2504
-
Cat #297 berserk és war cry varázslat gyakori használata - megtriplázza a sebzést rovid időre, meg 400 körül van az életpontom, szóval 1:1ben elég jó vagyok :) -
KeviN #296 Akkor aruld L a demonos palyat hogy csinalod meg nelkuluk ? En meg igy is akkorakat karomkodok mint 1 haz. 22-es felfele szintu enemyk, raadasul kovevealtoztatnak, mindenfele ellenallas nelkul...(bar most hogy leirtam eszembe jutott 1 rumor (sub quest) emi lea panceljarol mesel, amin nem jon at 1 varazslat sem....hmmm, meglassuk) :D -
Cat #295 jajó, ebből is látszik hogy leszartam őket, értelmetlennek tartom a használatukat -
KeviN #294 Nem bukod a targyait...ha meghal, ujara feltamaszthatod a monumentnel. Minden nalla marad. -
#293 Jah! Így járt! -
Cat #292 hogy érted azt hogy "hőseid"? a megidézhető runaharcosokat szinte nem is használom, minek, még egy ember akire figyelni kéne + ha meghal a neki adott tárgyakat is bukom. -
#291 Komolyan vett -
#290 -
KeviN #288 Ahhh, csak nem te is nyiregyi vagy ? :)
u.i. : rohaggyanak meg a demonok...mar 18. szintu vagyok, a hoseim 15 korul, de szopatnak :) -
#287 Miattam? Én? Mi? [ártatlanul pislog]
Nem jött még meg, sőt, szerintem csak jövő hétre tudnák hozni, így hát fel is baszintottam magam...ennek fényében péntek or szombat felközlekedek nyíregyre és ott veszem meg! Bár a monitort azt itt...de még az se biztos. Lacika hozza a vidókarit pénteken, a memóriáért meg holnap megyek be a depóba. Tehát max. szombat or vasárnap esetenként hétfőn lesz cuccom :(((( -
#286 Deus Ex2-t nem is fogsz nálam látni. Még az elsővel sem játszottam. Egyszer lehet kipróbálom.
"bár már erősen gondolkozik a váltáson" De csak miattad!! Megjött már az új géped? -
#285 hejesenistudokámirnyi...néha -
#284 Bezony ám, Huan82 polgártásnak eféle kártya zümmüg gépében....bár már erősen gondolkozik a váltáson, de...MÉG NEM LÁTTAM NÁLA játékot szaggatni 1024 -ben! SEMMIT!
ps: bár még nem mutatta meg a spellforce -t se a Deus ex2 -őt.. -
#283 Tévedsz. Megy vele! Sőt... -
Cat #282 nincs benne bug csak egyszerűen a ma szokásos játékokhoz képest nagy a gépigénye -
#281 bazz, ilyen sok bug van benne? meg se veszem... -
Izmael #280 Hoi!
Van..mindenből a legújabb....
..mostanában ez valami divat lett, hogy már semmi sem megy MX-es kártyákkal..:????:(
Mit érdemes venni? -
Cat #279 sztm mx 440 az dx7es kártya, azzal nem fog menni
bár lehet tévedek - van feltelepítve uj directxed? -
Izmael #278 Sziasztok.
P4, 2.4, 512 DDR, Gef MX 440 és a játék nem indul. Install után , ha elindítom, úgy tesz, mintha, aztán semmi sem történik.
Valakinek valami 5-let?
Előre is THX:
Izmael -
#277 Azért oszd meg a többiekkel is, hátha... -
Mr. Perfect #276 Nah, megjavult!! Az az érdekes, hogy igazából nem tudom hogy mitől. Tegnap néztem utoljára akkor még azt a hibát produkálta amit már említettem. Azóta egyedül a driver beállításai közt babráltam, de nem tudom, hogy pontosan mit,és most meg jó lett. 1024*768-ban minden max-on, tuti jól fut. ja 3.9-es a driver és P4 2.6-os a gép 512M rammal... -
Gear #275 Nekem Ati 9800 van s nekem nem jött be a 3.9-es drv , de a 9600 tulajok közül páran dicsérték...lehet hogy azt kéne megpróbálnod?! -
#273 #242 -
Mr. Perfect #272 Nekem is megy rendesen 9600-al csak, ha az egeret mozgatom akkor megáll az egész animáció, magánban a játékban. ha leállok az egérrel akkor újra mozog minden. Asszem én várok valailyen javításra mert ez így enyhén szólva nem játszható :-((((( -
Gear #270 Most nézem csak hogy a patch-hez keresitek crackot! Ahhoz még nemnagyon van(legalábbis én még nem találtam).
-
Gear #269 Nekem ATI-val megy rankón (3.7-es drv-t használok), nemnagyon irogatok ide mert ami kis időm van , abba inkább játszok :).Havernak 9600-al megy ,de valami crackfixet kellett rátennie , mert akadtak a videók.
Faterx! a gamecopyworld-ön nemtaláltál semmit? -
#267 SpellForce - the Order of Dawn v1.03 patch
Ez mióta crack? -
#266 Szerinted ez CRACK? -
#265 te aztán qrva rendes vagy:((( -
Cat #264 http://sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2685 -
#262 Ettől függetlenül adhatnál egy linket :) -
Braveheart #261 MI? 512??? Szerintem 1 GB a minimum, amin élvezhetően lehet játszani, és ez nem kamu!!! -
Cat #260 nagyon durva
512 ram nagyon erősen ajánlott! -
Cat #259 nincs értelme leszedni, mivel nem modosit a gépigényen :(((
mindösze ennyi a változás: http://spellforce.jowood.com/?rid=865&lang=en
de ha nincs telepítve, minek neked a crack? a sima egyébként innen az sg főlapjáról (baloldalon) is elérhető -
#258 Milyen gépigénye van?
-
#257 Cat! Légy már olyan jó és dobd postára azt a crack-et, vagy akár közkincsé is tehetnéd... -
#256 Ott járok, hogy...meg megrendeltem már 2 hete az új gépemet és még sehol semmi...:( Baszik megérkezni a cucc :(...ennek fényében még ott tartok, hogy a *.bin file-okat nézegetem az intézőben...
-
Cat #255 ki hol jár? én most fogok behatolni a törp harcosaimmal és elf ijászokkal megszerezni egy maszkot, ami a nekromanta circle magenak kell adni -
Cat #254 van -
#252 Bizony, bizony..:)