1986
  • mila69en
    LoL aláírásod
  • Pyotr

• mila69en
  • Pyotr
  • mila69en
    kiis raktam az oldalamra a letöltésekhez
  • mila69en
    dark poowwwwaaaa
  • Pyotr
    New Progressive Trance Mix

Flower Powder

Tracklist:

PERFECT STRANGER - Starter
    DNA - Subatomic
    PHILO - Duboplast
    TAUCHER - Exulation
    SONIC CUBE - Microbes
    PERFECT STRANGER - Dr. Feelgood
    AMOEBA - Hodini
    INTERSYS vs PSYNINA - Galaxy
    Z-MACHINES - Lost Samurai
    PERFECT STRANGER - Truth (Feat. EMOK)

ááá ez nekem jobban csúszik mint a Dark v. a Fullon
  • mila69en
  • Pyotr
    Dark PsyTrance set

'Infinite Solution' Mix:

Track Listing:
    1. Noise Gust - Phenix
    2. Naked Tourist Vs Highko - Divine Blast
    3. Kerosene Club - Baba Cannibal
    4. Horror Place - Phenix
    5. The Galactic Brain - Mind Manifest
    6. Kindzadza - Purple Eye
    7. Kindzadza - Ritm Corr
    8. Penta - Noise Complaint
    9. Osom - Compos Mentis
    10. Highcosmos - Digital Patty
    11. Highko - Oh No Remix
    12. Highcosmos - Killer Track
    13. Silent Horror - Placid On Acid
    14. Highcosmos - Dope Junkiez
    15. Savage Scream - X-Mash (Devils Mind Remix)
    16. Highko - Ultra Violent
    17. Phobium - Transfiguration
    18. Cosmo - XXX-Perimental
    19. Metallaxis - Evil Thing

Cyberwlfs_Mix_Set-February_2006
    (128kbps, 1hr 55mins)
  • kasika
    ki jön szombaton HOMEba csapatni a selymezős fullonra? :DD
  • mila69en
    thx..

amúgy nem tudjátok meg jelent e már a 2005-ös ozora fesztről a DVD
  • kasika
    a lejátszónál van egy nyíl, klikk, kinyílik, ott már láthatóak a zinfók is.

de amúgy: Kalumet - Koyote
    Illuvatar - Zanya (Oleg Mix)
    Tribal Earth - Utazol (Turbopauza RMX)
    Turbopauza - Torsion
  • kasika
    írni is akartam, h van külön darkspy rész, de aztán nem, mer bla :D
  • mila69en
    "de monjuk én rohattúl alig találok darkot pyron"--->loááál most vettem mégcsak észre hogy lehet válogatni kategoriakat:-)
  • mila69en
    az ozorafest hivatolos lapján ami szól zene annaki mia címe?
  • mila69en
    "dark psytrance, és a killerpsy fénykorát éli, sálálálá"--->hála a égnek remélem a stílus nem kezd el kipusztúlni de monjuk én rohattúl alig találok darkot pyron:(.... fullon meg hát a régiek még mindíg ott vannak, az újak meg hát szóra sem érdemesek tiszta gagyi
  • kasika
    most így pár hozzászólással visszatekeredve; a progpsy mostanában eléggé felkapott, a fullon egyre rinyásabb, bla bla... ja és ide jön a pyrotorrentes rész - ott is látszik, h a dark psytrance, és a killerpsy fénykorát éli, sálálálá
    tegyetekrá
  • I.C.ram
    Ezt hallottátok már?

Juno Reactor - Front 242 (Pure Remix)

Nekem nagyon bejön.
  • mila69en
    piííóópiopiopiíoóópiíííopiopióópáá nánááánánásüpsürüpp:DDD
  • mila69en
    azt én sem szeretem:( torrent okka de inkabb emule mert ott meg mindent megtalálok... egyébkén jópár live mixet letudsz tölteni az oldalamról is... most pillanatnyilag dallamos musikok vannak fent:D
  • I.C.ram
    ja és nálam csak torrent jöhet szóba... DC nálam kilőve :(
  • I.C.ram
    Sajnos csak egy Ambient válogatás albumon van meg, így több számát nem nagyon ismerem a Cosmosisnak, pedig állítólag jók.
  • mila69en
    az tényleg jókis szám:)
  • I.C.ram
    Nem is tetszik annyira ez a szám! :D Nálam, ha ambient/chillout, akkor Cosmosis Afterglow :)
  • I.C.ram
    Hmm ez a szám elég köztes... Nem mondanám rá, hogy Downtempo annyira, de nem is áll távol tőle.
  • I.C.ram
    Hát szerintem az összes Chillout Downtempo, hisz a nevében is benne van, hogy lassú zene. Nehezen tudok elképztelni egy trance chilloutot :D
  • mila69en
    ott a pont!
  • Pyotr
    psychill:
    OTT
    hát igen, nem minden downtempo psychill,de minden psychill downtempo!

• I.C.ram
    ja Ambient Psy! :D
  • I.C.ram
    Egy szóval sem mondtam, hogy nincs. Csak mondtam, hogy a Goa-Trance kategória nem foglalja magában az eleve Downtempo zenét... Chilloutos Goanak saját neve van, ami most persze nem jut eszembe... :P Ilyen szám pl a Cosmosis - Afterglow is.
  • 1200bpm
    parasense 4 3v3r
  • Noninnyó
    Ambient és Psychedelic Trance albumok letöltésére nagyon jó megoldás a dc++, azon belül is a Psyside nevű hub: psyside.no-ip.org
    Ott minden megvan, és amint megjelenik valami új, ott már meg is van.
  • mila69en
    letöltés még valahogy én is leszenvedem deeeee valahogy vissza is kéne tölteni ami már nem olyan egyszerű:(( már 4 hete seedelem ezta 3 fos albumot aztán lol 1%-ot feltuttam tölteni
  • Pyotr
    ja. ebben igazad van tényleg gáz a seed-elés,de én valahogy mindig kifogtam,hogy 1 seed-elővel is 50-100 körüli volt a letöltésem:)
    bár én inkább az ambient,chill albumokat szedem innen ,de azért lehet találni frankó psy dolgokat is!
    alternativának a filemegosztok helyett meg nem tudok hirtelen jobbat
  • Pyotr
    bár psy,goa dolgokból már kb két éve nem nagyon frissitek én sem,mert kb úgy vagyok vele ,hogy mostanában egy kicsit higult ez a scene is és ritkán jelenik meg valami igazán jó gyöngyszem!

sajna nyugdijasan leragadtam a mig-21,Halásztelek,Frankhegy,Katlan "filingeknél"

ja ezt meg kostoljátok meg,elég egyedi hangzást nyujt szerintem :
    Aba Structure
  • mila69en
    nézegettem én is már ezt az oldalt de sztem elég gáz semmi említésre valót nem lehet rajt megtalálni:( hameg lene valami jó azt tutka nem seedeli senki:( azmeg a másik hogy, letöltöttem 3 albumot azt lesesett az arányom 0.4 alá erre jön egy üzi hogy bann lesz a vége(rádásul tiszta fos mindhárom album)... hát vazze folyanatosan seedelem a szar albumokat de egyszerüen nem kell senkinek és nem tudom felfele tölteni:@@@@
  • mila69en
    de van chill fíling amit alap igényes goa bulikon nyomnak mondjuk kezdésnek úgy kb éjfélig:D legalábbis goagil nem igazán enged mást játszani ...az amibient chill azt én is tudom hogy nem goa trance:) azért is írtam oda hogy fíling:) egyébként én pont kifogtam egy olyan albumát aminek a címe is ezt sugalta:D valami odyseia vagy mi és csak abba halgattam bele... de tovább halgattam az albumait elég jó én öt eddig nem igazán halgattam:DD stilusában aki sztem hozzá közel áll szóval ilyen fülbemászó dallamos GMS; 1200 micrograms; infected mushroom; Alien Project; Hujaboy; InnerAction; Atomic Pulse; Dynamic-nak is van jópár albuma DigitalTalk-is komoly bár ők már kicsit prögősebbek:DD így kapásból ezek jutottak eszembe akik tutka inkább a játékos dallamos stílust képviselik:) sztem emulén nézz körűl olyan nincs amit nem lehet megtalálni régiektől egészen az újakig:D
  • Pyotr
    én ezt az egyet ismerem,de szerintem ez több mint elég

pyrotorrents.org

#187Ticon - Back to Basic
    ha kell még töltök
  • Narcotic Syntax
    jois az !! ganjin rockers
  • Daza500
    Ticon-tól nincs valakinek album, vagy trackek ?