GOA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
mint Ady is mondta: "Pénz az élet megrontója."
szomorú ezt látni, hogy minden a pénz körül forog. ha nincs pénzed éhenhalsz, ha nincs pénzed, nem vagy boldog, mer ne mondja nekem senki, hogy 1 csöves remények nélkül tud boldog lenni...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

jópénzér mi? akkor inkább Kazaa meg DC++...
ize elöadok ott vannak a 21es irasomba ez kezdetnek elég lessz neked.
mind1, Kazaa-val már szedtem le anygot és nagyon teccik! csak elõadókat mondjatok nekem!

azon belül megtalálod a Goa-Psy Trance résznél.
télleg tud nekem valaki vmilyen elõadót (GOA-ban természetesen) mondani, amire rá tudok keresni Kazaa-val?
thx
én meg nu metalt "szerzek", és a saját gitár riff-jeim vannak alatta, amit otthon komponálok fel a gépre...
szal' inkább ne beszéljünk arról, hogy kinek mennyi egy GOA összehozása... a GOA az GOA, a JAZZ az JAZZ, a NU METAL + NU METAl. nem is értem miért írtál be ide, ha nem érdekel a téma...
"Ez egyfajta életstílus, amely rendkívûl kötõdik a természethez, a misztikumhoz, a keleti teológiákhoz."
Az igaz, hogy nem az életstílusom, de ez elõbb említett dolgokhoz én is nagyon kötõdök. Én is ezeket fejezem ki, csak Jazz stílusban. Erre ráépíteni egy GOA-t, nekem semmibe nem kerül.
Ne azon vitatkozzunk, hogy hogyan lehet "igényes" zenét csinálni házilag.
Szerintem aki azt mondja, hogy a goa nem jó, az még nem hallott igazán ütõs - ilyen irányzatú - zenét. Elég annyi hozzá, hogy eljött kishazánkba a stílus atyja - GOA GIL -, és bemutatott egy min.12 órás szettet. Egy percig nem éreztem, hogy az monoton lett volna, vagy rossz hangzású.
Szerintem pont az különbözteti meg pl.a technotól - amit viszont elég monotonnak találok - hogy az alapritmust átszövik mindenféle akkordok, effektek (többnyire akusztikus hangszerek által).
Egyébként a goa nem csak a zenérõl szól. Ez egyfajta életstílus, amely rendkívûl kötõdik a természethez, a misztikumhoz, a keleti teológiákhoz.
Ha többre is kiváncsiak vagytok:
Egyébként sajnos semmifajta fájlmegosztó szóba nem jöhet, mert tiltva van. Szóval csakis http oldalról tudok leszedni.
A címeket továbbra is szeretettel várom!GOAGOAGOA
Mint azt te is írtad, lehet "zenét csinálni", csakhogy csinálni mindenki tud. Én szerezni szoktam. Szerintem óriási különbség a kettõ. Az meg szerintem régen rossz, ha az ember zenei tehetségét percekben mérik...
Persze az is igaz, hogy a tökéletes zene is ritka. Ha valamit formába öntesz, azt mindig lehet csiszolni, tökéletesíteni. Ennek a végét nem lehet látni, pontosabban azt mindig a szerzõ dönti el. Az igényességi szintjét, hallgathatóságát meg bízzuk a közönségre. Tehát nem (csak) az önbizalmam nagy, hanem ilyen véleményeket kaptam vissza zenéimrõl.
én is szoktam zenét csinálni, de nekem 1 2 perces szám készítése vagy 7-8 nap... mert mindig találok benne hibát, és mindig vannak jobb, és új ötleteim a zenémhez.
jó zenét nem lehet 5 perc altt összerakni.
Nem szar a GOA!!! Én csak a haverom által kedvelt és gyûjtött 3-4GB-nyi GOA-ba hallgattam bele és ez a monotonítás, meg állandó gépies hangzás nekem kicsit igénytelennek tûnt. Én inkább Jazz és/vagy ritmusosabb Rock esetleg Pop stílusokat szoktam szerezni a Reason zeneszerkesztõ progival (haverom szerint szerzeményeim inkább OldSchool stílusba sorolhatóak, én nem vagyok ezekkel annyira tisztában). Egyszer nagyon unatkoztam és összedobtam fél óra alatt egy VIVA+-os slágert megszégyenítõ zenét. Igaz az inkább volt Techno-stílus. De mondjuk egy Jazz dallamvilág egy kis GOA-s beütéssel esetleg nem okozna gondot, ezért írtam, hogy ilyet (nekem legalábbis) összerakni nem nagy kunszt, csak idõ kérdése az egész...
Valamint egy mostani igényesebb GOA igazából zeneileg semmiben nem különbözik mondjuk Ravel Bolerójától. Csak nekem a szinfónikus zenekar repetativitása jobban tetszik, mint egy gép ismételt igényesebb "zörgése".

mellesleg en sem komalom, de azt el kell ismerni, hogy a jo GOA-k rendesen meg vannak csinalva!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Konkrétan keresek:
- Astrix
- Obi & Funghi
Ilyen topicot nem láttam. Ezért nyitottam. Lehet, hogy vak vagyok?
Nah, mindegy.