1986
-
#106 volt valaki a Labirintusban 9.én GOA partyn?
Nagyon jó volt? -
kasika #105 Nem azt mondtam, hogy nem jó. :) Sztem fölös különülni, hogy első MAGYAR goásos HUB. Inkább csatlakozzon a többiekhez, ott sokkal több mindent megtalál, külöföldiekkel is dumázhat, stb. :) A goa.hu fórumon pedig azért morogtak, mert szerzői jogvédelmet sért ez a dolog és nem illik fórumon reklámozni. -
#104 Mérnem jó az ő hubja? Ha beindulna az is jó lenne, nem?
Nekem sajna nincs időm s ADSLm. -
kasika #103 inifman, nemtom észrevetted e, de goa.hu fórumon sem volt nagy érdeklődés... Legtöbben külföldi hubokon vannak, ahogy én is. Rendes, jól bejáratott rendszerrel, opokkal, reggel, triviával, bla bla... Vegyél példát pl a psyside.no-ip.org hubról. -
#102 én dc-n szoktam goa-kat keresgélni de hogy ehhez a stilushoz külön hub?? hat nemtom akkor már lehetne trance, techno,söt akar deephouse hub is..
ált az ilyen nagyobb hubokon talál az ember minden fajtabol csak jo usereket kell találni.
-
#101 Itt senki sem DCzik? :( :( :( Pedig yoolett volna ha összejön ez az első Magyar Goa Hub dolog de hát várok hátha történik vmi csoda! -
kasika #100 Háát, mondjuk, csak azért kicsit "tartalmasabb". Nem egy hangsáb + vokál + bass. :) De van sok fajta a goán belül; ambient, chill, killerpsy, forest trance, psyhedelic, spugedelic, full on, neo full on, progressive, darkpsy, horror psyhedelic ( Xeno is ide tartozik), meg mittomén, nem vagyok zeneszakértő. :D -
blackgamer #99 ez a goa milyen zene is? valamilyen trance-es vonal? -
#98 GOA HUB 1.0
Kérem szépen a HIBA helyreállt hála a Winfos-nak szébarmolta a netemet!
Mostmár hibáltalnul megy a HUB 1.0-ás verziója!
cím: goahub.dyndns.org
tartalék: goahub2.dyndns.org (csak akkor megy ha a másikkal vmi gáz van) -
#97 -
#96 Első Magyar GOA HUB
Új HUB-ot indítottam a DC++-n a GOÁ-sok és a psychedelikus és az elektronikus zene kedveloinek! Persze nem csak ezeket lehet megosztani de legfoképp ezek zene kedveloit várom!
info a DC++-ról: http://www.directconnect.hu
cím: goahub.dyndns.org -
kasika #95 :) Hehe, ez nem lassú, ehehe. Meglepő, de nekem bejön. :))) Azé így partyban elég durva fless, amikor aa csávó a nagy csavargatós lávk közepén lehajol, eltűnik a pult mögött, majd mikor feláll (vicsorogva), bedug egy gitárt a hangcuccba és az atomuszony (a zarc szerint: horror psyhedelic goa) rátevésre még jobban rácsapat a pengetővel is. Kegyetlen. Ilyen izé, tömeggyilkosság. :D
Vajon melyik Xenomorph?!
Jah és közben háttérben fekete-fehér drakulát tolták, meg mangákat, stb... ;) Életem egyik legjobb párdeya. -
#94 Aha de én soha nem. Én antirocker vok. Szétmegy az agyam a rockzenétől (leginkább a lassú nyálasoktól broáá). -
kasika #93 Mielőtt elkezdtem volna goát hallgatni a rock tőlem is elég távol állt, mert számomra nem hordozott semmit... De bázzzz, hát iszony uszony, hogy milyen durván be tud pörgetni egy zenét a jól megválasztott eszközök használata. :D -
#92 Érdekel thx, csak dial-upom van de azér majd ránézek..
Viszont a gitár az nem az én hangszerem.. utálom a rockot. (Ez van..) -
kasika #91 Ja még annyit, hogy nálam az a "mellékhatás jelentkezett, hogy iszonyatosan rákaptam a gitáros zenékre, ami persze nem baj. :D -
kasika #90 Huhh, aztré... Aszittem pesti vagyol. Először a trenszesebb vonal: Talamasca - Zodiac, na meg, ami alap az az Astral Projection, attól így pár számot: People Can Fly, Let there Be Light, stb. Utána mondjuk Hallucinogen - Gamma Goblins (Part 1-2-3), Horrorgram. Shift - Killing Road, S.U.N. Project - Like it Hard, At the End of Time. Paranormal Attack - Bionik Pulse, Void-tól zenék még. Para Halu mindenképp. :) Infected Mushroom + Xerox - Gravity, I.M. - Into the Matrix, GMS - Juice..... Ezeket DC++-n simán meg lehet találni, itt van két hub: psyside.no-ip.org; psyisrael.wk-max.com
Így kezdetnek, ha még érdekel a téma. -
#89 A győri Musicdomban (ahol az 1ik eladó 1 nagyonundok csaj -de beakasztanék neki.. na mind1) s a lemezekre már nem emléxem ott csak véletlenszerűen vannak ilyen lemezek viszont jazzben és absztrakt hip-hopban, lassú breakbeatekben, ambientben van némi választék de persze a zöme szar hányadék a 8millió RTLKot néző baromnak.. -
kasika #88 kicsit lejárt, de melyik "lemezboltban" hallgattál goát? és mit? :D -
#87 Hát nemtom lemezboltban meghallgattam 3 albumot egyik sem teccet, (a prog housera hajaz,) olyan semilyen nem volt íve az albumoknak s egyáltalán nem volt 'durva'.
Úgy kb 7-8 éve hallgattam néhány goa albumot hát az még ma is odabazs(na) csak nemtom az előadót sajna..
Meg goa és acidhouse között nemtom mi van talán a hardtrance? Az is jó, de ma már trance alatt teljesen mást értenek mint anno..
/Goa Giltől is hallottam 1-2 számot, fantáziátlannak tűnt, lehet h rossz számokat hallgattam? -
#86 thx -
kasika #85 Hallucinogen, Astral Projection, Yahel, Infected Mushroom, Deedrah, Man with No Name, GMS (Growly Mad Scientist, G.M.S.), Goa Gil, S.U.N. Project, Simon Posford ( Ő egyben a Hallucinogen projekt is, benne van még pár dologban Doof néven + Youngest Brotherben is :D), Absolum, Analog Pussy, Jaia, Talamasca, Maskalin, Polaris, Eskimo, Alien Project, Matenda, stb... Durvábbak: Skazi, Shift, Xenomorph, Syntax Error, Psyhotic Micro, stb... Magyarok közütt is vannak ám atomdurva arcok, sőt, a legtöbb az: Para Halu, eléggé így, Quantum State, Obi & Funghi, Wegha, Kalumet, mindenki! Amúgy tudom ajánlani a Goa.hu-t! Jaaaa, persze a teljesség igénye nélkül soroltam fel ezeket! -
kasika #84 Hmm, anno találtam egy orosz oldalt, de már elfelejtettem a linket... Ott fenn volt szinte minden album. Ja és még vmi, lécci ne spameljétek a topciot, thx... -
#83 Most ismerkedek goával, írjatok nagy klasszikusokat, nagy neveket pls! -
#82 Valki már irjon egy normális astral projection oldalt ahol rendesen fenn vannak a számok mer én igazábol nem vagyok oda a p2p letöltésnek.plííz ha valaki tud valamit irja már meg -
#81 Ha jó társaságot és sok jó muzsikát szeretnétek, gyertek az 1 éves HYPERSPACE DC++ hubra:
hyperspace.no-ip.info:3883
Várunk mindenkit sok szeretettel! -
neménvoltam #80 Hoppá mit találtam :)
Xenomorph - Killer State -
OdiG #79 Sziasztok!
Létrehoztunk a drumandbass-t kedvelők számára(na persze másoknak is)egy hubot.Ezen a hubon megoszthatjátok egymással a jobbnál jobb zenéket,filmeket,programokat,stb...,
és persze le is tölthetitek.Nagy örömünkre egyre több ember nézz el hozzánk.
A HUB neve :::: P I O N E E R::::[DRUM AND BASS]
Csináltunk egy honlapot is ahol a fórumban megírhatjátok a kérdéseteiket(mi válaszolni fogunk rá), megismerkedhettek az userekkel,chatelhetek.
Címe: http://pioneerhub.uw.hu/ ---> a DC++ részben tölthetitek le a progit!!Találtok mellette linkeket ahol elolvashatjátok a pontos beállításokat,szabályokat.
Ha megnyerte teccésedet a hub,akkor nincs más választásod nézz el hozzánk! ->WEB: http://pioneerhub.uw.hu/
->HUB cím: pioneer.servebeer.com
Sok szeretettel várunk minden egyes zenét kedvelő felhasználót.
És nefeledjétek a hub az usereké!!! -
#78 ..meg a gyilkolászás. Lassan kiírtanak egy népet. -
#77 pedig semmi antiszemita dolgot nem mondtam, csak annyit, hogy valoban nagyon megy naluk a goa... -
#76 engem meg kimoderaltak volna meg az elejen a goa-izrael parhuzam hozzaszolasommal egyutt??
most nezem... -
#75 Akkor menj Palesztínába! ott sokkal yobb! :) (De télleg) -
sequator #74 oksa de mostr ugy nezki h megsem megyek izraelbe, mert haboru lesz, tudod az a raketas balhé -
kasika #73 hehe, Hallucinogen, Doof, Youngest Brother, Simon Posford, ilyet hozzál sokat, mondjuk ez mind egy és ugyanaz a személy... De ha hozol vmi jót, akkor tolni fel egyből vhova, ide meg a címet tolni be. thx -
neménvoltam #72 Pl: Astral Projection -
sequator #71 hello nagyon megtetszett a goa de szoval meg igy csak normalban halgattam semmi buln meg ilyesmin, edig csak infected mushroomot halgattam, de megyek nyaron izraelbe es mivel tom ott imadjak a goat ezert majd be szeretnek vasarolni de nem tom h milyen eloadok vannak es mit erdemes mindenkepp beszereznem:) szoval tudnatok segiteni? -
neménvoltam #70 up -
kasika #69 na meg Csepel, PilisBorosJenő, stb... :D Nem lesz rossz, csak bírjuk szusszal! Addig meg csütörtökönként Kashmir! -
Mentol #68 Szerintem nagyon jó évünk lesz ebből a szempontból. A tóparti(garancsi, dunaharaszti, délegyházi) partikat csak ajánlani tudom. -
Dani19.. #67 there is no rules, people caan fly, anything can happen