HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gúgöl
football without ultras is nothing
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
az embed meg a tag neve, amivel megszólal a zene
a topic alján van "keresés a témában", beírod oda hogy: embed
és felülrõl a 3. máris egy lehetséges megoldás
shit happens
These are my friends, see how they glisten...
http://tagok.sg.hu/color.swf
shit happens
ugyebár vannka ezeka "szinkódók"...(pl. #4B4B4😎
nos, mivel nincsen most a gépen megfelelõ progi, de szükségem lenne bizonyos szinekre, ami RBG tipusban van meg! Hogyan tudom megnézni, hogy amásik féle képpen ismerje fel?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
magyart legalábbis nem, angolul pedig csak nagyon kicsit tudok
Volna egy "gyermeteg" kérdésem: Microsoft Frontpage-ben élõgomb beszúrása után az élõgomb nem látszik a böngészõben, minta nézetben is csak a gomb helye látszik. Mi lehet ennek az oka?
Elõre is köszönöm a segítséget!
A 3-as kérdést valószínûleg szintén megválaszolja a google: próbálj erre keresni "popup javascript" v. "window open javascript"
[...] Te romboló állat! Te sátán!
1.Hogy lehet Macromedia dreamweaverrel videót beszúrni az oldalra?
2. Hogy lehet lejelszavazni az oldalt: javascript is jó, csak mûködjön Tudom h könnyen feltörhetõ.)
3. Hogy lehet olyan popup ablakot csinálni, hogyha rámegy az oldalra, akkor automata bejöjjön?
shit happens
URL megnyitás ugyanabban az ablakban (a jelenlegi helyett)
<form>
<input type="button" value="Kattints ide">
</form>
URL megnyitása popup ablakban
<form>
<input type="button" value="Katty">
</form>
Firefox alatt ez a kettõ mûködik, IE alatt nem néztem, sztem ott is mûködik.
shit happens
<input type="submit" name="Submit" value="Submit"></</form>
</form>
szerintem így
<input type="submit" name="Submit" value="onClick="window.open('www.onewordstory.atw.hu"
</form>
így? 😊))
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
<form name="form1" method="post" action="">
<input type="submit" name="Submit" value="Submit">
</form>
Úgy látszi valami temporary error vót a rendszerben...
még1x köszi
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Errõl a php megoldásról tudsz valami linket adni??
Nem tudom miért erõltetitek sokan ezt a file-baírást. Minden valamire való free tárhelyhez jár mysql adatbázis. Webes felületen létre lehet hozni, és kezelni is könnyebb.
Egyébként ennek csak php-s megoldása létezik. Vagyis ha mindenképp file-ba szeretnéd, akkor is php-t kell használnod.
Hi srácok!
Hogy tudnám megoldani,hogy a hírlevelekre feliratozókat a tárhelyemre tudjam menteni??Tehát ha valaki feliratkozik,akkor egy txt filébe mentse el a cuccost.
Létezik ilyen,vagy csak a php megoldsá létezik?
Bocs, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, dolgoztam és most értem haza. Szóval nem tudom, hogy mi a gond nálad, mert nekem tökéletesen jön le. Nem törölték. Továbbra is ott van. Próbáld újra, ha csak nem sikerült már leszedned.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
google csodákra képes
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ezer év hallghatás után ismét itt 😊
Feltettem egy kis leírást a tárhelyemre ami a PHP rejtelmeivel foglalkozik. Ha valakit érdekel a dolog bátran töltse. Átfogó PHP könyv magyarul, 1800 oldalon. Ami nincs benne azt nem is kell tudni.
Bye all
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Hogy tudnám megoldani,hogy a hírlevelekre feliratozókat a tárhelyemre tudjam menteni??Tehát ha valaki feliratkozik,akkor egy txt filébe mentse el a cuccost.
Létezik ilyen,vagy csak a php megoldsá létezik?
shit happens
Olyan problémám van ,hogy a honlapomat megcsináltam de egyetlen egy dolog nem sikerült.A META tagokat hiába irom be a html-be ,de a keresõk sehogy sem találják meg az oldalamat. Légyszi segitsetek.