14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Since #2365 Valami biztos :) De mi lesz? :D -
#2364 valami biztos lesz :D -
#2363 valami biztos lesz :D -
#2362 De honnan lehet letölteni?:P -
Since #2361 honnan veszed hogy 40 perc? lehet nem is lesz belőle semmi :) -
#2360 40 perc mulva dobjak ki... tisztazzuk, hanyan tartunk mar ott, hogy fel van telepitve, csak 1 kod beiras kell ? -
Since #2359 Na lol petíciókat gyújtenek a játékhoz :) Nemhogy lehetne már tesztelni inkább írjunk petíciót hogy inkább tolják el a megjeelnést egy hónappal de legalább egy jól működő viszonylag bugmentes játékot kapjunk :9 Én még nem is próbáltam :) -
Since #2358 Vagy valami ilyesmi :) -
#2357 Rég megboldogult nagyapám mindig aztmondta jobb sírni. mint megijedni ^^ -
#2356 Még ki se jött, minek sírni?:P -
#2355 aki játszott a WOW bétával hasonlokat tapasztalhatott, bár ök nem adták ki a fullt addig amig nemjó -
Since #2354 Lehet nekem is az lesz :) -
#2353 Komolyan mondom, hogy számora ezaz egész nem több, mint egy 3DMARK06.
Leszedem, megnézem, fél óra max. és DEL. -
Since #2352 Jogos az érvelés, ezért az ubisoft tehet sajnos. Szerintem tudják pontosan hogy mennyien várnak a bétára és kb megtudják saccolni hogy mennyien másznak majd fel a serverre...Ez kb. olyan (ha valaki még emlékszik rá) mint anno Diablo2ben volt. Megjelenést követően 3 napig server down státuszban állt a server. Nemtudom hogy ez nekik miért jó, de biztos van rá indokuk :) -
#2351 ott a pont! -_- -
#2350 Szerintem az Ubi.com csatlakozás, mint egyedüli opció teljesen jogos felhábordás ebben az esetben, lévén, hogy valószínűleg nem tudnak megbírkózni a szerverek a megnövededett érdeklődéssel. Innentől kezdve ez nem igazán egy játékhoz -mégha csak egy bétához is- fog hasonlítani, hanem állandó tökölés, várakozás, disconnected üzenet olvasgatás lesz. Bár ne lenne igaz... -
Since #2349 Na már csak 1-2 óra és remélem mi is mehetünk ha nem akkor -
Since #2348 Gyerekek ez béta változat :D Miért nem fogjátok fel? :D -
CéZé #2347 Hát sajnos elég inaktív a Local Network
De kitudja lehet, hogy a free változatban bent lesz :) -
#2346 loál! nem lehet közvetlen kapcsolat?
Hát asszem akkor erről ennyit.
:Ð -
CéZé #2345 A fizetősbe csak az Ubi van :( -
G_ArchAngel #2344 Csak az UBI szerverén keresztül lehet nyomni, vagy akár TCP/IP meghívással is?
Vagy bárki hostolhat? -
#2343 persze ennel tobb van.. de mondjuk azer igy ez is eleg sok, nem beszelve a gigantikusan rengeteg disconnectrol -
#2342 [HUN]Tvelvet[sg] :P -
G_ArchAngel #2341 ez nem is sok - de gondolom a csóró playerek is találnak majd...:) -
#2340 buglista :D omfg -
#2339 Olvasgattam a hivatalos fórumot, és bizony nem túl jók a hírek ha lehet hinni nekik! Természetesen olyan emberkéktől próbáltam tájékozódni akik tavaly ősz óta részt vesznek a zárt bétában és szerintük szép a játék, jó a játék, de jelen állapotában nem lesz kész március végére, ha pedig az ubisoft mégis forszírozza a kiadást egy szar, bugos félkész játékot fogunk kapni! -
#2338 es ne ordits kosz -
G_ArchAngel #2337 sehonnan, este 6-7 között várható... -
#2336 JAH HONNAN SZEDHETNÉM LE INGYEN ÉS BÉRMENTVE???? -
#2335 [HUN;SG;B.A.Z.;Miskolc]HUnMagyarvagyokésSG
FTW -
modoshawan #2334 Ok. Legyen..
[HUN]modoshawan[SG] -
#2333 Honnan lehet ingyenesen leszedni?Mert azt hallottam,hogy csütörtöktöl ingyen lehet szedni... -
#2332 akkor nem tudom milehet... b*** :D
apropo, nem akarom a falra festeni az ordogot, de remelem, mindannyiunknak jut majd kulcs, es persze h a szerver is birni fogja... csakhogy ne eljuk bele magunkat a menyorszagba :P -
#2331 Majdnem ott a sör :) -
#2330 oooo
[SG]Mayday[HUN]
na ?!??!!?!? -
Newfronter #2329 [HUN]Fronter[SG] vagyis, a k.e.z.d.ő. -
#2328 En nem mondom meg, mi lesz a nickem, talaljatok ki (na jo segitek, az elozo nevekbol kikovetkeztethetto!) -
#2327 csak legyen már itt az ideje, hogy megkapjuk azt a rohadt SF kulcsot :( -
#2326 egyedi roman nick rulz