461
Végre megcsípték Jacko-t
-
steweee #46 ez nem olyan dolog amit csak úgy ki lehet találni.éppenhogy az a meglepő, hogy ez még csak a második ilyen ügye.eddig is a sok pénz fogta be a környezete száját, mások akik meg csak tőlük hallották, hiába jelentik fel, az nem bizonyíték és nem áll meg a bíróságon.vagyis csak akkor lesz belőle ügy, ha az érintett gyermek vagy annak közeli hozzátartozója, illetve a helyszínen dolgozók közül vki feljelenti.és tanúskodik is a bíróságon majd.a hatóságok már régóta tudják hogy jacko mit csinál, csak eddig kellett várni hogy megint eljárást indíthassanak ellene.a rendőrség sem véletlenül ilyen szigorú vele,ha nem lenne megalapozott a dolog, nem mernék ezt tenni, pontosabban a helyi rendőri vezetés nem merne ilyen akcióra utasítást adni, mert ha nem sül akkor bizony fejek hullanak ott is -
#44 Több mint furcsa, hogy pont a legújabb albumának megjelenésekor látott napvilágot az újabb rágalom, mint úgy, mint előző alkalommal.
Nekem az ilyen hazugságokról az a South Park epizód jut eszembe, amikor van a város tele gyerekekkel. Amikor megkérdezik Stan-ék tőlük, hogy hol vannak a felnőttek, azt válaszolják:
Mindegyiküket elvitték. Azt mondjuk, hogy molesztáltak minket, és így egyesül maradhattunk.
Ez az egész egyértelműen valamelyik konkurens popsztár aljas szemétkedése Jacko ellen. -
Cat #42 nem akarom védeni a pedofil köcsögöt, de azért azon is érdemes elgondolkozni hogy miért lett ilyen
egy szegény négercsaládba született bele sokadik gyerekként, az apja rendszeresen verte, és kényszerítette hogy énekeljen. Sikeres volt, nagyon sikeres már tizévesen, teljesen természetesn hogy kicsit elborult az agya. Egyik pillanatról a másikra dollármilliomos lett a totális szegénységből. Iskolái nem nagyon vannak, a vele született tehetségen (mert azt gondolom mindenki elismeri hogy van) kivül nem ért semmihez. Mivel nem nevezhető intelligensnek, teljesen természetes hogy az ügyvédek, marketingesek, menedszerek és természetesen az APJA minél több pénzt igyekezett kihuzni belőle, dolgoztatták ezerrel, aminek számtalan nagyon sikeres album lett az eredménye, közte az ELSŐ igazi megrendezett videóklip, a thriller. Mivel megasztár volt már gyerekkorában, emberi kapcsolatai nem alakulhattak ki, mivel nem járt iskolába, közösségbe, szocializációs szempontbol korcs maradt, érzelmi szempontbol sivár - és ez teljesen természetes!
Ha igy, folyamatában nézitek az eseményeket, akkor nem dühöt, hanem (mint én) szánalmat fogtok érezni iránta... -
[DFL]vajdi #41 sztem csak kamu, ilyet bárki kitalálhat... amig nincs bizonyték addig kár bármit is mondani, ez az ember kurvasokat tett a gyerekekért (pedofilian kivul :)) -
#40 leszarom.. akkor is kurvajo zenéket csinált ez a pedofil!:))))))))))))))))))))) -
#39 JA. Jacko --> let's go to the jail. -
#38 mármint egy-két száma über :) -
#37 Én nemtudom...lehet, hogy kamu, lehet, hogy nem...de egyre inkább hajlok afelé, hogy nem kamu, és tényleg pedofil a Jacko. Mind1...leszarom...a zenéje akkor is über! :) -
#36 Már akkor lehetett tudni, hogy nemnormális amikor szarráműttette a pofáját. És most mi lesz a sok 13 éves sikoltozó, bepisilő Jackson fannal???
Bár ők,. talán élveznék, ha a Jackson mellét szopogathatnák...
:) -
#35 igen ez tényleg így van, de akkor még csak azt hittem, hogy merő emberszeretet... -
#34 Szerintem meg az mutatja hogy nem kamu, hogy peren kívűl megegyezett az első alkalommal is. Elvégre ha ártatlan lett volna, minek akart volna egyezkedni, hiszen úgy is kiderítik, hogy ártatlan. Megjegyezném, hogy JAckonak biztos volt pénze a legjobb ügyvédre, és ilyeneket ügyvédi tanácsra szoktak tenni... -
Ramza #33 "Jackson egy televíziós dokumentumfilmben már elismerte, előfordult, hogy gyermekekkel osztotta meg ágyát. "Ez olyan elbűvölő, olyan édes" - mesélt "szunyókáló partiairól"."
-
#32 milyen lol az is hogy több gyereket felsorolt a fiunak kikkel volt eddig.. ehhez képest eddig életében volt 3 (ezzel együtt) ilyen zaklatási faszság..... milyen különös hogy a másik 10 gyerek nem lázad fel.... ebből látszik hogy KAMU...
-
#31 dögöljön meg az ilyen!!! -
#30 nevetséges amit írnak erről az emberről..: idézet:
"Később az ágyban is csókolóztak egymáshoz simulva.
"
LOL.:))) ez a leglolabb az egészben.. szvsz kiköltözök amcsiban és beperelem hogy zaklatott a jacko. 3 milla jöl jönne nekem is.. átlátszó kis gudztustalan faszságok ezek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#29 Most mié bántátok?
(csak golyót neki a fejibe!) -
#28 ez most komoly??????? -
#27 Jah, tiszta puzzle a csávó :P -
Ramza #26 "Én szeretlek titeket" -
#25 De az orra sem :DDD -
#24 beeeed, ájm beeeedd.... -
#23 Undorító mocskos pedofil... -
Még a szeme sem áll jól -
#21 "Mikor köszönésként már a nyelvét is a szájába tette, ő ellenkezett, mire Jackson sírni kezdett: "Ebben nincs semmi rossz - mondta - más fiúk is csókolóznak velem nyitott szájjal. Ha nem teszed meg, nem vagy a barátom." Később az ágyban is csókolóztak egymáshoz simulva."
A kurva anyját a féregnek, remélem tényleg sitten végzi és széterőszakolják a patkányt...
-
steweee #20 hát érdekes egy ember.fura az ízlése.igazán megdögölhetne -
#19 VAzze!
Olvastátok Ramza linkjén a "Szaftos vallomás 18 éven felülieknek" részt?
Azt hittem elhányom magamat. Golyót neki! -
#18 faszom :) -
#17 asszem ma már nem íromk többet :) -
#16 tehettséges, mi?
amúgy jól szóltás :-DDDDDD -
#15 bepipálva. :))) -
#14 Rohadt köcsög hipózott néger!
Rá kellene küldeni 40 fajtársát heggesztőpisztollyal meg feszítővassal! -
#13 láttátok a híradót? mutatták benne a rendőrségi fényképét pont ming 1 G kategóriás horrorfilm szereplő. -
#12 hmmm....
kijukasztja mi?
Amúgy jól szóltál :-DDDDD -
#11 Miért 91 óta?
Már betegen született. Egy megatehettséges beteg ember... -
#10 Ez egy elmebeteg ember. Akarmikor mutatjaka Tv-ben mindig annyira furcsa es az a tekintet is eleg remiszto. Az az eber 1991 ota nem normalis . -
#9 remélem végig megy rajta 1 teljes börtönblokk amitől rájön mit is csinál és felköti magát........ -
#8 Neeeeem, Heal the World! :D -
#7 Just beat it. -
#5 miért tényleg az, vagy pedig csak ráfogták? nem mindegy... -
#4 Sittre a köcsöggel!