461
Végre megcsípték Jacko-t
-
ami most nekem nagyon tetszik a jay kid től a a blame it to the sunshine
természetesen feldolgozás.. és a roxy nyomatja -
igy igaz!! -
Szerintem jobb az eredeti, mint az AAF féle feldolgozás. -
És a Smooth Criminal? Ezt dolgozta fel az AAF. :) -
ja, jok ezek is :) -
Azért a you are not alone, a you rock my world, earth song, keep it in the closet, scream (janet-tel), ja és a they don't care about us...stb. Ezek egytől-egyig jó zenék és ezeket mindet "fehéren gyárotta" :-)) -
amiket még feketén gyártott azok jo számok voltak, mikor már kezdett fehéredni, onnantol nem voltak jo számai, talán még a black or white vagy melyik :) -
Nos igen. Az egy kibaszott alap szám!!!! -
a Billy Jean jo szám, főleg a feldolgozásai :) -
CSOCSO, ha ár Te sem érted magad, az má télleg gáz :-DDDDDDDDDDDDDDD
De ilyet is csak Te tudsz, szal ezért tisztellek!
-
énis csipázlakkk! de mindegy ... neked nem, nekem az... nekem nem fáj, hogy neked nem, neked sem fáj hogy nekem igen:)
erre javítsd ki..hamár betetted:) de ha nem ragaszkodsz hozzá vedd KI nyugodtan -
PFFFFFFFFF LOL:)))))))))))))))))))))))
esküszöm nem értem magam.. ha én gépen írok akkor az agyam nem is errefelé jár:)))
de mindegy...
-
loál, ezt betehetem aláirásnak? :D
-
ich ferstéhe nicht :-DDD -
was ist los?
-
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MEKKORA HOZZÁSZÓLÁS!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
énis csipázlakkk..mindegy neked nem.. nekem az.. nekem nem fájk hogy neked nem.. neked sem fáj hogy nekem igen:) -
Nincs itt vita! :-D
Én csípázom CSOCSO-t, elfogadom, hogy imádja ezt az élő csontvázat. :-))))))))))))))
Csak én nem bírtam soha :-DDDDD -
Én nemakarok beleszólni a vitátokba, de Csocso is múltidőben írt. -
"Amerikában az első héten eléri a százezres határt, a CD-ből eddig 121 ezer példányt adtak el, ami a lista 13-ik helyére volt elég"
"Nagyobb sikereket könyvelhet el az album az Egyesült Királyságban, ahol a két napos, 120 ezres eladással az első helyen áll"
Biztos így van :-)))))))))))))) -
Pfffffffff :-DDDDDDDDD
Index. No comment
(nem akarok most "vajon híres-e dzsekó még vagy sem" vitát veled)
-
Jah... :-D -
top 40 UK - sehol semmi -
nah Blasta barátom.. akaratod nélkül is tök ellenséges ez a levél..
de csak hogy tudd nem én vagyok olyan hülye hogy ezt képzelődjem hogy első helyen van az ember.. az Index en írták... ott abban a cikkben amit tegnap belinkeltem... szal ha gondolod írj egy anyázo levelet nekik vag yküldd el ezt nekik.. de nem nekem kéne az arcom elöl elvennia napellenzőt.... nah .. písz.. -
az a szar blink vezet? broáf -
Vedd észre, hogy ez a faszi kész, kifújt stb...
Egy szétbaszott robot, akinek se pénze, se hírneve már.
Ez van. Nagy sztár VOLT de elbaszta...
Mostmár tehet amit akar, lassan el kell adnia a házacskáit, meg a kastélykáit... -
CSOCSO kérlek nézz néha ki az ellenző mögül ami az arcodat takarja. Angliában első helyen?
Lássuk:
MTV VIDEOCHART:
"1
blink-182
"Feeling This"
2
Chingy
"Holidae In"
3
Tupac
"Runnin' (Dying to Live)"
4
Britney Spears
"Me Against the Music"
5
G-Unit
"Stunt 101"
6
OutKast
"Hey Ya"
7
Triumph the Insult Comic Dog
"I Keed"
8
Ludacris
"Stand Up"
9
Nelly
"Iz U"
10
Linkin Park
"Numb"
Tovább nem folytatom, de annyit elárulhatok, hogy se a TOP20 albums, se a TOP20 singles-ben MÉG CSAK MEG SEM EMLITIK A NEVÉT!!!!
Nézz ne csak láss!!!! -
nem .. semmi ilyesmi..
-
mivan csocso ? berágtál ? szted minek van ott a sok ':)' jel ? -
nah még ennyit:
egyre kacifántosabb a dolog...
azt nem értem hogyha a ráákos kölök hazudik.. mé nemlép vissza ha vannak ellene bizonyítékok.. vagy akkor talán őpket hamis vádaskodás iatt fogjál elitélni? nah a végén a rák elleni kezelésre szánt milliokat amiket elpereltek volna a jcksontol meg se kapják..sőőőt még őket fogják büntetni...
ma bécsben bementünk a starbucksba.. ott is jackson ment.. aztána virgin megastore ban is:)))))))) tök zsírul összejött a dolog...:)))
amugy angliában első helyen van a lemeze... khm... khm....ez az ember akármit csinál...veszik mint a cukrot..
régi zenékből összeválogat párat és első hely a listán..pfff...én is akarok ilyet.. 50 évesen perelhetnek azzal hogy pedo vagyok.. de addig hagy legyen annyi manim amiből azt cisnálok amit nem akarok -
:)))))))) -
Itt is mindig Csocso az utolsó hozzászóló.
(Peace... ;)
)
-
.... erre nemtok mit mondani... talán fáj vagy mi?
csak mondták a tv ben.. gondoltam beírom ide.. de ne hari.. legközelebb majd egy tök nemide tartozó dolgot fogok más néven írni... -
miért van az ha ezt a topicot nézem mindig csocso az utolsó hozzászóló ? :))) hm ??? :) -
nah állítólag megtalálták azt a szalagot ahol elmondja a perlő anyja hogy jakcson soha nem nyult úgy a fiához..sőőt isten áldása hogy ismerhette Jacksont.. itt két dolog jöhet szóba..
vagy fenyegetések utján mondta ezt a szalagra a csajszi hogy most enyhítő legyen vagy valai.. vagy menjen a k******** az ilyen kis g********* b******** f******** állat.. aki igy visszaél ezzel!! gusztustalan -
Na lődd le magad szóda! ;DD -
mindenkinek kéne egy baaaaz :))))
királyosságos :) -
mi van fiam, rasszista vagy?
mi van fiam, punk vagy? -
Tetszik mi?
Igen! :)
Szórakoztat?
IGEN!
-
most már tudom