461
Végre megcsípték Jacko-t
-
:)))))) -
ez most akkor Sodi topics vagy dzsakcson? -
:))))))))) -
Dehogy köszönt. Csak épp kuncsaftjai vannak. Tele a szája... -
SZODÁJ baze SZODÁÁÁÁÁJ :-DDDDD -
ideje lenne szódát legalább körülmetélni vagy valami....:DDD -
Ööööö...ezt most komolyan kérded? Nem tudtad hogy SoDi (ejtsd: Szodáj) alapjáraton egy náci gyökér? -
mi van fiam, rasszista vagy? -
B*szódj meg!
-
Tetszik mi?
Szórakoztat?
Büdös náci gyökér! -
Mindenkinek kéne egy :))
ááááááááááá

Eeeez nagyon ott vaaaan! :-))) -
:)))))))))))))))))))))))))))) -
akkor mássz ki gyorsan a pöcegödörből, mert még öngyilkos leszel -
Megteheted most is. Legyél öngyilkos, és nem fogunk megsiratni. Hidd el sok forumozó társamnak szereznél nagy örömöt ha megpatkolnál. Igazi karácsonyi ajándék lenne. Dögölj meg náci paraszt! Pfff...még hogy nem vagy rasszista... 

-
Én úgy tudom, hogy kapott valami pigmentkezelést, és attól fehérült ki. Egyébként meg ha én mondjuk cigánynak születtem volna lehet, hogy én is befizettem volna egy pigmentkezelésre, na meg az arcomat is átszabattam volna, úgy hogy ne bántsátok szegényt :))) -
Pedofíliaszakértők Michael Jacksonról
LAUNCH Radio Networks
Több szakértő is véleményt nyilvánított a gyerekmolesztálással vádolt popsztár, Michael Jackson múlt heti (november 20.) letartóztatásával kapcsolatban. Michael Borack, a Cincinnati Orvostudományii Egyetem törvényszéki pszichiátere rengeteg pedofilt megvizsgált már, és azt mondja, Jackson nem illik bele a pedofilokról kialakított pszichológiai profilba. Borack azt nyilatkozta az ABC News-nek: "(Ez a különc viselkedés) nem jellemző a legtöbb pedofilra. A legtöbb pedofil normális embernek néz ki, olyannak, aki lakhatna akár a szomszédban is, nem különcnek."
Richard Lawlord, gyermekpszichiáter az Indianai Orvostudományi Egyetemről, azt nyilatkozta, lehetséges, hogy Jackson késleltetett fejlődésben szenved, ami miatt figyelme inkább a gyerekekre irányul, nem a felnőttekre. Lawlord szerint az ilyen emberek "megakadnak a fejlődésben", nem tudni, miért. Ugyanakkor Lawlord szerint Jackson gyerekes viselkedése a pedofilok közt ritka. Azt mondta, "nem gondolom, hogy ez a fajta viselkedés gyakori lenne köztük."
A pedofíliát egyesek összekapcsolják egyfajta Peter Pan-szindrómával, melynél a felnőttek gyerekek segítségével kapaszkodnak a fiatalságukba. Ugyanakkor a John Hopkins Egyetem pszichiátere, Dr. Fred Berlin szerint ez a magyarázat elkapkodott. Dr. Berlin szerint "ok-okozai összefüggést találni nem ilyen egyszerű". Berlin szerint nincs "tipikus pedofil". Azt mondta, ez olyan, mintha azt kérdeznénk, milyen a "tipikus heteroszexuális"?
Függetlenül attól, mi történt vagy nem történt Jacksonnal, a szakértők egyetértenek abban, hogy gyermekeknek nem kellene egy ágyban aludniuk felnőttekkel, akik nem tartoznak a családjukhoz, amint a popsztár saját bevallása szerint is tette, azt állítva, ennek semmi köze nem volt a szexhez. Borack szerint ez "legjobb esetben is félreértésekre adhat okot."
A pszichiáter hozzátette, az, hogy Jacksonnal apja állítólag kegyetlenül bánt gyermekkorában, megmagyarázhatja szokatlan viselkedését. Borack szerint: "Abból, amit a TV-ből megtudtam, nekem úgy tűnik, Jacksonnak erőszakos, zsarnoki természetű apja van, gyermekkora pedig elszigetelten telt el. Nem is volt igazán gyermekkora -
Néézd... nekem incs bajom a négerekkel.. SŐŐŐŐŐŐŐŐŐT!!!! Mindenkinek kéne egy!!!!!!!!!!!!!!!!
:))) bááz mekkora dumaaaaaaaaaaaaaaaa.. -
most azok.. de 40 évvel ezelött még nem voltak azok.. a fehérek körében...
néz meg egy dokumentum filmet.. 60-70 es években még fajgyűlölet volt keményen -
nem vagyok rasszista, de ha nem lennék fehér, akkor már régen öngyilkos lettem volna, mert az olyan szar :) -
Biztos azért, mert nem talált megfelelő méretűt (vagy színűt). :))
Jó kérdés, nem tudom. -
Na pont ezt akartam én is kérdezni, hogy ha műorr, akkor miért nem "emberi" formájút hord:) -
De akkor miért nem szerez valami normális műorrot? -
Nemtom hol olvastam, hogy állítólag az egyik az egyik alkalmazottja is megerősítette, hogy műorrot hord. Azt mondta nélküle úgy néz ki, mint egy múmia!
A bőrfehérsége szerintem tényleg betegség. Rákerestem a neten a vitiligo-ra, de csupa olyan képet láttam, ahol az embereknek csak foltokban volt fehér a bőre. Bár ezt egy orvos tudná igazán megmondani. -
Jaaa, az más! :)) -
de pörög ez a topic... -
Hát igen rasszista náci nézetekkel nem nehéz ugye??? Gyökér 
Azt kívánom neked, hogy egy nap négerként ébredj és egy magadfajta gyökér náci kúrjon seggbe!!!

-
valahogy meg tudom érteni az indítékait :) -
...amig nem kellett ragasztószalag, hogy fenntartsa az orrát, meg amig tudott táncolni a szinpadon 3 percenkénti oxigénkúra nélkül.... -
Ha a többi sztárnak nem kellett a világsikerhez és az elismeréshez fehér bőr, neki vajon miért kellett????
Mert egy elmebeteg faszfej, azért.
Az meg a másik része a dolognak, hogy a feka "testvérek" milyen szemmel néznek rá, "exfekára"...
Szánalmas egy ember, mindig is utáltam, de kibaszottjó előadóművész VOLT -
CSOCSO nem figyelsz!
Mint már mondtam, a többi feka sztár már akkor sztár volt, amikor jackson még fiatalka volt.
Ő meg gyerekkorában befutott a Jackson Five-val!
Utána szintén még a sötét bőrével lett a Thriller album VILÁGSIKER!
Ergo kurvára nem működik az "azértfehéritettemkimagam mertfekánnemfogokbefutni" szöveg...
-
Miről maradtunk le?
Tudományos kutatások eredményeire hivatkoztam a sötétebb bőrű emberkről. -
atyaúrístan..:
"Megint a Rockstar és újfent a GTA Vice City-t vették elő. Ezúttal a karibi bevándorlók vádolják a cégeggyüttest, a változatosság kedvéért fajgyűlölettel. "
komolyan mondom kimegyek és beperelek valakit a milliokért -
nem mondtam hogy jobb sinátránál...azt a díjat pedig megkapta...ÉÉÉRTEEED?... -
sok sikert... -
#132: "ronda:( de akkor is az évezred előadója.. és ezen nincsmit viccelődni... inkább legyen ronda és király zenéi mint hogy legyen justin timbörlél és mihez képest "elmegy" zenéi"
Ha "az évezred előadója", akkor jobb mindenki másnál, vagyis Sinatránál is.
Csocso, tudtommal nem lány vagy, szóval én személy szerint nem venném igénybe a felkínált szolgáltatást. Viszont megfelelő összegért hajlandó vagyok átengedni. :))) -
Hmmm... Akkor belehúzok a keresésbe!! :DDDD -
"mai sajtótájékoztató nem kérdés-felelt jellegű lesz. Azért jelentem ezt be, mert már az irodában is kaptunk kérdéseket. Még egy bejelentenivalóm van, és azt teljesen egyértelművé szeretném tenni. Michael Jacksont nem fogják kihasználni. Michael Jacksont nem fogják levenni, nem lesz ingyen menet mindazoknak, akik pénzt szeretnének tőle. Sem azoknak, akik úgy gondolják, pénzhez juthatnak, mint ahogy a charter cég ügyvédje mondta ma, úgy gondoltuk, van egy lottó sorsjegyünk, és valamit kezdhetnénk vele. Ez nem a lottó, ennek az embernek az életéről van szó, és a családja életéről. Ez az egész, mocskos vádaskodás. Meg fogjuk… és teljes körű felhatalmazást kaptam. Úgy fogunk rájuk zuhanni, mint egy tonna tégla. Mint egy kalapács, ha bármi olyat tesznek, ami ennek az embernek a jó hírnevét rombolná, vagy a magánéletét sértené, bármilyen olyan módon, ami perelhető… olyan jogi hadjáratot fogunk indítani, amilyet még nem láttak. Mi… (én) úgy gondolom az Extra Jet-et félreállítjuk az üzleti életből ezért a gyalázatos viselkedésért, és bárkit, akinek köze volt hozzá, és meg is teszünk mindent ennek érdekben. Michael Jackson NEM lesz többet céltáblája az emberek által ismert minden lehetséges vádaskodásnak. Vannak, akik beszélnek róla, azt állítva, hogy ismerik, vagy hogy neki dolgoztak, holott még csak egy pillantást sem vetettek rá soha. A sajtó meg elfogadja… egy pillanat alatt. Ez nem fog így menni tovább… meg fogjuk követelni, hogy bárki, aki a nyilvánosság elé áll, előbb bizonyítsa tisztességes szándékát, mielőtt megint a mocskos vádak ismétlésére kapna lehetőséget. A vádaskodásoknak jogi következménye lesz, nem dőlünk hátra és nézzük, ahogy kihasználják (MJ-t)… és ez az, ami jelenleg folyik. Ha valaki nem úgy gondolja, azok alapján, ami eddig történt, hogy a vádaskodások hátterében a pénz áll és a vágyakozás a pénz után, akkor az a saját Neverlandjén él. Köszönöm. " -
michaelsrainbow Létrehozva: Nov 26 2003, 08:28 AM
Advanced Member
Csoport: Members
Üzenetek: 604
A felhasználó sorszáma: 144
Jó hírem van !! Anyám felhívott h most mondták be a tv-be h Michael ügyvédje bebizonyította h a vádló már más családokkal is eljátszotta ugyenezt amit most Michaelal, és lebukott h nem igaz!! És h Michael kegyetlenül vissza fogják adni
-
de ő a rákos fiukra bukik:)))))))))))))))) -
nincs is joban a faterjával már mióta....