20179
-
#2214 voltam szervizes igen:)) epitettem is autokat, es lelkes nezo:PP -
#2213 netán ő tisztítja a szélvédőt? -
#2212 te jártál a holdon? -
#2211 2190-es hozzászólás^.^ nekem megoldotta -
REAL_CIÁN #2210 Mondjuk egy bővített mondatszerkezetet elviseltem volna. :)
Pl így:
-Van, szerelő.
-Van, pilóta.
-Van, navigátor.
-Van, lelkes néző.
-Van, elgázolt néző.
-stb. -
#2209 -
REAL_CIÁN #2208 Rövid, velős válasz. :)) -
#2207 Van. -
REAL_CIÁN #2206 Ez mindig is érdekelt, van Jaceknek valami köze a rallyhoz? Mármint az életben... -
pinehead #2205 elhiszem,de a stílusa csiszolni való... -
#2204 Jacek egy tapasztalt őreg róka, és ha valamihez ért, akkor azok a rally autók lesznek :) -
pinehead #2203 nem, és nem is érdekel mint személy különösebben.
volt egy hozzászólásom amit "leugatott".
asszem fórumon közzétehető egyéni vélemény, tévedtem.
nálam felejtős a téma, részemről zártam.
pár éve "felnőttesebbek" voltak errefelé a fórumok, kinőttem talán belőle... -
REAL_CIÁN #2202 "az EA-s F1-játékokban mekkora gépeket terelgetnek vezethetően, állítható segítségek mellett, ember"
Azt úgy hívják: ARCADE. -
#2201 Látom nem ismered Jacekot :D -
pinehead #2200 hm.
értelmes hozzászólás volt, kiszólt a 20 éved belőled, sorry, ha OFF vagyok, de véleményt hadd formáljak már, ok?
szerinted ez az igazi játékélmény?
enyhén mazochistának tűnsz, de ez a te gondod.
ki-be kapcsolható segédeszközök, stb-gondolom ezek ismeretlenek számodra.
az EA-s F1-játékokban mekkora gépeket terelgetnek vezethetően, állítható segítségek mellett, ember????!
-
REAL_CIÁN #2199 vazz, megelőztél. :)) -
REAL_CIÁN #2198 Ez már át lett beszélve... miután ez egy szimulátorba hajló játék (100% szimnek azért nem nevezném), ezért próbálja modellezni a valóságban előforduló vezethetőséget. Nos, az életben is elég nehéz elvezetni egy 300 le-s gépet. :)) -
#2197 mire gondolsz nem ertem ezt sem? gondolod ez nehezebb mint egy 300LE es 650Nm-es 3 activ diffivel rendelkezo autot teregetni? elmondom neked ossze szarnad magad nem hogy igy menj vele mint a jatekban..
Colin na hagyjal mar beken annyi koze van a rallyhoz mint nekem a holdraszalashoz.. -
pinehead #2196 ha már ennyit csúszott a gáma (bár ez relatív...), igazán megoldhatták volna, hogy az autók vezethetőek legyenek normálisan.
lehet, hogy a colin nem szimulátor, de legalább vezethetőek a gépek benne...
szorry, ha off voltam... -
Nyiri #2195 Az a legjobb hogy nincs semmi support forum :) -
Gareth #2194 Sziasztok, kurvanagy gondom van, ugyanis a Rally School 3. pályáján a játék mindig kidob az asztalra és, ha ezt nem tudom elvégezni, akkor nem tudok rallyzni. Mi lehet a gond? Cheat esetleg van erre, hogy így kerüljem meg? -
Lacika 79 #2193 Én spec a www.ati.com oldalt tudom ajánlani. :) -
REAL_CIÁN #2192 "mostmár értem miért kezd el kacsázni az auto segge mikor nyomok egy satuféket"
Most képzeld el ugyanezt 120-nál. -
#2191 ugyvan, jah és nem árt elolvasni a játék readme-jét is a tips-nél BRAKE! BRAKE! BRAKE! ezt írják ^.^ -
#2190 figy én nekem meg random kilépegetett 4.8-al dx 9.0c de rájöttem a 3d beállításoknál az élsimítást hagytam az alkalmazás szerintin mind d3d-be mind opengl-be azota egyszer sem lépett ki ^.^ -
#2189 na hát cső all ^.^ hazaértem nagyanyótól közben tettem egy kitérőt egy elhagyatott úton ahol ilyen full apró kavicsos az út. mostmár értem miért kezd el kacsázni az auto segge mikor nyomok egy satuféket.^.^ de rohadt jól csúszik az autom ezen az apró kavicsos talajon kicsit behimbáltam az autot a kanyarba vissza 2 parketta nagyon ql volt^.^ de abba is hagytam még mielőtt esetleg pénzes dologba megy át a rallyzás. inkább RBR ^.^ -
REAL_CIÁN #2188 Nem kell annyira nyomni azt a gázt. :) -
#2187 má megvan mé állt meg a create prfilnél high grapicsnél 4.8-as catalyst kell !!!!!!most tettem fel most jó a game ,csak a rally schoolnál a lesson 2.-ba kilép néha :( na mind1
-
#2186 go colin -
fgm #2185 Nekem P4 2.4 Celeron FX 5200 128 Mb. 256 Mb. DDR tökéletesen fut 1024*768 full-on. Különben kurvára nehéz vezetni kormánnyal /is/ .
-
#2184 THX -
#2183 -
#2182 aha -
REAL_CIÁN #2181 C3? -
REAL_CIÁN #2180 "nezd a japan palyakat es mutad mi kene meg oda?:)"
Hááát..., pár gésa, miközben a kimonóját széttárja, beleférne... :)) -
#2179 nekem ennél egyel kisebb van :) -
#2178 szimpatikus mind a ketto Loeb iden megerdemli es ha nem csinal butasagot tuti nyero:)) nezd a japan palyakat es mutad mi kene meg oda?:) -
REAL_CIÁN #2177 És jövőre még az autója is rendesen fog kinézni... :)))
-
#2176 ilyen textúra villogást régebbi (8500ös) radeonon far cryban láttam, passz -
#2175 #2166-ra senki ne mtudja a megoldást?:(