461
Végre megcsípték Jacko-t
  • ollie
    tedd má vissza a c64-es logodat. az olyan kircsi volt.
  • ollie
    tefigyu, mitől javult meg az aláírásod? mármint a tm meg ezek...
  • RelakS
    " Legalább egy szaros elmegyógyba küldjék be, vagy mittom én... "
    Nna, ezt megérdemelné! Volt egy szimpatikus fejű néger csávó, és most egy sápadtarcú gnóm, valami ilyesmi:
  • Munch
    Hm... részemről rengeteget hallgatom a zenéjét, a black or white még mindíg ott van, és szivesen tekerem fel rá a hangerőt. De hát mi az anyjáért jáccik kisgyerekekkel??? Totál kész a csákó! A kis niggergyerekből mi lett...
  • Pluskast
    Bocsessz akkor én tudtam rosszúl. Bár helyzetén ez nem segít:)
  • Lynx_TWL
    akkor legyen....
  • FtranX
    hah! egyik szebb, mint a másik!
  • Lynx_TWL
    áh ez már rossz téma váltsunk terry blackre:D
  • FtranX
    240 millát!

November 21, 2003

Jackson's wealth difficult to gauge
    Recent reports say pop star is in debt

STAFF AND NEWS SERVICE REPORTS

MIKE ELIASON / NEWS-PRESS PHOTOS
    The upkeep of Michael Jackson's Neverland Valley Ranch, which includes a zoo, costs him about $4 million per year, The New York Times reported Thursday.

As he faces the prospect of paying for a costly legal defense, published reports indicate that Michael Jackson — once worth an estimated $750 million — may be as much as $240 million in debt.

.......
    Itt a TELJES CIKK.

Szegény csóka, nem csoda, hogy gyerekeket molesztál.
  • Pluskast
    Ez így nem igaz mert nemrég mondták, hogy 20 millás adóságot halmozott fel, és elhiheted nem forint alapút:)
  • [DFL]vajdi
    annyi pénze van hogy a legnagyobb szarból is kihuzzák...
  • Blasta
    Nem tájékozódtál. Nem lesz peren kívüli egyezség, pont az ő régebbi pere miatt törölték abban az államban (nemtom hol pereskeik) el a peren kívüli egyezséget.

Szóval mindenképp tárgyalás lesz és remélem jól megfingtják. Legalább egy szaros elmegyógyba küldjék be, vagy mittom én... :-D
  • [DFL]vajdi
    valaki beperelte hamisan, jackson erre ad neki egy csomo pénzt, aztán vége is lesz...
  • [DFL]vajdi
    amig nincs bizonyiték addig faszé kell gyülölködni itten
  • CSOCSO
    ez hüjeség..
  • Blasta
    De azt az üzit nem ő írta! :-D
  • Galy
    CSOCSO: TE NEM TUDSZ ÍRNI!

• tomsolo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :DD DDDDDDDDD DDDDDDDDDD DDDDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
    :DD DDDDDDD DDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
    :DD DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
    :DD DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
    :DD DDDDDD DDDDDD DD DDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
    :DD DDDDDDD DDDD DDD DDDDDDDD DDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :DD DDD DDD DDDDDDDDDD DDD DD DDD DDDD DDD
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ollie
    :)))))))))
  • Loál János #107
    Nem is tudtam, hogy Dzsepettó néger!
    Pinokkió viszont elég rossz színben van...
  • SoDI---
    Hogy mi milyen gyönyörűek vagyunk :)

• ollie
    erről az egészről az jutott az eszembe, hogy egy jövőben játszódó cyberpunk regényben (asszem a Neuromancer volt) olvastam egy utalást Jacko-ról, mint a néger ürgéről, aki fehér nővé vált... :))
  • CSOCSO
    valszeg igen
  • steweee
    a zseniket a világ mindig is őrültnek gondolta, de legalábbis hóbortos különcnek.lehet hogy te egy zseni vagy?
  • Cat #102
    jacko 10-15 éve volt sztár, ma már csak egy öregedő pedofil
  • CSOCSO
    te idiota.. ezt nem én találtam ki.. becopyztam... amugy akkora világsztár egy darab sincs mint jackson ezt ne felejtsük el.. volt az elvis és most van a jackson.. ennyi... amugy a többiek meg kábitóznak meg kurváznak meg isznak... jacko pedofilkodik:))))))))))
    amugy meg nem azt probálja meg bemutatni hogy miért pedozik hanem azt hogy nem pedozik .. de elég vakok vagytok hogy ti ezt nem látjátok
  • steweee
    te is kezelésre szorulnál!miért nincs több ilyen aberrált világsztár?pedig vannak egy csomóan!valyon ők miért nem őrülnek bele hogy a világ 70%a ismeri őket és néha beszél is róluk.olyankor amikor épp nem a többi világsztárról pletykál.
  • CSOCSO
    ezt a freee oldal topicjábol szedte a haverom.. hát akkor most hirtelen annyit hogy ha már halott lenne a jacko már 1 éve tuti nem jön elő semmi ilyen zaklatásos buziság...
  • CSOCSO
    vicces, a host letaszitjak a tronrol, hogy miutan meghall, vagy elhullik ismet isteni titulusaba helyezhessek. csak egy friss bor, egy uj darab amit szerencsetlen tagrol le lehet huzni.
    biztonsan aberralt, biztosan perverz, biztosan meg van nyomorodva lelkileg, de gondoljon bele barki is, hogy milyen erzes lehet ugy ebredni minden reggel, hogy a fold 70 szazaleka tudja, hogy ki vagyok, hogy a fold felet a fiktiv maganeletem jobban foglalkoztatja, mint amit kepviselek, mennyire szar lehet az ilyen elet.
    egy muvesz ember mar eleve emocionalisan sokkal jobban nyitva van, sokkal durvabban dekodolja a rezgeseket....
    s kozben a csavo a vilag legjobb zenesze, elkepeszto amit veghezz vitt, hihetetlen, s amit senki nem tud rola, hogy a tancban sokkal mereszebb volt, mint elotte barki, az allatok mozdulatait utanozta, ultette a tancba, a legradikalisabb koreografus volt, es maig a vilag szinte osszes tancmuveszeti iskolaban tanitjak a jackson mozdulatokat, megjegyzem a balett intezetben is. mindenki ot nyulja meg most is tancban. szoval zseni a tag, es megerdemelne egy kis nyugalmat es elismerest.
    es biztos hogy nem pedofil, a toket max possentesre hasznalja, ennnyi, csorikam.....
  • CSOCSO
    anno is eljátszották vele a lemez kiadása elött.. most is eljátszák.. defuraaaaaaaaaaaaaaa....
  • CSOCSO
    nem 10 éves yerek találta ki.. hanem egy mai kis köcsög akit 10 éve megerőszakolt.. hjaj haggyukmá.. és különben is.. csokolozott simogatta őket.. majd akkor mit érzel ha a fiadat egy buzi iszákos köcsög seggbekurja.. amugy az se jo ha csokolgatják.. de mindegy...
  • Adi
    Huuu akkor a farka az felcsatolható?:)
  • Adi
    Ami néha-néha lepotyan?:)
  • [DFL]vajdi
    mer először megcsinálták az orrát, az az 1-ik azt tudom :D
  • [DFL]vajdi
    inkább 200, :P
  • [DFL]vajdi
    ez is egy elég hülye dolog hogy a gyerekeket nem nevelhetik a szüleik... ezér ilyen gyökerek.
  • [DFL]vajdi
    csak mert má mondtak ilyet is hogy 100 gyerekkel alszik :D
  • Gladiator
    én is pont ezt kartam írni.
  • Gladiator
    :-DDDD
  • Aramir
    Szerintem is, egyszer már eljátszották vele, akkor inkább fizetett. Most ezt leátva valaki megint próbálkozik.