1986
  • mila69en
    hat igen astral az egyik legnagyobbak:-)
  • Noninnyó
    nálam főleg ezek szólnak:

Astral Projection
    Cosmosis
    X-Dream
    Vibrasphere
    Atmos
    Feuerhake
    S.U.N. Project
    Element
    Star Sounds Orchestra
    The Delta

Kb 6 éve hallgatok goa/psytrance-et, és most valahogy a progresszív vonal felé kezdek orientálódni. De mindig is a dallamosabb/ritmusosabb psy ami tetszett inkább, az izraeli zúzda stílus nem fogott meg. Ambientet még nagyon sokat hallgatok.
  • mila69en
    na, hogy kicsit szaporítsuk a hsz-eket:DD
    ki melyik előadót hallgatja a legtöbbet otthon? többet is ér:-)
    akkor kezdem

Astral Projection
    Azax Syndrom
    Alien Project
    GMS
    Infected Mushroom
    Penta
    Ocelot
    Goa Gil
    Skazi
    ezek szólnak nálam itthon a legtöbbet:DDD

• kasika
    jó, Ő más
    Ő ott volt az elejétől fogva.
    Ő úgyis él, mmint Róla el is hiszem, h télleg hiszi, amit mond.
  • mila69en
    de én úgy értve mint pl: goa gil:SD:AD:AS:DSA:DA:DA

mert pesze, hogy töbről szól mit a zene sokáig nem találtam a helyem..... miota megismerkedtem a goával azóta más a helyzet:-)
  • kasika
    ha azt vesszük... hm... igenis, meg nem is... nem hirdetek semmit, vagy ilyesmi.
    egyszerűen csak jól érezzük magunkat... mmint most a barátaimra, baráti körömre gondolok.
    sztem, akik így nagyon hirdetik, már Ők sem tudják, h mit, és minek, csak azé, merhogy Ők attán télleg trú goások, sattara.
    egyszer belecsöppentem ebbe az egészbe, és akkor éreztem meg azt, h végre ott vagyok, ahol lennem kell, mmint erre is mondhatja vki, h e zilyen spiritualista lófasz, de nem, egyszerűen csak annyi, h jó zene szól, jó arcokkal, sokkal tovább, mint bárhol máshol, és az egész, teljesen más a hozzáállás...
    vagy nem is tudom, nemtom szavakba önteni.
    de mindenesetre, aki akarja, magyarázzon bele bármit.
    ha Neki az jó, akko csinálja. :)
    vagymi :)
    mondjuk e zis most eléggé értelmesre sikerült, de evvan :DDD
  • Pyotr
    ööö inkább csak átitva vannak ezekkel a dolgokkal aztán semmi több:)
    mármint a scene...
  • mila69en
    hát mé azt nem ilyen spirituális izénak híjják?:DDD

én nem tom mert én csak a zenét hallgatom többi távol áll tőlem
  • Pyotr
    na ezzel nem sokat mondtam:)
    szoval az ilyen "spirituális" dolgokat űzők között nem igazán lehetett "goásokat" találni,de goabulin nagypofáju spirituális,kundalini energiát,buddhát,khrisnát kenő-vágó embereket elég sokat!
  • Pyotr
    ez érdekes dolog egyébbként,mert minkettő táborban megfordultam!
    yogáztam 3 évig (az már spirituálisnak mondható nem?):D meg ugye bulikon is voltam ,de valahogy nem nagyon hasonlitott nézetileg a két tábor. a "goások" inkább a hippi gyökerekből meritenek meg hát goa szigete azért mégiscsak indiai töltetű.

• mila69en
    mien legyen a bannerünk?
  • mila69en
    amúgy valaemilyikőtök ilyen igazi goás szal eszi/bennevan ezt a spirituális izé-mizét is?:DDD
  • kasika
    akkor legközelebb majd Te rámköszönsz, loál :D
  • mila69en
    huhha ilyen személy leirásokban mindíg béna vagyok:-) magas annyira azé nem vékony valamennyire:) sőtétbarna haj:DDDD így jó? LoL mostmá tuti megismersz
  • kasika
    hehe, néha érdekes a ragozás, mer sokkal több mindent szerettem volna leírni, de attán mégse nem :D :$
  • kasika
    passzus, itt befigyelnek :)))
    Mila, describe yourself :D
  • kasika
    hm... hányszor hallottam már ezt... és sajnos evvan...
    pont itt a szombat este... vip karszalaggal együtt úgy basztak ki a Hrusika bulijáról, ahogy azt kell, mindezt azé, mer tele volt a táskám kolbásszal, szalámival, meg sajtosstanglival... mellé halálosan megfenyegettek, és csá.
    most erre aszondom, h lol, mer meg vótam hívni tüzezni, és ingyé vót, de akkoris...
    de hiába sírunk rajta, attól nem fog változni a szitu, bla bla, oldalakon keresztül boncolhatnánk ezt, de mégis, ööö, hogyismondjam, nekem hiányozni még e za szar buli is...
    a barátaim... akikkel máshol is talizhatok, külön-külön, vagy csoportban, de szinte mindegyikkel eccerre nem.
    meg aaa, mind1, fiatal vagyok mééég, nemtok semmit :P :DDD ;)
  • mila69en
    csakis a körte:DDDDDDDD

szerk: de az töménytelen mennyiségben:-)
  • mila69en
    hja én láttalak bakonyban:-) meg sztem te is engem csak hát nem tudtam hogy tevagy te:DDD meghát tesem tudhattad hogy vagyok én:DDDD na ezt jó megaszontam valamelyik nap éppen a fényképalbumok között túrkáltam az onnan már tudom hogy te voltál te:DDDDD
  • mila69en
    nohát igen:-) kb 1 éve nem igazán járok el bulikba... najo hazudok:-) ritkán de tényleg csak ritkán.... inkább csak hallgatom azt nosztalgiázok a régi bulik emlékére:-)
  • öregharcsa
    92 - 98 ig ....a sok divatmajom miatt és egyébb dolgok miatt hagytam abba...mondhatjuk úgy is hogy kitomboltam magamat(+ láttam 1-2 haveromat nagyon szar állapotban, amiből később orvosi kezelés lett a vége...)....majd némi tisztulás és családalapítás....egyesek szerint már ideje volt.....most vok 35...lehet benne valami...de azé még mindíg ez nálam a NO.1 és a többi keményebb trance zene.....

mondtam is régebben a Grega havaeromnak(akkoriban ők csinálták a katlan bulikat(frankhegy,etyek) nekem ebből elég volt, sok a majom és így nem érzem túl jól magam...az emberek már nem szórakozni járnak le hanem hogy azt stíröljék ki milyen cuccban és mennyi zsetonnal, na meg milyen verdával jön le bulizni...
    igaz leszartam magasról de már nem volt az igazi....
    műcsajok,műfaszik,qrwák majd a stricik lepték el ezeket a helyeket és innen kezdődtek el a bajok....igaz ez hamar leszaladt és rendberakták a rendezők de nekem már ez nem volt túl jó....kinek van kedve elmenni úgy szórakozni hogy esetleg mellete szúrják le a kidobót (supersonic) és veszélyben a nyavajás élete ezektől a gennyládáktól...én szórakozni mentem , ők is ,de ők másképp szórakoznak mint a "normális" emberek.
    na én ezé hagytam abba...amit nem bánok, de néha nagyon hiányzik egy kis bulizás(12-16 óra) némi flash-el+haluval...
  • Pyotr
    most nézem h fent wagy iwen?
    hehehe
  • Pyotr
    oké! remélem mini sg tali lesz még a nyáron...beszervezzük Milát is osz jól berugunk!:P
    itt az üzenőfalon majd ugyis konzultálunk:)
  • kasika
    azkemény lesz, mer nem szeretem sert :DDDD
    de egy páleszre a vendégem vagy ;)
  • Pyotr
    vannak biza:p
    nem tudom mikor lesz a nyáron szabim,de tervezem h felmegyek pár napra a tso-hoz aztán elmegyünk egyet ropni:)

még akár össze is futhatunk ha ugy alakul és akkor senki nem ment meg h fizessek neked egy sert:)))
  • kasika
    csak gondótam, hátha vannak itt olyan arcok, akikkel talán még ismerjük is egymást :D
    és végülis hja, közvetve... vannak itt szálak... :)
  • Pyotr
    na, akkor az igy rendben is vagyon:D
  • kasika
    jaja, tudom kiről vagyon szó :)
  • Pyotr
    jaja a tesóm is inkább akkor kezde, ő ismer is téged többé kevésbé:)

Zed vagy Preor néven ismert és az Ágicával meg a Cellux-al(nem tudom h irja) volt albiba sokáig
  • kasika
    sajna én csak vmivel több, mint 3 éve vagyok benne, előtte fél évig csak kóstolgattam, azóta meg... hm, benne élek, v mi...
    mmint nem ilyen spirituális zagyvás vagyok, hanem télleg így van
    de azé se nem vagyok "goás" :DD
  • Pyotr
    én olyan '96-2004-ig voltam aktiv résztvevője buliknak, most már inkább passziv hallgató és gyülytő vagyok:)
    de néha belecsöppenek kisebb rendezvényekbe

• kasika
    srácok, amúgy Ti bulikon is feltűntök néha, vagy csak hallgatóság vagytok? :)
    csak úgy érdeklődöm :)
  • Pyotr
    én örülök ennek is ámm:)
    jaja, ide is elkelne egy csilicsala banner:)
  • mila69en
    mert én simán láttam a colin7 topicban ahol pl 800*188-as kép és úgy kiér a végéig
  • mila69en
    valami témát össze rakok ide is hogy színesedjünk:P
  • Pyotr
    nem tudom a prezi ezt a méretet adta meg!
  • mila69en
    de sztem nem eza max megengedett méret... vagy igen?
  • Pyotr
    ügyes vagy Mila! ezek jók lettek:)
    meg is kértem egy illetékest h rakja bé:)
  • mila69en
    huhha hát van sok az attól függ hogy mit hallgatsz inkabb... classic, dark, fullon, progressive..... esetleg hallgass bele ezekbe, Infected Mushroom, GMS, Psysex, Xenomorph, 1200 micrograms, Penta, Atmos, Hallucinogen, Yahel, Talamasca, Bamboo Forest, Para Halu, Parasense, Candy, Alien project, Goa Gil, S.U.N project, Talpa, X-dream...... minegyikből egy két előadót felsoróltam
  • vafeN
    Vki tudd mondani vmi jó kis GoA előadot vagy albumot?