461
Végre megcsípték Jacko-t
  • Aramir
    Mekkora ágy lehet
  • [DFL]vajdi
    "jakson húszezer gyerekkel alszik egy ágyban..."
  • [DFL]vajdi
    ez az is csak pénz miatt van... jackot beperelte vki, de jackson nem fog pereskedni mer rontja a hirnevét ==> kevesebb pénzt keres ==> nem pereskedik hanem kiegyezik a perelővel x összegben ==> a fazonnak lesz egy csomo pénze, jackson meg nem veszít hírnevéből,

ezt mindenki tudja: nincs itt semmi pedofilia, itt csak pénz van
  • Match
    nem is fogsz...elég neki a pofáját vállalni hoyg így sikerült, a testét már nem fogja :)
  • Match
    Neki nem nigger farka van, hanem olyan amilyet az orvos felrak neki (vagy berak? :))
  • Adi
    Amúgy Jacko-nak most milyen lehet a farka. Mert akkor a farkát is kifehérítették? Amúgy érdekes, hogy még nem láttam róla meztelen képet. Svarzitól kezdve Kis Jánosig mminden kiről van aki a media-ba szerepelt 10 percnél többet de Jackoról. Mhhh nem vagyok buzi csak puszta kiváncsiságból kérdezem. Még félmeztelen képet se láttam róla.
  • Adi
    Mhhh ha megrakott volna Jacko azzal a nagy "niger" farkával nem hiszem, hogy ilyen könnyedén beszélnél róla!:D
  • Gladiator
    éntőlem téged is.
  • Gladiator
    az amerika. ott minden lehet.
  • Lynx_TWL
    ez köztudott:D
  • steweee
    te beteg vagy!
  • PResident Evil
    Heal the world !!!
  • BADE
    Ettől függetlenül lelőhetik:DDD
  • Blasta
    Szerinted, ha kitaláció lenne az egész, azt egy 10 éves gyerek találná ki?
    Ő határozná el, hogy jól megkopasztja jacksont?
    Ne légy naív...
  • Kandurex
    Régen hallottam, hogy azért ocsmnány a képe mer' valami bőrbetegségben senyved. Felőlem lelőhetik..
  • Gladiator
    faszság az egész. én is állíthatnám, hogy jacko ott masztizott mellettem, meg erre meg arra kért. ráadásul annyira látszik, hogy csak egy 10 éves gyerek agyszüleménye. "Nem vagy a barátom, ha nem teszedm meg" hát ilyet a 10 évesek szoktak mondani, nem hiszem, hogy egy felnőtt ember ilyen lenne. bár nem ismerem. de akkro is faszság.
  • The Garrett
    :DDD
  • Davidus
    Nem lesz annyira rossz nekik. Csak bebújik melléjük kicsit az ágyba dzsekó.
  • The Garrett
    lol azok is csak gyerekek...
  • Davidus
    És ha pedofil akkor mi van? Engem nem kúrt meg mikor kicsi voltam:) A sok kis puffadt amerikai fathamburger kisfiúnak meg nem árt egy kis seggbekúrás. Legalább addig se a GTA3-at nyúzzák meg hídról lövöldöznek a forgalomra. Klónozni kéne dzsekót és minden 14 év alatti amerika kisfiú mellé adni egyet.
  • steweee
    ha jacko az isten, akkor a mennyben a helye.az a biztos.nyugodjon békében, akár a kis Jézussal az oldalán ! :)))
  • PResident Evil
    tőőtöm :)
  • Dynamic
    Egyébként nem igazán értem, hogy egyeseknek, hogyan sikerül, 30 karakternél hosszabb topikcímet írni.Vagy nincs lekorlátozva?
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))) örülök neki.. mostanság ez jön be nagyon: Jay-kid - Blame It On The Boogie 2003
  • zaki
    jaja, mekkora sláger volt, sőt még mindig az, az 1ik kedvenc számom
  • PResident Evil
    leszakad az orra !
  • ÁjjLe BoBBi
    képet muszály rakni erről a kriptaszökevényről ?
  • PResident Evil
    ehh mekkora flashem volt a hozzászólásod miatt :)))
  • CSOCSO
    nagyon fasza zenéi vannak és mostanság a feldolgozott zenéi is tetszenek rohadtul.. legnagyobb volt mikor a Home ban billi jean volt.. ÁÁÁRGHH
  • moni
    RÚZSOS A SZÁJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • moni
    Hát nem tudom nekem nem a kedvencem, bár van egy-két jó száma.....igazából annyira nem is ismerem,de nem olyan rég láttam egy róla szóló dokumentumfilmet, és tök jókat mondott az interjúban, bár szerintem kár volt ezt tennie az arcával, hogy néz ki??Az interjúban váltig állította, hogy nem történt nála összesen több mint 2 műtét...
  • CSOCSO
    akármi is történik ezzel az emberrel akkor is ugyanugy fogom imádni a zenéjét.. és akármit tette a gyerekekkel az ember... számomra ő az isten a zenevilágában.. aztán lehet engem hülyének nézni.. demár 5 éves koromban őt kiabáltam fonetikusan... blémit tüdö szánsááájn:))))))))
  • CSOCSO
    nemtom ki műve de szvsz is kamu és nagyán LOl amit művelnek ezek... gondoljunk csak a pereljük be a GTA3 miatt a rockstart mert a gyerekem kinyírt 80 embert LA-ben... LOL!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem van igazságtartalma de lehet hogy teljesen más miatt kapták el
  • SoDI---
    aztan csak nagy kamu volt az egesz, hogy a fickot becsukják

Az esetek túlnyomó többségére ez igaz.
    Nehogy elérkezzünk oda, hogy egy apa a saját lányának a haját se merje megérinteni... Ez az egész annyira el van túlozva!

Minden esetre ha tényleg igaz, amit Jacko-ról mondanak most (amit én erősen kétlek) akkor tényleg megérdemli a golyót.
  • [HUN]PAStheLoD
    állatság.. régebben voltak jó számai de mára inkább elütötte volna egy villamos akkor jobban jár szvsz
  • Dynamic
    Őszintén szólva én sajnálom, hogy ez az ember ide jutott.Amit magával is művelt(?) meg amit másokkal(?)...
    Azért remélem, hogy csak kamu az egész, bár a valószínűbb, hogy nem.
  • Sephi
    Oszinten igazat adok abban hogy nem inteligens. Latszik a viselkedesen. Szerintem borzasztoan allatsag volt tol hogy annyit operalta magat. Ez a teny mar magaban nem vall epp elmere. Lehet nem is igaz semmi de lehet megis igaz. Honnan tudhatja barki is hogy mi az igazsag? Lehet a szerencsetlen ember tenyleg szereti a gyerekeket de nem sexualisan. Lehet azert pedofil mert vilag eletben nem volt szerecseje a nokkel. Bar mint ekkora sztar annyi kurvaja lehetne amennyit csak akar. nem lehet tudni de az teny hogy beteg ember.
  • [DFL]vajdi
    különbenis usaban rengeteg az ilyen ember, + biszexuálisok meg egyebek
  • [DFL]vajdi
    nemrég volt nálunk egy ilyen hogy egy fazont le akartak csukni, mert anya meg a lánya kitalálták hogy feljelentik a fatert azzal hogy molesztálja a kislányt... aztan csak nagy kamu volt az egesz, hogy a fickot becsukják