2504
  • Cat #297
    berserk és war cry varázslat gyakori használata - megtriplázza a sebzést rovid időre, meg 400 körül van az életpontom, szóval 1:1ben elég jó vagyok :)
  • KeviN
    Akkor aruld L a demonos palyat hogy csinalod meg nelkuluk ? En meg igy is akkorakat karomkodok mint 1 haz. 22-es felfele szintu enemyk, raadasul kovevealtoztatnak, mindenfele ellenallas nelkul...(bar most hogy leirtam eszembe jutott 1 rumor (sub quest) emi lea panceljarol mesel, amin nem jon at 1 varazslat sem....hmmm, meglassuk) :D
  • Cat #295
    jajó, ebből is látszik hogy leszartam őket, értelmetlennek tartom a használatukat
  • KeviN
    Nem bukod a targyait...ha meghal, ujara feltamaszthatod a monumentnel. Minden nalla marad.
  • HuAn82
    Jah! Így járt!
  • Cat #292
    hogy érted azt hogy "hőseid"? a megidézhető runaharcosokat szinte nem is használom, minek, még egy ember akire figyelni kéne + ha meghal a neki adott tárgyakat is bukom.
  • Kandurex
    Komolyan vett
  • HuAn82
  • KeviN
    Ahhh, csak nem te is nyiregyi vagy ? :)

u.i. : rohaggyanak meg a demonok...mar 18. szintu vagyok, a hoseim 15 korul, de szopatnak :)
  • Kandurex
    Miattam? Én? Mi? [ártatlanul pislog]

Nem jött még meg, sőt, szerintem csak jövő hétre tudnák hozni, így hát fel is baszintottam magam...ennek fényében péntek or szombat felközlekedek nyíregyre és ott veszem meg! Bár a monitort azt itt...de még az se biztos. Lacika hozza a vidókarit pénteken, a memóriáért meg holnap megyek be a depóba. Tehát max. szombat or vasárnap esetenként hétfőn lesz cuccom :((((
  • HuAn82
    Deus Ex2-t nem is fogsz nálam látni. Még az elsővel sem játszottam. Egyszer lehet kipróbálom.

"bár már erősen gondolkozik a váltáson" De csak miattad!! Megjött már az új géped?
  • Kandurex
    hejesenistudokámirnyi...néha
  • Kandurex
    Bezony ám, Huan82 polgártásnak eféle kártya zümmüg gépében....bár már erősen gondolkozik a váltáson, de...MÉG NEM LÁTTAM NÁLA játékot szaggatni 1024 -ben! SEMMIT!

ps: bár még nem mutatta meg a spellforce -t se a Deus ex2 -őt..
  • HuAn82
    Tévedsz. Megy vele! Sőt...
  • Cat #282
    nincs benne bug csak egyszerűen a ma szokásos játékokhoz képest nagy a gépigénye
  • ollie
    bazz, ilyen sok bug van benne? meg se veszem...
  • Izmael
    Hoi!

Van..mindenből a legújabb....
    ..mostanában ez valami divat lett, hogy már semmi sem megy MX-es kártyákkal..:????:(

Mit érdemes venni?
  • Cat #279
    sztm mx 440 az dx7es kártya, azzal nem fog menni
    bár lehet tévedek - van feltelepítve uj directxed?
  • Izmael
    Sziasztok.
    P4, 2.4, 512 DDR, Gef MX 440 és a játék nem indul. Install után , ha elindítom, úgy tesz, mintha, aztán semmi sem történik.
    Valakinek valami 5-let?

Előre is THX:
    Izmael
  • Kandurex
    Azért oszd meg a többiekkel is, hátha...
  • Mr. Perfect
    Nah, megjavult!! Az az érdekes, hogy igazából nem tudom hogy mitől. Tegnap néztem utoljára akkor még azt a hibát produkálta amit már említettem. Azóta egyedül a driver beállításai közt babráltam, de nem tudom, hogy pontosan mit,és most meg jó lett. 1024*768-ban minden max-on, tuti jól fut. ja 3.9-es a driver és P4 2.6-os a gép 512M rammal...
  • Gear
    Nekem Ati 9800 van s nekem nem jött be a 3.9-es drv , de a 9600 tulajok közül páran dicsérték...lehet hogy azt kéne megpróbálnod?!
  • Kandurex
  • Mr. Perfect
    Nekem is megy rendesen 9600-al csak, ha az egeret mozgatom akkor megáll az egész animáció, magánban a játékban. ha leállok az egérrel akkor újra mozog minden. Asszem én várok valailyen javításra mert ez így enyhén szólva nem játszható :-(((((
  • Gear
    Most nézem csak hogy a patch-hez keresitek crackot! Ahhoz még nemnagyon van(legalábbis én még nem találtam).
  • Gear
    Nekem ATI-val megy rankón (3.7-es drv-t használok), nemnagyon irogatok ide mert ami kis időm van , abba inkább játszok :).Havernak 9600-al megy ,de valami crackfixet kellett rátennie , mert akadtak a videók.

Faterx! a gamecopyworld-ön nemtaláltál semmit?
  • HuAn82
    SpellForce - the Order of Dawn v1.03 patch

Ez mióta crack?
  • Kandurex
    Szerinted ez CRACK?
  • Faterx
    te aztán qrva rendes vagy:(((
  • Cat #264
    http://sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2685
  • Kandurex
    Ettől függetlenül adhatnál egy linket :)
  • Braveheart
    MI? 512??? Szerintem 1 GB a minimum, amin élvezhetően lehet játszani, és ez nem kamu!!!
  • Cat #260
    nagyon durva
    512 ram nagyon erősen ajánlott!
  • Cat #259
    nincs értelme leszedni, mivel nem modosit a gépigényen :(((
    mindösze ennyi a változás: http://spellforce.jowood.com/?rid=865&lang=en

de ha nincs telepítve, minek neked a crack? a sima egyébként innen az sg főlapjáról (baloldalon) is elérhető
  • Kurty
    Milyen gépigénye van?
  • Kandurex
    Cat! Légy már olyan jó és dobd postára azt a crack-et, vagy akár közkincsé is tehetnéd...
  • Kandurex
    Ott járok, hogy...meg megrendeltem már 2 hete az új gépemet és még sehol semmi...:( Baszik megérkezni a cucc :(...ennek fényében még ott tartok, hogy a *.bin file-okat nézegetem az intézőben...
  • Cat #255
    ki hol jár? én most fogok behatolni a törp harcosaimmal és elf ijászokkal megszerezni egy maszkot, ami a nekromanta circle magenak kell adni
  • Cat #254
    van
  • Kandurex
    Bizony, bizony..:)