2504
-
Braveheart #534 Ugyanúgy néznek ki? Hát ez topa... -
#532 Köszi! Valami ilyesmi válaszra gondoltam a "francokat" szón kívül :) -
Madmaxx #531 :)) eddig is anynit elárultunk. Kicsit figyelj oda!
Rámész az Abilityre amit növelni akarsz és alul kiirja hogy milyen tulajdonságok kellenek hozzá. Pl. Strenght 50 Wisdom 40 stb. -
#530 Most erre kapok érdemleges választ, vagy csak azt hogy "francokat". -
Madmaxx #529 itt maga a zokni :) 100as. A páncél az meg aszem 140-150 körül van. -
Cat #528 nem szereztem meg
110es páncélom volt, amitől a játék végéig nem kaptam jobbat -
Madmaxx #527 Elején a nem mesze fekvő goblinbázist leirtod és a vezetőnél lesz a kulcs északra. A másik kapuhoz a kulcsot meg fenn az elf faluban kapod meg -
Madmaxx #526 csak erősebbek. Bár igazából mágus karakterrel bazi nehéz lesz végigcsinálni a pályákat.:) Én eleinte mágussal kezdtem de beláttam hogy nagyon nehéz vele néhány pályát végignyomni. Ezért ids kezdtem újra Nehéz Harcos/ kis fehér mágus -ként -
Madmaxx #524 nincs -
Braveheart #523 Egy lvl1 summon skeleton meg mondjuk egy lvl5 között van grafikai különbség? Mert elég topán néznek ki a 2es szintű csontvázok, akik bokszolnak meg semmi páncéljuk, fegyverük nincs... -
Madmaxx #522 Amra rucija megvan Cat? -
Cat #521 ja, egyébként nekem a runaharcosaimból két pap, akiknél folyamatosan aktiválva volt a heal aura - egyhelyben álltak, és amint sebzödött vki már gyogyitották is
ennek megfelelően nem is fegyvert, meg szuper páncélt, hanem wisdom, iq és castnövelő cuccokat adtam a kezükbe/testükre -
Cat #520 nem kell védeni, csak oda kell menni
akkor kapsz jónéhány katonát - velük, és 5 runaharcossal meg lehet csinálni a küldetést, mivel csupán két 3 házas telepet kell lenyomni -
Madmaxx #518 frost marshes után milyen ork csapatot készitettél össze? Amikor Satariust kell kiszabaditani. Elején meg a blade-ek ellen védeni a darkelf outpostot. -
Cat #517 a játék végével biztos, hogy semmi gondod nem lesz - csöppet eltolták -
Madmaxx #516 Mulandirból -
Madmaxx #515 Hehe egyedül legyöztem a zsoldosokat. 5-ösével csalogattam öket ki igy elbirt velük az avatárom. Jó sok experience lett igy Amra ruciját is viselhetem. Elég kircsó és mostmár 500as armour class körül vagyok. Megtaláltam Valdis idóta ládáját is végre viszont azt még mindig nem tudom hogy a SHADOW sidequest mikor ér véget. Vmi ötlet?
Frostgolem iszont irdataln geca hogy lefagyaszt állandóan és közbe megerőszakol :) legyözhetetelenek egyedül sajna :) -
Cat #514 egyetlenegy sidequestet sem kell megcsinálni a végigjátszáshoz -
Cat #513 wolfsign nem is fog, én vagy 20at vittem neki - sztm az állandó -
Cat #512 3mas: csinálsz sereget (ISMÉT) -
Madmaxx #510 soulstoneokon keresztül menj ahoz minek a savegame? -
Madmaxx #509 Majd farlorns hope-ban kirobbantaj egy törpe mivel a sziklaomlás elzárta az utat. Máshonnét fogsz farlorns hopeba jutni. -
Madmaxx #508 a francokat! -
#506 Ugye az abilityket max 5-ig lehet vinni? -
Braveheart #504 Skeletonból (summon skeleton) hányas szintű a legnagyobb scroll? A fejlettebb csontiknak változik a külsejük? -
Madmaxx #503 Néhány alquest kérdése:
1. Merre található még shadow? Howling moundsban és Greydusk Vale-ben már kiirtottma azt az 5-5 db-ot.
2. Flann Gondersen ládája mere a 3,14csában van? aminek az a trükkös zára van.
3. Leafshadeben a Frayt zsoldosseregpét hogy a rákban lehet legyakni? Nagyon kemények!
Hmm asszem egyenlőre ennyi. BÁr még a Wolfsign quest se törlődőtt pedig már minden emblémát odaadtam Halicornak. -
Cat #502 nemszámit, minek mennél vissza? -
TneX #500 #500 -
Cat #497 hu, a család már ébredezik, kicsit késő van asszondjátok? :D -
Cat #496 nu, rászántam magam és végigmentem
-----------------------------------
SPOILER
bevallom őszintén, a végén már untam a játékot, fárasztott
egy jótanács: az utolso két pályán ne érintsétek meg a monumenteket, mert vért fogtok pisálni - anélkül meg kis taktikázás, ide oda rohangálás és gyorsan megvan a pálya
a vége nekem se teccett - fárasztott, nem pedig izgalommal telve vártam hogy vajon mi lesz
továbbá nem értem pl hogy a black tower mire jó - egyszer mentem oda a seregemmel, az egészet kinyirta, de a hősőmmel tehetetlen volt, szépen levertem a tornyot
ez idáig nem is elgondolkodtató, de az már igen, hogy a következő pályán egy dark elf védelmet ajánl fel a tornyokkal szemben; mi a francnak?
aztán azt se értem, hogy ha egyszer bemutatja hogy van blade defender nevü izé, amiből 2t egyszerre nem birtam lenyomni, utána a következő pályákon mért csak 18-20as szintu ellenfeleket ad - vagy a 25öset nem szabadott volna lenyomni, hanem el kell futni? -
#495 Mire felépítem a windarcherekhez kellő cuccokat, addigra már a második hullám jön :( -
#494 Ha legyákják őket, akkor mivan? Megindulnak a csontik felém, vagy ott maradnak? -
Madmaxx #493 a másodikat már nem élik túl :) Én az első hullám után elmentem vadászni a pókokat ott a környéken és sikeresen lekéstem a második hullámot. Szegényeket legyakták rendesen :) -
Cat #492 egyébként szvsz akkor is feltartanák őket, ha oda se mennél :> ugyan nem probáltam ki, de az első hullámot ugy ahogy van lekéstem, minek foglalkozzak vele... -
Madmaxx #491 szerintem elég egyszerű volt azokat vissztartani. 3 hullám jön. Én a profi windarchereket felküldtem a tetőre és még néhány ijjásztornyot is épitettem oda. -
Cat #490 várj és idő után elfogynak - szolni fog a ficko hogy mikor mehetsz be a szorosba -
#489 Na sikerült megcsinálni a pályát :) Eléggé kínszenvedés volt, de sikerült. Csak úgy tudtam megcsinálni, hogy a hősömet mindig beküldtem a darálóba.
Most ott vagyok, ahol undeadeket kell visszatartani egy szorosnál. Felvittem íjászokat a dombtetőre, ahogy mondta, de egyszerűen lehetetlen legyakni a csontikat. Úgy bírják a mákost... Van valami taktika? Ti hogyan csináltátok meg?
Ja és a Windmills vagy mi a neve a szigetnek (a Rohen legyilkolása utáni sziget) -
Madmaxx #488 Azokat elég jól irtják a sorcery tornyaim -
Cat #487 én is anyáztam rajta kellemeseket :D
hidd el, hogy a következő, a hatosával jövő jéggólemjeivel még kellemesebb lesz :D -
Madmaxx #486 De megszenvedtem a Frostmarsh pályán! Hát az a Stormfist óriás is iszonyatosan kemény volt. Főleg hogy totemeket vittem amiknek a mágiájára persze teljesen immunis volt :)