2504
  • Faterx
    Ha valakinek nem megy, a kártya beállításait macerálja... Nvidia
  • Faterx
    Az első kettő 0(szám), a második O(betű)
  • Kandurex
    Én már alig várom, hogy nyomuljak vele , persze mellette még ott a KOTOR a MaxP2 ami még rám vár, de akkor is ezzel kezdem a téliszünetem
  • HuAn82
    Kötőjeleket használsz?
  • mnorbi
    Ja Legjobb amit lattam :: Szuper
  • Gear
    Kitartás ...szerintem faja a gém.
  • Cat #193
    eljutottam a harmadik pályáig, eddig türhető

iszonyatos ideig tölt pályaváltásnál, vagy mentett állás betöltésénél, cirka 4-5 perc!! - másnál is?
  • HuAn82
    Már én is unom a tutorialt, de kitartás lesz ez még jobb is! Remélem...
  • Wenik
    Hali

Nalam amikor a jatek betoltodne akkor a loading kepernyo "ala" toltodik valakinek van valami 5lete?
  • Braveheart
    Sajna nálam eléggé szaggat... Van pár kérdésem: az idézett lényeket hogyan lehet "unsummon"-olni? És tud valaki multizni?
  • HuAn82
    Jah!
  • Kandurex
    Na mi van? Mindenki elvonult a "drágaszággal"?
  • Braveheart
    Skirmsiht mikor adnak a készítők?
  • CELL StormBird
    A kurva anyátt nem tudom kivinni a tutorialt :DDDD
  • Braveheart
    Hú mostanában angyon szaggat a game! A többi fajjal mikor lehet majd lenni? Most vagyok a 2. pályán.
  • shaba23 #182
    cd-key
    külön van az nfo file-ban
  • CELL StormBird
    Milyen seria számot kér ez?
  • shaba23 #180
    9700Pro-val minden maxon
  • shaba23 #179
    ööö...én láttam a különbséget...az NwN nem teccett multiban....
  • insp
    Skacok, van a játéknak hangulatban valami köze a SACRIFICE-hoz?

Nálam az az ETALON.
  • Braveheart
    Multizni tud valaki? CD-key errort ír ki :(
  • musha
    az egyrészt 1.02-es patch és amúgy felejtsd el! hacsak nem boltban veszed a játékot. amíg nincs 1.02 patch crack, addig nincs peccs. amúgy tök jó lehet, csak nekem Radeon 9600-zal ki kell kapcsolnom a hardveres egértámogatást, különben fagy. így meg igen idegesítően néz ki.
    na mindegy, remélem egyszer orvosolják ezeket a bosszantó dolgokat.
  • M.A.D.
    Jónak néz ki, a képek alapján. Le kéne rántani. Az 1.2-es patch már lent vann hozzá. :)
  • G_ArchAngel #173
    Iwb, rossz a videokártyád, vagy a szemed?
    Nem látsz semmi különbséget sem singe, sem multi terén a Dio2 és az NwN között?

Van egy jó optikus barátom, ha érdekel...
  • Mr. Perfect
    Milyen .dat van ott? Nem valamilyen futtatható file-nak kéne ott lennie? pl. exe?
  • Reboszi
    Nekem nem indul el. Egyszerűen nem csinál semmit. Win2k-m van és a feladatkezelőben ott van a spellforce.dat, de nem csinál semmit, csak foglalja a memóriát. Még leállítani sem lehet.Mitől lehet ez?
  • lwb
    "na, ennek annyi köze van a Warcrafthoz, mint Diablo-nak a Neverwinter Nights-hoz - semmi..."

ROTFL. Szerintem a NWN-nek NAGYON sok köze van a Diablohoz. Sajnos. Legalábbis a hivatalos szingli moduloknak (és ahogy nézem a HotU sem lesz kivétel).
  • Faterx
    Aki először talál a patchhez cr., kéretik azonnal közzétenni a lelőhelyet!!!
  • G_ArchAngel #166
    Bocsánat, tényleg jó game a WC3 a maga nemében, de messze nem olyan mérföldkő, mint elődei...
  • zoli80
    már megint az erdők öre a sittes warcraftal
  • Sanca
    Azert ennyire nem kene szapulni a W3-at...
  • musha
    hogy indul el nálatok, nem értem?! :(
    a patch-et is benyaltam :(
  • G_ArchAngel #162
    na, ennek annyi köze van a Warcrafthoz, mint Diablo-nak a Neverwinter Nights-hoz - semmi...

Aki szerti az igazi fantasy, feelinget, tudja kezelni az egerét normálisan, annak nagyon bejön ez a csodálatos játék, én nem vagyok elfogult, de a Warcraft3-at félóra múlva uninstalláltam...

Senki ne várjon Age of Kings szerű RTS-t (ez RTS, a Warcraft3 hentelés, mint a Diablo)-t, ez más kicsit Settlers feeling is van benne, elég összetett, hogy egy kicsit elvegye az időmet a Battlefieldtől...

Ha a WarcraftC3 játékélménye 8/10 akkor ez nálam 12/10...

Azoknak nem való, akik nem tudnak kezelni egy kicsit összetettebb RPG/RTS és nem tudják átérezni a feelinget (főleg egeret nem tudnak kezelni).

Nekem bejön, aki egy ilyet a Budi3-hoz hasonlít (értsd: WC), az igencsak egyszerű lélek...
  • musha
    a játék elején a menüben milyen szériaszám kell?
    a cd-key esetleg?
  • HuAn82
    Ja és nem elfogult!
  • shaba23 #159
    és mindezt 5 perc játék után...na gratulálok...
  • RangeR
    Szóval a Warcraft az marad az ami és azzal le is zárult egy korszak.War 1-2-3. Ezek már nem játékok,ezek nagy nullák.Spellforce,Lords of Everquest és társaik.Baromi jó screenshot -özön egy évig,aztán egy nagy hulladék program,ami mindent csinál,csak nem funkcionál rendesen.Játékélmény 10-es skálán: 1.
  • RangeR
    Emberek,ez siralmas! Első pálya első 5 perce lehangoló,hazavágott minden előzetes introt,screenshotot,megölte a kialakulni kezdő hangulatot.Egyáltalán van valami normális scrollozási lehetőség? A leglassabbra állítva is elszalad a kép, túl a map szélén,nincs is széle a mapnak-akarom mondani.Csak alami cakkos szélű fekete semmi,nagy kék semmiségben.
  • Csurcsil
    nem lehetne kicsit bovebben milyen ?:))
    koszi :)
  • Braveheart
    Ti hogyan tudtok multizni? Nekem cd-key hibát ír ki...