Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és ha megdögölne, a kutyának sem hiányozna, csak azoknak, akik nem tudják, hogy mi a zene...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Felmenthetik Michael Jacksont
Index
2003. november 29., szombat 11:55
A sztár jótéteményeirõl és isteni szerencsérõl áradozott egy most elõkerült felvételen az állítólag megrontott fiú. A megjelent Jackson-albumot mégsem tette tönkre a botrány, Angliában az elsõ helyen áll.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával
h i r d e t é s
Michael Jackson "soha nem viselkedett velem illetlenül" - jelentette ki egy korábban készült hangfelvételen az a 12 éves fiú, aki két hete szexuális zaklatással vádolta meg a sztárt. A felvétel egyébként nem került a sajtó kezébe, azt a hivatalos szervek mellett csak a CNN munkatársa hallgathatta meg
Nem meglepõ módon tehát a CNN számolt be a februárban készült szalagról, amelyen a gyermek és anyja dícsérik Michael Jackson jóságát. Az anya egyenesen "apafiguraként" emlegeti a sztárt, és úgy véli, Isten megáldotta õket azzal, hogy egy ilyen embert vitt becsületes, de szegény életükbe.
Isteni szerencse
A húszperces felvételen kérdések nem nagyon hangzanak el. Jackson pártfogoltjai túláradó hálával ismételgetik, mekkora szerencsének tartják, hogy megismerkedhettek egy nagyszerû emberrel, aki a fiúra saját gyermekeként tekint - idézi a CNN Kimberly Guilfoyle Newsomot, a San Franciscói kerületi ügyészt. A Las Vegasban szûk körû hallgatóság elõtt játszott felvételrõl egyetlen meghívott sem kapott másolatot, így egyelõre nem megállapítható, hogy azon valóban a gyerek és anyja beszél-e.
Az ügyész meglepõ módon beszámolt egy aláírt nyilatkozatról is, amelyben a gyerek azt közli hivatalos formában: Michael Jackson sosem molesztálta õt. Az írásos dokumentum állítólag szintén februárban készült, akkortájban, amikor a BBC nagy vihart kavart riportfilmjében Jackson elismerte, hogy egy ágyban szokott aludni kisgyerekekkel.
Newsom kiemelte, ha a felvétel és a nyilatkozat hitelesnek bizonyul, az semmissé teheti a vádakat. A vádnak ebben az esetben az egyetlen lehetõsége, hogy bebizonyítsa, a dokumentumok még a szexuális zaklatás, vagy annak nyilvánosságra hozatala elõtt készültek.
Egyelõre azonban sem a vád, sem a védelem nem kommentálta a nyilvánosságra hozott esetleges bizonyítékokat.
A Santa Barbarai Legfelsõbb bíróság január 9-ére tûzte ki a tárgyalást. Ha az énekes elveszíti a pert, akár nyolcévi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.
Masada hozta össze õket
Bár hivatalosan még azt sem erõsítették meg, hogy a sztárt valóban egy tizenkét éves fiú vádolja, pénteken a déli órákban már megszólalt az a jótevõ is, aki elintézte, hogy a gyerek találkozhasson kedvenc énekesével.
Jamie Masada, a hollywoodi Laugh Factory tulajdonosa elmondta, egy helyi tévében látta a rákban szenvedõ fiút, akinek utolsó kívánsága volt, hogy találkozhasson Michael Jacksonnal. Bár a kereskedõ nem ismerte az énekest, felhívta birtokát, és elõadva az esetet, megszervezte a találkozót.
"Az a gyerek nagyon rossz bõrben volt. A veséje beteg. Az arca felpuffadva" - állt a reflektorfénybe történetével a jólelkû Masada.
Szerény siker, de nem nagy bukás
A kezdeti vélekedéssel szemben a botrány pillanatában megjelent Michael Jackson-lemez eladási mutatóit mégsem érintette érzékenyen a botrány. Bár egyes elemzõk jóelõre kétségbe vonták, hogy Jacko Best of-lemeze Amerikában az elsõ héten eléri a százezres határt, a CD-bõl eddig 121 ezer példányt adtak el, ami a lista 13-ik helyére volt elég. Ez több elemzõ szerint nem is annyira rossz, hiszen a válogatás CD-k Amerikában hagyományosan sokkal kevésbé kelendõek, mint Európában vagy a világ egyéb piacain.
Nagyobb sikereket könyvelhet el az album az Egyesült Királyságban, ahol a két napos, 120 ezres eladással az elsõ helyen áll - mondta Gary Farrow, a BBC kommunikációs igazgatója a BBC-nek.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
természetesen feldolgozás.. és a roxy nyomatja
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De ilyet is csak Te tudsz, szal ezért tisztellek!

erre javítsd ki..hamár betetted😊 de ha nem ragaszkodsz hozzá vedd KI nyugodtan
esküszöm nem értem magam.. ha én gépen írok akkor az agyam nem is errefelé jár😊))
de mindegy...
MEKKORA HOZZÁSZÓLÁS!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Én csípázom CSOCSO-t, elfogadom, hogy imádja ezt az élõ csontvázat. :-))))))))))))))
Csak én nem bírtam soha :-DDDDD
"Nagyobb sikereket könyvelhet el az album az Egyesült Királyságban, ahol a két napos, 120 ezres eladással az elsõ helyen áll"
Biztos így van :-))))))))))))))
Index. No comment
(nem akarok most "vajon híres-e dzsekó még vagy sem" vitát veled)
de csak hogy tudd nem én vagyok olyan hülye hogy ezt képzelõdjem hogy elsõ helyen van az ember.. az Index en írták... ott abban a cikkben amit tegnap belinkeltem... szal ha gondolod írj egy anyázo levelet nekik vag yküldd el ezt nekik.. de nem nekem kéne az arcom elöl elvennia napellenzõt.... nah .. písz..
Egy szétbaszott robot, akinek se pénze, se hírneve már.
Ez van. Nagy sztár VOLT de elbaszta...
Mostmár tehet amit akar, lassan el kell adnia a házacskáit, meg a kastélykáit...
Lássuk:
MTV VIDEOCHART:
"1
blink-182
"Feeling This"
2
Chingy
"Holidae In"
3
Tupac
"Runnin' (Dying to Live)"
4
Britney Spears
"Me Against the Music"
5
G-Unit
"Stunt 101"
6
OutKast
"Hey Ya"
7
Triumph the Insult Comic Dog
"I Keed"
8
Ludacris
"Stand Up"
9
Nelly
"Iz U"
10
Linkin Park
"Numb"
Tovább nem folytatom, de annyit elárulhatok, hogy se a TOP20 albums, se a TOP20 singles-ben MÉG CSAK MEG SEM EMLITIK A NEVÉT!!!!
Nézz ne csak láss!!!!
egyre kacifántosabb a dolog...
azt nem értem hogyha a ráákos kölök hazudik.. mé nemlép vissza ha vannak ellene bizonyítékok.. vagy akkor talán õpket hamis vádaskodás iatt fogjál elitélni? nah a végén a rák elleni kezelésre szánt milliokat amiket elpereltek volna a jcksontol meg se kapják..sõõõt még õket fogják büntetni...
ma bécsben bementünk a starbucksba.. ott is jackson ment.. aztána virgin megastore ban is😊))))))) tök zsírul összejött a dolog...😊))
amugy angliában elsõ helyen van a lemeze... khm... khm....ez az ember akármit csinál...veszik mint a cukrot..
régi zenékbõl összeválogat párat és elsõ hely a listán..pfff...én is akarok ilyet.. 50 évesen perelhetnek azzal hogy pedo vagyok.. de addig hagy legyen annyi manim amibõl azt cisnálok amit nem akarok
csak mondták a tv ben.. gondoltam beírom ide.. de ne hari.. legközelebb majd egy tök nemide tartozó dolgot fogok más néven írni...
vagy fenyegetések utján mondta ezt a szalagra a csajszi hogy most enyhítõ legyen vagy valai.. vagy menjen a k******** az ilyen kis g********* b******** f******** állat.. aki igy visszaél ezzel!! gusztustalan
királyosságos 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
mi van fiam, punk vagy?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Igen! 😊
Szórakoztat?
IGEN!