2504
  • Madmaxx
    ha ez a kezdeti pálya ilyen nehezen megy akkor vért fogsz pisilni a többin :)
  • Madmaxx
    kiégett fákból álló gyűrű. gyakoraltilag 5 fa egy kő körül nem messze a bázisodtól délre az alsó kijárattól jobbra.
  • I.C.ram
    Tornyok nem gond :) Bevédtem a lenya lelő helyet meg a kaját is 20 toronnyal. Beraktam a tornyok elé a hősömet, így nem fogják ütni a tornyokat - > nem kell szerelni őket. Csak az a baj, hogy szerintem az a 20 db íjász sem lesz elég, mert folyamatosan ugyanonnan jön az a 6-7 fős támadó csapat is, így nem fogok előre haladni semmit, mert állandóan kb 20 mp-s időközönként jönnek.
  • Cat #480
    lényeg hogy irts le mindent az eliteken kívűl, és akkor tuti meglesz :D
    az elitek után ne felejtsd el lenyirni fymirt, a sárkányt - én anno elfelejtettem, és mehettem vissza uj sereget gyártani
  • Cat #479
    nem elkergetni kell, hanem szerezni kell az elfnek egy fasza páncélt. Ezt asszem az középen lennt lévő elftől balra található kisbázison lévő emberen van - az elf alatt elmész balra, és ott lesz egy bejárat, előtte két toronnyal, ha itt továbbmész, felmehetsz a sárkányok felé.
  • Madmaxx
    Mindig megjelenik egy keeper of the X sajrd néhány katonával tőled keletre. Azokat megölve kapod a következő részletet.
  • Madmaxx
    20 fejlesztett windarcher elég a pályához.
  • Cat #472
    folyamatosan ujratermelődik, szép lassan növekszik a számuk
    ha a kezdetektől szeded, lett volna az már 500 is, ami elég 30 emberhez -> a pálya teljesítéséhez
  • I.C.ram
    NINCS VADÁSZNI VALÓ VAD!!! EGY DARAB SEM! ELKEZDTEM MOST BOGYÓZNI, DE EZ ÉDES KEVÉS! 180-as bogyó szart találtam eldugva. Most azt próbálom kitermelni.
  • Cat #470
    dark elf még mindig, 25ös szintu blade defenderekkel meg lion manekkel szenvedek
  • Madmaxx
    A monumenttől keletre egy magasalaton van néhány bogyó ott kell kezdeni. Meg vadászni kell.
  • I.C.ram
    Már az uninstall szélén vagyok.... Nincs semmi kaja sehol! Megpróbáltam úgy, hogy beküldtem a hősömet a sűrűbe, és leöltem 5-6 orkot, aztán meghaltam, és ezt megcsináltam parszor, de állandóan kipótolják azt a regiment orkot :(( Képtelenség áttörni.
  • Madmaxx
    merre jársz Cat?
  • Cat #466
    aztirják a hivatalos forumon, hogy az upgradelni is lehet az egységeket - ezt nem is tudtam
    gondolom mindenki észrevette, hogy ha legyárt egy egységet, upgradeli az ütésüket stb. akkor csak az utána gyártott egységek lesznek fejlesztve, a meglévők nem
    itten azt irják, hogy a meglévőket be lehet küldeni az adott helyre (kovács, stb.) és megkapják a turbozott képességet

tök jó hogy már talán pár pályára a végétől csak most veszek észre ilyeneket :D
  • Cat #465
    na erre asszem senki nem gondolt! a hp/manaregeneráláshoz kaja kell :D
  • Edge
    #439-re tud valaki mondani valami okosat. Az első Elf-es pályáról van szó...
    Hogy kell kinyitni azt az északi kaput?
  • Cat #463
    HOPPÁ!!!

http://spellforce.jowood.com/forum/showthread.php?s=db68fb8ac608f9afa23cd994f504c778&threadid=8197

well there are 3 options

1. you have no food store

2. you ain,t got no food (poor you)

3. its a bug

units use food to regenerate life/mana but to have this skill they need a food store

(food store surounded by 6 dwarf pig farms OWNS)
  • Madmaxx
    Hát nem tom. Én elöbb nyomattam a Farlorn Hope-os pályát és ott ugye sárkány kinyiffantáshoz csak ezek jók. Meg is szivtam mivel eleinte kevesett vittem és maradt még élete a dögnek. Azt itthagytam gépet hogy majd töltödik a mana de fél óra után is ugyanúgy állt.
  • Cat #461
    de annak igen - ugyan nem néztem konkrétan, de nem egyszer vonultam végig a pályákon velük
  • Madmaxx
    ork totemnek se töltödik ahogy észrevettem
  • Cat #459
    mennie kell
    egyébként az elf gyógyítónak tényleg nem töltödik a mana pontja, ahogy a dark elf Havoc-nak sem - pedig igen brutál fickó, 90eket nyom be a varázslataival... igy viszont csak 3mat lő és csá
    a windarchernek viszont igen!
  • Madmaxx
    3x=harmadszorra:))
  • Madmaxx
    Nem gyógyunak automatán.
  • I.C.ram
    Mondom, hogy nekem tök bugos!!!! Olvasd el a #454-est.
  • Madmaxx
    Ha nekünk ment akor neked is menni kéne:) Én épp most törtem át riften. 3x már sikerült is legyőznöm Ulathert egyedül :)
  • I.C.ram
    Hát ez kész :( Tiszta bug az egész pálya.... nem töltődik a mana pontja se a healernek se a windarchereknek. Elvileg az elfek autómatán gyógyulnak nem? Legalábbis nekem gyógyultak az lőző pályán, most meg semmit. Szerintem ezen a pályán nekem bug hegyek vannak :( Nagyon kéne a patch a crackkel :(((
  • I.C.ram
    Hát ez képtelenség :( Ez valami bug. Egy darab állat (se hal, se bokor se semmi kaja) nincs az egész szigeten. Szerintem ez durván bugos :( Nincsen crack a patchekhez? Én nem találtam sajna :/
  • I.C.ram
    Hát pedig nincsen :((( Tuti nincsen. Lerakm Hunting Lodge-ot is, és megse mozdultak félórán keresztül.

Találtam egy Lenya lelőtelepet. Megpróbálom azt, hogy építek olyan durvább íjászokat, hátha abból tíz darab már tud mit kezdeni.
  • Cat #451
    99% hogy vannak vadállatok, amiket le lehet vadászni
    ez azért biztos, mert emlékszem, hogy csomo munkásom kolbászolt át ott a tulpartra, amelyik vadászott
    a partra meg rakj 6-8 elf tornyot -> elfek nagy előnye, hogy a fa végtelen mennyiségben van, ezért tucatjával lehet őket telepíteni
  • I.C.ram
    De nincs ember monument. Van egy szoros es azt elállják az orkok. Nem tudom őket agyonverni. A szoros innenső oldalán meg nincs semmi kaja sem még vad sincs.
  • kHares
    XP-t.

Amúgy lehet azon a pályán az emberekkel halászni
  • I.C.ram
    Ja és ha meghalok, és újratermelődök, akkor elvesztek valamit?
  • kHares
    Valahol közeptájon, kicsit föntebb, mint a moonsilver mine v. hall
  • I.C.ram
    Wildland Pass
  • I.C.ram
    Pill. Megnézem.
  • Madmaxx
    Pályanevet mondj úgy talán tudok segiteni.
  • I.C.ram
    Azon a pályán vagyok, ahol van egy kis ember falu egy árussal, meg pár toronnyal, és közvetlen mellette van az Elf Monument (2. elfes sziget). Végig kutattam az egész szigetet, de sehol nincs kaja! Kaja meg kéne a headquarter upgradehez. 10 íjjásszal meg a hősömmel nem tudok betörni az orkokhoz. :/ Hol van kaja ezen az istenverte szigeten? Ennyi ijásszal még a városom is alig tudom megvédeni. Nagyon kéne a nagyobb hadsereg, de azt ugye nem tudok a kaja hiány miatt építeni.
  • Cat #442
    van
    el kell kerülni őket :D
  • Edge
    Üdv! Mi van akkor ha a nemtomhányadik pályán kinyirom a Zard nevü gonosz banditát, akitől megszerzek egy kulcsot, ami nyitna egy kaput északon, viszont a kapun nem tudok átmenni se a hősömmel, se a seregemmel. (Pedig nyitva van)...
  • Madmaxx
    Nah most Mulandirban szopok mint torkosborz. A gargolye-ok ellen van vmi jó taktika?