461
Végre megcsípték Jacko-t
  • Hajnalcat
    Játék
    :DDDDDddddd
  • 0Fritz0
    "tetszik nem tetszik szerintem nem volt pedofil"

Tetszik nem tetszik szerintem meg az volt. És? :)

• Pio
    Olyan szempontból tanulságos volt felhozni a topikot, hogy meg lehet nézni, milyen mérhetetlenül nagy kontraszt van az akkori és a mostani átlagvélemény között. Avagy ahogy a mai graphjam frissítés is mondja:

• havercsotány
    halottról vagy rosszat vagy semmit
  • Garfield
    Mi a francnak kell neked hozzászólni, ha nem értesz egyet a topik tartalmával? Egy elsüllyedt, 2008. novemberi utolsó hozzászólásos topikot hoztál fel újra, gratula...
  • Hammerlex1
    NEM kéne mocskolni egy olyan embert aki meghalt és tetszik nem tetszik szerintem nem volt pedofil attól hogy valaki szeretne boldog gyermekeket látni ebben a mocsoktól rohadó világban és valakinek szúrja a szemét hogy sikereket ért el és bepereli egy kisgyereket könnyű beetetni azzal hogy az által hogy megsimogatták a fejét őt már rögtön molesztálták is azok az emberek akik meg irigységből ilyet tesznek azok ne várjanak sok jót.EZT A TOPIKOT MEG HA ERRE TÉVEDNE EGY ADMIN LEGYEN SZÍVES LEZÁRNI MERT:HALOTTRÓL VAGY JÓT VAGY SEMMIT...

Köszönöm
  • 0Fritz0
    A felmentés és az ártatlanság néha köszönőviszonyban sincsenek egymással. :)
  • HUmanEmber41st
    Biztos azért költözne Berlinbe, mert ott sok jó plasztikai sebész van :D :D
    Ha leesik az orra, ne kelljen már annyit utaznia :D :D :D
  • Kandurex
    Felmentették vagy nem, az már nekem gyanús, ha egy felnőtt férfi 13- korosztállyal alszik együtt. Az üggyel kapcsolatban pedig bárkinek lehet véleménye, ezért nem kell bezárni.
  • DjDano
    Mennyi korlátolt idióta írt ebbe a topikba, Michael Jackson nem pedofil és soha nem is volt az! Néhány rosszakarója tönkre akarta tenni és mivel ha nem pedofília vádjával.... Sikerült is nekik!

Ezt a topikot meg kéretik bezárni, mert egy hivatalosan felmentett embert mocskol aki a valaha élt legnagyobb énekesek közé tartozik!
  • analfa
    nekem is MJ a monogramom :)
  • gator
    Hello
    Valaki nem tudja ki mixelte ezt a billie jean verziot ??
    http://youtube.com/watch?v=Wazeakl8lfo
    nagy mix csak sajnos nem tudom ki a mixer :(
  • AnuluWork #449
    Michael Jackson beleszeretett Berlinbe, ezért oda költözik - írja a német Bild. Az újságnak nyilatkozott a popsztár apja, Joe is, aki éppen házat keres gyermekének a német fővárosban. Mint ismert: Jackót a múlt hónapban felmentettek a szexuális zaklatás vádja alól. Az ítélet után az énekes Bahreinbe utazott, hogy kipihenje a büntetőper fáradalmait. Ezzel egyidőben felröppent a hír, hogy a popkirály új otthont keres, hogy elmenekülhessen az USÁ-ban elszenvedett zaklatások elől. A Die Welt szerint Jacko Berlinben érzi otthon magát, mert tudja, hogy a németek mindig is kételkedtek bűnösségében. (Reuters)
  • vilmoska
  • CSOCSO
    Nana, azért ne túlozzunk. Csak a Sony kiadónak a fele jackoé

erre gondoltam en is... mindegy..
  • I.C.ram
    Nana, azért ne túlozzunk. Csak a Sony kiadónak a fele jackoé. Tehát nem az egész Sony fele. Olyan szerzői jogok vannak még nála, mint Elvis Presley pl. Meg van még neki egy másik lemez cége is, Mijac.
  • CSOCSO
    Már előtte el volt adósodva, most még 100 millát rátett a per az adósságaira...

ove a fel sony.. ove a beatles joga es meg many many things.. plusz a thriller albuma meg mindig a masodik legkelendobb cd a vilagon.. es meg van naki legalabb masik 2 cdje ami majdnem ugyanilyen jol fogy..

• Blasta
    Már előtte el volt adósodva, most még 100 millát rátett a per az adósságaira...

De ha ekkora pöcs, amekkora én nem sajnálom. Most majd nem chanel 5-ös parfümmel fogja a seggét fertőtleniteni szarás után... :-)
  • I.C.ram
    Ez a kis per romba döntötte az egész embert.
  • I.C.ram
    Sőt tapintásra is meg kellett volna nézni, mi?
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • CSOCSO
    ezt akartam ma irni.. nemtom kinek van ismerose a mediaban. nekem kozeli rokon dolgozott a mediaban.. es nem a takarito volt hanem sajat musora volt.. es maradjunk annyiban hogy eleg szanalmas es lol a media.. de ott van a tomcat is... a media mindenhol az ellenkezojet allitja ami vele tortent...
    loller.. er itt a Jackson ugy... a media csak a felet mutatja be mindenkinek.. es a dolgoknak is a rosszabbik felet...
    elolvasnatok azt hogy valojaban mi is tortent a birosagon.. milyen tanuk voltak es mit mondtak akkor lehet hogy jot rohognetek.. a vad on.. a median es magatokon is.......

plusz megkerdeznem:
    mindenki jott mi lenne ha az en gyerekemet baszta volna segglyukon a Mike.. akkor is leszarnam hogy pedofil es hallgatnam a zenejet tovabb????
    hat akkor most megkerdeznem:
    ha nektek gyereketek lenne... elvinnetek Mikehoz es latnatok hogy Mike mit muvel a gyerekeitekkel akkor legkozelebb elvinnetek??? ENGEDNETEK hogy ott aludjon a gyereketek??? egy mittom en .. 30 eves emberrel???? LOAL ugy buzlik ez az egesz ti meg zabaljatok szanalmas modon hogy az mar faaj!!!
    arrol nem is beszelve hogy akis buzi csalad azt mondta hogy be voltak zarva Mikehoz.. az egesz csalad.. loal.. de azert vacsorazni elmehettek.. meg minden.. plusz chris tucker es masik is elmondtak hogy a csalad egy penzhajhasz.. mikor chris tucker forgatasan volt a kiskolok meg a csaladja akkor is tiszta parasztok voltak.. plusz 1 hetig akartak maradni Chris szamlajara meg ilyenek.. hat loal... no comment...
  • CSOCSO
    :) loal
  • CSOCSO
    nem azert volt a birosagon mert beteg hanem mert a kolyok es csaladja szerint pedofil... ergo mijafaszert itelnek el mert beteg ha nem tett semmit????

buntessunk minden buzit mert beteg??? es meg masik 820 ilyen dolog van
  • motorolanokia
    szerintem guilty
  • RelakSfromhome
    "Az arcáról semmit nem lehetett leolvasni"

Naná
  • Dynamic
    Ehhez az egészhez csak annyit, hogy a média rohadtul tudja ám befolyásolni az embereket.Azt a hírt engedi át és oly módon ahogy neki tetszik.Tehát ha akarják simán fel tudják olyan színben tűntetni, hogy bűnösnek tünjön, hiszen ez érdekesebb is.Ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy felesleges ilyen távolságból ítélkezni, mert innen rohadtul nem látjuk mi a valóság.
  • mrzed001
    Férfi, aki könyörög, hogy egy ágyban aludjon egy tini sráccal
    Hát, ha a srác nem is vádolná, nekem akkor is gyanús lenne
    Persze lehet, hogy nem bűnös, de talán csak sűrűbben jár mosodába mint Monica Lewinsky
  • SoDI---
    mondom: Én összeírok neked 100-at is, amiben nem leszek az :D

:)
  • SoDI---
    [apro]10 vádpont és NEM BŰNÖS???????[/apo]

Én összeírok neked 100-at is, amiben nem leszek az :D
  • Mike
    mondjuk USA-ban felsegítesz egy gyereket az utcán, és már pedofilt kiálltanak
  • HUmanEmber41st
    Lehet, h az esküdteknek elmondták, h Jakó már csak éppen hogy össze van drótozva, és nem éri már meg a jövő évet...
  • Vlala #429
    csak nehogy a vicc után szabadon megszólaljon a gyerek:
    "nem tudom, mi ez. De látnátok az erdészét... na, az egy f...!
  • mrzed001
    Én azt mondom, hogy hagyni kellett volna, hogy a kissrác felismeri-e Jakó szerszámát. Ha igen, tuti bűnös
  • CSOCSO
    nah.. mostmar legalabb elmondhatom hogy egy kepen lathato vagyok Jacksonnal...
    a tovabbi grafikai majsztereknek pedig elore szolok hogy nem kell meg tobb kepre ugyesen racsalni.. sajat magatokat tegyetek a kepekre ha ilyen ugyesek vagytok
  • magus
    en elhiszem, hogy nem eroszakolta meg azt a gyereket...

a gyerek ugy hazudik az egesz tetves amerikai csaladjaval mint a vizfolyas

nem azt mondom h jakcson nem beteg, mert beteges amit csinalt, de hogy nem azt amit a gyerek allit az biztos
  • Chief
    Valaki berakhatná bannernak!
  • Chief
    pörfekt, ennyit tudok mondani!
  • Davidus
    :ddddd
  • Majati
    :D