HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

ha többet akarsz tudni akkor gumi 😞.. 😊
vagy most ez a menõ? akkor yo
football without ultras is nothing

shit happens
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
* _blank - the target URL will open in a new window
* _self - the target URL will open in the same frame as it was clicked
* _parent - the target URL will open in the parent frameset
* _top - the target URL will open in the full body of the window
shit happens
pl. van egy frames oldalad, és az egyik frameben ilyen linket használsz, akkor azt a framet kiemeli, a többi megszûnik.
shit happens
blank v parent v self v top ... ?

Kösz mindent! <#worship>#worship><#puszi>#puszi>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A dolog nem bonyolult: van egy elérési útvonal, és van egy fájl. Ha a megadott útvonalon és néven vagy fálj, akkor meg fog jelenni.
- vagy rossz volt az útvonal
- vagy rossz volt a fájlnév (ami akár lehet a fájlnévben lévõ kis/nagybetûk eltérése is; spec karakter által okozott gond is elõfordulhat)
- vagy nem völtötted fel a szerverre a hivatkozott fájlt
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
webmester.lap.hu
kiindulásnak
aztán keress rá a KataPorta-ra, sztem az is nagyon jó

index.html / benne a link <a href="wallpaper/page02.html">link</a> /
az indexxel azonos könyvtárban egy másik könyvtár: wallpaper, azon belül egy page02.html esetén a másodikra fog irányítani, elhiheted.
vagy tedd fel egy ingyenes szerverre, és a html kódból megmondjuk hol a hiba
shit happens
De ha tudsz segíthetsz... 

Nemtom mi lehetett a baja.... 
shit happens
Melyik program nagyon egyszerûen kezelhetõ HTML szerkesztõ, amihez nem szükséges tudni a HTML nyelvet? 

Viszont ahol van flash plugin, ott tényleg úgy néz ki.
Az IE "gyengségére" példa, hogy a fórumon amit mostanában csinálgatunk, van egy tiszta dives üzenetmegjelenítés (egy table sem volt). Ettõl gyorsabb, meg "kompatibilisebb".
Az IE másképp gondolta és 25 üzi után egyszerûen nem dolgozta fel az oldalt (a forráskódból látszott hogy letöltötte, csak nem dolgozta fel) Se nálam, se másnál, se a hatos, se az ötös IE. Az opera és a mozilla/firefox tudta kezelni. (Ezért IE alatt táblázatos, minden más alatt dives lett)
shit happens
Csupán 11 framet jelenítettem meg, vonal, scroll meg átméretezhetõség nélkül. (Az IE nem bírta sorba rakni..) Az FF pedig a frémek fekete háttere közé, berak fehér vonalakat.
Az egyik frémben lesz a menü (kis gif animációval, ezzel is tuti szívok majd..), a másik -középsõben- pedig megjelenik a menüponthoz rendelt infó (ezt elvileg tudom hogyan kell), egy alsó keretben meg, néhány képbõl diavetítést szeretnék csinálni (gondolom gif lesz).
Jah meg csinálnék egy "szavazás" boxot is (mindenhol ugyanolyat lehet látni, én kicsit változtatnék rajta vizuálisan, bár SZVSZ ez php, ott meg még nem tartok..)
Meg egy vendégkönyvet, (fórum nem kell, nem olyan a téma).
Sztán még több animációt, ezt már intelligensé tenném, azaz csak ha szélessávot érzékel az oldal..
Mellesleg sok weboldalt olvastam a témában és kicsit mind1ik másként értelmezi a szabványokat, arra jutottam h a Flash a legjobb, az tuti vizuálisan mindegyik gépen ugyanolyan lesz. A második weboldalam Flash lesz! 😊
Várom a tanácsokat. & thx.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.hszk.bme.hu/~hj130/firefox/index.html
Boccs, de erre csak azt lehet mondani hogy hülyeség. Legalább minimálisan olvass már utána mielõtt leírsz ilyet.
Az ötös IE jobbra sikerült, és a 98SE-ben bennevolt, akkor terjedt el igazándiból.
A mozilla sem tegnapi böngészõ, de én akkorsem szeretem az IE-t, nem különösebben érdekel a 85%-a, megcsinálom FFx alá, ami meg más, azt átállítom külön style oldallal IE-re és ennyi...
shit happens
jah, én is így vagyok vele. :/
az jelenleg fejlesztett oldalnál úgy oldottam meg, hogy phpvel user-agent lekérd, és 3 stylesheet + egyéb beállítások php
(Mozilla és tsi, Opera, IE és a többiek), a php meg azért kell, mert a pl. egy textbox más szélességû IE és Mozi alatt, korrigálni kellett.
Bonyolult :/
shit happens
Tetsuo: Ez azért van, mert a Firefox rendszeresen másképp jelenít meg mindent, akármilyen szabványt használsz XML-tõl HTML-ig. Hogy miért? Na ezt a FF-ot programozó emberektõl kérdezd.
These are my friends, see how they glisten...
Melyik nem tudja a HTML és a Javascript szabványt? Egyik sem? Mert gyanítom Operán is máshogy nézne ki..
Ehhhhh
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
(by eddie2)
az lenne a gondom, hogy lerakok 1 Layer-t és nem tudom neki megadni azt a parancsot hogy mindig középre legyen zárva.
hozzádtam a <div align="center"-t de semmit nem ért...
valaki írja le hogy mit kéne csinálni thx!
(by eddie2)