20179
-
#2254 hiba a bill érzékenységen is próbálj állítani a controls filterbe a steeringnél a 2 csuszkát kb középig toltam azota elég jól tudok menni bár ez hülyén hangzik billel jót menni :) de kormány sajna sztem karácsonyra veszek magamnak ha a cég ad vmi kis lét^>^ meg ne a gázt nyomd igaz néha picit tényleg könnyűnek tűnik az auto de sztem azért mert annyira nem érezni a sebességet.... és ugy vagy vele elszálltam 30-al közben meg kilo 30-al száltál el^^ -
#2253 nalam a kozepcsatornan allandoan hallani a kavics felverodesek hangjait, meg ilyen furcsasagokat :) -
#2252 Hm. Nektek nem vizhangzik játék közben? Tiszta olyan mintha belenne kapcsolva SB Live! Bathroom effekt.De csak amikor autoval megyek. Ennek ilyennnek kell lennie?:) -
#2251 Nah kb 20xra sikerult a schoolba 1:23at mennem...
meg igy es az utolso arokba be is csusztam, nehez ez, nem erzem, neha olyan erzes mintha alig lenne tomege kocsinak megis ugy csuszik mintha jegen mennek, mindezt 50-60al :(
en ugyan meg nem ultem rally autoba dehat csak stabilabbnak kene lennie az uttartasnak
gyakran olyan mintha vizeznek a kereket
a kisebb bukkanok, meg netom 50-el fejreallni ugy hogy menetiranyba orral elore borul egy 10centis godorbe...ha ez igy lenne akkor a moszkva terre se ernek le mert 3x ekkor godrok vannak de siman lehet 80-al menni rajtuk nem borulok semerre
neha egy kicsit eltuzott vagy tulerzekeny de mondom rally autoval meg nem mentem soha... -
#2250 most néztem egy muvit vazze hát igen azért a kormány használata látszott^>^ -
#2249 jaaaaah köszi^^ . meg van egy cuccos amiben a kormányra van festve középre egy kék csík.. gondolom aki kormánnyal tolja annak jól jöhet^>^
ez a fájl^.^
és így néz ki... -
Nyiri #2248 En is azt neztem :D
Jo sokiaig irta a progit :D -
#2247 Bocs az amatőr kérdésért, de a GTR az mi is? -
#2246 ecceruen bele lehet menni totalcommanderben az rbz-kbe, mert zipek... -
#2245 pá. (a hiba az ön készülékében van szvsz) -
#2244 ez mi lenne ugyan? -->>
Richard Burns Rally Program - Readme
==================================================================
Title: rbz2zip
Version: 1.00
Description: A small utility for easily renaming .rbz files to .zip (and vice versa).
In reality, its pretty useless - but OK for lazy people >=)
Author: JamesF1
Date: 04 September 2004
Extra Info.: THIS IS THE FIRST PROGRAM FOR RICHARD BURNS RALLY!! YAY =D
Thanks To: My friend Chris (cmad).
BUILD INFORMATION:
Time: About 10 minutes.
Bugs: None known.
Tools Used: Dev-C++.
INSTALLATION:
1) Extract the .exe to the directory containing the .rbz/.zip file you wish to rename.
2) Run the program and follow the on-screen instructions.
COPYRIGHT/DISTRIBUTION:
This archive may not be redistributed without express permission from the author.
You may not use the contents of this archive as a base for, or as part of, your own work.
No part of the contents of this archive may be modified, added to or removed from in any way.
I'm not responsible for any damage that may or may not result from using this program
whether direct or indirect.
progi linkje -
#2243 nah mostmár télleg most installáltam utoljára. (kb 10x-re)...megyek vissza az lfs-hez. az legalábbelindul.
további jó rallyzást, bye -
#2242 hm már készül a gameshez a WRC mod^.^ -
Gyusz #2241 Megnéztem én is a játékot és az eddigi élményeim csakis pozitívak. Nekem rallyjátékokban eddig a Colin 1-2 és a Rally Trophy volt az ász, ez a game méltó vetélytársa mindháromnak.
Billentyűzettel nehéz vele játszani, de kormánnyal isteni! Ráadásul a belső nézetből könnyebben tudom irányítani a kocsikat, ami eddig nálam egyedül F1-es játékokban fordult elő.
A grafika szerintem pont jó, én a Colin 4 aszfaltját és növényzetét kifejezetten utáltam! Végre a hangok is teljesen rendben vannak, az autók itt nem visítanak (nem úgy mint az emlegetett Colin 4-ben).
Úgy néz ki, hogy Richard Burns tényleg részt vett a fejlesztésben (annak ellenére hogy rákos), minden elismerésem neki!
Én azt mondom: bravó Warthog!
gyógyulj meg Richard! -
#2240 pár uj muvi-->> TARMAC:
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Mitsubishi_France.avi - 6.4Mt
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Subaru_France.avi - 19.6Mt
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/OldSubaru_France.avi - 4.5Mt
GRAVEL:
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Toyota_Rallyschool.avi - 13.3Mt
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Mitsubishi_USA.avi - 4.5Mt
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Mitsubishi_Australia.avi - 7Mt
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Toyota_Australia.avi - 48Mt
Rally School in a Subaru, time: 1.19.45 Smile
http://koti.mbnet.fi/tumpeelo/RBR/Subaru_Rallyschool%201.19.45.avi - 11.7Mt -
Nyiri #2239 Rally Trophyn és a GTR-en kívül eddig minden játék fényévekre volt a szimulátorságtól (az NFSU-féle konzolsz*rokról nem is beszélve)... most viszont azt kell mondjam.
Akkor meg nem talalkoztal az LFS-el :)
-
#2238 amugy meg alexease hol vannak már a modok meg a skinek vazze? ^.^ juang felrakhatná majd az oldalára a skineket meg stb-t majd^.^ -
#2237 öö hát én billel toltam végig a rally schoolt. az utsónál már fél napaj próbálkoztam. vazz élesebb kanyarok előtt egy kis fék semmi gázadás írányítani verdát majd megint gáz. eddi meg vertem neki meg satufék aztán össze vissza csúszkált a cuccos szal nem kell annyira sietni és idd el jobb időt fogsz menni mintha csak a gázt nyomnád... én 1:25-ös időket mentem utána megpróbáltam hogy kanyar előtt fék picit majd korrigálni utána gáz és 1:21 lett az időm -
Gear #2236 Már akartam kérdezni hogy ez másnál is így van e! -
#2235 fasza -
#2234 Állat jóóóó!!!!! -
#2233 Egy kérdésem lenne...Normális az hogy replayben nem fordul a kerék a kanyarokban?Más is észrevette már vagy ez egyedi probléma? -
#2232 csa
momo tulajok lecci irjatok hogy milyen vele a game!!
thhx -
#2231 hat pedig igen egyszeru, csak az idoket latod es hanyadik vagy slussz..
Mi az ertelme egyutt nyomjatok ugyan abban az idoben egyforma feltetelekkel hasonlok.Plusz nagyon egyszeru megcsinalni eletszeru lenne:) es akar 50-100 ember is mehetne egyutt:P -
#2230 Nincs ellentmondás, az autó menettulajdonságait és a fizikát billentyűzettel is lehet érezni (nem feltétlen SOKKAL nehezebb az úton maradni, inkább csak "fura" vezetéstechnikát igényel a darabos kormányzás miatt), de azért persze nehezebb így jó eredményt elérni, komolyat pedig lehetetlen. Mivel az elmúlt 7-8 év összes jobb autós játékát így nyomtam (kivéve Motor City Online), ezért ezt szoktam meg. A kormány _sokkal_ jobb, de egyelőre nem volt olyan játék amiért megérte volna... de talán.. :)
DB -
#2229 Rally masters ötlete jó IMo csak a megvalósítás hát mit is mondjak... khmmmmmmmmm............ -
Gear #2228 Egyetértés! Korábban kicsit lehúztam az irányítást , de miután tököltem fél órát a finombeállítással és utána lenyomtam a rallisuli 3negyed részét megváltozott a véleményem.Nagyon jó a játék bár télleg nempiskóta a nehézsége. Nem csilli villi a graf de szép és részletes.
Azért gondolhattak volna kis segítségre a billentyűzettel játszók részére hasonlóan mint az F1-es progik esetében. -
#2227 Rallyban multi? Talán, ha rallikrossz lenne, még értelme is lenne :)) Rallyban multiról nekem a gagyi Rally Masters jut eszembe... emlékszem régen mekkorákat vitáztam "szakértőkkel" akik szerint az realisztikus volt... LOL 13 éve van jogsim, hegyi úton járok mindennap dolgozni, marha vicces néha szivatgatni a kismájereket akik arra tévednek :))), és Rally Trophyn és a GTR-en kívül eddig minden játék fényévekre volt a szimulátorságtól (az NFSU-féle konzolsz*rokról nem is beszélve)... most viszont azt kell mondjam, VÉGRE itt egy igazi ralliprogram :))
DB -
#2226 :)))....pöröga topic rendesen..:)) -
REAL_CIÁN #2225 "A LEGJOBB rallySZIMULÁTOR ... egyelőre billenytűzettel nyomom, de így is nagyon tuti"
Mondjuk ez ellentmondás, de mindegy... :)) -
Nyiri #2224 Ez a jatek kurva jo LENNE.
Multiplayer nincs. Ez nagy hiba! -
#2223 Látom, megint egy konstruktív beszólásokkal teli fórum :))
Na megvan a játék, végignyomtam a két sulit - na jó, a legutolsó futamot nem sikerült még lenyomni, 85 mp a legjobb időm (grrrr 1 kellett volna), és a véleményem röviden:
A LEGJOBB rallySZIMULÁTOR, és nem is annyira nehéz mint ahogy sokan sírnak, és lehúzta már sajnos egy két (feltehetően elég béna) reviewer is - csak azért, mert nem ment nekik, meg nincs tele 27-féle DirextX9 effektel a játék.
Szerintem nagyon jól játszható, nem könnyő, de pont ezért élvezetes. Az NFSU-val matchboxozók persze csak felidegesednek rajta, de végre nem (csak) nekik készült egy játék!
Ja és sajnos egyelőre billenytűzettel nyomom, de így is nagyon tuti.. sőt ezért és a GTR-ért már lehet, hogy elgondolkodom egy kormányon :))
DB -
#2222 kene egy joj oldal olyan replayföltöltosofflinebajnokságosjojság:PP -
#2221 bazza:))na replay :DDD -
Nyiri #2220 a skin az jo, de az ido nem. Nagyon valoszinu, hogy a fajlnev hibazik :) -
#2219 axelero tahely nem megy elvileg jo lesz:) -
Nyiri #2218 nemjo -
#2217 replay az itt van bocsi az a skin:))
replay itt -
#2216 itt az enyem:))
Replay -
#2215 az benne van a szervizesebe akemekkora kiraly:))