2504
-
kHares #367 A progiba van stand ground opció, csak sehol nem írja. Illetve a readme kiegészítőben írja, hogy a hotkey - H, csak elfelejtették berakni a manualba. Amúgy működik.
Találtam egy aranyos bugot. Ugye vannak a szerencsétlen druidák az elfeknél. Ők szépen ellövik mindenüket a legelső parasztra, aztán néznek mert nem töltődik a mana-juk. Még egy teljes óra után se.
Meg mérnem tudtak valami adatot megadni az egységeknél? Fogalmam sincs ki miben erős, csak beküldök mindenit a darálóba. Ahol meg a balfasz hős legyakja első ellenfelét és kész. Unatkozva bámul, miközben leverik a seregét, de nehogy má megüsse az enemit. És igen nehéz clilckelgetni mikor 60 egység van a képernyőn. A kedvencem, mikor 2 lépésről egy számszeríjász 10 percen át lőtte és ő nem ütötte le.
Az autopause is igencsak szükséges lenne, de még csak 2003-at írunk, nem kell a fejlődés. Ennek fejlesztése lehetne még az időgyorsítás, ami szintén nem lenne újdonság.
Roppant zavaró, mikor órákig kell valami quest miatt bolyongani. Az rpg részt is lehetne fejleszteni. Ráadásul elrontottam a fejlesztést, a shield tök fölösleges beruházás volt. És hogy minden white magicra van kihegyezve?! Köcsögség.
Ezeket leszámítva egész élvezetes progi. -
Cat #366 üssed :) -
KeviN #364 En Pain-Death komboval csinaltam :D -
#362 Asszonta, hogy a vége nem tetszett, nem a játék... -
Cat #361 :DDDDDDDDDD
végigjátszotta, ült a gép előtt két hetet (legalább 60-80 játékóra), erre közli hogy nem is volt jo :D -
KeviN #360 Maga a jatek nagyon jo, de a veget sztem megdobbentonek akartak szanni, nekem nagyon nem jott be... -
Braveheart #359 "En most fejeztem be a jatekot, hat a vege eleg vacak, sokkal tobbet vartam volna."
"De az osszahatasa nagyon jo volt a jateknak."
Most akkor melyik? -
KeviN #357 En most fejeztem be a jatekot, hat a vege eleg vacak, sokkal tobbet vartam volna. Raadasul L van rontva a fejlodesi rendszer is (28. szint kell a black magic 12-hoz, mindig a maxon van mind szintlepeskor, mint karakterkesziteskor az int. es a wis. megsem eleg a 94 ami eddigre osszejon, mert 95 kell neki (az alapertek)). De az osszahatasa nagyon jo volt a jateknak. -
Cat #356 mégvalami, sztm a formációk tökéletesen használhatatlanok. Tul nagy helyet hagy ki az egységek között, továbbá ami KURVAIDEGESÍTŐ, amit a cikk is említett, hogy lehetetlen egyhelyben tartani őket. A healerek különösen agyatlanok a témában, a törp, de méginkább az elf gyógyitó olyan agyatlanul rohan a csatába hogy rossz nézni, mindig leghátra kell vinnem, de akkor meg nem tudja használni a legelől lévőkön a képességét. Vmi megoldás? -
Cat #355 sztm a kezelhetőség az egyik legnagyobb erénye a játéknak. Én mindig kijelölöm az összes egységet, és berakom egy csoportba felül. Utána kijelölöm a parasztokat (általában elfekkel megyek mögöttük tornyozni, persze csak ha vannak), az is egy csapatba szervezem. Utána csinálok egy toronyrombolo csapatot (pl két titán, meg törp demolisher), ez is külön csapat. Ha ezeket ki kell választani csak egy klikk.
Ezen felül ha csak egy tipusu egységre van szükségem, pl ijászokra a tornyok mögé, akkor ugye felül megvan az összes egységem egy gombon, odaklikk, és utána bal alul ráklikk az ijászokra (ilyenkor sárga keretet kapnak) és akkor ugyan több csoport aktív, de csak az ijászok mozognak. Tehát felklikk, bal alulra, és utána a poziciora. Ezután ha odamozogtak, akkor a sárga keretben lévő ijászcsoportra klikkelek megint, és eltunik a sárga keret és ismét az összes mozog. -
Braveheart #353 Végülis jó játék ez? Én csak keveset játszottam vele, mert lassú, és a nekrómmal elég nehezen boldogulok a 3. pályán a szellemeknél... -
aiguo #351 Ctrl + Bal Klikk --> Azonos egysegek kivalasztasa a kepernyon! -
Cat #348 hja, nem egyszeru, oda vissza kell rohangálni, meg jopárszor fel kell támasztani mindenkit -> a gargoyleokkal ne is foglalkozz, csak a meduzát nyomd le, hogy a következő menetben már sima dolgod legyen -
Csurcsil #347 Udv mindenkinek!
Lenne egy kis problemam, a 14 es palyan vagyok, ahol a meduzak es mas kedves lenyek vannak. Es nem igazan tudom megcsinalni, mivel siman kove valtoztatnak. Nincs valami spec varazslat , vagy valami jo fegyver ellenuk ?
Mert a hosommel + az 5 katonammal nem nagyon tudom oket olni.
Szoval kene valami kis segitseg
Elore is koszi
-
#346 Oks! -
Cat #342 a hivatalos www.spellforce.com on van pár német illetve angol oldal, de ahogy végignéztem őket, MIND a hivatalos weblap kopizása, tehát fogták és átmásolták az ott lévő sztorit, meg mesét a démonokrol, szörnyekről. Nem értem ennek mi értelme van... -
Cat #336 tudtok vmi weblapot (fanok által készített) ahol az egységek adatai szerepel? életpont, támadóerő, ilyesmik, illetve ellenfeleknél is. -
#335 Sok a meló+az öcsém új gépét raktam össze.
Ja levél ment! -
#334 Ment vagy 2 levél neked tegnap óta...mizu van? -
#333 -
Cat #332 jaja -
kHares #331 Ki lehet állítani a menüben. A pontos neve nem ugrik be, de azt írja rá, hogy automatán észak felé áll vissza mindig. Ezt kapcsold ki -
Cat #328 hogyérted azt hogy a "képernyőt pörgetni"? lenyomog az egér jobbgombját és ugy tudsz scrollozni ha erre gondolsz -
Mr. Perfect #327 Mi a gond az XP-vel? -
Izmael #326
..nincs baj a 2K-val..én az XP-t rühellem..
de akkor reinstall lesz, megprószálom... -
#324 "W2K..." this is your problame...change: Xp or Win98se -
Izmael #323 512 DDR, tehát ezzel sincsen gond sztem. A proci 2.4-es...
W2K...
és nem indul a rohadék:( -
Izmael #318 Vazzzzeeeeee.....
Kártyacsere megvolt, de ez a tetves nem akar indulni.
Install fel...elindítom a game-t, de semmi sem történik.
(ellenben a spellforce.dat szépen megy. Legalábbis a task manager ezt jelzi)
Valami 5let valakinek?!
Köszi:
Izmael -
KeviN #317 enis :D
nyiregy rull :D -
BlackWolf #316 off
en nyiregyi vagyok -
KeviN #315 ahhh, ne vitatkozzatok mar....miert szamit annyira, h kinek mi a velemenye...neked teccik ugy a jo :) nekem is teccik nekem is jo...ha masnak mas a velemenye L kell fogadni. -
KeviN #314 Tamadovarazslatokat ugy a legkonnyebb hasznalni, ha raklikk a lenyre, es felul tod valasztgatni -
#313 Ha kicsit megerőltetted volna a szemed akkor láttad volna a #236-os hozzászólásnál a mondat végén a szmájlit! Tehát csak poén!!!. A #299-es alapján pedig vagy olyan BIRKA,hogy komolyan vetted.
A Spellforce már jóval az SG cikk megjelenése előtt érdekelt és érdekel is! Többek között én hívtam fel rá Kandurex figyelmét is. A játékot pedig soha ismétlem soha nem kritizáltam!!
Ennyit rólad...
-
Cat #312 nincs, semmi. Számomra hiányoznak belőle a "csak ugy" dumálások - mindegyiknek van valamilyen oka. Kellenének félrevezető dumcsik, mindenkitől mindent meg lehessen kérdezni, szóval én a szerepjátékrészt erősen tuningolnám. Meg az RTS részt (raknék bele katapultokat pl.) Meg mindent :D -
kHares #310 Először elnézést kell kérnem. Nem állt szándékomban flémelni és szerintem nem is tettem. Leírtam mi a problémám vele, nem akarom ismételni magamat. Emellett nem hisztiztem. Olyat már rég csináltam és nem így nézne ki.
Természetesen azért foglalkozok a programmal, mert minden hibája ellenére jó, főleg a mostani konzol másolós időkben. Igaz lehetett volna sokkal jobb is, de ezt kaptuk. Fogok még vele játszani, később biztos jobb, csak időm nem volt rá.
Szal mégegyszer elnézést mindenkitől, akit offenzív vélemény nyilvánításom bármilyen formában sértett -
#307 Osztán ezt mos' mé nekem írtad? -
#305 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! WRÁÁÁÁÁÁ!!!! Elszabadultak az indulatok, sötét fellegek gyülekeznek, vértől mocskos kardok csapnak össze, izzó villámok csapdosnak, hurrikán tépi a fákat a távolban, dühös kegyetlen tekintetek néznek egymásra....indul a FLLLÉÉÉÉÉMMMMM!!!!!!
-
kHares #304 Miből gondolod, hogy mindenki hülyeséget ír? Lehet a problémát magadban kell keresni. Amúgy meg mindenki különbözik és ezért a véleményük is kicsit vagy nagyon eltér a tiédtől. Ettől még nem barmok. Játékot meg nem szabad venni kipróbálás előtt. Meg a 10ezer forintos ár se magyar tárcához van igazítva. Az igazán jó játék megér pénzt, de majd később leértékelve.
Az Aftermath jelenség valóban fura, hisz a játék szar mégis hypeolták orrba szájba. Talán még fiatalok :)
Viszont nem értem, mi a baj velem? A játék nem mondhatni szépnek, lassú és beszaggat,órákig tölt, sokaknál fagy és újraindul. Erről én mér tehetek? -
kHares #301 Azé talán nem kéne másokat ennyire lenézni. Elképzelhető, hogy ez nem is olyan jó játék. Mert a keverjük ezt meg azt össze sose szokott sikerülni. Most vagy warcraft vagy gothic. A játékmenet maga lassú, valahogy nincs kedvem átmenni egyik mapról a másikra. Szerencsétlen nekróm életképtelen lett, kicsit másképp képzeltem a dolgokat, nem ezt az idézik 3 ropit oszt lesz valami cuccot. Csata hevében meg nem igazán lehet clickelgetni támadóvarázslatokkal. Szal hiányzik az autopause, vagy csak én nem találtam. Ugyanakkor a fejlesztésnél nem kapok visszajelzést, hogy most mit és hogy számol, érdemes e adni az erőre, hogy számít bele a sebzésbe és egyebek.
A grafika oké, bár nem mondanám hogy igazán szép, amellé még kicsit lassú is. Nagy problémám nem volt, nekem még nem szaggat és nem fagyott vagy indította újra a gépet.
Mondjuk csak 2 mapot jártam körbe, de még fogok játszani vele mert nem rossz játék. De nem is nagyon jó és biztos hogy nem etalon. Persze nem is jelent már régóta meg valamire való játék. Szal ez a véleményem, aminek nincs köze ahhoz az igencsak túlzó SG cikkhez.
Sajnos a Devil Whiskey-t még mindig nem látom nforce-on, pedig kint van másfél hete. Talán túl ismeretlen? Kár lenne érte -
#300 Probléma nem Huan -ban van. Egy egyszerű hozzászólást kellene értelmezned, azaz: "el ne csöppeny". Ez kb. annyit tesz, hogy: Oké, oké, el hisszük, hogy jó, vagy, na, na, várjuk meg a többiek véleményét is stb. stb.
De, ha az a szíved vágya, hogy itt mindenki kritikát írjon, akkor rossz helyre tévedtél. Nem mondom, néha előfordul egy, kettő (többségük jóval objektívabb, mint a nálunk kapható "szaksajtó"), de különösebben nem jellemző. Inkább közösségi amolyan "tetszési ráta" -ként van az SG -n egy játék értékelve. Vagyis, ha valami kiemelkedően jó, arról garantálom, hogy topic-jában mindenkiből kitör az értelem. Viszont ha csak egy szűkebb rétegnek nyeri el tetszését...innen már nem folytatom, szerintem már a többit ki találod.