14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Takezó #2325 te leszel a kakukktojás -
#2324 [RO]j0nNy[SG] :] -
Takezó #2323 de:ð -
#2322 enyém kicsit változik mivel csak a b-type-ot használom.
[HUN]btype[SG]
vagy ha engedi a kötöjelet akkor
[HUN]b-type[SG] :) -
Thanatos #2321 izé..., nincs picit tullihegve ez a nevesdi? :) ha valaki már látta itt a nicket és van benne bármi jel ami utal arra hogy jó esélyel magyar és/vagy sg-s, akkor kb egy 2es iqval ki lehet találni hogy idevalósi az illető nem? :) -
#2320 [HUN]3P[SG] leszek... ;) -
#2319 [HUN]Saruman[SG] leszek:) -
G_ArchAngel #2318 pénzért töltheted a Fileplanet/GameSpy oldalakról, ingyen meg majd este, ha rendes lesz az UBI Soft... -
#2317 Akkor alulinformált vagyok:) -
Takezó #2316 [HUN]Takezo[SG] csak, h ne maradjak le :ð -
G_ArchAngel #2315 mivel még nem lehet leszedni:) -
#2314 Itt minden kinnt van, csak azt nem találom, h honnan lehet leszedni:) -
#2313 [HUN]Mucsacso[SG] xD -
G_ArchAngel #2312 [HUN]G_ArchAngel[SG] -
modoshawan #2311 Talán ma már szerencsénk lesz..
[HUN]modoshawan - ez teljesen korrekt. -
#2310 oppá akart lenni az :D -
#2309 [SG]HUNvagyok xD -
#2308 LOL, lesz egy raklapnyi [SG]Magyarvagyok :)
"[SG]Magyarvagyok's turn" -
#2307 Az gond, mert és is ezt a nevet tervezem használni :-) -
#2306 Én is kirakom az SG akkor az meg hogy magyarvagyok e hát kb az lesz a nevem hogy magyarvagyok :) -
#2305 En is kiramolom a nevem ele, ha megyek, semmi bajom vele. -
#2304 Szerintem jó dolog, ha könnyítenénk a fórum tagok felismerhetőségén, persze megértem azt is ha valakinek ez nem tetszik. Nekem tetszik a HUN, az SG előtag is. Végül is mindegy, hogy mi van a 3P előtt ;) -
#2303 Ubi fórumban olvastam most, H5 producere írta az open-beta gépigyényére:
"These are the open beta sysreq.
The final game sysreq will be much more like minimum => recommended."
akkor ez így már nagyon durva lesz... -
Thanatos #2302 szvsz mindenki döntseel maga hogy miről lesz felismerhető..., én az ezer százalkék hogy nem fogok előtagot hazsnálni mac uto-t, sg-t meg főleg nem :) -
G_ArchAngel #2301 Annyiban jobb ez, hogy így megismerjük a topic lakóit... -
#2300 biztos ne legyen hun az elötag? -
Since #2299 Este 6-7 -
#2298 Meg en is :D -
#2297 na ezt akartam énis kérdezni :D -
G_ArchAngel #2296 hánykor lesz az, amit várunk?:) -
G_ArchAngel #2295 ez mindenképp:) -
#2294 lál -
#2293 és ez lehetne az avatarod -
G_ArchAngel #2292 G_ArchAngel_HUN_SG_HEROES_FOREVER_I_LOVE_BRITNEY nick megfelel?:) -
#2291 teljesen egyetertek, a makkmarci nickhez amugyis jobban illik -
Since #2290 Szerintem hülyeség az sg előtag mert szerintem nemcsak az sg-s fórumozók fognak játszani az open bétával..Pl. van egy kollegám aki nem is ismeri az sg fórumot de folyamatosan nyomom információval hogy hol is tart a játék. Szerintem egy HUN előtag lenne a legmegfelelőbb... -
Since #2289 Stream? Az micsda? Még nem hallottam róla... -
#2288 "vagy ha bármi extrém gáz van akkor meg szépen isz nekik mailt maibe beleirod az azonosito adatokat hogy tudják tényleg emgvetted a progit és segitenek..., ennyi"
Hogy, hogy mi? Mondjam mégegyszer, "hogymi", ha merem?
Szal pl. elfutok a boltba, megveszem a HV-t elrakom, ááá akad ezen a szaron, elfutok veszek egy Silicon Graphics-t felrakom arra is, de azon már nem megy, mert a hardware nem ugyanaz??? Remélem csak a kései órának tudható be, amit olvasok és félreértelmezem.
Arról nem is beszélve, hogy ezt hogy kontrollálja vissza a prog? Net? És akinek nincs, az játszon a Dyna Blaster-rel?
Ha ez így van, akkor ez legalább akkora fos, mint a HalF-os stream....
Ja és...mmm szóval, nem lehetne a banner-ben magyarul az a megjelenési idő? Nem mintha nem tudnám lefordítani, de hisz magyarok vagyunk nem? -
Thanatos #2287 kéne valami beléptető rendszer tcsinálni hogy kitölt egy kérdőivet az álltalános/faqban szereplő kérdésekre és ha jöl tölti ki csak akkor léphet be :DDDDD
jó tudom ez nem kivitelezhető de igy azért jobban lennének szürhetőek a különleges egyedek :DDD -
Thanatos #2286 nem sántit..., gép reinstall esetén a ahrdware ucc nem változik..., vagy ha bármi extrém gáz van akkor meg szépen isz nekik mailt maibe beleirod az azonosito adatokat hogy tudják tényleg emgvetted a progit és segitenek..., ennyi...
ez az az is a saját gépem dolog meg stimmel csak gondolj bele az ő helyzetükbe..., valaki nek van két gépe (az egyiket egy haverjátol kapta de az "átruházta" rá szal az övé :P) felrakja mindkettőre, és "kölcsönadja" a gépét egy haverjának kis időre (örökre :P), amit ugye nem tilt semmiféle törvény és máris full másé a progi..., szal ezzel kb ennyi gond van mert onnantol kezdve hogy engednek bármit bele lehet bármibe magyarázni (lásd a "biztosnági msáolatok esete")
amugy énis egyetértek veled és énis utálom sf-et de ettől még be lehet látni a software fejlesztők igazát is...