1986
-
#426 Most értem haza róla. Egész jó volt. -
#425 Valaki megy ma az "illegal party" nevű cuccra? -
#424 kasika
goagil party-ról nem csináltál képeket?:D -
#423 lassú néha a gondolkodásom.... -
#422 lol nem para:)))) -
#421 hy kula:DD akartam is kérdezni hogy hogy nem jársz ide:) csak elfelejtettem:SDA:D:ASD:AS
-
#420 hmm ilyen topik is van:))) hogy ezt eddig nem vettem észre:S -
kasika #419 loál :D
amúgy Talpa mókás volt :) minimál szeszelés
Gil papa meg hm... lesúlytás... amfetaminbetyártúltengés, bla bla :)
tavalyi sokkal jobb volt, mint a képen is látszik :D
nah, röviden ennyit a hétvégéről :)
csütörtökön go Full Moon jeeaaa -
#418 nahhh-.-
-
#417 sracok bannernak?:DDDDD party a marson
kasika sorry ezt nem hagyhattam ki:DDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#416 hiao simon papa divinity itt -
#415 esetleg meg frequncy pattern van itt a vinyon, meg electric universe + astral + infected + SkaZi + Space Cat. -
#414 hja+ amit elfelejtttem, aki meg jol mixel es kever, Dj. Gordon .. tole van 1 album, valami fenomenalis ... metallicatol kezdve asszem mindent belevett a repertoarba ... -
#413 toluk is van valami di.fm-es live-om, de fassetuggya melyik dvd.-re kiirva .. :)
baszok rairni, hohy mi van rajta, inkabb csak belenyulok, es hallgatom :) -
#412 nah valaki ma talpa? lucid sound? -
#411 Udv :)
1 kis ajanlo a nepnek :)
DJ_Smart-The_Angels_Of_Gaia_-_Winter_Session_Special_Ed_2006-psytrance-MYCEL
(nagyon nagy mix, 2 cd, szigoruan kotelezo).
VA - Inner Circle (2005) - Psytrance - www.torrentazos.com By FEFE2003
(egesz jo valogatas)
Frequency Patterns - mixed by Morlack (August 2004)
(ezt is ajanlom)
Redax Mental - Live at Digital War (September 2005)
(ez olyan psy ipari ... naon naot ut)
Granddaddy DJ - The Other Side (January 18 2006)
(Granddaddy legjobb mixe)
-
#410 aluljáróban? -
#409 Astral Projection-In The Mix 2CD nekem ez jön be a legjobban:) nomeg igen a Dancing Galaxy a másik amit nagyon sokszór hallgatok meg -
carpediem #408 BUDDHA’S SMILE PRESENT CHILLOUT MINIFESTIVAL PART 7 „ZSÍROSKENYÉR„
A hajléktalanokkal történő szolidaritás jegyében egy figyelemfelkeltő rendezvényt kívánunk tartani 2006. június 30.-án, pénteken 18 órától másnap (július 1.) hajnali 4 óráig a Móricz Zsigmond téri aluljáróban, ahol együtt virrasztanánk át az éjszakát.
Fellépők: Bogumil (chillout) from Buddha’s Smile
Soulrise (breakbeat,minimal) from Must Beat
Gerő (prog goa) from Buddha's Smile
Mc Kase & Mc Fantom from Stylelaw crew
Vj's: Lsa & Ghoulish from Gammera Vision
Polifoamot és hagymát hozzatok!!!!
Belépés ingyér.
Info: Gerő: 06702399443
-
#407 Az jó. Nekem a leges-legelső goa albumom a Dancing Galaxy volt, úgyhogy az nálam a nagy kedvenc. A minőséggel egyetértek, profi munkát végeznek. Kedvet is kaptam, hogy meghallgassam valamelyik albumukat -
#406 és persze amíg nincs új album addíg ott vannak a régiek:=) mindenap meghallgatom valamelyiket -
#405 hat eddig szerintem az astaral projection-tól csakis minőséget kaptunk most sem lesz másként:DD(remélem) legalábbis én imádom az összes albumukat meg az összes fellelhető live mixeiket -
#404 Ez így van, a Back To The Galaxy válogatás első száma. Egy nyári megjelenésnek de örülnék, de attól tartok, hogy ez csak hiú ábránd marad. De ha azon múlik, hogy a srácok tökéletesítik a számaikat, akkor tolják csak, nekem a minőség a legfontosabb. Manapság úgyis ritka az olyan album (nekem), amit elejétől a végéig szeretek. -
#403 hm.. hat az yó kérdés:DDD amúgy van egy ilyen szamuk is aminek eza címe -
#402 aha akkor az tutira... mert én is így tudtam hogy Perlmutter de nem voltam ben biztos... bar azt nem, hogy Lior:D thx.. -
#401 Amúgy mikor jön már ki az Astral új albuma, az Open Society? Már év elejére ígérték, de még azóta is semmi. Már nagyon várom. -
#400 asszem Lior Perlmutter -
#399 apropo az astral projection-ba hogyan híjak a csávót az avi nissim-et azt tudom, de a masiknak mija neve? -
kasika #398 vahahhaha, X-dream, psytechno :) rátevés, majd Garancsi tónál huhuuhu vagymi
amúgy a Guy Salama arc egy ilyen rádióműsort vezet... és ezé van az, ami ;)
legalábbis én erre a következtetésre jutottam :) amúgymeg google :) -
#397 nono a radio album azért már eléggé hasít:)
de így már ok már értem mi neked a zúzda:DD
ez megint csak oda-vissza jaték lehet mert nekem nekem pl:egy Astral Projection siman zúzda:DDDD de csak azért mert szeretem a zúzdacsúzdat:) -
#396 Elsősorban nem az új X-Dream-re gondoltam (ami már The Delta-ás fíling), hanem a régiekre pl.: Panic In Paradise, We Created Out Own Happiness, Radio albumok. Zúzda alatt a monoton, nem dallamos, püffögést értettem, van sok ilyen is, de ezek felejtősek. -
#395 x-dream-live_on_102fm_11-03-2004 -
#394 Hy! csinalgatok egy oldalt! MÉG A 10%-ánál SEM TARTOK! A lényeg, hogy van az oldalon online goa/psy rádio, csak gondoltam szolok, hogy lehet hallgatni netezés közben! Elég jó kis zúzda megy némelyiken! Ha vmelyik nem muxik, az azert van, mert nincs adás! Fenti menun kattintsatok a zene menupontra!
Magat az oldalt folyamatosan csinálom és toltom, csak ha nagyon idoigenyes!
http://agyhalott.extra.hu -
#393 ahoá:=) astral_projection-live_at_102fm_09-09-2004 -
#392 hja most látom irtál X-dream-et is:=) most nemazémá de az mi ha nem zúzda?:D -
#391 amúgy meg eza dj guy salama ez kicsoda?
nem vágom kiez de csomo musicot találok aminél ott a neve pl: dj guy salama feat astral projection
vagy dj guy salama feat astrix stb..... gondolom valami back to back/vs lehet vagy nemtom
-
kasika #390 azé írtam, h mindenből a jót, mer ha egy zene igényes, és jól szól, tőlem lehet hevi mötál v classic.... :) -
#389 ja igen talamasca-t kifelejtettem azis sokszór szól nálam:-) -
#388 hat oké... de mindenkinek más a jó:DD -
kasika #387 otthon inkább a chill megy...
de mivel 3an lakunk, amiből ketten a keményebb vonal hívői vagyunk + egy progger :)
így hallgatunk mindent, ebből kifolyólag mindenből a jót :P