2504
-
#604 Felraktam én is az 1.05-öt, de nekem semmi problémája nincs, sőt mintha gyorsult is volna a játék. -
#603 Valaki tudja, hogy hol van a Tinara'Cub farkaskölyök anyja? Az első törpés szigeten az óriástól északra volt egy kis Uruk tábor. Azokat legyaktam. Ott volt egy kutyakölyök vagy mi, annak adtam húst, majd elszaladt. Később megnéztem a journalt, és láttam, hogy követni kellett volna, de én nem tettem ezt. Valaki tudja, hogy hva kell menni? Nincs kedvem átkutatni az egész pályát. -
Madmaxx #602 Nekem ATI kártyám van és teljesen jól ment a játék (kivéve a videóknál a szaggatást de ezt igazolták a fejlesztök, hogy az AA miatt van). Minden questet megcsináltam és kb 2x fagyott a gép közben. -
Cat #596 minek kell nektek patch? én anélkül mentem végig
ok, nem lehet megcsinálni két, azaz kettő darab mellékszálat, ez van... -
#595 Na gyorsan segítsetek pls! -
#594 Ugyanez van nekem is. -
#592 Felinstalláltam újra. Kitöröltem a cdkey a regeditből. Megpróbálom a patchet elindítani, de azt írja, hogy manipulated vagy illegális a játék. -
#591 Na mi a megoldás?? -
#590 Hát nekem nem megy fel :(( -
Cat #587 ha kétszer végigmentél rajta, akkor emlékezned kell hogy a vége előtt kettővel lévő pályán, ahol a sötét elf vezért kell megkeresni az hálából védelmet ajánl fel a blade ek sötét mágiája ellen -> a portálkapu előtt két black tower van, amit simán le lehet verni a hőssel a védelem nélkül is, sőt, a rákövetkező pályán nincs is más lehetőséged
minek van ez a védelem, ha totálisan szükségtelen? -
Cat #586 te minden bénázásodnál a pc-t hibáztatod? :o (többieknek hogy értsék, igy volt ez a beyond good & evil topicában is) -
Braveheart #584 Hát értem a szöveget, de ez már kicsit bonyolult... nem tudná vki egyszerűbben elmagyarázni? -
Braveheart #582 Jól megírták ezt a játékot b****a meg, sehogy se lehet a másolt verziót crackelni, patchelni, nem lehet vele multizni... Az eredetit meg nemtom, hogy megveszem-e majd... Max ha kiadnak egy skirmosh expansiont is, talán akkor... -
Braveheart #581 Pontosan... ebben a pillanatban dobott ki engem is
-
Braveheart #579 Sokna panaszkodtak, hogy az egyik pályán a törp nem robbantja be az alagutat. Na ezt is kijavították, sztem mindenki töltse le a patchet. -
Braveheart #578 24 kb-os, és 500 byte/s-el jön :) -
Braveheart #577 Sztem midnenki arról az egyetlen egy szerverről próbálja meg leszedni, mert el se indul a download... -
#571 De jo bazeg hogy egy oras Tutorial utan lefagy az egesz. -
Cat #563 nem értem hogy a black tower mire jó - egyszer mentem oda a seregemmel, az egészet kinyirta, de a hősőmmel tehetetlen volt, szépen levertem a tornyot
ez idáig nem is elgondolkodtató, de az már igen, hogy a következő pályán egy dark elf védelmet ajánl fel a tornyokkal szemben; mi a francnak?
vki ötlet?
-
#562 Elég sok magyar vonatkozása van a játéknak. Pl: Runefighter István :) Meg Priest Noemi :) -
Madmaxx #561 Jaja sándor a sírrabló! -
#560 Hehe megtaláltam Szalacsi Sándort, a mi jó munkásemberünket a játékban!!!! :D
SÁNDOR -
Madmaxx #559 ork totemekkel tudod megölni a sárknyányt. Kb 25-30 db kell hogy kipusztuljon a fattya! A tűzkőből meg 3 db kell a puskaporhoz. -
#557 Most látom, hogy kijött az 1.05. Van HOZZÁJUK CRACK????? MÁRMINT A PATCHEKHEZ???????????????????????????????????? -
Braveheart #556 Vegyél tekercseket, vagy már vettél? -
#555 Van már crack az 1.03-as patchhez vagy legalább az 1.02-eshez? -
Cat #550 sztd mér nem irtam be ide... ;< -
greco #549 Azt ismerem én is.Akkor még várni kell,hogy kijöjjön vmi trainer.
-
#548 cheat -
Cat #547 cheat csak arra van, hogy a pályán végtelen legyen az erőforrásod, a karakter turbozására nincs -
Braveheart #546 Nekem akkor tetszene nagyon a játék, ha:
1. Sokkal szebb lenne a grafikája és sokka lgyorsabban futna (nála, amd athlon xp 2000+-on, 512 ddr rammal és gefFX5600-al közepes grafikán nagyon szaggat)
2. Lenne benne skirmish
3. Lehetne crackelt verzióval multizni
-
greco #544 Tud vki trainert vagy vmi működő cheat-et a játékhoz? -
kHares #543 Nem változik át, hanem valszínű évekig tanulmányozza a könyvet, csak ezt nem érzékeltetik jól. -
Madmaxx #542 Na ma én is befejeztem. Bár a vége kicsit unclear!
-SPOILER-
Mi a bánattól változik a fiatal Rohen megint jóvá miután átlép a kapun? -
Madmaxx #541 3 keepert kell legyözni. -
Cat #540 négy -
kHares #538 Később kapnak kardot meg pajzsot is, level 8-nál nem néztem tovább, de amúgy sincs semmi értelme az idézéseknek -
Braveheart #537 Hát nem lett volna olyan nagy munka 1 kardot, 1 pajzsot, 1 páncélt meg 1-2 dolgot megcsinálni... -
Cat #536 azért van benne igazság amit mondd, mert igy viszont mér reklámozzák hogy "többszáz varázslat", amikor csak pártucat, több szinten :> -
Madmaxx #535 Nem tök mindegy? Képzeld el minden levelre új modelt csinálnának. Azzal lenne tele a cédé.