Mesék a kriptából!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
de 10 perc múlva kb ott a rendõrség is😊
na köv rész már nem nézme meg, mert rosszat álmodok😄
a kriptaõr a legjobb fej akkoris😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ja ez a neeeem neeeeem neeem idegesítõ volt 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
bakker mekkroa feje volt már enke a gylkosnak ez kurvanagy volt😄DD

๏̯͡๏﴿

HuAn82
Basszus ennyiszer mondani,hogy neemmm! A francé nem rekedt be!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
LOL ez a zombi! 😊 Mi a neve?
HuAn82
"kedves,öreg télapó" LOL!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Instict
"Tudtam, hogy eljössz Télapó" 😄DDD

I.C.ram
Miért nem lötte le a csaj az ablakból?
HuAn82
"megölte a férjem" ribanc!

Lynx_TWL
eddig a legjbob sztem az volt, amikor az elején a kriptaõr becammgotott a mikulásruhában😄

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Balta a csávó fejében 😄D
Mhosah Myth
A kisgyerek azthiszi télapó pedig vérapó...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

I.C.ram
Jujj mindjárt megkúrja a gyereket ott fent 😊
I.C.ram
Ja 😊 Pont amikor legközelebb kerül a csajhoz 😊
Mhosah Myth
Hoz egy kis ajándékot. 😊))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Mingyá felkel a srác.

HuAn82
Altatás baltával!

Mhosah Myth
Morci a Mikulás! 😊))))))))

I.C.ram
LOL EZ A RÉSZ! 😄
HuAn82
Nekem az a kedvencem!

I.C.ram
Robert emeckis rendezte! Ami azért nem kis név!
Mhosah Myth
Ez a nõ mit csinál??? Becsomagolja a férje fejét ajándék gyanánt??? 😄DDDD

I.C.ram
EZ A FEJ NAGYON DURVA! 😄
I.C.ram
MOST JÖN A MIKULÁSOS RÉSZ! 😄
Lynx_TWL
😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a kriptaõr a legjobb fej😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"kiváncsi vagyok, hogy fogsz táncolni tízezer volttal a seggedben" 😄DDDDDDD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
JAJJ LEKÉSEK RÓL BAKKER😄

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Kiváncsi vagyok, hogy be fog-e csinálni, mikor péppé rázom az agyát! 😄
I.C.ram
KEZDÕDIK!
Jano
Náo!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
mikor kezdõdik már?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Üdv!
Én egy olyanra emlékszem,hogy egy nõhöz be akar törni egy télapónak öltözött gyilkos,igy az egész rész arrol szól hogy probálja kint tartani.Erre a végén jön a gyereke,kézenfogva vezeti be a mikulást a következõ szöveggel:-Nézd mama itt a télapó,beengedtemaz ajtón hogy ne a kéményen kelljen bemásznia...
Remélem jót irtam és ez Mesék a kriptából rész volt,de én ugy emlékszem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jano
Az valami iszonyat k. nagy volt! Lance Henriksen (Millenium sorozat, Alien - Bishop) volt az egyik szereplõ, egyszerûen bepisáltam azon a részen!

Csontpóker loál!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Lynx_TWL
szimái 😄 sziámi

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Legjobb, mikor a kriptaõr Arnold Swarcival súlyzózott 😊
I.C.ram
Jaja arra én is emlékszem! 😊
Lynx_TWL
váá volt egy ilyen rész amikor ilyen bábus csávó volt, iylen hasbeszélõ, és igazából nem bábu votl nála, hanem a szimái iker tesója a kezén nõtt ki Morty volt a neve, és én kurvára paráztam tõle😄DD
elején ilyen,h ogy a kriptaõr ott mesél, és akkor kezében ott a bábu, erre hasbszélve mondja:
-Olyan hideg van fázom
-Igen? Akkor ülj közelebb a tûzhöz -erre beledobja a bábut tûzbe- 😊
nagoyn poén volt😊

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Az is jó volt mikor egy kisértettházban forgattak, és a végére kinyírták az egész stábot 😊
BADE
Én az oroszrulettesre emlékszem,az jó rész volt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
a kedvenc részem az volt mikor testrészekben kártyáztak/kockáztak/stb 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
A horror aranykorából való ez, tehát nem nagy hátrány a kor. Ugye 80-as évek végén készült.
PResident Evil
régen nekem is kedvencem volt, amikor 10 éves voltam, de sztem ma este megnézem !

Punker
jó kis sorozat volt csak már ezer éve volt........

I.C.ram
De tényleg, csak én ismerem ezt a sorozatot???
I.C.ram
Hát úgy van, hogy minden epizódott más-más ember rendezett! Meghívtak sztárokat. Tele van oscar-díjas emberkékkel. Tom Hanks, Danny Elfman, Robert Zemeckis és még sorolhatnám. Nagyon jó kis sorozat! Veri mindegyiket 😊
zaki
Schwarzenegger (is) rendezte? akkor megnézem

I.C.ram
Nagyon móka az egész 😊
I.C.ram
Jaja! Azaz 😊
BADE
Ez az,ami régebben az HBO-n ment péntek este?Mert,ha igen,akkor megnézem😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2