Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy mégis igaz???
Szomorú...
Jog:
"Audiatur et altera pars"
Azaz mindkét fél meghallgatása utána szabad csak ítélkezni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

fehérítõkrémekkel, meg minden szarral hipózta a bõrét oszt ez lett a vége
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egy darabig az is volt, csak nem vette észre, hogy hatalmas feka sztárok emelkedtek ki az õ generációjából.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ennek a faszinak(?) mindig volt valami beütése (oxigénsátor stb)
nem csodálkoznék rajta, ha valóban pedo lenne.
ha rajtam múlna, ilyen sapiensek nem sokáig élnének...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Valahol láttam egy képsort Jacko-ról, ahol balról jobbra idõrendben mutatták az arcának torzulását.
Ez volt aláírva: "Ha ez történt kívül, mi történhetett belül?"
Nna, ezt megérdemelné! Volt egy szimpatikus fejû néger csávó, és most egy sápadtarcú gnóm, valami ilyesmi:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
November 21, 2003
Jackson's wealth difficult to gauge
Recent reports say pop star is in debt
STAFF AND NEWS SERVICE REPORTS
MIKE ELIASON / NEWS-PRESS PHOTOS
The upkeep of Michael Jackson's Neverland Valley Ranch, which includes a zoo, costs him about $4 million per year, The New York Times reported Thursday.
As he faces the prospect of paying for a costly legal defense, published reports indicate that Michael Jackson — once worth an estimated $750 million — may be as much as $240 million in debt.
.......
Itt a TELJES CIKK.
Szegény csóka, nem csoda, hogy gyerekeket molesztál.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szóval mindenképp tárgyalás lesz és remélem jól megfingtják. Legalább egy szaros elmegyógyba küldjék be, vagy mittom én... :-D
😄D DDDDDDDDD DDDDDDDDDD DDDDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDDD DDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DD DDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDDD DDDD DDD DDDDDDDD DDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄D DDD DDD DDDDDDDDDD DDD DD DDD DDDD DDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Pinokkió viszont elég rossz színben van...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

amugy meg nem azt probálja meg bemutatni hogy miért pedozik hanem azt hogy nem pedozik .. de elég vakok vagytok hogy ti ezt nem látjátok
biztonsan aberralt, biztosan perverz, biztosan meg van nyomorodva lelkileg, de gondoljon bele barki is, hogy milyen erzes lehet ugy ebredni minden reggel, hogy a fold 70 szazaleka tudja, hogy ki vagyok, hogy a fold felet a fiktiv maganeletem jobban foglalkoztatja, mint amit kepviselek, mennyire szar lehet az ilyen elet.
egy muvesz ember mar eleve emocionalisan sokkal jobban nyitva van, sokkal durvabban dekodolja a rezgeseket....
s kozben a csavo a vilag legjobb zenesze, elkepeszto amit veghezz vitt, hihetetlen, s amit senki nem tud rola, hogy a tancban sokkal mereszebb volt, mint elotte barki, az allatok mozdulatait utanozta, ultette a tancba, a legradikalisabb koreografus volt, es maig a vilag szinte osszes tancmuveszeti iskolaban tanitjak a jackson mozdulatokat, megjegyzem a balett intezetben is. mindenki ot nyulja meg most is tancban. szoval zseni a tag, es megerdemelne egy kis nyugalmat es elismerest.
es biztos hogy nem pedofil, a toket max possentesre hasznalja, ennnyi, csorikam.....