Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Bazinga!
Szórakoztat?
Büdös náci gyökér!
ááááááááááá

Eeeez nagyon ott vaaaan! :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bazinga!
LAUNCH Radio Networks
Több szakértõ is véleményt nyilvánított a gyerekmolesztálással vádolt popsztár, Michael Jackson múlt heti (november 20.) letartóztatásával kapcsolatban. Michael Borack, a Cincinnati Orvostudományii Egyetem törvényszéki pszichiátere rengeteg pedofilt megvizsgált már, és azt mondja, Jackson nem illik bele a pedofilokról kialakított pszichológiai profilba. Borack azt nyilatkozta az ABC News-nek: "(Ez a különc viselkedés) nem jellemzõ a legtöbb pedofilra. A legtöbb pedofil normális embernek néz ki, olyannak, aki lakhatna akár a szomszédban is, nem különcnek."
Richard Lawlord, gyermekpszichiáter az Indianai Orvostudományi Egyetemrõl, azt nyilatkozta, lehetséges, hogy Jackson késleltetett fejlõdésben szenved, ami miatt figyelme inkább a gyerekekre irányul, nem a felnõttekre. Lawlord szerint az ilyen emberek "megakadnak a fejlõdésben", nem tudni, miért. Ugyanakkor Lawlord szerint Jackson gyerekes viselkedése a pedofilok közt ritka. Azt mondta, "nem gondolom, hogy ez a fajta viselkedés gyakori lenne köztük."
A pedofíliát egyesek összekapcsolják egyfajta Peter Pan-szindrómával, melynél a felnõttek gyerekek segítségével kapaszkodnak a fiatalságukba. Ugyanakkor a John Hopkins Egyetem pszichiátere, Dr. Fred Berlin szerint ez a magyarázat elkapkodott. Dr. Berlin szerint "ok-okozai összefüggést találni nem ilyen egyszerû". Berlin szerint nincs "tipikus pedofil". Azt mondta, ez olyan, mintha azt kérdeznénk, milyen a "tipikus heteroszexuális"?
Függetlenül attól, mi történt vagy nem történt Jacksonnal, a szakértõk egyetértenek abban, hogy gyermekeknek nem kellene egy ágyban aludniuk felnõttekkel, akik nem tartoznak a családjukhoz, amint a popsztár saját bevallása szerint is tette, azt állítva, ennek semmi köze nem volt a szexhez. Borack szerint ez "legjobb esetben is félreértésekre adhat okot."
A pszichiáter hozzátette, az, hogy Jacksonnal apja állítólag kegyetlenül bánt gyermekkorában, megmagyarázhatja szokatlan viselkedését. Borack szerint: "Abból, amit a TV-bõl megtudtam, nekem úgy tûnik, Jacksonnak erõszakos, zsarnoki természetû apja van, gyermekkora pedig elszigetelten telt el. Nem is volt igazán gyermekkora
😊)) bááz mekkora dumaaaaaaaaaaaaaaaa..
néz meg egy dokumentum filmet.. 60-70 es években még fajgyûlölet volt keményen
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A bõrfehérsége szerintem tényleg betegség. Rákerestem a neten a vitiligo-ra, de csupa olyan képet láttam, ahol az embereknek csak foltokban volt fehér a bõre. Bár ezt egy orvos tudná igazán megmondani.
Azt kívánom neked, hogy egy nap négerként ébredj és egy magadfajta gyökér náci kúrjon seggbe!!!

Bazinga!
Mert egy elmebeteg faszfej, azért.
Az meg a másik része a dolognak, hogy a feka "testvérek" milyen szemmel néznek rá, "exfekára"...
Szánalmas egy ember, mindig is utáltam, de kibaszottjó elõadómûvész VOLT
Mint már mondtam, a többi feka sztár már akkor sztár volt, amikor jackson még fiatalka volt.
Õ meg gyerekkorában befutott a Jackson Five-val!
Utána szintén még a sötét bõrével lett a Thriller album VILÁGSIKER!
Ergo kurvára nem mûködik az "azértfehéritettemkimagam mertfekánnemfogokbefutni" szöveg...
Tudományos kutatások eredményeire hivatkoztam a sötétebb bõrû emberkrõl.
"Megint a Rockstar és újfent a GTA Vice City-t vették elõ. Ezúttal a karibi bevándorlók vádolják a cégeggyüttest, a változatosság kedvéért fajgyûlölettel. "
komolyan mondom kimegyek és beperelek valakit a milliokért
Ha "az évezred elõadója", akkor jobb mindenki másnál, vagyis Sinatránál is.
Csocso, tudtommal nem lány vagy, szóval én személy szerint nem venném igénybe a felkínált szolgáltatást. Viszont megfelelõ összegért hajlandó vagyok átengedni. 😊))
Advanced Member
Csoport: Members
Üzenetek: 604
A felhasználó sorszáma: 144
Jó hírem van !! Anyám felhívott h most mondták be a tv-be h Michael ügyvédje bebizonyította h a vádló már más családokkal is eljátszotta ugyenezt amit most Michaelal, és lebukott h nem igaz!! És h Michael kegyetlenül vissza fogják adni
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A legtöbben elfogadják,hogy egy kis hullámvasútért egy kis kedveskedés mikonak...
😊
És éppen azért csinálnak ilyen botrányokat folyton,hogy kicsit még foglalkozzon vele a média.
2 millió ember?
Ezt mármondták mások is...
😄DDD