2504
  • Cat #437
    nincs, és nem is olyan jo dolog, ugyanis a te oldaladon lévő emberek is ölik őket, illetve elég kemény velük játszani - nincs gyogyitó lényük, és "erőforrászabálók"
  • Cat #436
    kb. a pálya baloldalán-közepén van, egy emelkedő tetején
    előtte ilyen fekete izé lény van
  • I.C.ram
    Hogy lehet Orkokkal lenni? Csak úgy, hogy elöbb átverekedem magam az ember/elf/törpe oldalon? Nincs rá valami mód, hogy az elejétől orkokkal kezdjem?
  • Madmaxx
    Help me emberz!
    Whisperben vagyok mindekit lehenteltem de a kecseg Utar buzzancs griffjét sehol nem találom. Lea sirhelye kifosztva, a mozaik kirakva és mindeki megölve de csak nincs griff. Tojjak egy grifftojást vagy kőből faragjak?
  • aiguo
    Igazad van!;) Az alap jatek ami kijott, az 1.01 -es...

En mar toroltem a gepemrol mert nagyon lassu volt,szal nememlekszem a verziora...
  • aiguo
    1.00 tores van, hisz' azzal jatszunk.
    Viszont,hogy meg mindig nics tores a patchekhez szomoru:(

Kellemes Unnepeket!
  • Braveheart
    Hát nem hiszem el hogy még senki nem csinált se 1.00, se 1.2 és 1.3 cracket...
  • kHares
    Esetleg az én értelmezésem leírhatom.

SPOILER, a játék végéről:

Miután egy időhurok alakul ki, ez tulképp. egy kör. Tehát nincs eleje se vége. Az egyszerűség kedvéért nézzük a játék elejéről. Az öreg Rohen megbíz minket a feladattal, de pontosan tudja mi lesz, hisz ő maga csinálja. Tudja, hogy meghal hisz fiatal korában már megölte magát/az öreget/. Miután átlép a kapun, valószínű több évig is tanulmányozza a könyvet, és rádöbben az sötét istenek csalására. Ez az animációban nem nagyon van érzékeltetve, ezért félreérthető. Ezután megküzd fiatal énjével/intro/ de nem jár sikerrel, bár mindketten túlélik a katasztrófát.
    8 évvel később pedig egy runaharcost idéz, akire talán fiatal korából emlékszik, hogy beteljesítse mindkettejük végzetét. Szal így fejeződik be a kör, már ha körnél beszélhetünk végről.
    Az persze más kérdés, hogy alakulhat ez ki, hogyan került a könyv be a körbe, hisz nélküle nincs story pedig a fiatal kapta az öregtől, szóval lenne mit magyarázni. De állítólag lesz majd valami kiegészítő, talán ott jobban magyarázzák a dolgokat
  • Madmaxx
    elviszed greyfellbe az iszákos törpének (városban jobb alul) a törp brandy-t és akkor odadadja.
  • kHares
    -minden szimbólum kétszer szerepel
    -az első megy utoljára is, míg a második megy utolsó előttinek is.
    -a kéz egymás után kétszer van
    -a vércsepp a két másik között szerepel
  • Cat #415
    jajo, most látom hogy válaszoltál, sorban olvasok :)
    sztm egyébként a dobálos egységek irreálisan erősek nagy tömegben. Elől mindig csaliként mászkál a csávom az 1200 életpontjával, odamennek a nagy szörnyek, és elkezdik ütni, közben 30an lőnek a szerencsétlenre... :)
  • Cat #414
    ja, és nyomogatni kell velük a "H" gombot! hogy ne rohanjanak előre, ha elfogy a manájuk. Maradjanak a seggükön nyugiba.
  • Cat #413
    csinálj 30 totemet meg vagy 15-20 tuzsámánt. Ezek röhögve végigmennek a pályán ugy, hogy hozzájuk sem tudnak érni a 22ik szintu démonok.
  • Cat #412
    figyi, a jeges pályán MINDENT leirtottam. 80 trollal mentem végig, de két fekvő oriásnál is csak gyémántokat találtam. Az egyiket egy 30ik szintu oriás őrizte (az megizzasztott) a másik előtt meg egy jéggolem-respawn hely volt. Csodálkoztam is, hogy mér nincs ott vmi dark elf izé.

A frost golem inkább idegesítő tömegben - egy utés, vár 3 secet, megint ut egyet, megint lefagyasztják... borzasztó.
  • aiguo
    Szkennelt manual letoltheto innen(angol nyelvu):
    spellforce_guide.rar
  • kHares
    Én 30 totemmel nyomultam, elöl az avatar, hátulról meg ők lőttek. Használd a "h" betűt /stand ground/.
    Ha a munumentet nem foglalod el, akkor elvileg ők sem termelnek új egységet, szal végigmehetsz és legyakhatod őket
  • Csurcsil
    Hi!
    Az elso vagy masodik ork palyan vagyok , ahol csak demonok vannak. Nem tudja valaki hogy, hogy lehet megcsinalni , mert ezek az ork katonak semmit nem ernek , 50 es sereget siman megol 4-5 demon. Minden ork egyseg eleg gyenge a tuzes demonok ellen, es a gyersanyag pedig nem annyi, hogy 10 percenkent ujabb sereget csinaljak. A hosom 19 es szintu.
    valaki javaslat ?
    koszi
  • kHares
    Még kellett volna találni 2 féle őrtornyot. Csinálsz védelmet, elmész jobbra az orc monumenthez oszt gyakás.
    Persze erre nincs szükség ha egyedül is megy a gyak. Én is így csináltam, bár a hatosával hetesével jövő frost golem-ek zavaróak tudnak lenni.
    Kandurex: max. 5, tutorial vége után mehetsz a kariddal, eltart az jó ideig
  • Kandurex
    Nyeh, szal, most sikerült kipróbálnom a játékot, és rögötn felmerült pár kérdés bennem, szal, help! :)

Hány társad lehet maximum? Annyi amennyi a rúnák száma?

Határozottan úgy emlékszem, hogy karakter generáláskor egy hímnemű dark magus bácsit választottam, erre a tutoriálba meg egy rossz ringyót terelgettem, mos' mi van?

Meddig tart a tutoriál? A csonti kapitány legyakásánál vagyok.

A vélemény eddig: Szép, jó zene, korrekt hangok, ehető irányítás. Meglátjuk. A gépigényt passzolom, egyrészt mert ATI 9600PRO -m van és sehol nem tapasztaltam olyan hibákat amiket itt eddig felhoztak (C-3.9), másrészt aztán a sebességről se sokat, mert max 5 db . karakter volt a képernyőn eddig (1024 full max. egyenlőre jól futt), kíváncsi leszek, hogy fog röcögni ha majd tömeges csata lesz.
  • Cat #405
    az első dark elf pályán vagyok, és nem értem a játékot
    az előző jeges pályán oriásoktol, meg egyéb ice lényektől kellett megszerezni a runákat, és csak hármat találtam, egy dark elf munkást, egy small residentet meg egy aria gyüjtő helyet. A csávó asszonta hogy ez elég a tuléléshez a következő pályán, és átengedett a kapun. Itt bladek vannak, meg elf monument - mi a szart érek az elfek kögyüjtésével meg ariagyüjtésével, ha semmire sem használhatom? hogyhogy ez elég a tuléléshez? van ork monument az ok, de mi a szart kezdjek ezzel az elffel? azthiszem elvesztettem a fonalat... (egyébként a másik, hogy a bladek 10-12es csoportokban vannak, azokat meg egyedül is szétgyakom...)
  • kHares
    Van vége, meg animáció is, de elsőre igen érthetetlen volt. Most utánna gondolva már értem, kivéve azt hogy az ilyen körök mi módon tudnak kialakulni, meg a könyv mért került bele?
    Nem szar csak lassan ezt sütik el minden második progiban meg filmben ezt sütik el. És elsőre is érthető lenne, ha az idő múlását jobban kiemelik az animban.
    Nem akarom elárulni a végét, de amúgy se maradnátok le semmiről. Ráadásul tök rövid, aztán kidob a főmenübe.
    Ami még kár, hogy nem lett igazi kihívás. Az uccsó pár pálya monumentek nélkül is megoldható, sehol az epikus csata a világ sorsáért. Persze egy tisztán varázsló kari lehet megszenvedi.
  • kHares
    Most akkor ez a vége a proginak. Úgy igazán nem értettem, ez most hogy történhetett. Ha valaki estleg el tudná magyarázni?
  • Cat #400
    egyébként a játék nem igazán jól kezeli a nem sorrendben elintézett küldetéseket
    pl a purple zászlót nem tudtam visszavinni az archoz, mert azelőtt gyaktam le az emberkét, mielőtt megkaptam volna hogy meg kell szerezni
    aztán, van a hörgr nevü oriás, akinek az övére kell rakni a hust az éjszaka, amitől legyengül. Mire időt szakítottam a megcsinálására, már nem is foglalkoztam vele a végén, és simán lenyomtam. A küldetés maga nem tünt el, nem teljesítettem :/
    aztán, van két oriás, az egyik áll és őrzi a kincsét, és meg kell találni a tesóját. Az első oriással dumcsi, utána lenyomtam, lenyultam a kincsét, és UTÁNA beszéltem a másik oriással, és kijött hogy menjek vissza az elsőhöz - közben meg ugye az már halott - Küldetés nem teljesítve :/
  • Cat #399
    lesz még nehezebb is, egyik legnagyobb szenvedés az első ork pálya volt nekem :) se gyogyitás, se jó egységek, az erőforrások korlátozottak... ahh :)
  • kHares
    Ha jobban belegondolok, nem is whisper-nek hívják. Az a pálya, ahol élőhalott parancsnokokat kell gyakni, hogy kinyíljon egy ajtó, aztán be kell teleportálni egy külön placcra ahol a fő rossz undead van.
  • Madmaxx
    Vazze a Stoneblade Mountainsben azokat a kecseg Urokokat hogy lehet kinyirni? Egyik oldalon a minotaur fellegvárakat levertem most mennék az urokokhoz de iszonyatosan kemények. 8db simán ledarál egy 30 fős taktikai csapatomat
  • kHares
    Ha mindent elárulnék, hol marad a keresés öröme? Egyébként mindkettő whisperben van
  • Cat #395
    levert egy 30ik szintu oriás :I
    megyek is aludni
  • kHares
    Frost Marshes van az elf. A giants blood meg még azután
  • Cat #388
    jo, akkor megerősítem, hogy nem kell átmenned a blade-eken :) a pálya jobboldalán, a fel le kanyargó alagutról lesznek kellemes emlékeid :D
  • greco
    Még nem,de találtam másik utat.Most azon a pályán vagyok,ahol a csontik meg a zombik elfoglalnak egy várost.
    Itt játék közben legalább 4x kidobott a a desktopra vagy újraindult a gép.Másnál volt ilyen?
  • Cat #386
    wow, beindultak a fansiteok
    http://www.planetspellforce.com/sp/maps-greyfell.php
  • Cat #385
    vagyis, hol tartasz? összeraktad már a phoenix stone hoz azt az izét vagy még nem? attól függ hol tartasz...
  • Cat #384
    sehogy, ott nem kell átmenned
    menj vissza asszem, és másik uton kell menni
  • kHares
    No, kék halál után ismét föltámadtam. Az elmozgással az például a bajom, hogy fölállítasz 20 lövős egységet, ellövik a cuccukat és aztán puszta kézzel nekimennek az eneminek. Pedig csak várni kéne 10 sec-t, és újra lőhetnek. Ezek persze a varázsló. Azóta a "h" betű megoldotta a problémát, de csata közepén nehéz a csoportokat váltogatni, ezé kéne autopause.
    A hős ezzel szemben annak se megy neki, aki ott van fél lépésre. Egy baziliszkusz elkezdett ütni, viszont az avatar nem, csak ha fél lépéssel közelebb mentem :)
    Szerintem ez inkább stratégia mint rpg. De elég a problémákról.
    Most mészároltam le a démonok seregét, a fődémont egyedül, szal kiábrándítóan gyengus volt. Még egy elite harcos is nagyobb kihívás. A sárkány szintén gyenge, agyonlőttük és nem tudott mit kezdeni. Az earthblade nagyon kiábrándító lett. Pont mire megcsinálod van a sárkinál egy jobb. Meg persze másik kézben a soulblade.
  • greco
    A Frost Marshes-Rohens end pálya elején hogy lehet átjutni a Blade-ek hadseregén?
  • GeGab
    Sziasztok!
    Most kezdtem volna játszani, de a betöltés alatt amikor az "initializing platform"-on nem jut át. Ez valami hiba, vagy én bénázok valamit. Köszi a segítséget!
  • Cat #375
    najo, elárulom
    csinálj 20 ork sámánt, és kb. 3 sec alatt kinyirják
  • Cat #373
    egyetértünk
  • Cat #371
    igaza van pedig hogy kéne időgyorsítás, a várakozás néha engem is idegesít. Pl a törpök utolsó küldetése, a meduzás-démonos mászkálás előtt az, hogy egy fa alatt el van dugva egy darab akármi. Namármost a pálya jobb felső részéről, ahol megkapod a küldetést vissza kell menni a közepéig, és utána megint el felülre a portálkapuhoz. Ez az ut cirka 10 perc, mivel eléggé kanyargós, és a hősőn kivul más nem tudja felvenni a tárgyat (probáltam direkt egy közeli lénnyel).

A "hős nem csinál semmit" hibával szintén egyetértek, de az se lenne megoldás, ha magától választana ellenfelet -> ugyanilyen idegesítő lenne, mivel tuti nem azt tenné amit te akarsz, és milyen alapon mozogjon magátol? Az ijászat sztm eleve kurvanagy bug ugy ahogy van, mivel hiába vagy 20ik szintű mindig találnak a lövedékek, mig a melee módban nem. Röhej, hogy tiz ijászt nehezebb lecsapni emiatt mint tiz egyéb embert.

én is elcsesztem jopár pontnyi fejlesztést dehát ez van, sztm ez minden játékba belefér, nem a játék a hibás.