2504
  • Cat #251
    hoppá, kikerült a főlapra egy cikk a játékról :)
  • vrob7173
    ...hasznaljatok a 3.8-as drivert!
  • Cat #248
    Az Ati kon kapcsoljátok ki az Anti aliasingot
  • Cat #247
    JoWooD and Phenomic would like to inform you that we are aware of the problems if you forcing the Anti Aliasing option through the control panel for your ATI videocard.
    We are in contact with ATI to solve this problem to which they responded:
    "ATI has already addressed the driver problems seen when forcing AA through the control panel. A solution will be provided in one of the next driver releases, most likely in December but possibly in the very early new year."

Marc 'Plex' Olbertz
    Community Manager
  • Mr. Perfect
    Nekem is pont ez a porblémám, azzal a külömbséggel, hogy ATI9600pro kártyám van. Úgy néz ki az ati kártyákat nem szeresse...
  • pinehead
    Inkább memóra érzékeny a drága.
    Egy GB 400-as DDR elég lesz!
  • Kandurex
    mi a faxnak neked a beta driver?
  • Braveheart
    Igen, Ati-Radeonnál ki kell kapcsolni a hardware mouse-t vagy mit.
  • vrob7173
    Nalam nem indul. Kivalasztom a karaktert, megjelenik egy lengen oltozott csajszi, egy folyo jobb-bal partjan jo illetve gonosz emberkek, tolt egy ideig majd vilagoskek kepernyo....
    Szoval nem megy.
    Ati 9700 Pro kartyam van 3.10 beta driverrel.
  • Dns5000
    hat ott nincsenek annyian a kepen egyszerre, persze attol me a NWN sokkal szebb
  • Faterx
    Nekem 1.6 P4 GF3 szintén, ellenben off: a Lock On nagyon gyengén és hang sincs
  • Braveheart
    Igen tényleg jó game, de pl. a Neverwinter Nightsban, a 2. kiegészítőben sokkal szebba grafika (szebbek a színek pl.), és egyáltalán nem szaggat, míg a spellforce közepes grafikán szaggat...
  • HuAn82
    Azért el ne csöppenjél!
  • Bandeeka
    Hali!
    Segitsen vki pls nembirok egyetlen egy küldetést megcsinálni. Eloni-ba vagyok (aszem 2-es pálya) és ott van 1 küldetés amit nembirok megcsinálni. A neve: The wound tincture. Köszi a segitséget további jo gamet
  • [HUN]Stravinsky
    Thx
    Ezexerint nem a gépemmel van a gond.
  • Kandurex
    Van már hozzá patch, ami ezeket a hibák egy részét orvosolja, csak éppen crack nincs hozzá :(
  • [HUN]Stravinsky
    Üdv mindenkinek!
    Pompás játék csak egy kínom van: amikor elindítom akkor szaggat mint az állat és ezáltal az introt se tudtam megnézni:(
    Esetleg vki vmi ötlet?
  • Lynx_TWL
    uninstall emgovlt, nem láttam értelmét, hogy fent elgyen, mikro radeonal minden maxon grafikkal se volt vmi nagoyn sézp dolgo, hogy megéjre a szenvedést...ez meg abszurd, hogy nem tudnak megírni egy kibaszott játékot, hogy legalább a videó ne akadjon...
  • Sanca
    Sztem ahhoz kepest milyen lassu, kifejezetten csunya. De a feeling az turheto.
  • Sanca
    Neked mit jelent a szaggatas? - 10 fps alatt? Mer nalam ha 30 alatt van azt mar eszreveszem. Sztem azon a configon amit emlitettel, jo ha 15 fps-t tolja, amitol meg 10 perc alatt kifolyik a szemem.
  • Mr. Perfect
    Nálam a következő a gond: az animáció folyamatosnak mondható, igaz még csak az elején vagyok és nincsenek sokan a képen egyszerre. Viszont amíg az egeret mozgatom teljesen megakad az egész. Ez valyon mitől lehet? Valaki esetleg tapasztalt már ilyet?
    Egyébként szerintem elég jól néz ki a game, egy kicsit a dungeon siege-re hasonlít, legalábbis látványban.
  • Braveheart
    Vajon milyen gép lehetett az, amin a spellforce-videót csinálták? 3000mhu, 1.5gb ram és gefFxultra vagy ati radeon 9800 pro...?
  • Cat #221
    jovan, megnyugodtam, nem csak nálam lassu :D
    én levettem a grafikát minimumra, muszáj volt, mivel van olyan, ahol hely ahol egyszerre 80-90en vannak a képernyőn, és iszonyat lassu -> 512 ram alatt reménytelen játszani sztm
  • Braveheart
    1. A gefFX5600 nem szar, az 5200 az igen
    2. Gef4Ti-t már fél éve ne lehet kapni nálunk
    3. Volt neked gefFx5600-od? Mert ha nem akkor ne fikázd!
  • Dns5000
    a fx5600 egy kalap szar gf4200 sokkal jobban jartal volna
    nekem 1,8xp meg gf3 vagy es meg nem szaggatot bar megcsak a toturialot nyomtam 30-40en voltak a kepen. 800x600 full graf. De valahogy nem vagyok elejulva a graftol kb mint a Empeires Dawn of the modern world
  • Braveheart
    Hát nálam amd athlon xp 2000+, 512 mb ddrram és egy (ma vettem) gefFX5600-al úgy szaggat, mint anno warcraft3 a 400-as gépemen... Ráadásul nem olyan a grafikája, ami miatt ilyen lassúnak kéne lennie...
    Annak viszont örülök, hogy az idézett lények külseje változik, ahogy fejlődnek... bát az 1-es és a 2-es csonti ugyanúgy néz ki nálam még. Vmit nem értek: most hogyan lehet majd az összes fajjal játszani? Olyan lesz, mint a war3 kampány?
  • Lynx_TWL
    ja és igaázn megírhatták volna ezt a gámát, a war3 sem egy fakó gáma, sőt a sok lámánka azon sírt a sázja,hogy gicside giccs oda, meg undormány, és az mégis úgy fut mint a wcsnéni:)
  • Lynx_TWL
    biztos szép játék meg minden, csak az én gépemen megy kurva lassan...nembaj majd bátyámat elrugdosom gépétől:)
    az abszurd viszont, hogy a szaros videók is akadnak, a kurva menüt nem képes betölteni max 1 óra várás után stb...
    ami még naogyn nem tetszik benne, hogy amerre nézek, ismert dolgokat találok:(
  • Sanca
    Ez a game vmi iszonyatosan lassu. Kozepes beallitasok mellett 15 fps 2000+, gef4ti4600, fel giga ram configon.
  • mnorbi
    igen változik a külsejük :) , a másofik pályan meég 3 szellem lesz az utolso már 20 szintu lesz és 40 körül üt. Szóval ne agodj én mindig visszateleprtaálok a bind stonon kersztül amikor szintet lépek és kinyirok egyet a legutolsót 12 szinten tudtam kiutni amikor már másik 3 herot meg tudtam idézni magam mellé :)Késöbb a 4 dik pályyán mire meg tudod sinálni lesz vagy 300 spell tekercsed amibol mazsolazhatsz
  • Braveheart
    Lenne pár jkérdésem. Van egy nekró karakterem, és asszem a 2. vagy a 3. pályán egyszerűen egyáltalán nemtudom megölni a 2. szellemet. Nagyon nagyot üt,én meg alig tudom sebezni. Mit tegyek? A másik az, hogy van egy summon skeleton lvl1 meg lvl2 varázslatom, de szinte nincs különbség közöttük. Hány ilyen skeleton tekercs van még, és a fejlettebb csontvázaknak megváltozik a külsejük?
  • Braveheart
    fx5600-ra
  • Braveheart
    Hát én kicseréltem a gef3Ti-metr egy gefFX500-ra, de nem lett sokkal jobb a játék :(
  • TneX
    Akkor ezt ki kell próbálnom :))
  • mnorbi
    Szerintem tuti jó : Benne van rpg elemek stratégia , akcíó is egy kicsit .
    6 faj amibol az 5 dik pályán járok és most kaptam meg a másofik faj első épületeti. Véleményem szerint a készítők az rpg résznél az everquestböl meritettek spll rendszer / abilitik terén . Na meg a pénz terén. Stratégia rész egyértelmű warcraft clon. 7 nyersanyag 6 faj , varázslatok , runaá, hösök , épitkezés , questek , tárgyak , nagyon jó hangulat . Nagyon tuti amikor a 4. pályaán egyszerre 100 goblin üvöltve ront a városodra és meg kell védeni :))) Szóval nekem nagyon bejött leis tettem a kotor még ezt be nem fejezem
  • HuAn82
    Nektek amúgy hogy tetszik a játék? Valaki bővebben elemezhetné a drágaszágot. Én egyenlőre időhiánnyal küszködöm, de sebaj majd hétvégén!
  • Cat #205
    ugye nem peccselted fel a játékot?!
  • Cat #204
    gond nélkül mennie kell
  • HuAn82
    Nálam is működik.
  • Mr. Perfect
    Jót próbálsz, nálam ezzel simán működik nem tudom mi lehet a gond nálad. Nagybetűkkel és kötőjelekkel kell beírni.