Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Épp most volt a tvben, hogy megtalálták Jacko szerelmes leveleit, amit a kisgyereknek írt...
Lehet, hogy mégis igaz???
Szomorú...

Kandurex
Auditorium? Talán még se olyan hülyék ezek az amcsik!

Jog:

"Audiatur et altera pars"

Azaz mindkét fél meghallgatása utána szabad csak ítélkezni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SoDI---
Michael Jackson nevét letakarták régi iskolájában

Jóóóó' van. Amcsiéknál megint hülyék.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

RelakSfromhome
Zámbó Jimmy?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nem!

RelakSfromhome
Azt én is láttam asszem az indexen

RelakSfromhome
Nem javult meg! A ®=(R), a ©=(C), a tm-et elfogadta, a -= meg ◄ lett...

harakiri
miii? pigmentközpont? bocs de szerintem ez vicc...
fehérítõkrémekkel, meg minden szarral hipózta a bõrét oszt ez lett a vége

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

SoDI---
Azért jobb nem annak lenni 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Állítólag azért, mert egy mûtét körben megsérült a pigmentközpontja, vagy valami ilyesmi.

Blasta
A beteg állat azt hitte ciki a fekaság.
Egy darabig az is volt, csak nem vette észre, hogy hatalmas feka sztárok emelkedtek ki az õ generációjából.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

végülis miért lett fehér? sajnos nem tudok róla semmit

hát igen, jackson óta minden pop, meg r&b elõadó az õ táncát, meg koreográfiáit utánozza...

CSOCSO
ronda😞 de akkor is az évezred elõadója.. és ezen nincsmit viccelõdni... inkább legyen ronda és király zenéi mint hogy legyen justin timbörlél és mihez képest "elmegy" zenéi
Frank99
mint egy mûember.
ennek a faszinak(?) mindig volt valami beütése (oxigénsátor stb)

nem csodálkoznék rajta, ha valóban pedo lenne.
ha rajtam múlna, ilyen sapiensek nem sokáig élnének...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

HuAn82
Szerintem az arcán a borosta sem igazi. Olyan mintha rá lenne pingálva.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Blasta
Szánalmasan undorító. Bazze, egy jót nem képes fikázni se, olyan kicsire szabták az orrlyukát....

Blasta

FtranX
Most nem tudom eldönteni, hogy Jacko csak szeretetre éhes és azért kedveli annyira a gyerekeket, vagy tényleg "többet" is akart tõlük.

Valahol láttam egy képsort Jacko-ról, ahol balról jobbra idõrendben mutatták az arcának torzulását.
Ez volt aláírva: "Ha ez történt kívül, mi történhetett belül?"

ollie
tedd má vissza a c64-es logodat. az olyan kircsi volt.

ollie
tefigyu, mitõl javult meg az aláírásod? mármint a tm meg ezek...

RelakS
" Legalább egy szaros elmegyógyba küldjék be, vagy mittom én... "
Nna, ezt megérdemelné! Volt egy szimpatikus fejû néger csávó, és most egy sápadtarcú gnóm, valami ilyesmi:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Munch
Hm... részemrõl rengeteget hallgatom a zenéjét, a black or white még mindíg ott van, és szivesen tekerem fel rá a hangerõt. De hát mi az anyjáért jáccik kisgyerekekkel??? Totál kész a csákó! A kis niggergyerekbõl mi lett...

Pluskast
Bocsessz akkor én tudtam rosszúl. Bár helyzetén ez nem segít😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lynx_TWL
akkor legyen....

๏̯͡๏﴿

FtranX
hah! egyik szebb, mint a másik!

Lynx_TWL
áh ez már rossz téma váltsunk terry blackre😄

๏̯͡๏﴿

FtranX
240 millát!

November 21, 2003

Jackson's wealth difficult to gauge
Recent reports say pop star is in debt

STAFF AND NEWS SERVICE REPORTS

MIKE ELIASON / NEWS-PRESS PHOTOS
The upkeep of Michael Jackson's Neverland Valley Ranch, which includes a zoo, costs him about $4 million per year, The New York Times reported Thursday.

As he faces the prospect of paying for a costly legal defense, published reports indicate that Michael Jackson — once worth an estimated $750 million — may be as much as $240 million in debt.

.......
Itt a TELJES CIKK.

Szegény csóka, nem csoda, hogy gyerekeket molesztál.

Pluskast
Ez így nem igaz mert nemrég mondták, hogy 20 millás adóságot halmozott fel, és elhiheted nem forint alapút😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

annyi pénze van hogy a legnagyobb szarból is kihuzzák...

Blasta
Nem tájékozódtál. Nem lesz peren kívüli egyezség, pont az õ régebbi pere miatt törölték abban az államban (nemtom hol pereskeik) el a peren kívüli egyezséget.

Szóval mindenképp tárgyalás lesz és remélem jól megfingtják. Legalább egy szaros elmegyógyba küldjék be, vagy mittom én... :-D

valaki beperelte hamisan, jackson erre ad neki egy csomo pénzt, aztán vége is lesz...

amig nincs bizonyiték addig faszé kell gyülölködni itten

CSOCSO
ez hüjeség..
Blasta
De azt az üzit nem õ írta! :-D

Galy
CSOCSO: TE NEM TUDSZ ÍRNI!

tomsolo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄D DDDDDDDDD DDDDDDDDDD DDDDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDDD DDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DDD DDDDDD DDDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDD DDDDDD DD DDDD DDDDDDDD DDD DDDD DDD
😄D DDDDDDD DDDD DDD DDDDDDDD DDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄D DDD DDD DDDDDDDDDD DDD DD DDD DDDD DDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ollie
😊))))))))

Loál János
Nem is tudtam, hogy Dzsepettó néger!
Pinokkió viszont elég rossz színben van...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

SoDI---
Hogy mi milyen gyönyörûek vagyunk 😊

ollie
errõl az egészrõl az jutott az eszembe, hogy egy jövõben játszódó cyberpunk regényben (asszem a Neuromancer volt) olvastam egy utalást Jacko-ról, mint a néger ürgérõl, aki fehér nõvé vált... 😊)

CSOCSO
valszeg igen
a zseniket a világ mindig is õrültnek gondolta, de legalábbis hóbortos különcnek.lehet hogy te egy zseni vagy?

jacko 10-15 éve volt sztár, ma már csak egy öregedõ pedofil

CSOCSO
te idiota.. ezt nem én találtam ki.. becopyztam... amugy akkora világsztár egy darab sincs mint jackson ezt ne felejtsük el.. volt az elvis és most van a jackson.. ennyi... amugy a többiek meg kábitóznak meg kurváznak meg isznak... jacko pedofilkodik😊)))))))))
amugy meg nem azt probálja meg bemutatni hogy miért pedozik hanem azt hogy nem pedozik .. de elég vakok vagytok hogy ti ezt nem látjátok
te is kezelésre szorulnál!miért nincs több ilyen aberrált világsztár?pedig vannak egy csomóan!valyon õk miért nem õrülnek bele hogy a világ 70%a ismeri õket és néha beszél is róluk.olyankor amikor épp nem a többi világsztárról pletykál.

CSOCSO
ezt a freee oldal topicjábol szedte a haverom.. hát akkor most hirtelen annyit hogy ha már halott lenne a jacko már 1 éve tuti nem jön elõ semmi ilyen zaklatásos buziság...
CSOCSO
vicces, a host letaszitjak a tronrol, hogy miutan meghall, vagy elhullik ismet isteni titulusaba helyezhessek. csak egy friss bor, egy uj darab amit szerencsetlen tagrol le lehet huzni.
biztonsan aberralt, biztosan perverz, biztosan meg van nyomorodva lelkileg, de gondoljon bele barki is, hogy milyen erzes lehet ugy ebredni minden reggel, hogy a fold 70 szazaleka tudja, hogy ki vagyok, hogy a fold felet a fiktiv maganeletem jobban foglalkoztatja, mint amit kepviselek, mennyire szar lehet az ilyen elet.
egy muvesz ember mar eleve emocionalisan sokkal jobban nyitva van, sokkal durvabban dekodolja a rezgeseket....
s kozben a csavo a vilag legjobb zenesze, elkepeszto amit veghezz vitt, hihetetlen, s amit senki nem tud rola, hogy a tancban sokkal mereszebb volt, mint elotte barki, az allatok mozdulatait utanozta, ultette a tancba, a legradikalisabb koreografus volt, es maig a vilag szinte osszes tancmuveszeti iskolaban tanitjak a jackson mozdulatokat, megjegyzem a balett intezetben is. mindenki ot nyulja meg most is tancban. szoval zseni a tag, es megerdemelne egy kis nyugalmat es elismerest.
es biztos hogy nem pedofil, a toket max possentesre hasznalja, ennnyi, csorikam.....
CSOCSO
anno is eljátszották vele a lemez kiadása elött.. most is eljátszák.. defuraaaaaaaaaaaaaaa....