Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
májköl dzsekszóóón😊))))))))))))))))))))
májk.. mike...
CSOCSO
nah ezaz.. lettek...Mike is az..de gyerekkorában anno 40 évvel ezelött nem volt dívat hogy a fehérek a nigger zenét dudolják
I.C.ram
Ki az a mike?
CSOCSO
mike MEGKAPTA!! a milleneum elõadója címet... amugy pavarottit nem nevezném nagyobb sztárnak.. az egy más világ természetesen.. egy elõadásra beül 1-2 ezer ember.. évekkel elõre foglalsz jegyet.. míg mike koncertjére elmegy 2 millio ember és abbol 400 ezer sírva fakad ha mikeot meglátják és 100 ezer azonnal elájul...
pavarottinak soha nem lesz 3 lemeze együüt a világ top 100 as lemezeladási listáján.. de másnak sem... volt hogy 4-5 száma volt a top50 ben.. és ilyet más nem tud...de nem arrol veszekedjünk ki a sztár.... szvsz Mike-ot nem kell fikázni.. szvsz kicsit többet dolgozott életében a zenéért mint pavarotti... vagy pavarotti már 10 évesen sztár volt? õt is verték hogy sztár legyen? nem hinném...Mike nem egy timbörlék.. nem egy múló dolog...
CSOCSO
LOL... igen,, akkor most rájöttünk az igazságra.. viszont.. én Mikeot ugy ismertem a tv bõl hogy egy tök gyenge lélek.. aki elsírja magát egy rákos kisfiu fotoján..stb..erre egy ilyen rákos kölök igy beperli..ilynkor mit gondol?.. még mindíg sajnálja õket?😊 vagymost végigjárja a "béna" iskolákat és visszakéri a játékait?😊)))
Aramir
Mirõl maradtunk le?

SoDI---
Mi van, már az antropológiát is üldözik a moderátorok? 😊
Pedig olyan szép tudomány 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Aramir
Azt láttam én is, de ezt már régebben is mondogatták, tehát ez nem mostanában lett kitalálva mentegetõzésként.

FtranX
Én is inkább affelé hajlok, hogy Jacko tényleg csak szereti a gyerekeket. Ha gyerekeket akarna dugni, elég lenne neki valamelyik távol-keleti országba utazgatni, ahol semmi pénzért válogathatna a friss húsok közül 😊, és nem kellene több tízmillió dolláros vidámparkot, meg állatkertet építenie.

Gery1980
Mi van itt vazz?😄
Diktatúra sux!

Blasta
moderáció :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
😄 Na ja...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Guest
A cigány megy ki a vásárra, el akarja adni a lovát. Jelenkezik is érte egy vevõ. Megnézi a lovat, megvizsgálja a fogait, végül elkezdi kantáron vezetni. Ahogy vezeti körbe-körbe, a ló elé kerül egy fa, de az ahelyett, hogy kikerülné, egyenesen nekimegy. A vevõ felháborodottan kiált fel:
- Dehát ez a ló vak!
Mire a cigány:
- Ááá! Ném vák áz, csák báátor!

😉
precision
Megelõztél

Bazinga!

precision
Nem újságban olvastam, hanem volt régen egy riport a Jacko-val és abban mondta, hogy a faterja miket csinált vele meg a testvéreivel. De vele volt a "legkegyetlenebb", mert õ volt köztük a legtehetségesebb. Akkor mondta el, hogy a faterja nem engedte elmennia havarjaival lógni, otthon kellett gyakorolnia, fellépésekre járni meg minden. Kajakra be volt parázva a faterja szíjától, mert mindig azzal ütötte. Legalábbis õ azt mondta...lehet, hogy nem igaz, de minden bizonnyal az. Hogy a faterja mind mondott errõl az egészrõl azt nemtom.

Bazinga!

Aramir
Ezt nem az újságok mondják, hanem Jacko.

Lteebee
És te mindent elhiszel, amit az újságok írnak?
Mit mond a faterja?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Nem zenész, esetleg elõadómûvész.

Gery1980
Csocso zeneileg hiteltelen😄

Lteebee
Csak hogy mindenki képben legyen:

Csocso szerint nagyobb elõadó, mint Sinatra volt.

😄DDD

egyébként ezt irtam én is már a #42esben 😊 ez régi ügy, ha valaki nem vak, akkor lépten nyomon hallhatott ilyen véleményeket

precision
Amúgy sztem van benne igazság! A faterja nagy szemétláda, verte kiskorában mint a lovat, kényszerítette, hogy énekeljen...nem is barátkozott senkivel kiskorában!

Ez a cikkben volt: "Jackson viselkedése igen infantilis és ez egyáltalán nem jellemzõ a pedofilok körében" ---> Errõl van szó! Õ szereti a gyerekeket, de nem azért mert meg akarja õket dugni, hanem szeretetbõl szereti õket. Ez olyan furcsa? Pfff...pénzéhes tetvek minden szarságot kitalálnak...

Bazinga!

szvsz ha gazdag vagy teljesen mind1 milyen a böröd szine 😊 De egyébként annyiban van igazság, hogy a 25-30 évvel ezelõtti amerikában a SZEGÉNY négerek olyan helyzetben voltak, mint nálunk a cigányok (munkavállalás, hivatali ügyeknél hátrány, stb.), de azóta történt egy s más az ügyben

A pszichológusok Jackson apját hibáztatják

http://www.origo.hu/szorakozas/zene/20031125apszichologusok.html

precision
igaza van nem egybe 😊

Bazinga!

precision
Amúgy CSOCSO-nak igazavan, tényleg az évszázad zenésze...meg is választották annak!

Bazinga!

Galy
most spec. igaza van....
Gery1980
te állat😄DDDDDDDD

Blasta
Jajj CSOCSO ne mondj már hülyeségeket!
Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, James Brown EGYTÕL EGYIG idõsebbek Jacko-nál és MEGASZTÁROK LETTEK!
Nekem ne akarja senki bemagyarázni, hogy a Thriller c. albuma után, neki fehéritenie kellett a bõrét, hogy nagyobb sztár legyen.

EGYSZERÜEN BETEG ÁLLAT ÉS KÉSZ.

(én meg ugye, akinek részleges festékhiánya van, elég sokat adnék egy kevéske pigmentért, jacko meg eltüntette nagyvonaluan a testébõl...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
könnyen lehet, mert minidg lemezkiadáskor derül ki, hogy pedo

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

RelakS
Ezekkel a vádakkal azért nem tudok mit kezdeni, mert pl Swarcinál addig senkit nem érdekelt, hogy hány csajt kefélt véresre, míg nem indult a választáson. Aztán hirtelen "elõkerültek" az "áldozatok"...
Lehet, hogy Jacko is útban van valakinek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]PAStheLoD
de elég Drasztikusan ér véget 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
pff :|

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

vizes
Évezred elõadója...

Csocsó! Ez azért kicsit túlzás! Legközelebb azt fogod mondani róla, hogy egyenesen Isten?
Na ne már!!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Világsztár... Hm.
Pavarotti, Paco De Lucia, Pet Metheny, Jan Garbarek és lehetne még sorolni.
Mûfajukban legalább akkora "sztárok" mint ez az agyonreklámozott, identitás-zavarban szenvedõ disznó.
Ha nem nagyobbak. Csak az a bökkenõ, hogy nekik nem kell reklám.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Mike at home
lassan kiderül, a rákos kisfiúnak pénzre van szüksége a gyógykezelésére

ahogy így gondolkodom, a csúnya MJ bácsi régen engem is molesztált, és én már fél millió dollárral is beérem! pert se indítok ha megkapom a pénzt.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
tehát tudni hogy az elsõ molesztálos dolog az kamu... ennyi errõl is.... no meg ez a legszebb:
"A vád szerint egy 12 éves rákos kisfiút molesztált."

ez elég meredek.. mármint hogy ilyet találnak ki..
Kandurex
Amúgy spec, jobban örülnék neki, hogy ha az ellene hozott vádak alaptalan rágalmak lennének...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Olyan cukros? Nem? 😄D

Kandurex
így utólagosan jutt eszembe: a Black or White címû száma, most önmaga kifigurázása lett volna? 😄D

SoDI---
Viszont a csávó aláírása tök jól néz ki 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---

SoDI---
Ez azért van, mert ide a topikra irogató emberek túlnyomó részének sötétebb árnyalatú a bõre, mint most neki 😊

ThePartyFace
Mert sokan nem vagjak....

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

CSOCSO
milyen fura.. ha belegondolok.. azét Mike ra soha nem mondják most hogy a néger popcsillag vagy a néger szatír.. stb.. nem is használják nála a néger.. vagy fekete szót...mint jelzõ...
CSOCSO
jajj én is láttam.. ez már FULLOSAN lol lenne.. persze majd Jacko RÁKOS gyereknek ír szexuális leelet!!.. PEERSZEE:.... pont jacko aki az egész életében gyerekeknek segített.. stb.. aki nem emléxik annak mindegy.. én viszont emléxem hogy minden második hátrányos helyzetú suliba benézett és ajándékokat vitt stb..persze ilyenkor ezt elfelejtik.. mocskos egy világban élünk....azt megértem hogy ír egy levelet egy rákosnak hogy szereti.. stb.. de amcsiban két férfi barát is használja az i love u szavakat..
CSOCSO
nana .. az õ idejében csak fekák közt volt divat a feka!!!
Davidus
Az elején mikor még nem volt annyi dellája azé használt hipót meg tomit is.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Na ne mondja, hogy csak az OMO-tól lett ilyen....?! 😄