301
Minden A KÖNYVRŐL!
-
#21 nincs kódja a Bilbiának, ez hülyeség -
#20 János 1. levele!! -
#19 Azért ez kicsit erős kijelentés, még ha ateista is vagy... -
[Walaki]D`Lair #18 Papírpocsékolás a biblia... -
#17 jó kis topik, kár hogy nincs olyan ember ezen a fórumon aki végigolvasta volna magát a könyvet is -
#16 Igen, a legfontosabb a hit. Mindenki a szerint értelmezi, hogy hisz-e Istenben/Teremtőben vagy sem. -
#15 a kodokrol csak annyit hogy a háboru és békében is találnánk olyan kodokat mint a bibliában, szoval nem nagyon hiszem ezeket :) egyébként a kodokat milyen nyelvben keresik? netán az angol forditásban? :) -
#14 Ja meg a legfontosabb, csak nem jutott eszembe: HIT kérdése! -
#13 Habár végig még nem olvastam, de szerintem annál azért több. Értelmezés, felfogás és filozófia kérdése... -
#12 Jártam egy ingyenes angol-nyelv tanfolyamra. Ott a Bibliából tanultunk anglul. Nekem tetszettek a benne lévő történetek.
Értékes irodalmi alkotás, de semmi több. -
#11 Ez egy nagyszerű KÖNYV. Tanulságos, az életről szól, a mindenségről. Éppen ezért rengeteg értelmezése is létezik. Az az egyik kedvencem, mikor gyilkosok használják a kivégzésük előtt ártatlanságuk bizonyítására, és ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy bizonyos szinten még igazat is lehet adni nekik.
Veszélyes egy könyv, ésszel kell forgatni... -
#10 jo a konyv csak kar,hogy szar a vege
:D -
#9 Jelent meg már több könyv és értekezés a biblia kódjairól. Van ami magyar nyelven is elérhető, illetve megvásárolható. Próbálj meg egy-két könyvesboltot. -
#8 biblia-t csak irodalmilag tudom értékelni, annak meg 1 szép nagy meséskönyv. :P
ennyi. -
Augustus Gigo #7 NYissunk egy biblia vs. korán topicot:) amúgy tud vki vmit a biblia kódjáról? jóslatairól? -
#6 Nyissunk a Koránnak is? -
#5 Remélem nem akarsz komolytalankodni ezzel a témával? -
Augustus Gigo #4 ezékiel 25, 17:) -
#3 nektek melyik a kedvenc részetek? -
Augustus Gigo #2 Eddig még nem is volt ilyen topic, ezentúl lesz:) -
#1 Pl?