461
Végre megcsípték Jacko-t
  • moni
    kit szoptál le??
  • hen-tes

loál
  • Cat #378
    http://index.hu/kultur/showbiz/1230jackson/

Michael Jackson szóvivője lemondott

A pedofíliával vádolt Michael Jackson szóvivője Stuart Beckerman hétfőn lemondott, miután a popsztár úgy nyilatkozott, hogy nem tartja elítélendőnek, ha valaki együtt alszik egy kisgyerekkel.

Beckerman nyilatkozata szerint stratégiai különbségei adódtak az énekes csapatának többi tagjával. A szóvivő nem árult el többet a nézeteltérésekről, és arról sem, hogy ki lép utána a 45 éves szórakoztatóművész szolgálatába. Beckerman még hozzátette: "Szeretem Michael Jacksont és a rajongóit!"

A hivatalosan kiskorú szexuális molesztálásával vádolt popsztár a CBS News televíziós interjújában tagadta a vádakat és a durva rendőrségi bánásmódra panaszkodott.

Jackson hozzátette, hogy még mindig nem lát abban semmi rosszat, ha valaki együtt alszik egy gyerekkel. Nem aludt együtt az őt vádló Gavin Arvizóval sem, de ha azt tette volna, az is természetes lenne.

Jelen volt az interjúnál Jackson ügyvédje, Mark Geragos, és egy alkalommal megakadályozta, hogy védence válaszoljon a riporter, Ed Bradley kérdésére. Geragos azóta nem nyilatkozott a sajtónak.

A kaliforniai Santa Barbara megye ügyésze csütörtökön jelentette be, hogy összesen kilenc vádpontot fogalmaztak meg az énekes ellen, ezek közül hét a szexuális zaklatásra vonatkozik, kettő pedig abból áll, hogy bűnös szándékkal alkoholt itatott a gyermekkel.

Ha bűnösnek találják, a kilenc vádpont alapján összesen 24 év börtönnel sújthatják a világhírű popsztárt.
  • moni
    ez COooL
  • Punker

remélem ez vár a mocsokra.....
  • FtranX
    ez jó!
    Szegény Jacko már akkor sem mossa le magáról a pedofil jelzőt, ha a bíróság felmeneti.
  • SoDI---
  • Lynx_TWL
    eh... ez mgém mindig téma?
  • gyraph

Elkaptuk! :D
  • Blasta
    "A muzulmán hithez meg szíve-joga! "

Ez igaz.
    És semmi hátsó szándék nem vezérelte mikor HIRTELEN rájött, hogy a muzulmán hit az igazi, mi?
  • Frank99
    sztem ez az ember egy állat, az emberiség szégyene.
    Jellemz, hogy USA-ban él.

Biztos volt alapja.

Eric Claptont miért nem vádolják ilyennel, miért csak ezt a fehér makákó majmot???
  • mukika
    Álcázni próbálja magát...

• PREMIERE1
    Szerintem a 12 éves kissrác szülei találták ki, hogy esetlegesen kicsikarjanak lóvét az énekesből, hogy talán orvosokat tudjanak hozzá találni és segíteni rajta.

A muzulmán hithez meg szíve-joga! Ez van. A hitgyülist is sec pec szokták áttéríteni. :D
  • Cat #367
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20031218hivatalosan.html
  • CSOCSO
    ???mijeza szar?
  • K.András
    Na kérem, ha valoban ezt csinálta akkor ezt már lehet nyugodtan féregnek nevezni!
    És a legviccesebbnek azt találom hogy egy északa alatt rábeszélés alatt áttért a muzulmán hitre!
    LOL LOL LOL LOL
    Hát szulárd hite lehet az embernek :))
  • Cat #364
    Hivatalosan vádat emeltek Michael Jackson ellen

Hivatalosan vádat emeltek Michael Jackson amerikai popsztár ellen egy kiskorúval szexuális molesztálása miatt. A popsztárnak összesen kilenc vádponttal kell szembenéznie majd a tárgyaláson, amely alighanem világszenzáció lesz majd.

A popsztárt november 20-án tartóztatták le a kaliforniai Santa Barbarában pedofília gyanújával, majd 3 millió dollár óvadék ellenében rögtön szabadlábra helyezték. Michael Jackson "nagy hazugságnak" minősítette a vádat, amely szerint szexuálisan molesztálta volna egyik védencét, egy 12 éves rákbeteg kisfiút, aki gyakran megfordult az énekes neverlandi birtokán és időnként éjszakára is ott maradt. A kisfiú egy tévéműsorban azt mondta, hogy gyakran aludt az énekes ágyában.

Tom Sneddon Santa Barbara-i államügyész nem csak többrendbeli molesztálással vádolja Jacksont, de a vádpontok között szerepel az is, hogy alkohollal itatta a kisfiút azzal a céllal, hogy céljának elérését megkönnyítse. Az államügyész hozzájárult ahhoz, hogy az első bírósági meghallgatást egy héttel elhalasszák, amelyet így január 16-ra tűzték ki.

A popsztár addig átmenetileg visszakapja útlevelét, hogy szombaton Nagy-Britanniába utazhasson, ahol január 6-ig marad majd. A New York Post értesülése szerint az énekes csütörtökre virradó éjszaka bátyja, Jermaine rábeszélésére áttért a muzulmán hitre és belépett a Louis Farrakhan vezette Iszlám Nemzet nevű radikális szervezetbe.

(MTI)

• CSOCSO
    kuss, én rok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PResident Evil
    bazzmeg egyfolytában írok neked erre meg sem szólalsz ? mia gecc van ?
  • CSOCSO
    mindeg yneked akartam.feltettél az ickura de most mi a csöcs van..írok neked de nem válaszolsz.. nyomj már valamire a nevem alatt mer megőrülök:)))))
  • PResident Evil
    és ezt miért neki mondod ? :)
  • CSOCSO
    bammeg mire írtam hogy ne zaklassá már irtál ickun:))) muhha.. csak viccetem:)
  • PResident Evil
    jaja és dugom őket
  • PResident Evil
    csak kérdeztem... akkor nem ?
  • Cat #356
    kisbabák fényképeit akarja elküldeni, mert ide nem meri bekopizni
  • CSOCSO
    van.. betehetsz.. amugy miért?
  • PResident Evil
    csocso van icq-d ? betegyelek ? :D
  • CSOCSO
    :))))))))))
  • PResident Evil
    kínozd meg
  • CSOCSO
    loool:) neee részletekeet neee:)))))))))
  • Mike at home
    nade azt nezd meg mit kapott erte
    az ugyved meg egyetertett az itelettel
  • CSOCSO
    nem érdekel..:) megláttam a címet és nyomtam a jobb felső sarkot az egérrel...
  • PResident Evil
    poén
  • Mike at home
    olvasd el a cikket, a kissrac nem megfeleloen fogdosta a lanyok ruhait
  • CSOCSO
    amcsiban minden 20adik ember gyilkos, pedofil stb...de semmi büntetést sem kapnak.. kisfiukat lógatnak fel és basz*k őket halálra... de jackot aki kisfiukkal alszik azt 8 évre bebörtönzik...
    azt az embert aki több ajándékot és szeretetcsomagot osztott szét a rászoruloknak mint maga az elnök...cool! akasszuk fel!
  • Mike at home
    Nem Jacko, de temaba vag

ez amerika

http://index.hu/politika/bulvar/1205sexboy/

barmok ezek mind
  • PResident Evil
    fúúúúúúúúúúúúúúúú :DDDD
  • [HUN]PAStheLoD
    loool
  • precision
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Loál János #341