461
Végre megcsípték Jacko-t
  • Lteebee
    Akkor az egy másik csocso volt itt a sg-on.
  • CSOCSO
    jackson szereti ha májknak hívják és nem Jackonak. mert a jacko az szójáték a Wackoval.. azaz a hülyével.. vagy micsoda...szal minden barátja.. rajongója Mike nak hívja..
  • CSOCSO
    naaaah.. ez már több a sock nál!! leszopok akárkit ha ilyet írtam valahol. de ha nem írtam akkor te sz......
  • I.C.ram
    Azt ugye tudjátok, hogy Michael nem= Mike :)
  • Lteebee
    Szerencsére nem mindenki pereli.

A legtöbben elfogadják,hogy egy kis hullámvasútért egy kis kedveskedés mikonak...

:)
  • CSOCSO
    nah azért az durva dolog mondani hogy muló dolog.. timbörlék zenéjéből mikor lesz 20 év mulva feldolgozás???? butaság volt a kijelentésed!! de hatalmas!!!
  • Lteebee
    Lehet, hogy nem is olyan nagy és örök sztár?
  • CSOCSO
    LOl mingyáá róla is lehúznak milliokat:))))))))))))))) nem akarjuk beperelni janet jackson-t?:))))))))))) fogjuk rá hogy rémálmaim vannak miatta 18 éve és perelni akarok mert nyugalmatlan életem van miatta
  • Lteebee
    Szerintem mike igenis múló dolog.

És éppen azért csinálnak ilyen botrányokat folyton,hogy kicsit még foglalkozzon vele a média.

2 millió ember?
    Ezt mármondták mások is...

:DDDD
  • CSOCSO
    tudom. de látod. idejönnek olyanok akik azt se tudják kiez.. csak volt valami bleck or vájt mizéria..és pedogil meg ilyenek..
  • CSOCSO
    májköl dzsekszóóón:)))))))))))))))))))))
    májk.. mike...
  • CSOCSO
    nah ezaz.. lettek...Mike is az..de gyerekkorában anno 40 évvel ezelött nem volt dívat hogy a fehérek a nigger zenét dudolják
  • I.C.ram
    Ki az a mike?
  • CSOCSO
    mike MEGKAPTA!! a milleneum előadója címet... amugy pavarottit nem nevezném nagyobb sztárnak.. az egy más világ természetesen.. egy előadásra beül 1-2 ezer ember.. évekkel előre foglalsz jegyet.. míg mike koncertjére elmegy 2 millio ember és abbol 400 ezer sírva fakad ha mikeot meglátják és 100 ezer azonnal elájul...
    pavarottinak soha nem lesz 3 lemeze együüt a világ top 100 as lemezeladási listáján.. de másnak sem... volt hogy 4-5 száma volt a top50 ben.. és ilyet más nem tud...de nem arrol veszekedjünk ki a sztár.... szvsz Mike-ot nem kell fikázni.. szvsz kicsit többet dolgozott életében a zenéért mint pavarotti... vagy pavarotti már 10 évesen sztár volt? őt is verték hogy sztár legyen? nem hinném...Mike nem egy timbörlék.. nem egy múló dolog...
  • CSOCSO
    LOL... igen,, akkor most rájöttünk az igazságra.. viszont.. én Mikeot ugy ismertem a tv ből hogy egy tök gyenge lélek.. aki elsírja magát egy rákos kisfiu fotoján..stb..erre egy ilyen rákos kölök igy beperli..ilynkor mit gondol?.. még mindíg sajnálja őket?:) vagymost végigjárja a "béna" iskolákat és visszakéri a játékait?:))))
  • Aramir
    Miről maradtunk le?
  • SoDI---
    Mi van, már az antropológiát is üldözik a moderátorok? :)
    Pedig olyan szép tudomány :)
  • Aramir
    Azt láttam én is, de ezt már régebben is mondogatták, tehát ez nem mostanában lett kitalálva mentegetőzésként.
  • FtranX
    Én is inkább affelé hajlok, hogy Jacko tényleg csak szereti a gyerekeket. Ha gyerekeket akarna dugni, elég lenne neki valamelyik távol-keleti országba utazgatni, ahol semmi pénzért válogathatna a friss húsok közül :), és nem kellene több tízmillió dolláros vidámparkot, meg állatkertet építenie.
  • Gery1980
    Mi van itt vazz?:D
    Diktatúra sux!
  • Blasta
    moderáció :-DDDD
  • Loál János #195
    :D Na ja...
  • Guest
    A cigány megy ki a vásárra, el akarja adni a lovát. Jelenkezik is érte egy vevő. Megnézi a lovat, megvizsgálja a fogait, végül elkezdi kantáron vezetni. Ahogy vezeti körbe-körbe, a ló elé kerül egy fa, de az ahelyett, hogy kikerülné, egyenesen nekimegy. A vevő felháborodottan kiált fel:
    - Dehát ez a ló vak!
    Mire a cigány:
    - Ááá! Ném vák áz, csák báátor!

;)
  • precision
    Megelőztél
  • precision
    Nem újságban olvastam, hanem volt régen egy riport a Jacko-val és abban mondta, hogy a faterja miket csinált vele meg a testvéreivel. De vele volt a "legkegyetlenebb", mert ő volt köztük a legtehetségesebb. Akkor mondta el, hogy a faterja nem engedte elmennia havarjaival lógni, otthon kellett gyakorolnia, fellépésekre járni meg minden. Kajakra be volt parázva a faterja szíjától, mert mindig azzal ütötte. Legalábbis ő azt mondta...lehet, hogy nem igaz, de minden bizonnyal az. Hogy a faterja mind mondott erről az egészről azt nemtom.
  • Aramir
    Ezt nem az újságok mondják, hanem Jacko.
  • Lteebee
    És te mindent elhiszel, amit az újságok írnak?
    Mit mond a faterja?
  • Lteebee
    Nem zenész, esetleg előadóművész.
  • Gery1980
    Csocso zeneileg hiteltelen:D
  • Lteebee
    Csak hogy mindenki képben legyen:

Csocso szerint nagyobb előadó, mint Sinatra volt.

:DDDD
  • Cat #179
    egyébként ezt irtam én is már a #42esben :) ez régi ügy, ha valaki nem vak, akkor lépten nyomon hallhatott ilyen véleményeket
  • precision
    Amúgy sztem van benne igazság! A faterja nagy szemétláda, verte kiskorában mint a lovat, kényszerítette, hogy énekeljen...nem is barátkozott senkivel kiskorában!

Ez a cikkben volt: "Jackson viselkedése igen infantilis és ez egyáltalán nem jellemző a pedofilok körében" ---> Erről van szó! Ő szereti a gyerekeket, de nem azért mert meg akarja őket dugni, hanem szeretetből szereti őket. Ez olyan furcsa? Pfff...pénzéhes tetvek minden szarságot kitalálnak...
  • Cat #177
    szvsz ha gazdag vagy teljesen mind1 milyen a böröd szine :) De egyébként annyiban van igazság, hogy a 25-30 évvel ezelőtti amerikában a SZEGÉNY négerek olyan helyzetben voltak, mint nálunk a cigányok (munkavállalás, hivatali ügyeknél hátrány, stb.), de azóta történt egy s más az ügyben
  • Cat #176
    A pszichológusok Jackson apját hibáztatják

http://www.origo.hu/szorakozas/zene/20031125apszichologusok.html
  • precision
    igaza van nem egybe :)
  • precision
    Amúgy CSOCSO-nak igazavan, tényleg az évszázad zenésze...meg is választották annak!
  • Galy
    most spec. igaza van....
  • Gery1980
    te állat:DDDDDDDDD
  • Blasta
    Jajj CSOCSO ne mondj már hülyeségeket!
    Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, James Brown EGYTŐL EGYIG idősebbek Jacko-nál és MEGASZTÁROK LETTEK!
    Nekem ne akarja senki bemagyarázni, hogy a Thriller c. albuma után, neki fehéritenie kellett a bőrét, hogy nagyobb sztár legyen.

EGYSZERÜEN BETEG ÁLLAT ÉS KÉSZ.

(én meg ugye, akinek részleges festékhiánya van, elég sokat adnék egy kevéske pigmentért, jacko meg eltüntette nagyvonaluan a testéből...)
  • Mike
    könnyen lehet, mert minidg lemezkiadáskor derül ki, hogy pedo