanós történetek. A főcímben kártyalapok forogtak, és ilyen fricskás zenéje volt, a mai napig tudom a dallamát. -
#78 A címe is találó volt, nem a 9 életű ember, hanem "ez a macska megdöglött" Brutál :)))
Amúgy a port.hu-n nem írják, hogy a következő rész mikor lesz (pedig szokták) :( -
Gabe18 #77 A macskásban szerintem az egésznek az alapötlete volt nagyon nagy. -
#76 Rendezte Terry Black, nem a forgatókönyvet írta, amúgy korrekt. Én is jót röhögtem rajta. ;) -
#75 Énnekem is ez jutott eszembe... -
#74 HUÁ! Macskás rész mekkora volt már
De vérapó se rossz:) -
#73 Baaz erre a reszre nem emelkeztem a 9 ellettel :)))) Kurvaaa nagy szoppaaaas :)))
Azt birtam ezekbe hogy mindig olyan angy szivas volt a vegem :)
Egyebkent nem tudom megfigyeltetek e de az a kar amit a nagyi huzott meg hogy megoje Ulric-ot az potnosan ugyanaz a kar amivel a musorvezeto az elso kis film utan szadizta magat :)) -
#70 nagymama kitotyog színpadara:
-felkészült?
-hogy a francba ne
-huzza meg a kart nagyi!
-csapja agyon... :_DDDDDD -
#69 :DDDDD gyorsan belenézek ebe a részbe is akkor:) -
#67 Gondolom két hét múlva. Jövőhéten nem lesz. -
#66 forgatóköynvet írta Terry Black????? HALLOTTÁTOK??? :DDD -
#64 Ja en minden lattam emg anno de most ujranezve mar sajnos nem nyijta ugyanazt a fiilinget :(
Azert nezem :) -
#63 mikorlesz a következő 3rész? -
#62 de 10 perc múlva kb ott a rendőrség is:)
na köv rész már nem nézme meg, mert rosszat álmodok:D
a kriptaőr a legjobb fej akkoris:D -
#60 ja ez a neeeem neeeeem neeem idegesítő volt :D -
#59 bakker mekkroa feje volt már enke a gylkosnak ez kurvanagy volt:DDD -
#58 Basszus ennyiszer mondani,hogy neemmm! A francé nem rekedt be! -
#56 LOL ez a zombi! :) Mi a neve? -
#55 "kedves,öreg télapó" LOL! -
#54 "Tudtam, hogy eljössz Télapó" :DDDD -
#53 Miért nem lötte le a csaj az ablakból? -
#52 "megölte a férjem" ribanc! -
#51 eddig a legjbob sztem az volt, amikor az elején a kriptaőr becammgotott a mikulásruhában:D -
#49 Balta a csávó fejében :DD -
#48 A kisgyerek azthiszi télapó pedig vérapó... -
#47 Jujj mindjárt megkúrja a gyereket ott fent :) -
#46 Ja :) Pont amikor legközelebb kerül a csajhoz :) -
#45 Hoz egy kis ajándékot. :))) -
#44 Mingyá felkel a srác. -
#43 Altatás baltával! -
#42 Morci a Mikulás! :))))))))) -
#41 LOL EZ A RÉSZ! :D -
#40 Nekem az a kedvencem!