1986
-
Freakyboy #1986 ha valaki is ide téved még valaha itt egy kis uniqum
Quantum -
#1985 akinek megvan az új
SPACE BUDDHA & TOASTED - Reality Check album az ne habozzon megosztani :) -
CamelX #1984 Napi jajj :D -
#1983 ja gondolom h nemigen zavart az ott senkit, meg h senki nem maradt szertelenűl azért :)
jövőre nekünk is le kéne nézni már -
CamelX #1982 Volt fehér lovas rendőr, meg zöld elefántos gyümibáros :D kiskocsi, nagykocsi, krosszmotor, kvad, egyénileg vagy multiban :D ehhez képest megvolt az atmoszféra. olyannyira hogy az OMSZ ki is mutatta a részecskeváltozást :D -
#1981 -
#1980 és mi újság volt rendőrfronton? volt vmi incidens vagy ment minden simán? -
CamelX #1979 Eddig bírtuk. Atom volt, de még mindig nem vagyok egy nagy fesztivál arc. Rokkantsági igazolványt instant megkapnám :D
Legalább akit nagyon szerettünk volna hallani azt hallottuk. Hétvégi line-up már nem annyira nekünk lett tervezve :) -
CamelX #1978 Na, itt vagyunk, uccsó éjjel próbáljak aludni... :) Ugrabugra, dagonya, mindenamitakartok, mindenki helyett aki akarja :D -
#1977 nem lenne rossz am :( -
CamelX #1976 Well, that escalated qrvagyorsan :DD -
#1975 mi meg végűl kihagyjuk :D -
CamelX #1974 Megyek :D (válasz reakcióidő = atom :D)
Amúgy sem a Hadra-n se az Access-en nem tudok bankkártyával fizetni valamiért. Nem értem, pedig Visa dombornyomott, és gyakorlatilag csak azt bizonyítva h márpedig nem a kártyával van gond, rá 10mp-re vettem 1 game-t a Steam Summer Sale-ről :D
...úgyhogy... irány az Akt records... meg a kp valuta, meg levenni a számláról a zsét amit felraktam... meh... :D -
#1973 tárgytalan, meglett -
#1972 és te megtalálod a veboldalon h hol lehet jegyet venni pesten? mert lehet fáradt vok de sehol semmi, cska online fizetés -
heisenberg100a #1971 én -
#1970 vki jön Sun fesztre? -
#1969 + egy " r " ami kimaradt! Sorry! -
#1968 A fancbaaa! :)
Mindig valaki elszúrja! -
#1967 hogy miért? mert a régi jó arcok akik még tudták mi is az a goa mind kihaltak, a partyk szarok, progresszív megy orrba szájba, a drogfogyasztás olyan mértékben nőtt h már a rendőrség is kiszemelte a szabadtéri partykat, ahol szépen meg is jelennek kutyákkal a bejáratnál és viszik be az embereket, nyáron eddig 2 szabadtéri buli volt/lett volna, egyiket (deeprog) meg se hagyták tartani (persze lehet köze van hozzá annak is h a kedves szervezők a szervezőkocsival szállították a drogot amit szépen le is fülelt a rendőrség), a múlthét pénteki tgt bulin is kinnvoltak, bekötőútnál álldogáltak begyűjtőautókkal, kutyákkal, el is vittek 10-20 embert, a bulin összesen 60-70 ember lézengett emiatt...ezek után neked lenne kedved elmenni egy "jót" bulizni? :)
én eljutottam odáig, h már alig hallgatok goát, egyszerűen nem vonzz már a dolog, és ismerőseim is hasonlóan érzik magukat, szóval éljen a happyhardcore :)
azért szomorú h eddig fajúlt a dolog, dehát ez van ha vmi divatba kerűl, ellepi a szenny
persze a full illegál családias bulikon még részt veszek, azok élvezhetőek is, megvan a feeling, megvannak a jó arcok, megvan a jó zene, de ezekből a bulikból sajnos nem sok van már :( -
RAMyMamy #1966 ki van halva a topik, miért van ez :( -
#1965 áááá nem szívjál többet:DDD -
#1964 "aki bevallása szerint elég depressziós típus volt, s ilyenkor mindig goát hallgatott"
:DDDDDDD
-
Regiujzenek #1963 Valóban, nem az a lényeg, hogy depressziós e vagy sem. Már régről származik ez az azonosítás és én is találkoztam olyannal, aki bevallása szerint elég depressziós típus volt, s ilyenkor mindig goát hallgatott. Mindenesetre az biztos, van valami hatása a lélekre.
Persze ez nincs kifejtve a cikkben, ebben igazad van. A zene a lényeg. -
#1962 a címből ítélve én arra számítottam hogy esetleg valakit kigyógyított a goatrance a depresszióból vagy depresszióssá tett....komolyan behalok ezen az irományon semmi köze a címéhez... sorry mi az hogy tipikus depressziós zene?:XD itt felröhögtem:D -
Regiujzenek #1961 Elérkeztünk a goa trance stílushoz is:
[URL=http://regiujzenek.blogspot.hu/2012/10/goa-trance-depresszio-ereje.html]Goa Trance - A "depresszió" ereje[/URL] -
Szolikaaa #1960 Aki szereti az egyedi, különleges nyakláncokat, fülbevalókat ők bátran szemezgessenek ezekből a gyöngyszemekből! Különleges, nem mindennapi darabok, mindenki megtalálhatja benne önmagát, és vigyázzatok mágiával is meg lett hintve az összes remekmű, áldást és békét hozva viselőjére!
Egyedi nyakláncok, és fülbevalók a goa szerelmeseinek -
valaki mondja már meg 3:41-nél melyik talpa szám megy? -
#1958 Jövőre csak ügyesebbek lesznek!
-
#1957 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#1956 Bezzeg, ha csináltak volna Ákosnak egy nulladik napot... -
#1955 szemtanú beszámolója... -
#1954 szánalom! -
#1953 ezek a patkányok senkit sem hagynak már szórakozni -
vandor21 #1952 http://www.youtube.com/watch?v=k4y7CL9kgFY&feature=plcp -
#1951 Itt van tőlünk nem messze:-)De még egyszer sem merészkedtem el oda:-)
Biztos komoly lehet! -
MeTaL #1950 holnap indulás ozorára :P -
#1949 -
RAMyMamy #1948 köszi szépen előre is :) -
#1947 Nehéz lesz!
De talán meg lesz :-DD
Majd írok!