Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
😊)))))

CSOCSO
ez most akkor Sodi topics vagy dzsakcson?
CSOCSO
😊))))))))
Blasta
Dehogy köszönt. Csak épp kuncsaftjai vannak. Tele a szája...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
SZODÁJ baze SZODÁÁÁÁÁJ :-DDDDD

tomsolo
ideje lenne szódát legalább körülmetélni vagy valami....😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

precision
Ööööö...ezt most komolyan kérded? Nem tudtad hogy SoDi (ejtsd: Szodáj) alapjáraton egy náci gyökér?

Bazinga!

ollie
mi van fiam, rasszista vagy?

precision
B*szódj meg!

Bazinga!

Blasta
Tetszik mi?
Szórakoztat?
Büdös náci gyökér!

SoDI---
Mindenkinek kéne egy 😊)
ááááááááááá

Eeeez nagyon ott vaaaan! :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))
Mike
akkor mássz ki gyorsan a pöcegödörbõl, mert még öngyilkos leszel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

precision
Megteheted most is. Legyél öngyilkos, és nem fogunk megsiratni. Hidd el sok forumozó társamnak szereznél nagy örömöt ha megpatkolnál. Igazi karácsonyi ajándék lenne. Dögölj meg náci paraszt! Pfff...még hogy nem vagy rasszista...

Bazinga!

ollie
Én úgy tudom, hogy kapott valami pigmentkezelést, és attól fehérült ki. Egyébként meg ha én mondjuk cigánynak születtem volna lehet, hogy én is befizettem volna egy pigmentkezelésre, na meg az arcomat is átszabattam volna, úgy hogy ne bántsátok szegényt 😊))

CSOCSO
Pedofíliaszakértõk Michael Jacksonról
LAUNCH Radio Networks

Több szakértõ is véleményt nyilvánított a gyerekmolesztálással vádolt popsztár, Michael Jackson múlt heti (november 20.) letartóztatásával kapcsolatban. Michael Borack, a Cincinnati Orvostudományii Egyetem törvényszéki pszichiátere rengeteg pedofilt megvizsgált már, és azt mondja, Jackson nem illik bele a pedofilokról kialakított pszichológiai profilba. Borack azt nyilatkozta az ABC News-nek: "(Ez a különc viselkedés) nem jellemzõ a legtöbb pedofilra. A legtöbb pedofil normális embernek néz ki, olyannak, aki lakhatna akár a szomszédban is, nem különcnek."

Richard Lawlord, gyermekpszichiáter az Indianai Orvostudományi Egyetemrõl, azt nyilatkozta, lehetséges, hogy Jackson késleltetett fejlõdésben szenved, ami miatt figyelme inkább a gyerekekre irányul, nem a felnõttekre. Lawlord szerint az ilyen emberek "megakadnak a fejlõdésben", nem tudni, miért. Ugyanakkor Lawlord szerint Jackson gyerekes viselkedése a pedofilok közt ritka. Azt mondta, "nem gondolom, hogy ez a fajta viselkedés gyakori lenne köztük."

A pedofíliát egyesek összekapcsolják egyfajta Peter Pan-szindrómával, melynél a felnõttek gyerekek segítségével kapaszkodnak a fiatalságukba. Ugyanakkor a John Hopkins Egyetem pszichiátere, Dr. Fred Berlin szerint ez a magyarázat elkapkodott. Dr. Berlin szerint "ok-okozai összefüggést találni nem ilyen egyszerû". Berlin szerint nincs "tipikus pedofil". Azt mondta, ez olyan, mintha azt kérdeznénk, milyen a "tipikus heteroszexuális"?

Függetlenül attól, mi történt vagy nem történt Jacksonnal, a szakértõk egyetértenek abban, hogy gyermekeknek nem kellene egy ágyban aludniuk felnõttekkel, akik nem tartoznak a családjukhoz, amint a popsztár saját bevallása szerint is tette, azt állítva, ennek semmi köze nem volt a szexhez. Borack szerint ez "legjobb esetben is félreértésekre adhat okot."

A pszichiáter hozzátette, az, hogy Jacksonnal apja állítólag kegyetlenül bánt gyermekkorában, megmagyarázhatja szokatlan viselkedését. Borack szerint: "Abból, amit a TV-bõl megtudtam, nekem úgy tûnik, Jacksonnak erõszakos, zsarnoki természetû apja van, gyermekkora pedig elszigetelten telt el. Nem is volt igazán gyermekkora
CSOCSO
Néézd... nekem incs bajom a négerekkel.. SÕÕÕÕÕÕÕÕÕT!!!! Mindenkinek kéne egy!!!!!!!!!!!!!!!!
😊)) bááz mekkora dumaaaaaaaaaaaaaaaa..
CSOCSO
most azok.. de 40 évvel ezelött még nem voltak azok.. a fehérek körében...
néz meg egy dokumentum filmet.. 60-70 es években még fajgyûlölet volt keményen
SoDI---
nem vagyok rasszista, de ha nem lennék fehér, akkor már régen öngyilkos lettem volna, mert az olyan szar 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

FtranX
Biztos azért, mert nem talált megfelelõ méretût (vagy színût). 😊)

Jó kérdés, nem tudom.

Dynamic
Na pont ezt akartam én is kérdezni, hogy ha mûorr, akkor miért nem "emberi" formájút hord😊
Aramir
De akkor miért nem szerez valami normális mûorrot?

FtranX
Nemtom hol olvastam, hogy állítólag az egyik az egyik alkalmazottja is megerõsítette, hogy mûorrot hord. Azt mondta nélküle úgy néz ki, mint egy múmia!

A bõrfehérsége szerintem tényleg betegség. Rákerestem a neten a vitiligo-ra, de csupa olyan képet láttam, ahol az embereknek csak foltokban volt fehér a bõre. Bár ezt egy orvos tudná igazán megmondani.

FtranX
Jaaa, az más! 😊)

PResident Evil
de pörög ez a topic...

precision
Hát igen rasszista náci nézetekkel nem nehéz ugye??? Gyökér
Azt kívánom neked, hogy egy nap négerként ébredj és egy magadfajta gyökér náci kúrjon seggbe!!!

Bazinga!

SoDI---
valahogy meg tudom érteni az indítékait 😊

Blasta
...amig nem kellett ragasztószalag, hogy fenntartsa az orrát, meg amig tudott táncolni a szinpadon 3 percenkénti oxigénkúra nélkül....

Blasta
Ha a többi sztárnak nem kellett a világsikerhez és az elismeréshez fehér bõr, neki vajon miért kellett????

Mert egy elmebeteg faszfej, azért.
Az meg a másik része a dolognak, hogy a feka "testvérek" milyen szemmel néznek rá, "exfekára"...

Szánalmas egy ember, mindig is utáltam, de kibaszottjó elõadómûvész VOLT

Blasta
CSOCSO nem figyelsz!
Mint már mondtam, a többi feka sztár már akkor sztár volt, amikor jackson még fiatalka volt.
Õ meg gyerekkorában befutott a Jackson Five-val!
Utána szintén még a sötét bõrével lett a Thriller album VILÁGSIKER!
Ergo kurvára nem mûködik az "azértfehéritettemkimagam mertfekánnemfogokbefutni" szöveg...

SoDI---
Mirõl maradtunk le?

Tudományos kutatások eredményeire hivatkoztam a sötétebb bõrû emberkrõl.

CSOCSO
atyaúrístan..:
"Megint a Rockstar és újfent a GTA Vice City-t vették elõ. Ezúttal a karibi bevándorlók vádolják a cégeggyüttest, a változatosság kedvéért fajgyûlölettel. "
komolyan mondom kimegyek és beperelek valakit a milliokért
CSOCSO
nem mondtam hogy jobb sinátránál...azt a díjat pedig megkapta...ÉÉÉRTEEED?...
CSOCSO
sok sikert...
Guest
#132: "ronda😞 de akkor is az évezred elõadója.. és ezen nincsmit viccelõdni... inkább legyen ronda és király zenéi mint hogy legyen justin timbörlél és mihez képest "elmegy" zenéi"

Ha "az évezred elõadója", akkor jobb mindenki másnál, vagyis Sinatránál is.

Csocso, tudtommal nem lány vagy, szóval én személy szerint nem venném igénybe a felkínált szolgáltatást. Viszont megfelelõ összegért hajlandó vagyok átengedni. 😊))
I.C.ram
Hmmm... Akkor belehúzok a keresésbe!! 😄DDD
CSOCSO
"mai sajtótájékoztató nem kérdés-felelt jellegû lesz. Azért jelentem ezt be, mert már az irodában is kaptunk kérdéseket. Még egy bejelentenivalóm van, és azt teljesen egyértelmûvé szeretném tenni. Michael Jacksont nem fogják kihasználni. Michael Jacksont nem fogják levenni, nem lesz ingyen menet mindazoknak, akik pénzt szeretnének tõle. Sem azoknak, akik úgy gondolják, pénzhez juthatnak, mint ahogy a charter cég ügyvédje mondta ma, úgy gondoltuk, van egy lottó sorsjegyünk, és valamit kezdhetnénk vele. Ez nem a lottó, ennek az embernek az életérõl van szó, és a családja életérõl. Ez az egész, mocskos vádaskodás. Meg fogjuk… és teljes körû felhatalmazást kaptam. Úgy fogunk rájuk zuhanni, mint egy tonna tégla. Mint egy kalapács, ha bármi olyat tesznek, ami ennek az embernek a jó hírnevét rombolná, vagy a magánéletét sértené, bármilyen olyan módon, ami perelhetõ… olyan jogi hadjáratot fogunk indítani, amilyet még nem láttak. Mi… (én) úgy gondolom az Extra Jet-et félreállítjuk az üzleti életbõl ezért a gyalázatos viselkedésért, és bárkit, akinek köze volt hozzá, és meg is teszünk mindent ennek érdekben. Michael Jackson NEM lesz többet céltáblája az emberek által ismert minden lehetséges vádaskodásnak. Vannak, akik beszélnek róla, azt állítva, hogy ismerik, vagy hogy neki dolgoztak, holott még csak egy pillantást sem vetettek rá soha. A sajtó meg elfogadja… egy pillanat alatt. Ez nem fog így menni tovább… meg fogjuk követelni, hogy bárki, aki a nyilvánosság elé áll, elõbb bizonyítsa tisztességes szándékát, mielõtt megint a mocskos vádak ismétlésére kapna lehetõséget. A vádaskodásoknak jogi következménye lesz, nem dõlünk hátra és nézzük, ahogy kihasználják (MJ-t)… és ez az, ami jelenleg folyik. Ha valaki nem úgy gondolja, azok alapján, ami eddig történt, hogy a vádaskodások hátterében a pénz áll és a vágyakozás a pénz után, akkor az a saját Neverlandjén él. Köszönöm. "
CSOCSO
michaelsrainbow Létrehozva: Nov 26 2003, 08:28 AM

Advanced Member

Csoport: Members
Üzenetek: 604
A felhasználó sorszáma: 144

Jó hírem van !! Anyám felhívott h most mondták be a tv-be h Michael ügyvédje bebizonyította h a vádló már más családokkal is eljátszotta ugyenezt amit most Michaelal, és lebukott h nem igaz!! És h Michael kegyetlenül vissza fogják adni
CSOCSO
de õ a rákos fiukra bukik😊)))))))))))))))
CSOCSO
nincs is joban a faterjával már mióta....
Lteebee
Akkor az egy másik csocso volt itt a sg-on.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
jackson szereti ha májknak hívják és nem Jackonak. mert a jacko az szójáték a Wackoval.. azaz a hülyével.. vagy micsoda...szal minden barátja.. rajongója Mike nak hívja..
CSOCSO
naaaah.. ez már több a sock nál!! leszopok akárkit ha ilyet írtam valahol. de ha nem írtam akkor te sz......
I.C.ram
Azt ugye tudjátok, hogy Michael nem= Mike 😊
Lteebee
Szerencsére nem mindenki pereli.

A legtöbben elfogadják,hogy egy kis hullámvasútért egy kis kedveskedés mikonak...

😊

CSOCSO
nah azért az durva dolog mondani hogy muló dolog.. timbörlék zenéjébõl mikor lesz 20 év mulva feldolgozás???? butaság volt a kijelentésed!! de hatalmas!!!
Lteebee
Lehet, hogy nem is olyan nagy és örök sztár?

CSOCSO
LOl mingyáá róla is lehúznak milliokat😊)))))))))))))) nem akarjuk beperelni janet jackson-t?😊)))))))))) fogjuk rá hogy rémálmaim vannak miatta 18 éve és perelni akarok mert nyugalmatlan életem van miatta
Lteebee
Szerintem mike igenis múló dolog.

És éppen azért csinálnak ilyen botrányokat folyton,hogy kicsit még foglalkozzon vele a média.

2 millió ember?
Ezt mármondták mások is...

😄DDD

CSOCSO
tudom. de látod. idejönnek olyanok akik azt se tudják kiez.. csak volt valami bleck or vájt mizéria..és pedogil meg ilyenek..