461
Végre megcsípték Jacko-t
-
#216 Akkor az egy másik csocso volt itt a sg-on. -
#215 jackson szereti ha májknak hívják és nem Jackonak. mert a jacko az szójáték a Wackoval.. azaz a hülyével.. vagy micsoda...szal minden barátja.. rajongója Mike nak hívja.. -
#214 naaaah.. ez már több a sock nál!! leszopok akárkit ha ilyet írtam valahol. de ha nem írtam akkor te sz...... -
#213 Azt ugye tudjátok, hogy Michael nem= Mike :) -
#212 Szerencsére nem mindenki pereli.
A legtöbben elfogadják,hogy egy kis hullámvasútért egy kis kedveskedés mikonak...
:) -
#211 nah azért az durva dolog mondani hogy muló dolog.. timbörlék zenéjéből mikor lesz 20 év mulva feldolgozás???? butaság volt a kijelentésed!! de hatalmas!!! -
#210 Lehet, hogy nem is olyan nagy és örök sztár? -
#209 LOl mingyáá róla is lehúznak milliokat:))))))))))))))) nem akarjuk beperelni janet jackson-t?:))))))))))) fogjuk rá hogy rémálmaim vannak miatta 18 éve és perelni akarok mert nyugalmatlan életem van miatta -
#208 Szerintem mike igenis múló dolog.
És éppen azért csinálnak ilyen botrányokat folyton,hogy kicsit még foglalkozzon vele a média.
2 millió ember?
Ezt mármondták mások is...
:DDDD -
#207 tudom. de látod. idejönnek olyanok akik azt se tudják kiez.. csak volt valami bleck or vájt mizéria..és pedogil meg ilyenek.. -
#206 májköl dzsekszóóón:)))))))))))))))))))))
májk.. mike... -
#205 nah ezaz.. lettek...Mike is az..de gyerekkorában anno 40 évvel ezelött nem volt dívat hogy a fehérek a nigger zenét dudolják -
#204 Ki az a mike? -
#203 mike MEGKAPTA!! a milleneum előadója címet... amugy pavarottit nem nevezném nagyobb sztárnak.. az egy más világ természetesen.. egy előadásra beül 1-2 ezer ember.. évekkel előre foglalsz jegyet.. míg mike koncertjére elmegy 2 millio ember és abbol 400 ezer sírva fakad ha mikeot meglátják és 100 ezer azonnal elájul...
pavarottinak soha nem lesz 3 lemeze együüt a világ top 100 as lemezeladási listáján.. de másnak sem... volt hogy 4-5 száma volt a top50 ben.. és ilyet más nem tud...de nem arrol veszekedjünk ki a sztár.... szvsz Mike-ot nem kell fikázni.. szvsz kicsit többet dolgozott életében a zenéért mint pavarotti... vagy pavarotti már 10 évesen sztár volt? őt is verték hogy sztár legyen? nem hinném...Mike nem egy timbörlék.. nem egy múló dolog... -
#202 LOL... igen,, akkor most rájöttünk az igazságra.. viszont.. én Mikeot ugy ismertem a tv ből hogy egy tök gyenge lélek.. aki elsírja magát egy rákos kisfiu fotoján..stb..erre egy ilyen rákos kölök igy beperli..ilynkor mit gondol?.. még mindíg sajnálja őket?:) vagymost végigjárja a "béna" iskolákat és visszakéri a játékait?:)))) -
#201 Miről maradtunk le? -
#200 Mi van, már az antropológiát is üldözik a moderátorok? :)
Pedig olyan szép tudomány :) -
#199 Azt láttam én is, de ezt már régebben is mondogatták, tehát ez nem mostanában lett kitalálva mentegetőzésként. -
#198 Én is inkább affelé hajlok, hogy Jacko tényleg csak szereti a gyerekeket. Ha gyerekeket akarna dugni, elég lenne neki valamelyik távol-keleti országba utazgatni, ahol semmi pénzért válogathatna a friss húsok közül :), és nem kellene több tízmillió dolláros vidámparkot, meg állatkertet építenie. -
#197 Mi van itt vazz?:D
Diktatúra sux! -
#196 moderáció :-DDDD -
#195 :D Na ja... -
#194 A cigány megy ki a vásárra, el akarja adni a lovát. Jelenkezik is érte egy vevő. Megnézi a lovat, megvizsgálja a fogait, végül elkezdi kantáron vezetni. Ahogy vezeti körbe-körbe, a ló elé kerül egy fa, de az ahelyett, hogy kikerülné, egyenesen nekimegy. A vevő felháborodottan kiált fel:
- Dehát ez a ló vak!
Mire a cigány:
- Ááá! Ném vák áz, csák báátor!
;) -
#189 Megelőztél -
#188 Nem újságban olvastam, hanem volt régen egy riport a Jacko-val és abban mondta, hogy a faterja miket csinált vele meg a testvéreivel. De vele volt a "legkegyetlenebb", mert ő volt köztük a legtehetségesebb. Akkor mondta el, hogy a faterja nem engedte elmennia havarjaival lógni, otthon kellett gyakorolnia, fellépésekre járni meg minden. Kajakra be volt parázva a faterja szíjától, mert mindig azzal ütötte. Legalábbis ő azt mondta...lehet, hogy nem igaz, de minden bizonnyal az. Hogy a faterja mind mondott erről az egészről azt nemtom. -
#186 Ezt nem az újságok mondják, hanem Jacko. -
#183 És te mindent elhiszel, amit az újságok írnak?
Mit mond a faterja? -
#182 Nem zenész, esetleg előadóművész. -
#181 Csocso zeneileg hiteltelen:D -
#180 Csak hogy mindenki képben legyen:
Csocso szerint nagyobb előadó, mint Sinatra volt.
:DDDD -
Cat #179 egyébként ezt irtam én is már a #42esben :) ez régi ügy, ha valaki nem vak, akkor lépten nyomon hallhatott ilyen véleményeket -
#178 Amúgy sztem van benne igazság! A faterja nagy szemétláda, verte kiskorában mint a lovat, kényszerítette, hogy énekeljen...nem is barátkozott senkivel kiskorában!
Ez a cikkben volt: "Jackson viselkedése igen infantilis és ez egyáltalán nem jellemző a pedofilok körében" ---> Erről van szó! Ő szereti a gyerekeket, de nem azért mert meg akarja őket dugni, hanem szeretetből szereti őket. Ez olyan furcsa? Pfff...pénzéhes tetvek minden szarságot kitalálnak... -
Cat #177 szvsz ha gazdag vagy teljesen mind1 milyen a böröd szine :) De egyébként annyiban van igazság, hogy a 25-30 évvel ezelőtti amerikában a SZEGÉNY négerek olyan helyzetben voltak, mint nálunk a cigányok (munkavállalás, hivatali ügyeknél hátrány, stb.), de azóta történt egy s más az ügyben -
Cat #176 A pszichológusok Jackson apját hibáztatják
http://www.origo.hu/szorakozas/zene/20031125apszichologusok.html -
#175 igaza van nem egybe :) -
#174 Amúgy CSOCSO-nak igazavan, tényleg az évszázad zenésze...meg is választották annak! -
#171 most spec. igaza van.... -
#170 te állat:DDDDDDDDD -
#169 Jajj CSOCSO ne mondj már hülyeségeket!
Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, James Brown EGYTŐL EGYIG idősebbek Jacko-nál és MEGASZTÁROK LETTEK!
Nekem ne akarja senki bemagyarázni, hogy a Thriller c. albuma után, neki fehéritenie kellett a bőrét, hogy nagyobb sztár legyen.
EGYSZERÜEN BETEG ÁLLAT ÉS KÉSZ.
(én meg ugye, akinek részleges festékhiánya van, elég sokat adnék egy kevéske pigmentért, jacko meg eltüntette nagyvonaluan a testéből...) -
#168 könnyen lehet, mert minidg lemezkiadáskor derül ki, hogy pedo