Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
'tucc' 'tucc' egymás után sokszor !

[HUN]PAStheLoD
de ez hoszabb is meg nem is kell scrollozni annyit érte 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Aramir
Miért, mi a zene?

Frank99
ez a Jackson akkor is egy állat...
és ha megdögölne, a kutyának sem hiányozna, csak azoknak, akik nem tudják, hogy mi a zene...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CSOCSO
PResident Evil
azé

RelakSfromhome
Ja, vakegerek elõnyben :Ð

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
Relaks...már betettem.. de mindegy...
RelakSfromhome
INDEX.HU

Felmenthetik Michael Jacksont

Index
2003. november 29., szombat 11:55

A sztár jótéteményeirõl és isteni szerencsérõl áradozott egy most elõkerült felvételen az állítólag megrontott fiú. A megjelent Jackson-albumot mégsem tette tönkre a botrány, Angliában az elsõ helyen áll.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával

h i r d e t é s

Michael Jackson "soha nem viselkedett velem illetlenül" - jelentette ki egy korábban készült hangfelvételen az a 12 éves fiú, aki két hete szexuális zaklatással vádolta meg a sztárt. A felvétel egyébként nem került a sajtó kezébe, azt a hivatalos szervek mellett csak a CNN munkatársa hallgathatta meg

Nem meglepõ módon tehát a CNN számolt be a februárban készült szalagról, amelyen a gyermek és anyja dícsérik Michael Jackson jóságát. Az anya egyenesen "apafiguraként" emlegeti a sztárt, és úgy véli, Isten megáldotta õket azzal, hogy egy ilyen embert vitt becsületes, de szegény életükbe.

Isteni szerencse

A húszperces felvételen kérdések nem nagyon hangzanak el. Jackson pártfogoltjai túláradó hálával ismételgetik, mekkora szerencsének tartják, hogy megismerkedhettek egy nagyszerû emberrel, aki a fiúra saját gyermekeként tekint - idézi a CNN Kimberly Guilfoyle Newsomot, a San Franciscói kerületi ügyészt. A Las Vegasban szûk körû hallgatóság elõtt játszott felvételrõl egyetlen meghívott sem kapott másolatot, így egyelõre nem megállapítható, hogy azon valóban a gyerek és anyja beszél-e.

Az ügyész meglepõ módon beszámolt egy aláírt nyilatkozatról is, amelyben a gyerek azt közli hivatalos formában: Michael Jackson sosem molesztálta õt. Az írásos dokumentum állítólag szintén februárban készült, akkortájban, amikor a BBC nagy vihart kavart riportfilmjében Jackson elismerte, hogy egy ágyban szokott aludni kisgyerekekkel.

Newsom kiemelte, ha a felvétel és a nyilatkozat hitelesnek bizonyul, az semmissé teheti a vádakat. A vádnak ebben az esetben az egyetlen lehetõsége, hogy bebizonyítsa, a dokumentumok még a szexuális zaklatás, vagy annak nyilvánosságra hozatala elõtt készültek.

Egyelõre azonban sem a vád, sem a védelem nem kommentálta a nyilvánosságra hozott esetleges bizonyítékokat.

A Santa Barbarai Legfelsõbb bíróság január 9-ére tûzte ki a tárgyalást. Ha az énekes elveszíti a pert, akár nyolcévi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Masada hozta össze õket

Bár hivatalosan még azt sem erõsítették meg, hogy a sztárt valóban egy tizenkét éves fiú vádolja, pénteken a déli órákban már megszólalt az a jótevõ is, aki elintézte, hogy a gyerek találkozhasson kedvenc énekesével.

Jamie Masada, a hollywoodi Laugh Factory tulajdonosa elmondta, egy helyi tévében látta a rákban szenvedõ fiút, akinek utolsó kívánsága volt, hogy találkozhasson Michael Jacksonnal. Bár a kereskedõ nem ismerte az énekest, felhívta birtokát, és elõadva az esetet, megszervezte a találkozót.

"Az a gyerek nagyon rossz bõrben volt. A veséje beteg. Az arca felpuffadva" - állt a reflektorfénybe történetével a jólelkû Masada.

Szerény siker, de nem nagy bukás

A kezdeti vélekedéssel szemben a botrány pillanatában megjelent Michael Jackson-lemez eladási mutatóit mégsem érintette érzékenyen a botrány. Bár egyes elemzõk jóelõre kétségbe vonták, hogy Jacko Best of-lemeze Amerikában az elsõ héten eléri a százezres határt, a CD-bõl eddig 121 ezer példányt adtak el, ami a lista 13-ik helyére volt elég. Ez több elemzõ szerint nem is annyira rossz, hiszen a válogatás CD-k Amerikában hagyományosan sokkal kevésbé kelendõek, mint Európában vagy a világ egyéb piacain.

Nagyobb sikereket könyvelhet el az album az Egyesült Királyságban, ahol a két napos, 120 ezres eladással az elsõ helyen áll - mondta Gary Farrow, a BBC kommunikációs igazgatója a BBC-nek.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Korrekt!

CSOCSO
ami most nekem nagyon tetszik a jay kid tõl a a blame it to the sunshine

természetesen feldolgozás.. és a roxy nyomatja
CSOCSO
igy igaz!!
FtranX
Szerintem jobb az eredeti, mint az AAF féle feldolgozás.

RelakSfromhome
És a Smooth Criminal? Ezt dolgozta fel az AAF. 😊

Tikal
ja, jok ezek is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
Azért a you are not alone, a you rock my world, earth song, keep it in the closet, scream (janet-tel), ja és a they don't care about us...stb. Ezek egytõl-egyig jó zenék és ezeket mindet "fehéren gyárotta" :-))

Bazinga!

Tikal
amiket még feketén gyártott azok jo számok voltak, mikor már kezdett fehéredni, onnantol nem voltak jo számai, talán még a black or white vagy melyik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Nos igen. Az egy kibaszott alap szám!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
a Billy Jean jo szám, fõleg a feldolgozásai 😊

Blasta
CSOCSO, ha ár Te sem érted magad, az má télleg gáz :-DDDDDDDDDDDDDDD
De ilyet is csak Te tudsz, szal ezért tisztellek!

CSOCSO
énis csipázlakkk! de mindegy ... neked nem, nekem az... nekem nem fáj, hogy neked nem, neked sem fáj hogy nekem igen😊

erre javítsd ki..hamár betetted😊 de ha nem ragaszkodsz hozzá vedd KI nyugodtan
CSOCSO
PFFFFFFFFF LOL😊))))))))))))))))))))))
esküszöm nem értem magam.. ha én gépen írok akkor az agyam nem is errefelé jár😊))
de mindegy...

Pyx
loál, ezt betehetem aláirásnak? 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Blasta
ich ferstéhe nicht :-DDD

FREAK
was ist los?

Riszpekk

Blasta
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MEKKORA HOZZÁSZÓLÁS!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

CSOCSO
énis csipázlakkk..mindegy neked nem.. nekem az.. nekem nem fájk hogy neked nem.. neked sem fáj hogy nekem igen😊
Blasta
Nincs itt vita! :-D
Én csípázom CSOCSO-t, elfogadom, hogy imádja ezt az élõ csontvázat. :-))))))))))))))
Csak én nem bírtam soha :-DDDDD

Aramir
Én nemakarok beleszólni a vitátokba, de Csocso is múltidõben írt.

Blasta
"Amerikában az elsõ héten eléri a százezres határt, a CD-bõl eddig 121 ezer példányt adtak el, ami a lista 13-ik helyére volt elég"

"Nagyobb sikereket könyvelhet el az album az Egyesült Királyságban, ahol a két napos, 120 ezres eladással az elsõ helyen áll"

Biztos így van :-))))))))))))))

Blasta
Pfffffffff :-DDDDDDDDD
Index. No comment

(nem akarok most "vajon híres-e dzsekó még vagy sem" vitát veled)

Blasta
Jah... :-D

Blasta

CSOCSO
nah Blasta barátom.. akaratod nélkül is tök ellenséges ez a levél..
de csak hogy tudd nem én vagyok olyan hülye hogy ezt képzelõdjem hogy elsõ helyen van az ember.. az Index en írták... ott abban a cikkben amit tegnap belinkeltem... szal ha gondolod írj egy anyázo levelet nekik vag yküldd el ezt nekik.. de nem nekem kéne az arcom elöl elvennia napellenzõt.... nah .. písz..
Tikal
az a szar blink vezet? broáf

Blasta
Vedd észre, hogy ez a faszi kész, kifújt stb...
Egy szétbaszott robot, akinek se pénze, se hírneve már.
Ez van. Nagy sztár VOLT de elbaszta...
Mostmár tehet amit akar, lassan el kell adnia a házacskáit, meg a kastélykáit...

Blasta
CSOCSO kérlek nézz néha ki az ellenzõ mögül ami az arcodat takarja. Angliában elsõ helyen?
Lássuk:
MTV VIDEOCHART:
"1
blink-182
"Feeling This"
2
Chingy
"Holidae In"
3
Tupac
"Runnin' (Dying to Live)"
4
Britney Spears
"Me Against the Music"
5
G-Unit
"Stunt 101"
6
OutKast
"Hey Ya"
7
Triumph the Insult Comic Dog
"I Keed"
8
Ludacris
"Stand Up"
9
Nelly
"Iz U"
10
Linkin Park
"Numb"

Tovább nem folytatom, de annyit elárulhatok, hogy se a TOP20 albums, se a TOP20 singles-ben MÉG CSAK MEG SEM EMLITIK A NEVÉT!!!!

Nézz ne csak láss!!!!

CSOCSO
nem .. semmi ilyesmi..
PResident Evil
mivan csocso ? berágtál ? szted minek van ott a sok '😊' jel ?

CSOCSO
nah még ennyit:
egyre kacifántosabb a dolog...

azt nem értem hogyha a ráákos kölök hazudik.. mé nemlép vissza ha vannak ellene bizonyítékok.. vagy akkor talán õpket hamis vádaskodás iatt fogjál elitélni? nah a végén a rák elleni kezelésre szánt milliokat amiket elpereltek volna a jcksontol meg se kapják..sõõõt még õket fogják büntetni...

ma bécsben bementünk a starbucksba.. ott is jackson ment.. aztána virgin megastore ban is😊))))))) tök zsírul összejött a dolog...😊))
amugy angliában elsõ helyen van a lemeze... khm... khm....ez az ember akármit csinál...veszik mint a cukrot..
régi zenékbõl összeválogat párat és elsõ hely a listán..pfff...én is akarok ilyet.. 50 évesen perelhetnek azzal hogy pedo vagyok.. de addig hagy legyen annyi manim amibõl azt cisnálok amit nem akarok
CSOCSO
😊)))))))
Guest
CSOCSO
.... erre nemtok mit mondani... talán fáj vagy mi?
csak mondták a tv ben.. gondoltam beírom ide.. de ne hari.. legközelebb majd egy tök nemide tartozó dolgot fogok más néven írni...
PResident Evil
miért van az ha ezt a topicot nézem mindig csocso az utolsó hozzászóló ? 😊)) hm ??? 😊

CSOCSO
nah állítólag megtalálták azt a szalagot ahol elmondja a perlõ anyja hogy jakcson soha nem nyult úgy a fiához..sõõt isten áldása hogy ismerhette Jacksont.. itt két dolog jöhet szóba..
vagy fenyegetések utján mondta ezt a szalagra a csajszi hogy most enyhítõ legyen vagy valai.. vagy menjen a k******** az ilyen kis g********* b******** f******** állat.. aki igy visszaél ezzel!! gusztustalan
cSuwwi
Na lõdd le magad szóda! ;DD

shit happens

SoDI---
mindenkinek kéne egy baaaaz 😊)))
királyosságos 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
mi van fiam, rasszista vagy?

mi van fiam, punk vagy?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Tetszik mi?

Igen! 😊

Szórakoztat?

IGEN!

ollie
most már tudom