1986
  • kasika
    áh, kihagytam vmit, de fax vagyok, ne mind1
    Majd leírom eccer tökéletesen, a lényeg, hogy a srácok tudnak vmit :D
  • kasika
    Amikor álmodsz,
    Ott nincsenek szabályok,
    AZ EMBEREK TUDNAK REPÜLNI,
    Minden lehetséges...
    Néha,
    Van egy pillanat, amikor
    Megijedsz a valóságtól,
    De még mindig álmodsz
    Azt hiheted, hogy TUDSZ REPÜLNI,
    de jobb, nem megpróbálni

2004.08.14. Garancsi tópart. Gyerekek, azt nem lehet majd kihagyni, mert az IGAZI TRANCE le4sz, nem az a fostalicska, ami a roksziból folyik...
  • neménvoltam
    akkor ezt letöltöm
  • kasika
    na meg C.P.U., Atomic Pulse, Xerox, meg bazz, nemtom, nézzétek meg: Goa.hu...
  • kasika
    Na meg 2004.07.03. Hallucinogen - Garancsi Tópart, Meg lesz júmiusban GMS, meg nyáron még Goa Gil, meg még sokan mások :D... De szép kis nyár lesz ez!!!
  • kasika
    Számomra ez egy akkora zene, hogy huuuu... Váááá 2004.08.14. Astral Projection Live in Hungary... :D
  • Dani19..
    én is u.ezt akartam ajanlani.. ha meghallgatná egyböl megváltozna a véleménye. vagy esetleg a mahadeva is hasonlo.
  • kasika
    Akkot hallgasd meg ezt: Astral Projection - People Can Fly, csakhogy "házon belül" maradjunk...
  • neménvoltam
    Astral Projection - 1.000.000 Years From Today

az eddigi legjobb goa szám amit hallottam
  • kasika
    nah, amúgy BUÉK
  • kasika
    jaaaa, vágom az tré... lopakodj oda a szerverhez és birizgáld meg a tűzfalat :D. amúgy meg audiofind.ru, ott van pár goa... Astral Projection van, meg Parasense, meg nemtom... Nézd meg
  • Mentol
    Már írtam, hogy nem tudom elérni csak a http-s helyeket. A többi tiltva van.
  • kasika
    hát mi az, hogy:

NO fájlmegosztók, ftp CSAKIS http!

?! miért ne? ott naon sok stuff fenn van
  • Mentol
    Ezt tőlem kérded? Ha igen, akkor mit miért?
  • kasika
    miért is?
  • Mentol
    Még biztos le kell írnom egy párszor: NO fájlmegosztók, ftp CSAKIS http!
  • kasika
    minden vaaan...
    Mondjuk én meg Para Halu live act-et keresenék... Ha vkinek van efetleg... thx
  • kasika
    DC++
  • Mentol
    Úgy látom, hogy senki nem tud címeket, ahonnan goa mp3-akat lehet leszedni. Akkor én ideírom amit ismerek:
    ManGoa
    TexasBeatz
    beats.hu

Ezeken kívül valaki, valamit?
  • kasika
    ok :D
  • neménvoltam
    nem
  • kasika
    namivanarcok?
    ennyire hulla a topic?
  • kasika
    Nah, gyerekek, most megmondom őszintén, hogy aki nem volt ott szmbaton Infected Mushroomon, az nem tudja mit hagyott ki... A jegy meg amúgy 3 rugó volt, ami szerintem egy ilyen helyen nem is sok, de a Rókahegyre is kb ennyi volt a beugró, amikor Yahel volt... Na de ez mind1, feelinges kis party volt! Csak volt ott pár kellemtlen arc, de nem kell velük foglalkozni... Áh, majd jövőre, újra PBJ :D
  • kasika
    Goa Gil 12 órás engem is érdekelne... :))
    Amúgy sztem a 3 oké... Amúgy meg télleg jók az igazi goa bulik, én Csepelen éreztem jól magam párszor... :DDD
  • Mentol
    Ja, és keresem GoaGil 12 órás szettjét is, amit itt adott le.
  • Mentol
    Egyébként újra felteszem a kérdést:
    Ismertek http címeket, ahonnan jó kis goát, chillt, ambientet lehet leszedni? Amire leginkább kiváncsi vagyok: Obi&Funghi, Astrix.
  • Mentol
    Kicsit húzós ára van a jegynek. Mondjuk nem csodálkozom, biztos a helyszín miatt(Complex...).
    Ez a bajom a mostani partykkal. Egyre inkább a lóvé számít itt is. Milyen jók voltak például a dunaharaszti partyk, és nem is került annyiba.
  • kasika
    Nah arcok, csak így figyelmetekbe ajánlom, hogy holnap este Infected Mushroom - Live @ COMPLEX :D.... Ott találkozunk :P Amúgy meg reggelt!
  • Dani19..
    hat korrekt= jo,nekem is bejön meg ilyesmi.
    valahogy igy értsd..
  • neménvoltam
    ezt most hogy értsem? :)
  • Dani19..
    chill out teljesen korrekt.
  • neménvoltam
    Kicsit OFF: én most épp chillout-ot hallgatok. Gyönyörű zene, mindenkinek ajánlom.
  • kasika
    Srácok, ha kell még goa előadó tudok mondani párat: Astral Projection az nekem is nagyon bejött, de vannak még durvák, Hallucinogen, Talamasca, GMS, Alien Project, Ticon, Skazi, Parasense, Psydrob, Astrix, Infected Mushroom (szombaton leszek :D), Man With No Name, SpaceCat, Goa Gil az nagyon húzós arc :D (goa.hu-n van róla kép :P)... Stb, szóval szemezgessetek. Izé volt vki Dec 6-án Xenomorph bulin? Mert az nagyon komoly...! :DDD
  • Dutch Flander
    Jobban mondva GOA-szottul kúl...
  • Sadun Tryst
    jah...
  • Dutch Flander
    Hát ez GOA-ra jó vót...
  • Sadun Tryst
    látod, én ezér utálom a főniciaiakat... ők találták fel a pénzt, és ezzel elbaszták az egész emberiséget...
    mint Ady is mondta: "Pénz az élet megrontója."
    szomorú ezt látni, hogy minden a pénz körül forog. ha nincs pénzed éhenhalsz, ha nincs pénzed, nem vagy boldog, mer ne mondja nekem senki, hogy 1 csöves remények nélkül tud boldog lenni...
  • Dutch Flander
    Hát, próbálkozni azért csak szabad ebben a pánzhajhász világban...
  • Sadun Tryst
    jobbanmondva már elolvastam a #4-es kommentet, és így már minden 1értelmű...
    jópénzér mi? akkor inkább Kazaa meg DC++...
  • Dani19..
    erre a képre kicsit ragerjedtem, de elmennék infected mushroom-ra.. csak geci zh-k..
    ize elöadok ott vannak a 21es irasomba ez kezdetnek elég lessz neked.